6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
To je těký, kdy někdo neumí pouívat diakritiku.
A jestli jsem zesměnila sama sebe, to mi nevadí, vím, e jsem cáklá a prdlá. Protoe kadý je svým způsobem jiný ne ostatní.
Já tedy jen zopakuji: ..... ano, to vechno můe být, ale můe se zamilovat, nebo prostě se pomilovat s jinou enou a dál můe respektovat svou partnerku a mít svou hrdost.........................
Lenno - je mi jedno,jestli Sahleb umí nebo neumí pouívat diakritiku. Ale háček je v tom,e bez diakritiky se četina dá chápat velijak.
Dusicko prosim te brzdi.
Napsala jsem "sebevedomy" muz, to je pridavne jmeno ne podstatne jmeno, to s diakritikou nema nic spolecneho. Nic pranic.
Ja znam dost muzu, kteri zvesela zahybaji a jedna se o typky dost zakomplexovany a nevyrovnany, kterym cini poteseni trapit druheho, ale to si nikdy nepriznaji.
Upravil(a) sahleb (24. 6. 2012 22:24)
Není tady
Sahleb - omlouvám se Ti, e jsem do Tebe ila.
Není tady
dusička napsal(a):
Sahleb - omlouvám se Ti, e jsem do Tebe ila.
.........
Není tady