18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jaku napsal(a):
dusička napsal(a):
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, ne na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchya řečnit - teoretizovat na politickém!
viz - co jsem psala Dusičce - halt, jestlie je někdo přesvědčen, e morální člověk jaksi neví, co je láska, to mu to brát nebudu
proč do toho míchá politické vlákno? Politika je politika a vztahy jsou vztahy - a jeliko ptávě na politickém toho moc nového není, tak jsem zde - má s tím problém? Já ne - dokáu se angaovat tady i tam a přitom se nezpronevěřit svým zásadám a morálnímu kodexu.
Já vím - ti lidé, co jsou morálně na výi a jen tak nezakopnou, to je k vzteku, co? A jetě si dovolí tak nějak "opovrhovat" takovými těmi přízemně se hemícími s přízemními pudy
Není tady
Jaku napsal(a):
helena napsal(a):
někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, e by neměl milostnej ivot... holt si jen chudák na nic jinýho u nevzpomene http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pnge by ten němec, ten alchajmr?
alzheimer děvče - alzheimer (vidím, e tebe ji má ve spárech)
Není tady
Tenzan napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.
Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.
POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu? Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?Já neříkám, e takový mui (nevěrní) nejsou. Tudí nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé mue, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve eně a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.
nikdo nepíe, e nemusí být dobří - ale prostě nejsou zralý a některým enám prostě neimponují.
No a u těch, kde se vyskytují v domácnosti, mohou být jak dobrý, tak dokonce i skvělý - jen u o jejich zralosti jsou pochybnosti - tudí jsou JEN dobří a moná i skvělí.
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb nechce se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za větinu, mluv za sebe.Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.
AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".
Pokud patris mezi ty, ktera hluboce sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy, tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.
ups... co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ? V rozhorlení se asi občas stane kadému, e něco přehlédne, ne?
Není tady
Vějířovka napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb závidí
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?
To by mě taky zajímalo, Duičko, co by jako měl kdo závidět
Ty jí závidí?
U se nedivím Pavle, e jí tvoje výlevy tak iritují.
No e se tak rozčiluje, na mně ty její písmenka skáčou vzteklý z monitoru.
Napsala jsem to naschvál, přiznávám,protoe jsem čekala, e se bude bránit. Jsem kodolibá
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb nechce se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za větinu, mluv za sebe.Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.
AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".
Pokud patris mezi ty, ktera hluboce sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy, tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.
Kadý si tu můe přece psát co chce a je na druhém jestli to čte nebo ne
Není tady
Tenzan napsal(a):
Já neříkám, e takový mui (nevěrní) nejsou. Tudí nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé mue, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve eně a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.
Takze nepopirate, ze takovi muzi existuji...........jako ja. Jste jako ja "dost mlady", "nekde ustrnuly"?
Ja takove muze znam osobne, proto jsem to napsala. Chapete? Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene. Tecka. A nejsou neverni.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 14:16)
Není tady
Ja takove muze znam osobne, proto jsem to napsala. Chapete? Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene. Tecka. A nejsou neverni.
Jo take by si za ně dala ruku do ohně, e nejsou nevěrní? Hm, tak to zírám?
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?
Není tady
dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?
Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
Není tady
dusička napsal(a):
Kadý si tu můe přece psát co chce a je na druhém jestli to čte nebo ne
PERLA DNE!!!!
Není tady
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
sahleb napsal(a):
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?To by mě taky zajímalo, Duičko, co by jako měl kdo závidět
Ty jí závidí?
U se nedivím Pavle, e jí tvoje výlevy tak iritují.No e se tak rozčiluje, na mně ty její písmenka skáčou vzteklý z monitoru.
Napsala jsem to naschvál, přiznávám,protoe jsem čekala, e se bude bránit. Jsem kodolibá
No tak to beru, kdy jsi to nemyslela váně, ale kodolibě. kodolibost sice není moc dobrá, ale budi.
Není tady
Johana50 napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.ups... co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ? V rozhorlení se asi občas stane kadému, e něco přehlédne, ne?
ovem to je velmi důleitá inforace - dokonce tak důleitá, e zastíní i to, co vlastně sahleb psala.
Pokud ti to dělá problém přenickovaná Johano, tak si to A ve své hlavě "vygumuj"
Jinak tvůj příspěvek má takovou váhu, e bychom si ho my (jistě - někteří) měly/i snad vytisknout a nalepit na ledničku
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
jistě, e existují - e Dusička takového jetě nepotkala nic neměni na skutečnosti, e tací mui jsou.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
jistě, e existují - e Dusička takového jetě nepotkala nic neměni na skutečnosti, e tací mui jsou.
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Take neřeím.
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. kdy něco slíbí, tak to dodrí a podrí v nouzi třeba
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ovem to je velmi důleitá inforace - dokonce tak důleitá, e zastíní i to, co vlastně sahleb psala.
Pokud ti to dělá problém přenickovaná Johano, tak si to A ve své hlavě "vygumuj"
Jinak tvůj příspěvek má takovou váhu, e bychom si ho my (jistě - někteří) měly/i snad vytisknout a nalepit na ledničku
Jsem si jistá, e nezastíní, ani nemůe.....
Jen s tím dovětkem má ten původní AxiHO příspěvek poněkud jiný rozměr a význam.
A/ zbytku tvého textu příli nerozumím ani nevím, jak si to přeloit, ale chápat to nemusím, zřejmě si jetě něco zásadního řeí, netřeba mi dlouze vysvětlovati...
Upravil(a) Johana50 (22. 6. 2012 14:34)
Není tady
dusička napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Take neřeím.
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. kdy něco slíbí, tak to dodrí a podrí v nouzi třeba
Tomu nerozumím, Chce říct, e by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chce říct, e ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřeí?
Jinak, to co popisuje u chlapa s charimatem slovy: "kdy něco slíbí, tak to dodrí" neznamená, e kdy ti slíbil, e ti bude věrný, tak to dodret nemusí, protoe tohle ty neřeí?
Rozumím tomu dobře?
Upravil(a) Vějířovka (22. 6. 2012 14:42)
Není tady
Johana50 napsal(a):
ups.co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ?
Tady se nejedna o funkcni negamotnost. To je neco jineho. To je neporozumeni tomu, co ctu.
Nejaka znaminka pro me na OBSAH jeho sdeleni ("zavidite Majkafe?") nemaji vztah.
Navic, jak lze dokazat, ze znaminko odpovida realite. To nelze, takze se na to neupinam.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 14:58)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Tomu nerozumím, Chce říct, e by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chce říct, e ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřeí?
To by me taky zajimalo dusicko, to myslim zcela vazne, jinak jsi mi neodpovedela co mam Majkafe zavidet?
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Ano, paní Sahleb paní Majkafa hluboce nezajímá, to je jasné na první pohled. A to a tak, e si dává do zápatí její citáty. Copak je tohle za typ negramotnosti, hmm? :-)
Není tady
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To by me taky zajimalo dusicko, to myslim zcela vazne, jinak jsi mi neodpovedela co mam Majkafe zavidet?
Vdy tě to nezajímá
Není tady
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Vdy tě to nezajímá
Tak to vysvětli mně, mě to zajímá.
Není tady
A kam nám zmizel Marek, tou večeří to skončilo?
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?
Není tady
Axi napsal(a):
Ano, paní Sahleb paní Majkafa hluboce nezajímá, to je jasné na první pohled. A to a tak, e si dává do zápatí její citáty. Copak je tohle za typ negramotnosti, hmm? :-)
Omyl, o tom, ze se HLUBOCE ZAJIMAME O VZTAH (opakuji o VZTAH!!!!) Majkafy jste napsal vy.
To ze jsem si dala dolu kardinalne hloupou charakteristiku od Majkafy, znamena, ze se rada smeju.
To neznamena, ze se "hluboce zajimam" o jeji vztah se zenatym samstrem, jak vyplyva z vasich vet pane.
Není tady
dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vdy tě to nezajímá
Zajima me to a ocekavam odpoved. A ty ji musis vedet, kdyz si to tvrdis.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 15:21)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
A kam nám zmizel Marek, tou večeří to skončilo?
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?
Já myslím, e zbloudil v tom náhle vzniknuvím bordelu
Není tady