|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jaku napsal(a):
dusička napsal(a):
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, než na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky?
Njnj každý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
a řečnit - teoretizovat na politickém!
viz - co jsem psala Dusičce - halt, jestliže je někdo přesvědčen, že morální člověk jaksi neví, co je láska, tož mu to brát nebudu
proč do toho mícháš politické vlákno? Politika je politika a vztahy jsou vztahy - a jelikož ptávě na politickém toho moc nového není, tak jsem zde - máš s tím problém? Já ne - dokážu se angažovat tady i tam a přitom se nezpronevěřit svým zásadám a morálnímu kodexu.
Já vím - ti lidé, co jsou morálně na výši a jen tak nezakopnou, to je k vzteku, co?
A ještě si dovolí tak nějak "opovrhovat" takovými těmi přízemně se hemžícími s přízemními pudy 
Není tady
Jaku napsal(a):
helena napsal(a):
někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, že by neměl milostnej život... holt si jen chudák na nic jinýho už nevzpomene http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.pngže by ten němec, ten alchajmr?
alzheimer děvče - alzheimer
(vidím, že tebe již má ve spárech)
Není tady
Tenzan napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Zakomplexovaný jedinec může být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý může být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk může být také nevěrný jen z důvodu prostého prožitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, že už to není ono, ale na odejití to není. Vaše vidění tohoto problému je dosti zúžené. Jak jste mladá? Hádám, že dost. Anebo jste někde ustrnula.
NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.
Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.
POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu? Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?Já neříkám, že takový muži (nevěrní) nejsou. Tudíž nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé muže, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve ženě a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.
nikdo nepíše, že nemusí být dobří - ale prostě nejsou zralý a některým ženám prostě neimponují.
No a u těch, kde se vyskytují v domácnosti, mohou být jak dobrý, tak dokonce i skvělý - jen už o jejich zralosti jsou pochybnosti - tudíž jsou JEN dobří a možná i skvělí.
Není tady

sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb nechceš se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za většinu, mluv za sebe.Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.
AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".
Pokud patris mezi ty, ktera hluboce sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy, tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.
ups...
co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ? V rozhorlení se asi občas stane každému, že něco přehlédne, ne? 
Není tady
Vějířovka napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb závidí
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?
To by mě taky zajímalo, Dušičko, co by jako měl kdo závidět
Ty jí závidíš?
Už se nedivím Pavle, že jí tvoje výlevy tak iritují.
No že se tak rozčiluje, na mně ty její písmenka skáčou vzteklý z monitoru.
Napsala jsem to naschvál, přiznávám,protože jsem čekala, že se bude bránit.
Jsem škodolibá 
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb nechceš se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za většinu, mluv za sebe.Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.
AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".
Pokud patris mezi ty, ktera hluboce sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy, tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.
Každý si tu může přece psát co chce a je na druhém jestli to čte nebo ne
Není tady

Tenzan napsal(a):
Já neříkám, že takový muži (nevěrní) nejsou. Tudíž nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé muže, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve ženě a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.
Takze nepopirate, ze takovi muzi existuji...........jako ja. Jste jako ja "dost mlady", "nekde ustrnuly"?
Ja takove muze znam osobne, proto jsem to napsala. Chapete? Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene. Tecka. A nejsou neverni.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 14:16)
Není tady
Ja takove muze znam osobne, proto jsem to napsala. Chapete? Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene. Tecka. A nejsou neverni.
Jo takže by si za ně dala ruku do ohně, že nejsou nevěrní? Hm, tak to zírám?
Nebo si s nima 24 hodin v kuse? 

Není tady

dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?
Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
Není tady

dusička napsal(a):
Každý si tu může přece psát co chce a je na druhém jestli to čte nebo ne
PERLA DNE!!!! 

Není tady

dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
sahleb napsal(a):
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?
To by mě taky zajímalo, Dušičko, co by jako měl kdo závidět
Ty jí závidíš?
Už se nedivím Pavle, že jí tvoje výlevy tak iritují.No že se tak rozčiluje, na mně ty její písmenka skáčou vzteklý z monitoru.
Napsala jsem to naschvál, přiznávám,protože jsem čekala, že se bude bránit.Jsem škodolibá
No tak to beru, když jsi to nemyslela vážně, ale škodolibě. Škodolibost sice není moc dobrá, ale budiž.
Není tady
Johana50 napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.ups...
co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ? V rozhorlení se asi občas stane každému, že něco přehlédne, ne?
ovšem to je velmi důležitá inforace - dokonce tak důležitá, že zastíní i to, co vlastně sahleb psala.
Pokud ti to dělá problém přenickovaná Johano, tak si to A ve své hlavě "vygumuj"
Jinak tvůj příspěvek má takovou váhu, že bychom si ho my (jistě - někteří) měly/i snad vytisknout a nalepit na ledničku 
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
jistě, že existují - že Dusička takového ještě nepotkala nic neměni na skutečnosti, že tací muži jsou.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Nebo si s nima 24 hodin v kuse?Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
jistě, že existují - že Dusička takového ještě nepotkala nic neměni na skutečnosti, že tací muži jsou.
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Takže neřeším. 
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. když něco slíbí, tak to dodrží a podrží v nouzi třeba 
Není tady

Zklamaná napsal(a):
ovšem to je velmi důležitá inforace - dokonce tak důležitá, že zastíní i to, co vlastně sahleb psala.
Pokud ti to dělá problém přenickovaná Johano, tak si to A ve své hlavě "vygumuj"
Jinak tvůj příspěvek má takovou váhu, že bychom si ho my (jistě - někteří) měly/i snad vytisknout a nalepit na ledničku
Jsem si jistá, že nezastíní, ani nemůže..... 
Jen s tím dovětkem má ten původní AxiHO příspěvek poněkud jiný rozměr a význam.
A/ zbytku tvého textu příliš nerozumím ani nevím, jak si to přeložit, ale chápat to nemusím, zřejmě si ještě něco zásadního řešíš, netřeba mi dlouze vysvětlovati... 
Upravil(a) Johana50 (22. 6. 2012 14:34)
Není tady

dusička napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sahleb napsal(a):
Ver nebo never.....takovi muzi existuji.
Já nemám problém s chlapem,který by mi byl nevěrný. Takže neřeším.
Charisma chlapa je pro mě něco jiného - např. když něco slíbí, tak to dodrží a podrží v nouzi třeba
Tomu nerozumím, Chceš říct, že by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chceš říct, že ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřešíš?
Jinak, to co popisuješ u chlapa s charimatem slovy: "když něco slíbí, tak to dodrží" neznamená, že když ti slíbil, že ti bude věrný, tak to dodržet nemusí, protože tohle ty neřešíš?
Rozumím tomu dobře?
Upravil(a) Vějířovka (22. 6. 2012 14:42)
Není tady

Johana50 napsal(a):
ups.co se takhle dobře podívat na modré znaménko u nicku a být funkčně gramatická nejprve sama za sebe ?
Tady se nejedna o funkcni negamotnost. To je neco jineho. To je neporozumeni tomu, co ctu.
Nejaka znaminka pro me na OBSAH jeho sdeleni ("zavidite Majkafe?") nemaji vztah.
Navic, jak lze dokazat, ze znaminko odpovida realite. To nelze, takze se na to neupinam.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 14:58)
Není tady

Vějířovka napsal(a):
Tomu nerozumím, Chceš říct, že by ti nevadilo, kdyby byl nevěrný, nebo chceš říct, že ti ten tvůj zatím nevěrný není, a proto to neřešíš?
To by me taky zajimalo dusicko, to myslim zcela vazne, jinak jsi mi neodpovedela co mam Majkafe zavidet?
Není tady

sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Ano, paní Sahleb paní Majkafa hluboce nezajímá, to je jasné na první pohled. A to až tak, že si dává do zápatí její citáty. Copak je tohle za typ negramotnosti, hmm? :-)
Není tady
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
To by me taky zajimalo dusicko, to myslim zcela vazne, jinak jsi mi neodpovedela co mam Majkafe zavidet?
Vždyť tě to nezajímá 
Není tady

dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Vždyť tě to nezajímá
Tak to vysvětli mně, mě to zajímá.

Není tady

A kam nám zmizel Marek, tou večeří to skončilo?
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?
Není tady

Axi napsal(a):
Ano, paní Sahleb paní Majkafa hluboce nezajímá, to je jasné na první pohled. A to až tak, že si dává do zápatí její citáty. Copak je tohle za typ negramotnosti, hmm? :-)
Omyl, o tom, ze se HLUBOCE ZAJIMAME O VZTAH (opakuji o VZTAH!!!!) Majkafy jste napsal vy.
To ze jsem si dala dolu kardinalne hloupou charakteristiku od Majkafy, znamena, ze se rada smeju.
To neznamena, ze se "hluboce zajimam" o jeji vztah se zenatym samstrem, jak vyplyva z vasich vet pane.
Není tady

dusička napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vždyť tě to nezajímá
Zajima me to a ocekavam odpoved. A ty ji musis vedet, kdyz si to tvrdis.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 15:21)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
A kam nám zmizel Marek, tou večeří to skončilo?
Nebo je Marek virtuální, není skutečný?
Já myslím, že zbloudil v tom náhle vzniknuvším bordelu 

Není tady