27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Nojo, to je sice hezký, ale zase udrovat vztah jen kvůli setrvačnosti a abych nebyl sám je taky pěkná blbost.
Co kdy ta "láska" k blondýnce vyprchala a není to jen uití, ale je to ta "pravá".
Citům neporučí, můe si tady Marek srovnávat mylenky, ale ... pak stejně pudy budou silnějí ne rozum .Jak jsi na to přila, e motiv pro to, aby zůstal s partnerkou je ten, co píe? Není to spí podle sebe soudím tebe?
"Pudy vdy zvítězí" -jak u koho, kdy se ty pudy nenechají rozbujet, tak se nemusí chovat jako zvířátko, kterým samozřejmě pudy mávají.
Souhlasím s Vějířovkou. Jak jsi na to dusičko jen přila? e s ní je jen ze setrvačnosti a aby nebyl sám? Nečte pozorně nebo v jeho psaní chce vidět něco jiného? Píe pouze o tom, e přítelkyně je rozumný, klidný typ. A dále se dočte, e jinak jim to klape a e jí miluje.
A pudy určitě nemusí být silněí - tím se odliujeme od zvířátek
Není tady
Kdyby to nebylo ze setrvačnosti - est let je dlouhá doba, nic se nezměnilo, stereotyp- tak by se nezamiloval. PRostě v tom musí něco být, nebo e by jen "ty" pudy?
A není náhodou člověk taky ivočich?
Upravil(a) dusička (21. 6. 2012 20:51)
Není tady
Já Markovi neradím, co má dělat, to musí on sám.
Měl by pochopit, proč je se svou blondýnkou. Třeba kdy se jejich vztah poposune dál např. společné bydlení, nejenom plánování, ale akce, bude ve ok a Marek nebude koukat v jiných vodách.
Bych řekla, e kdy to nebude tato, a bude mu ve vztahu dál něco chybět, za pár let bude dalí zamilovanost.
Není tady
MarekV napsal(a):
Dostal jsem se do situace, kterou bych asi normálně zvládal, ale hlavu mám zaplavenou chemií zamilovanosti. Proto moc prosím o radu vechny, co si něco takového taky proili a úspěně to vyřeili.
Bude mi třicet, s přítelkyní jsem u přes est roků a musím říct, e nám to poměrně klape. Jen asi poslední dva tři roky mi čím dál víc připadá, e je a "příli rozumná". Ona je takový ten analytický typ, je velice inteligentní, ale i vtipná a rozhodně hezká. Prostě hezká, hodná, chytrá, prsatá blondýnka. Co nám vak schází, je nějaká jiskra. I kdy se snaím nás pořád posouvat dál, její reakce jsou vdycky hodně racionální. Umí se smát a bavit, je příjemná, ale spontánnost čehokoliv, něco udělat jen tak, trochu si zablbnout, to jsou pro ni prakticky neznámé věci. S ní je to jen jakési čekání.
To vechno se dá zvládnout, ale teď jsem se dostal do situace, kterou musím vyřeit. Na oslavě pracovních úspěchů s kolegy jsem se potkal s jedou o osm let mladí holkou. Je to sestra spoluačky z výky. Věděl jsem jen, e existuje, e je to moc pěkná enská a od její sestry jsem za ty léta vypozoroval, e je to i moc kvalitní člověk. Ale teď tu byla ivě, přila přímo k naemu stolečku a sedla si vedle mě. Ihned jsme měli společné téma a bavili se, jako bychom se znali léta. A já se jen utvrdil v tom, e ona je povahově přesně to, co mě schází u přítelkyně. Jak večer plynul, dali jsme si nějakou tu skleničku a el jsem ji doprovodit domů. Pozvala mě dál a abych to neprodluoval, skončili jsme v posteli. Mazlili jsme se nazí, nic víc nebylo. Ona má přítele, já přítelkyni. Ze strany jejího přítele jí patrně schází cit a větí porozumění, co jsem jí nevědomky poskytl já. Ano, selhali jsme, ale na druhou stranu jsme asi oba dva jen touili po tom, čeho se nám dlouho nedostávalo. Od té doby jsme pořád v kontaktu, píeme si a opravdu hodně si rozumíme snad po vech stránkách.
Co teď? Oba dva víme, e jsme si neskutečně sympatičtí, líbím se jí jak vzhledem, tak tím uvnitř a u mě to je taky tak. Je krásná, inteligentní, ale i plná elánu a pozitivní energie, ádné bezvětří. Chceme se vídat, ale bojíme se, e se definitivně zamilujeme. Oba to máme tak, e v jíném čase bychom neváhali vteřinku a skočili po sobě, ale teď? Vím, e to, co jsem zail s ní, u nikdy nechci opakovat. Svědomí je potvora a já mám u taky choutky budovat hodnoty a ne střídat vztahy. Nikdy se mi nic podobného nestalo a toto beru jako poslední a neskutečně krásně intenzivní anci na snad hezký vztah. Ale je tu moje přítelkyně, kterou mám moc rád a její přítel, o kterého ona taky stojí. Jít do nového vztahu je riziko, v tom stávajícím mám strach, e půjde setrvačností dál a za pár roků by se mohlo stát něco podobného s daleko horími následky. Společný majetek nemáme, děti také ne. Prosím, zkuste poradit, jak situaci řeit. Bolet to bude tak jako tak.
Díky moc, Marek
Od toho bych se Marku odrazila. S ní jen to jen jakési čekání
Upravil(a) dusička (21. 6. 2012 21:00)
Není tady
Tak jsem to projela, vykličkovala mezi věčnou láskou a na mně to působí takto:
Marek si vrznul s jinou a teď hledá, jak to okecat....
Není tady
MarekV napsal(a):
Hodně jsem po cestě přemýlel a dával si to dohromady. Do "té nové" jsem beznadějnej blázen a sakra nemůu se ani na nic pořádně soustředit. Bude to bolet oba dva (a ono u to po čertech bolí), ale co mě v důsledku chybí? Trochu ivočinosti partnerky? Tý vogo, co by jen za takový "nedostatek" jiní dali? Přítelkyně mě skutečně miluje u několik let, je krásná, chytrá a sympatická tak co blbnu? Chci jen změnu? Jasně má svý mouchy, ale to kadá. Plány do budoucna máme a já se pokusím nás do nich mnohem aktivněji zapojit oba. Mám neskutečně krásnou vzpomínku na "tu novou" a jsem za ni nakonec rád. Kdy si ale představím, e by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a jetě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás patně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kalu na celej svět
.
Marku,
co kdy si zavírá vrátka k něčemu novému a krásnému?
A zároveň zavírá tímhle i vrátka současné své partnerce, aby i ona mohla poznat vztah,kde to jiskří?
Není tady
majkafa napsal(a):
Váně mi to furt vykládá?
Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?
1) Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
2) Bojí se; co kdy i jejich pán má podobný vztah?
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?
Není tady
Nezávidím Axi, ale jinak za mě za 1)
Není tady
sahleb napsal(a):
MarekV napsal(a):
Jak to tak vidím já, tak asi tu zpátečku přece jen nahodím.
.............Kdy si ale představím, e by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a jetě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás patně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kalu na celej svět.
Docela se mi libi jak jsi to napsal. Docela dost. Samozrejme , ze ti ujely nohy a zakopnul jsi. To se prave stava u nejakeho noveho a neokoukaneho a atraktivniho protejsku. U neceho jineho tezko. To je logicke. To je jako bomba, zamilovani se neda naridit ani zakazat. To se stane, dulezite je aby se clovek vcas vzpamatoval.
Docela me zaujalo, ze si se prisel poradit. Je videt , ze beres situaci vazne a ze se trapis. Mnozi panove to berou jako sport a normalni vec, preci jsou chlapi, ne? Ale ty premyslis. A doslo ti, ze kjdyby to udelala tvoje partnerka tak bys to nevydychal. Treba je i mozne, ze se ji neco se zamilovanim stalo, ale usekla to okamzite. A nikdy ses to nedozvedel......
Doufam, ze vecere byla bezva.
PS ja znam par velmi atraktivnicha inteligentnich muzu, kteri nejsou neverni. To je taky tim, ze maji svou hrdost a zdrave sebevedomi.
Sahleb - skvělé popsaný hezkými slovy a ano, tohle je typ silného charakterního mue (nebo jsou i takové eny), protoe stát se můe cokoliv - jo, třeba to zamilování, ale myslet dopředu a zvaovat následky svých činů u nedokáe slabá povaha, která nemá sama sebe pod kontrolou.
Omlouvat své chování "srdcem, kterému nelze poručit" je blbost. Jsou prostě věci, do kterých pokud se pustí, ponese si i vzniklé následky - třeba i tu bolest z nedokonaného činu. Moná by tím dokonáním bylo člověku líp, třeba ne. No a někdo se prostě u ze zásady nepoutí na tenký led - a není to o strachu, e by se člověk bál riskovat/se pustit do milostného románku. ale dokáe uvaovat dopředu, nevidí jen sebe a svoje uspokojení, ale vidí třeba i tu současnou partnerku/partnera (co je ten nejblií člověk), ale dokonce umí do toho zarhnout i toho partnera svého milostného objevu. Dokáe se vít do situace, jak by jemu samotnému asi bylo, pokud by ho tohle potkalo ze strany právě toho svého nejbliího a zjiuje, e by se mu to asi nelíbilo, e by byly zraněny jeho city, e by to dokonce mohlo i bolet. To je empatie - vít se do pocitů i cizího člověka. Samozřejmě, e zdravě sebevědomý jedinec se zdravě zdravým egem (čau Pandoro) koná předevím pro své dobro - ale dokáe i svým s/vědomím pobrat i okolní svět a dopad jeho činů.
Nezdravý jedionec s pochromounaným sebevědomým a deformovaným nezdravým egem (vysoké, nízké) tohle vechno toti přehlíí a jede si svou lajnu - právě přes mrtvoly.
Kolikpak tu pod nohama zdejích dam leí "mrtvol" v podobě manelek/přítelkyň svých enatých/zadaných milenců, uplakaných a smutných očí dětí, kterým cizí ena odvádí tátu a bere JEJICH čas, co měl táta věnovat jim a jejich mámě? Kolik zdejích dam to "opěvované srdce a mylením přes srdce" vlastně zapomělo pouívat? Já se neptám na vae milence (e to on měl myslet na svou manelku/přítelkyni) - ty jsem neslyela mluvit a přednáet tyhle "sladké a medové" řeči - ale vás ano, vás tu slyím a čtu ji několik let - o vaí lásce k blinímu, o vaí lásce k lidem.
Člověk, který vede, či je/byl spoluaktérem paralelního vztahu má pokřivený charakter....ano, můe být po vech dalích stránkách naprosto fajn a skvělý, ale tuhle vadu ji má (a to nemluvím jen o zdejích dámách, to mluvím i o svém mui - take to můe být i pohled pro autora tohoto vlákna, e toti můe se stát, e jeho stálá partnerka u ho nebude brát jako rovného člověka, bude ho brát tak, e je pokřiven a můe ji kdykoliv znovu a znovu zradit)
Není tady
Kdyby to nebylo ze setrvačnosti - est let je dlouhá doba, nic se nezměnilo, stereotyp- tak by se nezamiloval.
Prd a vořech... to by se museli zamilovávat vichni, kteří ijou v dlouhodobém vztahu
Marek si vrznul s jinou a teď hledá, jak to okecat
Ale nevrznul... "Mazlili jsme se nazí, nic víc nebylo"
Není tady
Axi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Váně mi to furt vykládá?
Proč mají spokojené, vyrovnané, moudré a vzdělané dámy takovou nepřehlédnutelnou starost o tvůj vztah s tvým partnerem, v čem se jich to tak hluboce dotýká, hmm?
1) Závidí ti; také by chtěly vztah, který funguje a má i po letech jiskru a svojí energii?
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?
Milý Axi, obojí je patně
. pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky veobecné spokojenosti a a je vykazovat přestane, situace na trhu proutníků poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů
Pokud bych vak do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, e má potřebu pečovat o svého syna a do jeho pomalu třiceti let, věz, e by jel jak namydlený blesk
..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích
Nicméně pravdu má v tom, e zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné
.
Mmch
proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?
Není tady
majkafa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
ádný ten ON pravý nebo ONA pravá neexistuje...............................
Majkafo, myslím si, e tvoje nitro bylo v takovém stavu, e ti přihrálo "chiméru", do které ses zamilovala a mylně jsi ji ztotonila s člověkem, kterého jsi právě v tu dobu potkala.
Tato záměna můe probíhat tak dlouho proto, e nemá příleitost toho člověka poznat a ani to v podstatě nechce, chce ít ve svém bludu.
Není to ádný ON pravý, a myslím si, e by se hodně divil, jakou svatozář mu nasazuje.Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........
Nu, s manelkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak e ON je ON pro kadou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď veobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak el halt za jinou.
Hezkýýý Maňas - copak jsi nám tím teď asi tak řekla, e? e TY si myslí, e on je pro tebe ON, kdeto ty nejsi ONA pro něj....jinak by přeci za tebou el halt světa kraj
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........Nu, s manelkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak e ON je ON pro kadou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď veobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak el halt za jinou.vidím to stejně jako Majkafa
jak jinak, e? Pudy jsou svinstvo, zejména ty zvířecí a pak, kdy schází ovládací mechanismus
Mě teď toti lidé připadjí, jako ti v Americe zdrogovaní po té koupelové soli - to jsou pudy Za chvíli se začnete oírat nazí na veřejnosti....i takové jsou neovládnutelné pudy. Přesně jak píe Dusičko - pudy jsou silnějí, ne rozum
ps. nedávno v Děčíně na Masarykově náměstí hezky odpoledne se producíroval nahý mu a stál na autobusové zastávce.....třeba si také myslel, e to jsou pudy a momentálně se vil do role opice.
Není tady
dusička napsal(a):
Mio - kdy to tak Majkafa cítí, tak je to její pocit. Co my víme.
Já to psala veobecně
Děvče - ty nemůe psát "veobecně" po svých proitých zkuenostech
Není tady
Zklamaná se ptá: Kolikpak tu pod nohama zdejích dam leí "mrtvol" v podobě manelek/přítelkyň svých enatých/zadaných milenců
tak já si připisuji hned jednu takovou mrtvolku-manelku svého enatého milence:supr:.Rozvedl se s ní a kdy já jsem se s ním def.musela přestala stýkat kvůli záchraně svého manelství a rodiny,které u díky naí vzájemné fyz.i du.sympatii,ale hl.té fyz.a sex.,viselo na drátku,to musím přiznat!
A rozvedl se s ní v době,kdy u jejich děti byly dospělé,nicméně se mnou poznal jaký můe být fajn ivot po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté enské a tak dál neshlédával důvod ivořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a utěkané manelky.Ná krásný vztah byl mnohaletý a měli jsme i pojmenovaná leta (myslím roční období) a to podle toho,čemu jsme se (tedy krom sexu:P)intenzivněji věnovali - jedno léto bylo melounové,druhé tenisové...krása a supr.Mám vzpomínky a do hrobu.
Není tady
Tenzan napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Jak spolu souvisí inteligence, hrdost, zdravé sebevědomí na jedné straně a nevěra na druhé straně? Nevěry se dopoutí jen hloupí lidé? Jen s nezdravém sebevědomím? Lidé nehrdí? Dále vy jste na ty mue nasadila očko? Co kdy to jen dobře skrývají? Anebo si to jen dobře spočítali anebo rozmysleli? Anebo se jim prostě jen nechce? Třeba proto, e ivot s jednou je pro ně mnohdy více ne dost. Anebo, e jsou i jiné věci na světě ne jen vztahy.
To souvisi velmi podstatne.
Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
Pokud se člověk dopoutí nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopoutí. Na tom nemění nic, i kdy je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Letí si jen své ego jak ličím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, e vykřee jiskřičku.
Není tady
Jaku napsal(a):
Zklamaná se ptá: Kolikpak tu pod nohama zdejích dam leí "mrtvol" v podobě manelek/přítelkyň svých enatých/zadaných milenců
tak já si připisuji hned jednu takovou mrtvolku-manelku svého enatého milence:supr:.Rozvedl se s ní a kdy já jsem se s ním def.musela přestala stýkat kvůli záchraně svého manelství a rodiny,které u díky naí vzájemné fyz.i du.sympatii,ale hl.té fyz.a sex.,viselo na drátku,to musím přiznat!
A rozvedl se s ní v době,kdy u jejich děti byly dospělé,nicméně se mnou poznal jaký můe být fajn ivot po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté enskéa tak dál neshlédával důvod ivořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a utěkané manelky.Ná krásný vztah byl mnohaletý a měli jsme i pojmenovaná leta (myslím roční období) a to podle toho,čemu jsme se (tedy krom sexu:P)intenzivněji věnovali - jedno léto bylo melounové,druhé tenisové...krása a supr.Mám vzpomínky a do hrobu.
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, ne na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
ON nebyl ten pravý, nebo to byly jen pudy?
Byla jsi mouchou, e tak naprosto přesně ví, e se jednalo o utěkanou, nudnou, hádavou manelku? Nebo to byla pouhá interpretace - taková vějička, aby ses lépe přilepila, proto tak je přidán i ten lep typu prima akční, chytrá a neustále vysmátá?
Jak je moné, e tak prima akční, chytré a neustále vysmáté eně se hroutí manelství a visí u jen na drátku?
Není tady
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
majkafa napsal(a):
Váně mi to furt vykládá?
Nebo je to jetě nějaká jiná vztahová frustrace?Milý Axi, obojí je patně . pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky veobecné spokojenosti a a je vykazovat přestane, situace na trhu proutníků poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů
Pokud bych vak do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, e má potřebu pečovat o svého syna a do jeho pomalu třiceti let, věz, e by jel jak namydlený blesk ..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích
Nicméně pravdu má v tom, e zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné .
Mmch proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?
Fakt? A kde? Tak to u asi ztrácím přehled o tom, co kde píu. Prosím, omluv starího pána pro jeho roztritost :-)
A ty vykazuje znaky veobecné spokojenosti, hmm? To závidí/bojí/... nemusí být vůbec vědomé; nepřiměřené reakce a klíčová slova ale obvykle hovoří za ve (pochopitelně, e i ty moje) ;-)
Upravil(a) Axi (22. 6. 2012 9:59)
Není tady
s manelkou je evidentně nekompatibilní... ivořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a utěkané manelky
To je vono, dámy... "vo tom to je" - umět si to hezky vysvětlit samy sobě a taky/hlavně svýmu okolí (i kdyby nechtělo
)
"Kdy se potkají ti dva, co k sobě patří, tak je to úplně jinak
fajn ivot po boku prima akční,chytré i neustálé vysmáté enské"
To hned ta nevěra vypadá jako osudovej vztah... a jak to hergot zní...
Upravil(a) helena (22. 6. 2012 9:47)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Jaku napsal(a):
A rozvedl se s ní v době,kdy u jejich děti byly dospělé,nicméně se mnou poznal jaký můe být fajn ivot po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté enskéa tak dál neshlédával důvod ivořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a utěkané manelky.Ná krásný vztah byl mnohaletý a měli jsme i pojmenovaná leta (myslím roční období) a to podle toho,čemu jsme se (tedy krom sexu:P)intenzivněji věnovali - jedno léto bylo melounové,druhé tenisové...krása a supr.Mám vzpomínky a do hrobu.
A k čemu ti ta "mrtvola" pod nohama byla, ne na pouhé vzpomínky, které ti tedy zůstaly?
ON nebyl ten pravý, nebo to byly jen pudy?
Byla jsi mouchou, e tak naprosto přesně ví, e se jednalo o utěkanou, nudnou, hádavou manelku? Nebo to byla pouhá interpretace - taková vějička, aby ses lépe přilepila, proto tak je přidán i ten lep typu prima akční, chytrá a neustále vysmátá?
Jak je moné, e tak prima akční, chytré a neustále vysmáté eně se hroutí manelství a visí u jen na drátku?
:)Zklamčo,bez obav,nic se nehroutí a je mnohem,mnohem pevnějí ne kdy bylo - čekala jsem reakce moralistek tvého typu,jen mě napadlo,kdy se tu začlo objevovat tvé jméno,e u asi na Politicém není nic k řeení,kdy jsi přesedlala sem,ejo.
ON nebyl ten pravý, nebo to byly jen pudy?-to nemůe nikdo tvého přesvědčení nikdy pochopit,a ani se o to nesna
Není tady
helena napsal(a):
s manelkou je evidentně nekompatibilní... ivořit po boku své dosavadní nudné,hádavé a utěkané manelky
To je vono, dámy... "vo tom to je" http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pnghttp://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png - umět si to hezky vysvětlit samy sobě a taky/hlavně svýmu okolí (i kdyby nechtělo [url]http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png[url]) - "Kdy se potkají ti dva, co k sobě patří, tak je to úplně jinak fajn ivot po boku přima akční,chytré i neustálé vysmáté enské"
To hned ta nevěra vypadá jako osudovej vztah... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif a jak to hergot zní... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No konečně se to tady trochu rozhejbalo babi - nebo správně baby?Kterápak to ví?
No moná Heleno e to bude fakt osudovej vztah ta nevěra,kdo ví,jak do budoucna...
Není tady
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
Upravil(a) dusička (22. 6. 2012 9:56)
Není tady
Zklamaná napsal(a):
dusička napsal(a):
Mio - kdy to tak Majkafa cítí, tak je to její pocit. Co my víme.
Já to psala veobecněDěvče - ty nemůe psát "veobecně" po svých proitých zkuenostech
Ano psala jsem veobecně, e kdy se dva najdou on +ona zapadnou do sebe jak puzzle. A nemusí patřit "papírově" k sobě.
I kdy má pravdu, po svých proitých zkuenostech s mumi vím, co je on+ona .Cítí to,a nemusí být spolu.
Není tady
dusička napsal(a):
Pouhé vzpomínky?
Njnj kadý to máme jinak, někdo bude vzpomínat ve stáří jen na pracovní úspěchy
a řečnit - teoretizovat na politickém!
Upravil(a) Jaku (22. 6. 2012 10:00)
Není tady
Není tady