Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 24. 6. 2012 22:08

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: O krásném bezvětří a svěžím vánku

dusička napsal(a):

To je těžký, když někdo neumí používat diakritiku.

A jestli jsem zesměšnila sama sebe, to mi nevadí, vím, že jsem cáklá a prdlá. Protože každý je svým způsobem jiný než ostatní.
Já tedy jen zopakuji: ..... ano, to všechno může být, ale může se zamilovat, nebo prostě se pomilovat s jinou ženou a dál může respektovat svou partnerku a mít svou hrdost.........................

Lenno - je mi jedno,jestli Sahleb umí nebo neumí používat diakritiku. Ale háček je v tom,že bez diakritiky se čeština dá chápat všelijak.

Dusicko prosim te brzdi.

Napsala jsem "sebevedomy" muz, to je pridavne jmeno ne podstatne jmeno, to s diakritikou nema nic spolecneho. Nic pranic.

Ja znam dost muzu, kteri zvesela zahybaji a jedna se o typky dost zakomplexovany a nevyrovnany, kterym cini poteseni trapit druheho, ale to si nikdy nepriznaji.

Upravil(a) sahleb (24. 6. 2012 22:24)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#252 25. 6. 2012 6:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Sahleb - omlouvám se Ti, že jsem do Tebe šila.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#253 25. 6. 2012 7:46

vera
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Sahleb - omlouvám se Ti, že jsem do Tebe šila.

...godlike...tummenupp...par

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí