Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 21. 6. 2012 20:47

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Re: O krásném bezvětří a svěžím vánku

Vějířovka napsal(a):

dusička napsal(a):

Nojo, to je sice hezký, ale zase udržovat vztah jen kvůli setrvačnosti a abych nebyl sám je taky pěkná blbost.
Co když ta "láska" k blondýnce vyprchala a není to jen užití, ale je to ta "pravá".
Citům neporučíš, může si tady Marek srovnávat myšlenky, ale ... pak stejně pudy budou silnější než rozum .

Jak jsi na to přišla, že motiv pro to, aby zůstal s partnerkou je ten, co píšeš? Není to spíš podle sebe soudím tebe?

"Pudy vždy zvítězí" -jak u koho, když se ty pudy nenechají rozbujet, tak se nemusíš chovat jako zvířátko, kterým samozřejmě pudy mávají.

Souhlasím s Vějířovkou. Jak jsi na to dusičko jen přišla? Že s ní je jen ze setrvačnosti a aby nebyl sám? Nečteš pozorně nebo v jeho psaní chceš vidět něco jiného? Píše pouze o tom, že přítelkyně je rozumný, klidný typ. A dále se dočteš, že jinak jim to klape a že jí miluje.
A pudy určitě nemusí být silněší - tím se odlišujeme od zvířátek vissla

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#102 21. 6. 2012 20:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Kdyby to nebylo ze setrvačnosti - šest let je dlouhá doba, nic se nezměnilo, stereotyp- tak by se nezamiloval. PRostě v tom musí něco být, nebo že by jen "ty" pudy?
A není náhodou člověk taky živočich? vissla

Upravil(a) dusička (21. 6. 2012 20:51)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#103 21. 6. 2012 20:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já Markovi neradím, co má dělat, to musí on sám.
Měl by pochopit, proč je se svou blondýnkou. Třeba když se jejich vztah poposune dál např. společné bydlení, nejenom plánování, ale akce, bude vše ok a Marek nebude koukat v jiných vodách.
Bych řekla, že když to nebude tato, a bude mu ve vztahu dál něco chybět, za pár let bude další zamilovanost.

Není tady

#104 21. 6. 2012 20:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

MarekV napsal(a):

Dostal jsem se do situace, kterou bych asi normálně zvládal, ale hlavu mám zaplavenou chemií zamilovanosti. Proto moc prosím o radu všechny, co si něco takového taky prožili a úspěšně to vyřešili.

Bude mi třicet, s přítelkyní jsem už přes šest roků a musím říct, že nám to poměrně klape. Jen asi poslední dva tři roky mi čím dál víc připadá, že je až "příliš rozumná". Ona je takový ten analytický typ, je velice inteligentní, ale i vtipná a rozhodně hezká. Prostě hezká, hodná, chytrá, prsatá blondýnka smile. Co nám však schází, je nějaká jiskra. I když se snažím nás pořád posouvat dál, její reakce jsou vždycky hodně racionální. Umí se smát a bavit, je příjemná, ale spontánnost čehokoliv, něco udělat jen tak, trochu si zablbnout, to jsou pro ni prakticky neznámé věci. S ní je to jen jakési čekání.

To všechno se dá zvládnout, ale teď jsem se dostal do situace, kterou musím vyřešit. Na oslavě pracovních úspěchů s kolegy jsem se potkal s jedou o osm let mladší holkou. Je to sestra spolužačky z výšky. Věděl jsem jen, že existuje, že je to moc pěkná ženská a od její sestry jsem za ty léta vypozoroval, že je to i moc kvalitní člověk. Ale teď tu byla živě, přišla přímo k našemu stolečku a sedla si vedle mě. Ihned jsme měli společné téma a bavili se, jako bychom se znali léta. A já se jen utvrdil v tom, že ona je povahově přesně to, co mě schází u přítelkyně. Jak večer plynul, dali jsme si nějakou tu skleničku a šel jsem ji doprovodit domů. Pozvala mě dál a abych to neprodlužoval, skončili jsme v posteli. Mazlili jsme se nazí, nic víc nebylo. Ona má přítele, já přítelkyni. Ze strany jejího přítele jí patrně schází cit a větší porozumění, což jsem jí nevědomky poskytl já. Ano, selhali jsme, ale na druhou stranu jsme asi oba dva jen toužili po tom, čeho se nám dlouho nedostávalo. Od té doby jsme pořád v kontaktu, píšeme si a opravdu hodně si rozumíme snad po všech stránkách.

Co teď? Oba dva víme, že jsme si neskutečně sympatičtí, líbím se jí jak vzhledem, tak tím uvnitř a u mě to je taky tak. Je krásná, inteligentní, ale i plná elánu a pozitivní energie, žádné bezvětří. Chceme se vídat, ale bojíme se, že se definitivně zamilujeme. Oba to máme tak, že v jíném čase bychom neváhali vteřinku a skočili po sobě, ale teď? Vím, že to, co jsem zažil s ní, už nikdy nechci opakovat. Svědomí je potvora a já mám už taky choutky budovat hodnoty a ne střídat vztahy. Nikdy se mi nic podobného nestalo a toto beru jako poslední a neskutečně krásně intenzivní šanci na snad hezký vztah. Ale je tu moje přítelkyně, kterou mám moc rád a její přítel, o kterého ona taky stojí. Jít do nového vztahu je riziko, v tom stávajícím mám strach, že půjde setrvačností dál a za pár roků by se mohlo stát něco podobného s daleko horšími následky. Společný majetek nemáme, děti také ne. Prosím, zkuste poradit, jak situaci řešit. Bolet to bude tak jako tak.

Díky moc, Marek

Od toho bych se Marku odrazila. S ní jen to jen jakési čekání

Upravil(a) dusička (21. 6. 2012 21:00)

Není tady

#105 21. 6. 2012 22:01

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak jsem to projela, vykličkovala mezi věčnou láskou a na mně to působí takto:
Marek si vrznul s jinou a teď hledá, jak to okecat....

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#106 21. 6. 2012 22:44

Miši
♥♥♥----

MarekV napsal(a):

Hodně jsem po cestě přemýšlel a dával si to dohromady. Do "té nové" jsem beznadějnej blázen a sakra nemůžu se ani na nic pořádně soustředit. Bude to bolet oba dva (a ono už to po čertech bolí), ale co mě v důsledku chybí? Trochu živočišnosti partnerky? Tý vogo, co by jen za takový "nedostatek" jiní dali? Přítelkyně mě skutečně miluje už několik let, je krásná, chytrá a sympatická tak co blbnu? Chci jen změnu? Jasně má svý mouchy, ale to každá. Plány do budoucna máme a já se pokusím nás do nich mnohem aktivněji zapojit oba. Mám neskutečně krásnou vzpomínku na "tu novou" a jsem za ni nakonec rád. Když si ale představím, že by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a ještě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás špatně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kašlu na celej svět smile.

Marku,
co když si zavírᚠvrátka k něčemu novému a krásnému?
A zároveň zavírᚠtímhle i vrátka současné své partnerce, aby i ona mohla poznat vztah,kde  to jiskří?

Není tady

#107 22. 6. 2012 5:49

Axi
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Vážně mi to furt vykládá? lol

Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?

1)    Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
2)    Bojí se; co když i jejich pán má podobný vztah?

Nebo je to ještě nějaká jiná vztahová frustrace? smile

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#108 22. 6. 2012 6:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nezávidím Axi, ale jinak za mě za 1)

Není tady

#109 22. 6. 2012 8:49

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

sahleb napsal(a):

MarekV napsal(a):

Jak to tak vidím já, tak asi tu zpátečku přece jen nahodím.
.............Když si ale představím, že by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a ještě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás špatně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kašlu na celej svět smile.

Docela se mi libi jak jsi to napsal.  Docela dost. Samozrejme , ze ti ujely nohy a zakopnul jsi. To se prave stava u nejakeho noveho a neokoukaneho a atraktivniho protejsku. U neceho jineho tezko. To je logicke. To je jako bomba, zamilovani se neda naridit ani zakazat. To se stane, dulezite je aby se clovek vcas vzpamatoval.

Docela me zaujalo, ze si se prisel poradit. Je videt , ze beres situaci vazne a ze se trapis. Mnozi panove to berou jako sport a normalni vec, preci jsou chlapi, ne? Ale ty premyslis. A doslo ti, ze kjdyby to udelala tvoje partnerka tak bys to nevydychal.  Treba je i mozne, ze se ji neco se zamilovanim stalo, ale usekla to okamzite. A nikdy ses to nedozvedel......

Doufam, ze vecere byla bezva.

PS ja znam par velmi atraktivnicha inteligentnich muzu, kteri nejsou neverni. To je taky tim, ze maji svou hrdost a zdrave sebevedomi.

Sahleb - skvělé popsaný hezkými slovy a ano, tohle je typ silného charakterního muže (nebo jsou i takové ženy), protože stát se může cokoliv - jo, třeba to zamilování, ale myslet dopředu a zvažovat následky svých činů už nedokáže slabá povaha, která nemá sama sebe pod kontrolou.
Omlouvat své chování "srdcem, kterému nelze poručit" je blbost. Jsou prostě věci, do kterých pokud se pustíš, poneseš si i vzniklé následky - třeba i tu bolest z nedokonaného činu. Možná by tím dokonáním bylo člověku líp, třeba ne. No a někdo se prostě už ze zásady nepouští na tenký led - a není to o strachu, že by se člověk bál riskovat/se pustit do milostného románku. ale dokáže uvažovat dopředu, nevidí jen sebe a svoje uspokojení, ale vidí třeba i tu současnou partnerku/partnera (což je ten nejbližší člověk), ale dokonce umí do toho zarhnout i toho partnera svého milostného objevu. Dokáže se vžít do situace, jak by jemu samotnému asi bylo, pokud by ho tohle potkalo ze strany právě toho svého nejbližšího a zjišuje, že by se mu to asi nelíbilo, že by byly zraněny jeho city, že by to dokonce mohlo i bolet. To je empatie - vžít se do pocitů i cizího člověka. Samozřejmě, že zdravě sebevědomý  jedinec se zdravě zdravým egem (čau Pandoro) koná především pro své dobro - ale dokáže i svým s/vědomím pobrat i okolní svět a dopad jeho činů.
Nezdravý jedionec s pochromounaným sebevědomým a deformovaným nezdravým egem (vysoké, nízké) tohle všechno totiž přehlíží a jede si svou lajnu - právě přes mrtvoly.

Kolikpak tu pod nohama zdejších dam leží "mrtvol" v podobě manželek/přítelkyň svých ženatých/zadaných milenců, uplakaných a smutných očí dětí, kterým cizí žena odvádí tátu a bere JEJICH čas, co měl táta věnovat jim a jejich mámě? Kolik zdejších dam to "opěvované srdce a myšlením přes srdce" vlastně zapomělo používat? Já se neptám na vaše milence (že to on měl myslet na svou manželku/přítelkyni) - ty jsem neslyšela mluvit a přednášet tyhle "sladké a medové" řeči - ale vás ano, vás tu slyším a čtu již několik let - o vaší lásce k bližnímu, o vaší lásce k lidem.
Člověk, který vede, či je/byl spoluaktérem paralelního vztahu má pokřivený charakter....ano, může být po všech dalších stránkách naprosto fajn a skvělý, ale tuhle vadu již má (a to nemluvím jen o zdejších dámách, to mluvím i o svém muži - takže to může být i pohled pro autora tohoto vlákna, že totiž může se stát, že jeho stálá partnerka už ho nebude brát jako rovného člověka, bude ho brát tak, že je pokřiven a může ji kdykoliv znovu a znovu zradit)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#110 22. 6. 2012 8:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdyby to nebylo ze setrvačnosti - šest let je dlouhá doba, nic se nezměnilo, stereotyp- tak by se nezamiloval.
Prd a vořech... to by se museli zamilovávat všichni, kteří žijou v dlouhodobém vztahu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Marek si vrznul s jinou a teď hledá, jak to okecat
Ale nevrznul... "Mazlili jsme se nazí, nic víc nebylo" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#111 22. 6. 2012 9:01

mia
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?

1)    Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?

Milý Axi, obojí je špatně…. pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky všeobecné spokojenosti a až je vykazovat přestane, situace na „trhu proutníků“ poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů…

Pokud bych však do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, že má potřebu  pečovat o svého syna až do jeho pomalu třiceti let, věz, že by jel jak namydlený blesk…..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích…

Nicméně pravdu mᚠv tom, že zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné….

Mmch…proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?

Není tady

#112 22. 6. 2012 9:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

sahleb napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Žádný ten ON pravý nebo ONA pravá neexistuje...............................

Majkafo, myslím si, že tvoje nitro bylo v takovém stavu, že ti přihrálo "chiméru", do které ses zamilovala a mylně jsi ji ztotožnila s člověkem, kterého jsi právě v tu dobu potkala.

Tato záměna může probíhat tak dlouho proto, že nemᚠpříležitost toho člověka poznat a ani to v podstatě nechceš, chceš žít ve svém bludu.
Není to žádný ON pravý, a myslím si, že by se hodně divil, jakou svatozář mu nasazuješ.

Tady naprosto souhlasim.  ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........

Nu, s manželkou je evidentně nekompatibilní. big_smile A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak že ON je ON pro každou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď všeobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak šel halt za jinou. smile

big_smile Hezkýýý Maňas - copak jsi nám tím teď asi tak řekla, že? Že TY si myslíš, že on je pro tebe ON, kdežto ty nejsi ONA pro něj....jinak by přeci za tebou šel halt světa kraj tongue

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#113 22. 6. 2012 9:10

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

majkafa napsal(a):

sahleb napsal(a):

Tady naprosto souhlasim.  ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........

Nu, s manželkou je evidentně nekompatibilní. big_smile A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak že ON je ON pro každou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď všeobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak šel halt za jinou. smile

vidím to stejně jako Majkafa

big_smile jak jinak, že? Pudy jsou svinstvo, zejména ty zvířecí a pak, když schází ovládací mechanismus lol

Mě teď toti lidé připadjí, jako ti v Americe zdrogovaní po té koupelové soli - to jsou pudy big_smile Za chvíli se začnete ožírat nazí na veřejnosti....i takové jsou neovládnutelné pudy. Přesně jak píšeš Dusičko - pudy jsou silnější, než rozum
ps. nedávno v Děčíně na Masarykově náměstí hezky odpoledne se producíroval nahý muž a stál na autobusové zastávce.....třeba si také myslel, že to jsou pudy a momentálně se vžil do role opice.

Není tady

#114 22. 6. 2012 9:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Mio - když to tak Majkafa cítí, tak je to její pocit. Co my víme.
Já to psala všeobecně neutral

Děvče - ty nemůžeš psát "všeobecně" po  svých prožitých zkušenostech lol

Není tady

#115 22. 6. 2012 9:15

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná se ptá: Kolikpak tu pod nohama zdejších dam leží "mrtvol" v podobě manželek/přítelkyň svých ženatých/zadaných milenců

tak já si připisuji hned jednu takovou mrtvolku-manželku svého ženatého milence:supr:.Rozvedl se s ní až když já jsem se s ním def.musela přestala stýkat kvůli záchraně svého manželství a rodiny,které už díky naší vzájemné fyz.i duš.sympatii,ale hl.té fyz.a sex.,viselo na drátku,to musím přiznat!
A rozvedl se s ní v době,kdy už jejich děti byly dospělé,nicméně se mnou poznal jaký může být fajn život po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté ženskébig_smile a tak dál neshlédával důvod živořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a uštěkané manželky.Nᚠkrásný vztah byl mnohaletý a měli jsme i pojmenovaná leta (myslím roční období) a to podle toho,čemu jsme se (tedy krom sexu:P)intenzivněji věnovali - jedno léto bylo melounové,druhé tenisové...krása a supr.Mám vzpomínky až do hrobu.

Není tady

#116 22. 6. 2012 9:19

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tenzan napsal(a):

sahleb napsal(a):

Tenzan napsal(a):

Jak spolu souvisí inteligence, hrdost, zdravé sebevědomí na jedné straně a nevěra na druhé straně? Nevěry se dopouští jen hloupí lidé? Jen s nezdravém sebevědomím? Lidé nehrdí? Dále vy jste na ty muže nasadila očko? Co když to jen dobře skrývají? Anebo si to jen dobře spočítali anebo rozmysleli? Anebo se jim prostě jen nechce? Třeba proto, že život s jednou je pro ně mnohdy více než dost. Anebo, že jsou i jiné věci na světě než jen vztahy.

To souvisi velmi podstatne.

Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.

Zakomplexovaný jedinec může být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý může být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk může být také nevěrný jen z důvodu prostého prožitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, že už to není ono, ale na odejití to není. Vaše vidění tohoto problému je dosti zúžené. Jak jste mladá? Hádám, že dost. Anebo jste někde ustrnula.

Pokud se člověk dopouští nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopouští. Na tom nemění nic, i když je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Leští si jen své ego jak liščím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, že vykřeše jiskřičku.

Není tady

#117 22. 6. 2012 9:32

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jaku napsal(a):

Zklamaná se ptá: Kolikpak tu pod nohama zdejších dam leží "mrtvol" v podobě manželek/přítelkyň svých ženatých/zadaných milenců

tak já si připisuji hned jednu takovou mrtvolku-manželku svého ženatého milence:supr:.Rozvedl se s ní až když já jsem se s ním def.musela přestala stýkat kvůli záchraně svého manželství a rodiny,které už díky naší vzájemné fyz.i duš.sympatii,ale hl.té fyz.a sex.,viselo na drátku,to musím přiznat!
A rozvedl se s ní v době,kdy už jejich děti byly dospělé,nicméně se mnou poznal jaký může být fajn život po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté ženskébig_smile a tak dál neshlédával důvod živořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a uštěkané manželky.Nᚠkrásný vztah byl mnohaletý a měli jsme i pojmenovaná leta (myslím roční období) a to podle toho,čemu jsme se (tedy krom sexu:P)intenzivněji věnovali - jedno léto bylo melounové,druhé tenisové...krása a supr.Mám vzpomínky až do hrobu.

A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, než na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
ON nebyl ten pravý, nebo to byly jen pudy?
Byla jsi mouchou, že tak naprosto přesně víš, že se jednalo o uštěkanou, nudnou, hádavou manželku? Nebo to byla pouhá interpretace - taková vějička, aby ses lépe přilepila, proto tak je přidán i ten lep typu prima akční, chytrá a neustále vysmátá?

Jak je možné, že tak prima akční, chytré a neustále vysmáté ženě se hroutí manželství a visí už jen na drátku?

Není tady

#118 22. 6. 2012 9:43

Axi
♥♥♥♥♥♥-

mia napsal(a):

Axi napsal(a):

majkafa napsal(a):

Milý Axi, obojí je špatně…. pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky všeobecné spokojenosti a až je vykazovat přestane, situace na „trhu proutníků“ poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů…

Pokud bych však do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, že má potřebu  pečovat o svého syna až do jeho pomalu třiceti let, věz, že by jel jak namydlený blesk…..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích…

Nicméně pravdu mᚠv tom, že zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné….

Mmch…proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?

Fakt? A kde? Tak to už asi ztrácím přehled o tom, co kde píšu. Prosím, omluv staršího pána pro jeho roztržitost :-)

A ty vykazuješ znaky všeobecné spokojenosti, hmm? To závidí/bojí/... nemusí být vůbec vědomé; nepřiměřené reakce a klíčová slova ale obvykle hovoří za vše (pochopitelně, že i ty moje) ;-)

Upravil(a) Axi (22. 6. 2012 9:59)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#119 22. 6. 2012 9:45

helena
♥♥♥♥♥♥♥

s manželkou je evidentně nekompatibilní... živořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a uštěkané manželky
To je vono, dámy... "vo tom to je" lollollol - umět si to hezky vysvětlit samy sobě a taky/hlavně svýmu okolí (i kdyby nechtělo tongue)
"Když se potkají ti dva, co k sobě patří, tak je to úplně jinak… fajn život po boku prima akční,chytré i neustálé vysmáté ženské"
To hned ta nevěra vypadá jako osudovej vztah... gloria a jak to hergot zní... wink

Upravil(a) helena (22. 6. 2012 9:47)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#120 22. 6. 2012 9:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Jaku napsal(a):

A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, než na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
Byla jsi mouchou, že tak naprosto přesně víš, že se jednalo o uštěkanou, nudnou, hádavou manželku? Nebo to byla pouhá interpretace - taková vějička, aby ses lépe přilepila, proto tak je přidán i ten lep typu prima akční, chytrá a neustále vysmátá?

Jak je možné, že tak prima akční, chytré a neustále vysmáté ženě se hroutí manželství a visí už jen na drátku?

smile:)Zklamčo,bez obav,nic se nehroutí a je mnohem,mnohem pevnější než kdy bylo - čekala jsem reakce moralistek tvého typu,jen mě napadlo,když se tu začlo objevovat tvé jméno,že už asi na Politicém není nic k řešení,když jsi přesedlala sem,žejo.big_smile

-to nemůže nikdo tvého přesvědčení nikdy pochopit,a ani se o to nesnažstolt

Není tady

#121 22. 6. 2012 9:48

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

s manželkou je evidentně nekompatibilní... živořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a uštěkané manželky
To je vono, dámy... "vo tom to je" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png - umět si to hezky vysvětlit samy sobě a taky/hlavně svýmu okolí (i kdyby nechtělo [url]http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png[url]) - "Když se potkají ti dva, co k sobě patří, tak je to úplně jinak… fajn život po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté ženské"
To hned ta nevěra vypadá jako osudovej vztah... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif a jak to hergot zní... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

No konečně se to tady trochu rozhejbalo babi - nebo správně baby?Kterápak to ví?

No možná Heleno že to bude fakt osudovej vztah ta nevěra,kdo ví,jak do budoucna...stolt

Není tady

#122 22. 6. 2012 9:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Pouhé vzpomínky? roll
Njnj každý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy vissla

Upravil(a) dusička (22. 6. 2012 9:56)

Není tady

#123 22. 6. 2012 9:58

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

dusička napsal(a):

Mio - když to tak Majkafa cítí, tak je to její pocit. Co my víme.
Já to psala všeobecně neutral

Děvče - ty nemůžeš psát "všeobecně" po  svých prožitých zkušenostech lol

Ano psala jsem všeobecně, že když se dva najdou on +ona zapadnou do sebe jak puzzle. A nemusí patřit "papírově" k sobě.
I když mᚠpravdu, po svých prožitých zkušenostech s mužmi vím, co je on+ona .Cítí to,a nemusí být spolu. wink

Není tady

#124 22. 6. 2012 9:59

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Pouhé vzpomínky? roll
Njnj každý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy vissla

tummenupploltummenupp a řečnit - teoretizovat na politickém!

Upravil(a) Jaku (22. 6. 2012 10:00)

Není tady

#125 22. 6. 2012 10:07

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí