27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
dusička napsal(a):
ádný ten ON pravý nebo ONA pravá neexistuje, protoe nic na světě nemůe uspokojit nekonečnou dui. Due musí postupně poznávat sama sebe. Ani není moné se s druhou duí spojit - ta druhá due by se bránila.
A já bych řekla, e existuje.Prostě Ti dva do sebe zapadnou jak puzzle .
A Marek?
- buď přemýlí jiným orgánem ne rozumem a srdcem
- zamiloval se - můe to vyprchat
- chybí mu ávu ve vztahu, byla tam na začátku?
- třeba je to ta pravá, kdo ví.
To ví jen Marek, co mu chybí, jeslti jen povyraení, "cizí" maso okusit, nebo stále hledá.
Jsem přesvědčena, e ON a ONA existují.
Ale je vzácné, kdy se ti správní, co k sobě zapadnou jako dva kousky puzzle, potkají.
Pokud z jakýchkoliv důvodů nebudou spolu, stejně u k sobě budou do smrti patřit, i kdyby se u víckrát nepotkali. Due to vědí.
Marku, ty se s tou dívkou bude setkávat a vá vztah bude pokračovat dál.
majkafa napsal(a):
...a co bude potom, to u je ve hvězdáááách ..........
Není tady
mia napsal(a):
majkafa napsal(a):
...a co bude potom, to u je ve hvězdáááách
..........
Ano.
majkafa napsal(a):
Vějířovko, čte v mých řádcích, co tam není. Nemusí vysvětlovat, omlouvat se.
Jsem klidná a vyrovnaná, vím, co iju a proč. Přemlela jsem si to za ty roky v sobě mockrát, včetně morálky, svých chtění, svých sobectví, tueb svého ega, ...
Je to tak, jak to je a já jsem takhle astná. A je názor okolí jakýkoliv.
A nebudu, změním to.
Ale vdy jo, ale o tom se nebavíme.
Já tvrdím, e něco takového, jako ten pravý ON nebo ONA, neexistuje, e je to chiméra a blud. - no, a ty tvrdí opak.
Není tady
MarekV napsal(a):
Tady se to nějak rozjelo
. Jsem zpět a proběhl odklad do přítího týdne s tím, e nebude ádná SMSka, ádný hovor, ádný kontakt, prostě nic. Oba dva budeme s těmi svými a pokusíme se si to v hlavách srovnat. Jak to tak vidím já, tak asi tu zpátečku přece jen nahodím. Ona nevím, je z toho smutná... Jak jsem psal, později u bych nechtěl nic podobnýho řeit (vím, člověk míní...) a říkal jsem si, e pokud to má být, tak teď. Ale je fakt, e chemie jednou opadne a co kdy by přede mnou něco podobnýho znova vyvstalo? Zase bych to takto "řeil"? Toto lehkováné střídání partnerů mě bylo vdycky proti srsti a málem mě to potkalo. Trochu jsem si zavzpomínal na vechno to dobré i zlé, co jsme spolu proili a třebae teď mám asi krizi třicátníka, nejspí to za to nestojí. A pokud jo a dělám chybu, tak se to aspoň nedozvím.
Hodně jsem po cestě přemýlel a dával si to dohromady. Do "té nové" jsem beznadějnej blázen a sakra nemůu se ani na nic pořádně soustředit. Bude to bolet oba dva (a ono u to po čertech bolí), ale co mě v důsledku chybí? Trochu ivočinosti partnerky? Tý vogo, co by jen za takový "nedostatek" jiní dali? Přítelkyně mě skutečně miluje u několik let, je krásná, chytrá a sympatická tak co blbnu? Chci jen změnu? Jasně má svý mouchy, ale to kadá. Plány do budoucna máme a já se pokusím nás do nich mnohem aktivněji zapojit oba. Mám neskutečně krásnou vzpomínku na "tu novou" a jsem za ni nakonec rád. Kdy si ale představím, e by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a jetě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás patně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kalu na celej svět.
Uf, to je ale kýč :-) Jetě taky existuje monost nechat si je obě a, vedle toho, e je miluje, je zároveň jetě i trochu vyuívat ;-)
Není tady
Axi napsal(a):
MarekV napsal(a):
Tady se to nějak rozjelo
. Jsem zpět a proběhl odklad do přítího týdne s tím, e nebude ádná SMSka, ádný hovor, ádný kontakt, prostě nic. Oba dva budeme s těmi svými a pokusíme se si to v hlavách srovnat. Jak to tak vidím já, tak asi tu zpátečku přece jen nahodím. Ona nevím, je z toho smutná... Jak jsem psal, později u bych nechtěl nic podobnýho řeit (vím, člověk míní...) a říkal jsem si, e pokud to má být, tak teď. Ale je fakt, e chemie jednou opadne a co kdy by přede mnou něco podobnýho znova vyvstalo? Zase bych to takto "řeil"? Toto lehkováné střídání partnerů mě bylo vdycky proti srsti a málem mě to potkalo. Trochu jsem si zavzpomínal na vechno to dobré i zlé, co jsme spolu proili a třebae teď mám asi krizi třicátníka, nejspí to za to nestojí. A pokud jo a dělám chybu, tak se to aspoň nedozvím.
Hodně jsem po cestě přemýlel a dával si to dohromady. Do "té nové" jsem beznadějnej blázen a sakra nemůu se ani na nic pořádně soustředit. Bude to bolet oba dva (a ono u to po čertech bolí), ale co mě v důsledku chybí? Trochu ivočinosti partnerky? Tý vogo, co by jen za takový "nedostatek" jiní dali? Přítelkyně mě skutečně miluje u několik let, je krásná, chytrá a sympatická tak co blbnu? Chci jen změnu? Jasně má svý mouchy, ale to kadá. Plány do budoucna máme a já se pokusím nás do nich mnohem aktivněji zapojit oba. Mám neskutečně krásnou vzpomínku na "tu novou" a jsem za ni nakonec rád. Kdy si ale představím, e by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a jetě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás patně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kalu na celej svět.
Uf, to je ale kýč :-) Jetě taky existuje monost nechat si je obě a, vedle toho, e je miluje, je zároveň jetě i trochu vyuívat ;-)
Dobrý postřeh, to je třetí varianta, která zneplatňuje teorii Buridanova osla. Docela běná věc. Vyuívat je ani nemusí, spí na to musí mít čas, fyzičku a větinou praule. Já bych to ovem viděl spí na to udělat si z té druhé milenku. Za pár let by se s tou druhou dostal pravděpodobně do stejného místa jako s tou první. ivot často nedá to, co plakát slibuje.
eremuruss napsal(a):
Kdyz se zamiluje muz vetsinou se rozvod nekona,kdyz zena tak ta jde za svym srdcem.Je to vyctena statistika.
Statistiky rikaji, ze v poctu zadosti o rozvod zeny vedou.
To ze muz nepoda zadost o rozvod, neznamena, ze nejde za hlasem sveho srdce. Ta situace se tu rozebirala xkrat. Panum ohrome vyhivuje bydlet s pecujici manzelkou a srde mit nekde jinde. Nebo neco jineho......Mnozi rozvod proste nechaji na manzelce.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
ádný ten ON pravý nebo ONA pravá neexistuje...............................
Majkafo, myslím si, e tvoje nitro bylo v takovém stavu, e ti přihrálo "chiméru", do které ses zamilovala a mylně jsi ji ztotonila s člověkem, kterého jsi právě v tu dobu potkala.
Tato záměna můe probíhat tak dlouho proto, e nemá příleitost toho člověka poznat a ani to v podstatě nechce, chce ít ve svém bludu.
Není to ádný ON pravý, a myslím si, e by se hodně divil, jakou svatozář mu nasazuje.
Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........
Není tady
MarekV napsal(a):
Jak to tak vidím já, tak asi tu zpátečku přece jen nahodím.
.............Kdy si ale představím, e by podobnou vzpomínku měla mít i přítelkyně... brrr. Ne, ne a jetě jednou ne. Já ji pořád miluju! Třeba jsem srab a třeba je to podle vás patně, ale teď udělám večeři, zapálím svíčky, sednu si s přítelkyní a kalu na celej svět.
Docela se mi libi jak jsi to napsal. Docela dost. Samozrejme , ze ti ujely nohy a zakopnul jsi. To se prave stava u nejakeho noveho a neokoukaneho a atraktivniho protejsku. U neceho jineho tezko. To je logicke. To je jako bomba, zamilovani se neda naridit ani zakazat. To se stane, dulezite je aby se clovek vcas vzpamatoval.
Docela me zaujalo, ze si se prisel poradit. Je videt , ze beres situaci vazne a ze se trapis. Mnozi panove to berou jako sport a normalni vec, preci jsou chlapi, ne? Ale ty premyslis. A doslo ti, ze kjdyby to udelala tvoje partnerka tak bys to nevydychal. Treba je i mozne, ze se ji neco se zamilovanim stalo, ale usekla to okamzite. A nikdy ses to nedozvedel......
Doufam, ze vecere byla bezva.
PS ja znam par velmi atraktivnicha inteligentnich muzu, kteri nejsou neverni. To je taky tim, ze maji svou hrdost a zdrave sebevedomi.
Upravil(a) sahleb (21. 6. 2012 16:37)
Není tady
Nojo, to je sice hezký, ale zase udrovat vztah jen kvůli setrvačnosti a abych nebyl sám je taky pěkná blbost.
Co kdy ta "láska" k blondýnce vyprchala a není to jen uití, ale je to ta "pravá".
Citům neporučí, můe si tady Marek srovnávat mylenky, ale ... pak stejně pudy budou silnějí ne rozum .
Není tady
Mně teda běí hlavou jetě jedna mylenka. Ono, pokud chlap cítí, e ten vztah není úplně to "ono", tak to taky bude cítit ta ena.
Aby to nedopadlo tak, e on se rozhodne, e teda bude s tou svojí blondýnkou... a ona si za nějaký (kratí či delí čas) to nerozmyslí.
Pak on zůstane na ocet a bude si vyčítat, e to teď nezkusil s tou druhou.
Moná...
Není tady
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Majkafo, myslím si, e tvoje nitro bylo v takovém stavu, e ti přihrálo "chiméru", do které ses zamilovala a mylně jsi ji ztotonila s člověkem, kterého jsi právě v tu dobu potkala.
Tato záměna můe probíhat tak dlouho proto, e nemá příleitost toho člověka poznat a ani to v podstatě nechce, chce ít ve svém bludu.
Není to ádný ON pravý, a myslím si, e by se hodně divil, jakou svatozář mu nasazuje.Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........
Nu, s manelkou je evidentně nekompatibilní. A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak e ON je ON pro kadou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď veobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak el halt za jinou.
sahleb napsal(a):
PS ja znam par velmi atraktivnicha inteligentnich muzu, kteri nejsou neverni. To je taky tim, ze maji svou hrdost a zdrave sebevedomi.
Jak spolu souvisí inteligence, hrdost, zdravé sebevědomí na jedné straně a nevěra na druhé straně? Nevěry se dopoutí jen hloupí lidé? Jen s nezdravém sebevědomím? Lidé nehrdí? Dále vy jste na ty mue nasadila očko? Co kdy to jen dobře skrývají? Anebo si to jen dobře spočítali anebo rozmysleli? Anebo se jim prostě jen nechce? Třeba proto, e ivot s jednou je pro ně mnohdy více ne dost. Anebo, e jsou i jiné věci na světě ne jen vztahy.
dusička napsal(a):
Nojo, to je sice hezký, ale zase udrovat vztah jen kvůli setrvačnosti a abych nebyl sám je taky pěkná blbost.
Co kdy ta "láska" k blondýnce vyprchala a není to jen uití, ale je to ta "pravá".
Citům neporučí, můe si tady Marek srovnávat mylenky, ale ... pak stejně pudy budou silnějí ne rozum .
Jak jsi na to přila, e motiv pro to, aby zůstal s partnerkou je ten, co píe? Není to spí podle sebe soudím tebe?
"Pudy vdy zvítězí" -jak u koho, kdy se ty pudy nenechají rozbujet, tak se nemusí chovat jako zvířátko, kterým samozřejmě pudy mávají.
Upravil(a) Vějířovka (21. 6. 2012 17:13)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Citům neporučí, můe si tady Marek srovnávat mylenky, ale ... pak stejně pudy budou silnějí ne rozum .Jak jsi na to přila, e motiv pro to, aby zůstal s partnerkou je ten, co píe? Není to spí podle sebe soudím tebe?
"Pudy vdy zvítězí" -jak u koho, kdy se ty pudy nenechají rozbujet, tak se nemusí chovat jako zvířátko, kterým samozřejmě pudy mávají.
Vdyt to Marek píe v prvním příspěvku
Není tady
majkafa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
Není to ádný ON pravý, a myslím si, e by se hodně divil, jakou svatozář mu nasazuje.Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........
Nu, s manelkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak e ON je ON pro kadou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď veobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak el halt za jinou.
vidím to stejně jako Majkafa
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tady naprosto souhlasim. ON pravy to byt podle me nemuze. Uz jen jeho chovani k manzelce ..........Nu, s manelkou je evidentně nekompatibilní.
A vo tom to je.
Pro někoho je to ON a pro někoho zase ne. To není tak e ON je ON pro kadou. Ale jen pro tu pravou. Mluvím teď veobecně. Já jsem pro mého BM taky nebyla ta pravá, tak el halt za jinou.vidím to stejně jako Majkafa
no Majka si sice můe myslet, e její milý je ten pravý "On", on si ale evidentně nemyslí, e je "Ona" ta pravá a kompatibilní, jinak by nakalal na nekompatibilní manelku a el halt za ní, co jí furt vykládá, e neudělá....
Taky si myslím, Majko, e v sobě iví iluzi a to docela vytrvale a paličatě. Ale pokud ti to pomáhá k lepímu ivotu, proč ne......blbé je akorát to, e aby ty ses cítila líp, musí se jiná ena cítit hůř.....
Není tady
Tenzan napsal(a):
Jak spolu souvisí inteligence, hrdost, zdravé sebevědomí na jedné straně a nevěra na druhé straně? Nevěry se dopoutí jen hloupí lidé? Jen s nezdravém sebevědomím? Lidé nehrdí? Dále vy jste na ty mue nasadila očko? Co kdy to jen dobře skrývají? Anebo si to jen dobře spočítali anebo rozmysleli? Anebo se jim prostě jen nechce? Třeba proto, e ivot s jednou je pro ně mnohdy více ne dost. Anebo, e jsou i jiné věci na světě ne jen vztahy.
To souvisi velmi podstatne.
Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.
Ano, na svete jsou i jine veci nez jen vztahy......taky jsem si vsimla.
Není tady
Mio - kdy to tak Majkafa cítí, tak je to její pocit. Co my víme.
Já to psala veobecně
Není tady
dusička napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
dusička napsal(a):
Citům neporučí, můe si tady Marek srovnávat mylenky, ale ... pak stejně pudy budou silnějí ne rozum .Jak jsi na to přila, e motiv pro to, aby zůstal s partnerkou je ten, co píe? Není to spí podle sebe soudím tebe?
"Pudy vdy zvítězí" -jak u koho, kdy se ty pudy nenechají rozbujet, tak se nemusí chovat jako zvířátko, kterým samozřejmě pudy mávají.Vdyt to Marek píe v prvním příspěvku
No já nevím, ale já bych to, co píe Marek v tom prvním a dalích příspěvcích nepřetlumočila tak, e je ve vztahu kvůli setrvačnosti a kvůli tomu, aby nebyl sám.
Marek
Bude mi třicet, s přítelkyní jsem u přes est roků a musím říct, e nám to poměrně klape. Jen asi poslední dva tři roky mi čím dál víc připadá, e je a "příli rozumná".
Jít do nového vztahu je riziko, v tom stávajícím mám strach, e půjde setrvačností dál a za pár roků by se mohlo stát něco podobného s daleko horími následky.
Majkafa:
Tam ta jiskra nebyla vůbec.
Marek: To rozhodně ne, jakmile není zpočátku jiskra, tak není ani plamen ve vztahu. Přítelkyně se mě neskutečně zalíbila, je jiná ne ostatní a je super. Kromě toho klidného a dá se říct i krásného bezvětří mi po vech stránkách vyhovuje. Pokud bych to měl napsat oklikou, tak ten ná plamen prostě u jen moc netřepotá, ale hoří silně.
Slovo setrvačnost tam zmínil v úplně jiném kontextu. Ne e by s ní byl kvůli setrvačnosti. Také nikde nepíe, e by s ní byl proto, aby nebyl sám.
Není tady
mia napsal(a):
no Majka si sice můe myslet, e její milý je ten pravý "On", on si ale evidentně nemyslí, e je "Ona" ta pravá a kompatibilní, jinak by nakalal na nekompatibilní manelku a el halt za ní, co jí furt vykládá, e neudělá....
Taky si myslím, Majko, e v sobě iví iluzi a to docela vytrvale a paličatě. Ale pokud ti to pomáhá k lepímu ivotu, proč ne......blbé je akorát to, e aby ty ses cítila líp, musí se jiná ena cítit hůř.....
VAzne ji to furt vyklada? To je trapny................
Naprosta pravda, jeji "stesti" znamena nestesti pro nekoho jineho. Krystalicky cynismus.
Není tady
sahleb napsal(a):
mia napsal(a):
Taky si myslím, Majko, e v sobě iví iluzi a to docela vytrvale a paličatě. Ale pokud ti to pomáhá k lepímu ivotu, proč ne......blbé je akorát to, e aby ty ses cítila líp, musí se jiná ena cítit hůř.....VAzne ji to furt vyklada? To je trapny................
Naprosta pravda, jeji "stesti" znamena nestesti pro nekoho jineho. Krystalicky cynismus.
Váně mi to furt vykládá?
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Nevery se jako prvoplanove dopousteji hlavne zakomplexovani jedinci. Honi si tim ego. Ten pocit, ze je doma partner/ka ktery je oddan a milenka, ktera je rovnez oddana.
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.
Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
Upravil(a) Tenzan (21. 6. 2012 18:51)
Tenzan napsal(a):
sahleb napsal(a):
Tenzan napsal(a):
Pak lidi, kteri si treba takhle zaslepene a falesne resi problemy.Zakomplexovaný jedinec můe být, ale přece zároveň intelignetní a hrdý můe být třeba v jíných oblastech svého chování. Člověk můe být také nevěrný jen z důvodu prostého proitku anebo z chvilkové poblázněnosti anebo proto, e u to není ono, ale na odejití to není. Vae vidění tohoto problému je dosti zúené. Jak jste mladá? Hádám, e dost. Anebo jste někde ustrnula.
Vysvětlí?
Upravil(a) dusička (21. 6. 2012 19:05)
Není tady