18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, ne na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
Proč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to u být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní ne vy sama.
Tenzan napsal(a):
dusička napsal(a):
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, ne na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchyProč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to u být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní ne vy sama.
Já stádnost nevidím jaké výhodu,ale jako ubohost:lol: A vy se určitě ivíte jako větec-tak vzhledem k tomuto čarodejnickému řemeslu a jak staré se čarodejnice vude prezentují,vás ty "prac.úspěchy" mohou opravdu provázet a do def.konce:godlike:
Není tady
někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, e by neměl milostnej ivot... holt si jen chudák na nic jinýho u nevzpomene
Není tady
Tenzan napsal(a):
dusička napsal(a):
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchyProč jen? Pracovní úspěchy asi podle vás nejsou nic moc extra, ale pro jiného to u být tak nemusí. Překvapivě ostatní lidé jsou často jiní ne vy sama.
Já s tím problém nemám, Ty ano?
Není tady
helena napsal(a):
někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
To nemusí souviset s tím, e by neměl milostnej ivot... holt si jen chudák na nic jinýho u nevzpomene http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
e by ten němec, ten alchajmr?
Není tady
Tenzan napsal(a):
Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.
Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.
POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu? Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?
Není tady
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
NApsala jsem, ze takove muze znam a je jich dost. Jsou inteligentni, maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve zene.
Tito muzi jsou zrale osobnosti, ktere mi imponuji.
POkud si myslis, ze vidim zuzene a ze jsem dost mlada, tak jak vysvetlis existenci techto muzu? Tim ze jsem dost mlada a nekde ustrnula?
Já neříkám, e takový mui (nevěrní) nejsou. Tudí nic vysvětlovat dál nemusím. Já znám ale některé mue, kteří maji svou hrdost, respekt k sobe a ke sve eně a jsou zralí a přitom byli sem tam taky nevěrní. A z mého hlediska to jsou dobří lidé.
Upravil(a) Tenzan (22. 6. 2012 12:37)
Jaku napsal(a):
Tenzan napsal(a):
dusička napsal(a):
Pouhé vzpomínky?
Já stádnost nevidím jaké výhodu,ale jako ubohost:lol: A vy se určitě ivíte jako větec-tak vzhledem k tomuto čarodejnickému řemeslu a jak staré se čarodejnice vude prezentují,vás ty "prac.úspěchy" mohou opravdu provázet a do def.konce:godlike:
Já TO dělám vcelku pravidelně. A na nějaký pracovní úspěch teprve čekám. Já jen říkám, e lidi jsou různí a někdo si klidně můe nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být ádná zakomlexovaná chudinka.
Axi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Váně mi to furt vykládá?
Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?
1) Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
2) Bojí se; co kdy i jejich pán má podobný vztah?
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?
Myslím, e ani jedno z toho
Není tady
někdo si klidně můe nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být ádná zakomlexovaná chudinka...
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus ) JENOM profesní úspěch?
Myslím, e ani jedno z toho
Tak tak...
Upravil(a) helena (22. 6. 2012 12:42)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tenzan napsal(a):
sahleb napsal(a):
To souvisi velmi podstatne.
Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
Pokud se člověk dopoutí nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopoutí. Na tom nemění nic, i kdy je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Letí si jen své ego jak ličím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, e vykřee jiskřičku.
Mezi věřícími nevěra nekvete
Není tady
helena napsal(a):
někdo si klidně můe nakonec cenit více těch pracovních úspěchů a překvapivě to nemusí být ádná zakomlexovaná chudinka...
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus) JENOM profesní úspěch?
Vdy je to kadýho věc, na co vzpomíná. Pokud si v určitém věku jetě vzpomíná
Není tady
helena napsal(a):
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus ) JENOM profesní úspěch?
Vechny, kdo milujou kyselý hrozny
Není tady
lupina montana napsal(a):
helena napsal(a):
... ale kolik je takovejch, který dostatečně uspokojí (to není sarkazmus ) JENOM profesní úspěch?Vechny, kdo milujou kyselý hrozny
Dobrou chu, paní.
Axi napsal(a):
Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?
1) Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?
Tak to uz tady bylo mockrat. Damy totiz reaguji na jeji vylevy. To urcite nejsou starosti. A opravdu se to tady nikoho "hluboce nedotyka" .
Vetsine pritomnych leze Majkafa krkem, protoze neopomene pri jakekoliv prilezitosti vzpomenout, co, jak a kdy delali, ona a ten jeji vesnickej zenac. jak ji pise "eroticke" sms, jakyho ho ma, muz s velmym M, se tomu rika,....sexymozek apod................
Normalne je jasne, ze Majkafa se tady PRODUCIRUJE a PRODUCIRUJE se svym vztahem, bohem, jinym svetem, "vynemuzeterozumet", osudu, jedinecnosti, jing-jang, ping-pong, On-Ona. A produciruje se proto, furt dokola, ze chce po*n verit, ze je stastna a mam pocitze to nekde musi demonstrovat. Jeji pofiderni "stesti" je totiz nestesti pro dalsi dva lidi.
Kdo je stastny tohle nedela, budu citovat jednu svou oblibenou spisovatelku I. Bachmann, ktera rika:
"Wer die Geheimnisse des Bettes verrät, verdient die Liebe nicht."
neboli: "Kdo vykecava tajemstvi loznice, nezaskouzi si lasku"
AXI jako obvykle je v tvych slovech citit zlomyslnost. POkud ti majkafa nevadi a libi se ti jeji pristup, tak si kecejte o zenacich nekde na SZ.
POZNAMKA PRO REDAKCI:
mam prohvezdickovane slovo "snazive" neboli synonymum "up-o-r-ne". Tomu se divim, a ani "slovo p-o-r-n-o-g-ra-f-i-e" neni fakt zadne sproste slovo. Deje se neco?
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 12:54)
Není tady
Sahleb nechce se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za větinu, mluv za sebe.
Upravil(a) dusička (22. 6. 2012 12:57)
Není tady
sahleb napsal(a):
Axi napsal(a):
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?Tak to uz tady bylo mockrat. Damy totiz reaguji na jeji vylevy. To urcite nejsou starosti. A opravdu se to tady nikoho "hluboce nedotyka" .
Vetsine pritomnych leze Majkafa krkem, protoze neopomene pri jakekoliv prilezitosti vzpomenout, co, jak a kdy delali, ona a ten jeji vesnickej zenac. jak ji pise "eroticke" sms, jakyho ho ma, muz s velmym M, se tomu rika,....sexymozek apod................
Normalne je jasne, ze Majkafa se tady PRODUCIRUJE a PRODUCIRUJE se svym vztahem, bohem, jinym svetem, "vynemuzeterozumet", osudu, jedinecnosti, jing-jang, ping-pong, On-Ona. A produciruje se proto, furt dokola, ze chce po*n verit, ze je stastna a mam pocitze to nekde musi demonstrovat. Jeji pofiderni "stesti" je totiz nestesti pro dalsi dva lidi.
Kdo je stastny tohle nedela, budu citovat jednu svou oblibenou spisovatelku I. Bachmann, ktera rika:
"Wer die Geheimnisse des Bettes verrät, verdient die Liebe nicht."
neboli: "Kdo vykecava tajemstvi loznice, nezaskouzi si lasku"
Makjafa je z mého pohledu zvlátní, ale nezasouí si takové hlouposti, které tu o ní vypisujete. Kde berete tu jistotu určovat, co má astný člověk dělat anebo co nedělat! Proč se domníváte, e jste nadčlověk? Axi má recht.
Sahleb závidí
Není tady
dusička napsal(a):
Sahleb nechce se raději starat o druhé a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
Já myslím, e v tomto konkrétním případě klidně můe mluvit za větinu a moc se nesekne
Není tady
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb nechce se raději starat o druhé a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
A nemluv za větinu, mluv za sebe.Já myslím, e v tomto konkrétním případě klidně můe mluvit za větinu a moc se nesekne
Sahleb je nějaký mluvčí či co, e můe mluvit za větinu?
Není tady
dusička napsal(a):
Sahleb nechce se raději starat o sebe a nechat na Tenzanovi, co si má o kterým nicku myslet?
Mnozstvi , ktere jsem zminila byla odpoveed na provokativni hloupost od Axi.
AXI mluvila o damach , ktere zde....tudiz jsem pouzila mnozne cislo jako ona. Jinak jsem presvedcena, ze vztah/vztahy majkafy taky opravdu nikoho "hluboce nezajimaji".
Pokud patris mezi ty, ktera hluboce sleduje a ma nejaky zajem na vztazich Majkafy, tak se ti omlouvam, ze jsem to vztahla i na tebe.
Dusicko, vsimni si , ze AXi pouzila mnozne cislo a mluvila o zdejsich damach jako o celku. Zase funkcni negramotnost.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 13:29)
Není tady
dusička napsal(a):
Sahleb závidí
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?
Není tady
sahleb napsal(a):
dusička napsal(a):
Sahleb závidí
Mluvis jako 12 leta pubertacka. CO bych mela jako zavidet?
To by mě taky zajímalo, Duičko, co by jako měl kdo závidět
Ty jí závidí?
U se nedivím Pavle, e jí tvoje výlevy tak iritují.
Upravil(a) Vějířovka (22. 6. 2012 13:34)
Není tady
dusička napsal(a):
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
NJN - někdo můe vzpomínat i na obojí a jetě nebude ve stáří vybírat popelnice
Důleité jsou priority a pokud je má dobře srovnané, je tam místo jak na pracovní úspěchy, tak i na lásku....a ve výsledku o nic nepřichází.
Není tady
Tenzan napsal(a):
Kde berete tu jistotu určovat, co má astný člověk dělat anebo co nedělat! Proč se domníváte, e jste nadčlověk
Jake hlouposti konkretne? Ja jen OPAKUJI, co sem sama pise, vim to jen od ni. Diskuse je o necem jinem. Mistni prospevovatelky jsou hloupe napadeny od Axi. Ja jsem odpovedela. Patrim mezi ne.
Majkafa je zarna hvezda v IGNORE. To znamena, ze spousta lidi nechce ty jeji prispevky cist.
S pripominkami typu, kde berete tu jistotu .....nebo proc se donivate, ze jste nadclovek se obratte laskave na AXI. To byla reakce na jeji inteligentni slova. TA urcila, co jsme tady zac.
Axi nemuze mit recht, protoze Majace nikdo nezavidi.
Upravil(a) sahleb (22. 6. 2012 13:43)
Není tady