Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#126 22. 6. 2012 10:20

Tenzan
Host

Re: O krásném bezvětří a svěžím vánku

dusička napsal(a):

A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, než na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky? roll
Njnj každý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy vissla

Proč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to už být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní než vy sama.

#127 22. 6. 2012 10:25

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Tenzan napsal(a):

dusička napsal(a):

A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, než na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky? roll
Njnj každý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy vissla

Proč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to už být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní než vy sama.

Já stádnost nevidím jaké výhodu,ale jako ubohost:lol: A vy se určitě živíte jako věštec-tak vzhledem k tomuto čarodejnickému řemeslu a jak staré se čarodejnice všude prezentují,vás ty "prac.úspěchy" mohou opravdu provázet až do def.konce:godlike:

Není tady

#128 22. 6. 2012 10:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, že by neměl milostnej život... holt si jen chudák na nic jinýho už nevzpomene http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#129 22. 6. 2012 10:34

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Tenzan napsal(a):

dusička napsal(a):

Pouhé vzpomínky? roll

Já s tím problém nemám, Ty ano? lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#130 22. 6. 2012 10:53

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, že by neměl milostnej život... holt si jen chudák na nic jinýho už nevzpomene http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

že by ten němec, ten alchajmr?

Není tady

#131 22. 6. 2012 12:21

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Tenzan napsal(a):

Zakomplexovaný jedinec může být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý může být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk může být také nevěrný jen z důvodu prostého prožitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, že už to není ono, ale na odejití to není. Vaše vidění tohoto problému je dosti zúžené. Jak jste mladá? Hádám, že dost. Anebo jste někde ustrnula.

NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.

Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.

POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu?  Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#132 22. 6. 2012 12:31

Tenzan
Host

sahleb napsal(a):

Tenzan napsal(a):

Zakomplexovaný jedinec může být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý může být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk může být také nevěrný jen z důvodu prostého prožitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, že už to není ono, ale na odejití to není. Vaše vidění tohoto problému je dosti zúžené. Jak jste mladá? Hádám, že dost. Anebo jste někde ustrnula.

NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.

Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.

POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu?  Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?

Já neříkám, že takový muži (nevěrní) nejsou. Tudíž nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé muže, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve ženě a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.

Upravil(a) Tenzan (22. 6. 2012 12:37)

#133 22. 6. 2012 12:36

Tenzan
Host

Jaku napsal(a):

Tenzan napsal(a):

dusička napsal(a):

Pouhé vzpomínky? roll

Já stádnost nevidím jaké výhodu,ale jako ubohost:lol: A vy se určitě živíte jako věštec-tak vzhledem k tomuto čarodejnickému řemeslu a jak staré se čarodejnice všude prezentují,vás ty "prac.úspěchy" mohou opravdu provázet až do def.konce:godlike:

Já TO dělám vcelku pravidelně. A na nějaký pracovní úspěch teprve čekám. Já jen říkám, že lidi jsou různí a někdo si klidně může nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být žádná zakomlexovaná chudinka.

#134 22. 6. 2012 12:40

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Vážně mi to furt vykládá? lol

Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?

1)    Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
2)    Bojí se; co když i jejich pán má podobný vztah?

Nebo je to ještě nějaká jiná vztahová frustrace? smile

Myslím, že ani jedno z toho smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#135 22. 6. 2012 12:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdo si klidně může nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být žádná zakomlexovaná chudinka...
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus smile) JENOM profesní úspěch?

Myslím, že ani jedno z toho
Tak tak... tongue

Upravil(a) helena (22. 6. 2012 12:42)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#136 22. 6. 2012 12:41

Ziki
♥♥♥♥♥--

Zklamaná napsal(a):

Tenzan napsal(a):

sahleb napsal(a):

To souvisi velmi podstatne.

Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.

Pokud se člověk dopouští nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopouští. Na tom nemění nic, i když je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Leští si jen své ego jak liščím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, že vykřeše jiskřičku.

offtopic Mezi věřícími nevěra nekvete big_smile

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#137 22. 6. 2012 12:43

Ziki
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

někdo si klidně může nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být žádná zakomlexovaná chudinka...
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus) JENOM profesní úspěch?

Vždy je to každýho věc, na co vzpomíná. Pokud si v určitém věku ještě vzpomíná hmm

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#138 22. 6. 2012 12:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus smile) JENOM profesní úspěch?

Všechny, kdo milujou kyselý hrozny cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#139 22. 6. 2012 12:48

Tenzan
Host

lupina montana napsal(a):

helena napsal(a):

Všechny, kdo milujou kyselý hrozny cool

Dobrou chu, paní.

#140 22. 6. 2012 12:48

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?

1)    Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?

Tak to uz tady bylo mockrat. Damy totiz reaguji na jeji vylevy. To urcite nejsou starosti. A opravdu se to tady nikoho "hluboce nedotyka" .

Vetsine pritomnych leze Majkafa krkem, protoze neopomene pri jakekoliv prilezitosti vzpomenout, co, jak a kdy delali, ona a ten jeji vesnickej zenac.  jak ji pise "eroticke" sms, jakyho ho ma, muz s velmym M, se tomu rika,....sexymozek apod................usch

Normalne je jasne, ze Majkafa se tady PRODUCIRUJE a PRODUCIRUJE se svym vztahem, bohem, jinym svetem, "vynemuzeterozumet", osudu, jedinecnosti, jing-jang, ping-pong, On-Ona. A produciruje se proto, furt dokola, ze chce po*n verit, ze je stastna a mam pocitze to nekde musi demonstrovat. Jeji pofiderni "stesti" je totiz nestesti pro dalsi dva lidi.

Kdo je stastny tohle nedela, budu citovat jednu svou oblibenou spisovatelku I. Bachmann, ktera rika:

"Wer die Geheimnisse des Bettes verrät, verdient die Liebe nicht."
neboli: "Kdo vykecava tajemstvi loznice, nezaskouzi si lasku"

AXI jako obvykle je v tvych slovech citit zlomyslnost. POkud ti majkafa nevadi a libi se ti jeji pristup, tak si kecejte o zenacich nekde na SZ.

POZNAMKA PRO REDAKCI:

mam prohvezdickovane slovo "snazive" neboli synonymum "up-o-r-ne". Tomu se divim, a ani "slovo p-o-r-n-o-g-ra-f-i-e" neni fakt zadne sproste slovo. Deje se neco?

Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 12:54)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#141 22. 6. 2012 12:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Sahleb nechceš se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za většinu, mluv za sebe. reta

Upravil(a) dusička (22. 6. 2012 12:57)

Není tady

#142 22. 6. 2012 12:56

Tenzan
Host

sahleb napsal(a):

Axi napsal(a):

Tak to uz tady bylo mockrat. Damy totiz reaguji na jeji vylevy. To urcite nejsou starosti. A opravdu se to tady nikoho "hluboce nedotyka" .

Vetsine pritomnych leze Majkafa krkem, protoze neopomene pri jakekoliv prilezitosti vzpomenout, co, jak a kdy delali, ona a ten jeji vesnickej zenac.  jak ji pise "eroticke" sms, jakyho ho ma, muz s velmym M, se tomu rika,....sexymozek apod................usch

Normalne je jasne, ze Majkafa se tady PRODUCIRUJE a PRODUCIRUJE se svym vztahem, bohem, jinym svetem, "vynemuzeterozumet", osudu, jedinecnosti, jing-jang, ping-pong, On-Ona. A produciruje se proto, furt dokola, ze chce po*n verit, ze je stastna a mam pocitze to nekde musi demonstrovat. Jeji pofiderni "stesti" je totiz nestesti pro dalsi dva lidi.

Kdo je stastny tohle nedela, budu citovat jednu svou oblibenou spisovatelku I. Bachmann, ktera rika:

"Wer die Geheimnisse des Bettes verrät, verdient die Liebe nicht."
neboli: "Kdo vykecava tajemstvi loznice, nezaskouzi si lasku"

Makjafa je z mého pohledu zvláštní, ale nezasouží si takové hlouposti, které tu o ní vypisujete. Kde berete tu jistotu určovat, co má šastný člověk dělat anebo co nedělat! Proč se domníváte, že jste nadčlověk? Axi má recht.

#143 22. 6. 2012 12:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Sahleb závidí lollollol

Není tady

#144 22. 6. 2012 12:58

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Sahleb nechceš se raději starat o druhé a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?

Já myslím, že v tomto konkrétním případě klidně může mluvit za většinu a moc se nesekne reta

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#145 22. 6. 2012 12:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

LENNNA napsal(a):

dusička napsal(a):

Sahleb nechceš se raději starat o druhé a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?

Já myslím, že v tomto konkrétním případě klidně může mluvit za většinu a moc se nesekne reta

Sahleb je nějaký mluvčí či co, že může mluvit za většinu?

Není tady

#146 22. 6. 2012 13:26

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Sahleb nechceš se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?

Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.

AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".

Pokud patris mezi ty, ktera hluboce  sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy,  tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.

Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a  mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.

Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 13:29)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#147 22. 6. 2012 13:27

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Sahleb závidí lollollol

Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#148 22. 6. 2012 13:32

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

dusička napsal(a):

Sahleb závidí lollollol

Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?

lol To by mě taky zajímalo, Dušičko, co by jako měl kdo závidět dumbom

Ty jí závidíš? albert

Už se nedivím Pavle, že jí tvoje výlevy tak iritují.

Upravil(a) Vějířovka (22. 6. 2012 13:34)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#149 22. 6. 2012 13:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

dusička napsal(a):

Pouhé vzpomínky? roll

NJN -  někdo může vzpomínat i na obojí a ještě nebude ve stáří vybírat popelnice lol
Důležité jsou priority a pokud je mᚠdobře srovnané, je tam místo jak na pracovní úspěchy, tak i na lásku....a ve výsledku o nic nepřicházíš.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#150 22. 6. 2012 13:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Tenzan napsal(a):

Kde berete tu jistotu určovat, co má šastný člověk dělat anebo co nedělat! Proč se domníváte, že jste nadčlověk

Jake hlouposti konkretne? Ja jen OPAKUJI, co sem sama pise, vim to jen od ni.  Diskuse je o necem jinem. Mistni prospevovatelky jsou hloupe napadeny od Axi. Ja jsem odpovedela. Patrim mezi ne.

Majkafa je zarna hvezda v IGNORE.  To znamena, ze spousta lidi nechce ty jeji prispevky cist.

S pripominkami typu, kde berete tu jistotu .....nebo proc se donivate, ze jste nadclovek se obratte laskave na AXI. To byla reakce na jeji inteligentni slova. TA urcila, co jsme tady zac.

Axi nemuze mit recht, protoze Majace nikdo nezavidi.

Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 13:43)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí