6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Ziki napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Pokud se člověk dopouští nevěr z těchto pohnutek, které jsi zmínil - je to slabý zakomplexovaný jedinec. Silný jedinec se silným charakterem se nevěr nedopouští. Na tom nemění nic, i když je inteligentní a hrdý v jiných oblastech. V oblasti vztahů je to zakomplexovaný, neinteligentní a rozhodně by neměl být nač hrdý. Leští si jen své ego jak liščím ocasem ebonitovou tyč a je hrdý, že vykřeše jiskřičku.
Mezi věřícími nevěra nekvete
Ale áno... teda, záleží aj na tom, v Čo a ČOMU veria, ale... presvedčila som sa o tom rukolapne aj s váchnivým kresťanom , aj s moslimom , (a myslím, že aj so židom, ale s ním sme hĺbku viery nepreberali...). A poznám (nerukolapne) jedného budhistu jedného hinduistu, ktorý by asi tiež sitom neprešli. Ale je fakt, že všetky náboženstvá som ešte neokúsila, tak neviem
Pravda, psala jsem moc všeobecně,myslela jsem praktikující věřící. Ale všade se najde černá ovce
Není tady
sahleb napsal(a):
Axi napsal(a):
Ano, paní Sahleb paní Majkafa hluboce nezajímá, to je jasné na první pohled. A to až tak, že si dává do zápatí její citáty. Copak je tohle za typ negramotnosti, hmm? :-)
Omyl, o tom, ze se HLUBOCE ZAJIMAME O VZTAH (opakuji o VZTAH!!!!) Majkafy jste napsal vy.
To ze jsem si dala dolu kardinalne hloupou charakteristiku od Majkafy, znamena, ze se rada smeju.
To neznamena, ze se "hluboce zajimam" o jeji vztah se zenatym samstrem, jak vyplyva z vasich vet pane.
Ano, madame, rozumím, ráda se smějete.
Není tady
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
mia napsal(a):
Milý Axi, obojí je špatně…. pán kupodivu prozatím stále vykazuje znaky všeobecné spokojenosti a až je vykazovat přestane, situace na „trhu proutníků“ poměrně výrazně vykazuje převahu nabídky nad poptávkou ve prospěch těch loudilů…
Pokud bych však do některého z nich neprozřetelně investovala své city a naděje a dostalo se mi sdělení, že má potřebu pečovat o svého syna až do jeho pomalu třiceti let, věz, že by jel jak namydlený blesk…..já jsem halt ta Panna, co nemá ráda bordel ani v těch vztazích…
Nicméně pravdu máš v tom, že zasahovat do debaty na úsměvné téma Ona a On bylo zbytečné….
Mmch…proč Tys měl potřebu reagovat na moje psaní, hmm?Fakt? A kde? Tak to už asi ztrácím přehled o tom, co kde píšu. Prosím, omluv staršího pána pro jeho roztržitost :-)
A ty vykazuješ znaky všeobecné spokojenosti, hmm? To závidí/bojí/... nemusí být vůbec vědomé; nepřiměřené reakce a klíčová slova ale obvykle hovoří za vše (pochopitelně, že i ty moje) ;-)ten tvůj strach, závist a frustrace na mě ani nezkoušej.... já jsem vcelku spokojený člověk, šťastný tam, kde žije, jak žije a s kým žije (přestože ten sice občas je na zabití, ale to jsem já někdy taky ) a ty si o tom mysli, co chceš.
Majka s tím jejím „Mužem“ je už takový místní folklór, zbytečně v reakcích ostatních na ty její hlášky hledáš něco, co tam není....myslím, že tu není nikdo, kdo by jí záviděl, ono totiž není co.....a věřím, že ona sama se z těch řečí na její (oblíbené) téma nehroutí, tak to tak neprožívej....
S "Mužem", aha.
Není tady
Hezký název tématu
No jinak myslím, že se ti něco podobného ještě párkrát v životě stane.
Někdo holt veze, co si naložil, někdo náklad vymění. Držet směr je dobrý, ale stejně se neví, kam se jede
Tak to hezky vydejchej a ať to moc nebolí.
Není tady
Duši, ty jsi pravdivá - co na srdci, to na jazyku Když má někdo "zpotvořený" přijímač, nezachytí tvůj vysílač, ani kdyby se pos...
Axi, tebe já prostě mííííluju. Dáme rande?
Sorry za
Není tady
Ano, rád. Dokonce mám i čas. Ozvu se
Není tady
dusička napsal(a):
LENNNA napsal(a):
dusička napsal(a):
To je těžký, když někdo neumí používat diakritiku. A jestli jsem zesměšnila sama sebe, to mi nevadí, vím, že jsem cáklá a prdlá. Protože každý je svým způsobem jiný než ostatní.
Já tedy jen zopakuji: Zdravé sebevědomí, má svou hrdost a respektuje svoji partnerku, tím pádem má respekt k sobě - ano, to všechno může být, ale může se zamilovat, nebo prostě se pomilovat s jinou ženou a dál může respektovat svou partnerku a mít svou hrdost.Dusičko, proč jsi taková? Nebývalas myslím. Opět se zesměšňuješ dál. Diakritiku Sahleb používat určitě umí, ale na své klávesnicí jí bohužel nemá, bydlí v cizině.
Lenno - je mi jedno,jestli Sahleb umí nebo neumí používat diakritiku. Ale háček je v tom,že bez diakritiky se čeština dá chápat všelijak. A já taky občas dělám hrubky, překlepy, píšu rychle, a nemám čas a ani mě to nebaví po sobě kontrolovat. Ale už jsem si párkrát všimla, jak mě Sahleb opravuje, poučuje, zesměšňuje, že jsem jak malý děcko. No tak jsem jí to jednou vrátila. Tečka.
bože můj
Není tady
jinak koukám, že marek je v trapu, ale tady to vesele jede i bez něj
Není tady
Ziki napsal(a):
Selima napsal(a):
Ziki napsal(a):
Mezi věřícími nevěra nekveteAle áno... teda, záleží aj na tom, v Čo a ČOMU veria, ale... presvedčila som sa o tom rukolapne aj s váchnivým kresťanom , aj s moslimom , (a myslím, že aj so židom, ale s ním sme hĺbku viery nepreberali...). A poznám (nerukolapne) jedného budhistu jedného hinduistu, ktorý by asi tiež sitom neprešli. Ale je fakt, že všetky náboženstvá som ešte neokúsila, tak neviem
Pravda, psala jsem moc všeobecně,myslela jsem praktikující věřící. Ale všade se najde černá ovce
Obaja boli praktikujúci veriaci a ja som každú chvíľu čakala, že zo mňa začnú vyháňať diabla (teda, tesne PO sa tak tvárili), ale našťastie neboli až takí pokrytci. Navyše bol jeden ženatý a druhý rozvedený, aj to ma celkom zaujalo... no ale ja mám nejako smolu práve na tých pokryteckých veriacich, priam tie čierne vovce asi priťahujem , dokonca aj pri veriacich ženách narazím často na huuusté paradoxy. Ale poznám aj (menšinu) pocitvých a úprimných veriacich, ktorí pojú vodu a nie víno, a to, čo rozprávajú, aj žijú.
Není tady
Jj, bolo by fjan, keby Marek prišiel aspoň dopovedať, kao to nakoniec dopadlo...
Není tady
dusička napsal(a):
Chceš Zklamčo něco vědět?
Neodešla jsem proto, že jsem stále věřila, že manžel se vzchopí, že nebude jen ležet na gauči a chlastat. Věřila jsem, že nevymizelo to, kvůli čemu jsem se do něho zamilovala. A to je, že pro mě udělal co mi na očích viděl, že si na mě občas vzpomněl a jen tak mi koupil oříškovou zmrzlinu.
Nechtěla jsem jen tak zahodit těch 16 let co jsme spolu. Klukům se moc nevěnoval, ale Marky se věnuje. Chodí s ní do parku, hraje si s ní.
Zkoušela jsem to. Zkoušela jsem dát dohromady něco, co už nefungovalo. To společné soucítění. Cítila jsem se jako mámatáta, že dělám jen všechno já. Nechtěla jsem. Chtěla jsem chlapa, který se hlavně "finančně" postará o děti. O mě nemusí, já jsem v tomhle na něm nezávislá.
Myslela jsem si,že když nebudu nadávat na hospody, na to kde byl a tak, že se to zlepší. Ano, zlepšilo, začal dělat. Bylo fajn.
Jak na houpačce, chvilku nahoře, chvilku dole.
A že jsem mu byla nevěrná? Možná jen tak papírově, když jsem měla milence , nevedla jsem dvojí život. A že jsem se nerozhodla pro milence? Prostě to moje "zamilování" nebylo že bych měla zase s někým žít, starat se, to bylo jen takové poblouznění a vypadnutí z toho, co žiju. Prostě si udělat malou radost.
A vytrháváš moje psaní z kontextu. Ano, napsala jsem, že manžel je nejlepší co se týče sexu ze všech chlapů co jsem měla. A kdybych chtěla, tak mi to udělá. Ale to není důvod, proč jsem zůstala.
Jsem srab a zatím jsem od něho nedokázala odejít.
A klidně si bodej dál do mě.
Protože nevíš, co žiju. Nikdo neví, jak kdo žije, co se děje uvnitř .
Tys věřila, že nevymizelo to, kvůli čemu ses do něj zamilovala a ta tvá víra spočívala v tom, že sis pořídila milence? Nechtěla jsi zahodit 16 let a zkoušela jsi to dát dohromady...přes cizího chlapa v posteli? To bylo to tvé soutítění a zkouška dát to dohromady?
Neodešla jsi proto, žes měla STRACH. A ten strach máš dosud, tak ses raději smířila s tím, že lepší to už nebude, raději jsi ustoupila a sklonila hlavu, rezignovala....a hle, tvá ignorace nedokonalostí tvého muže vnesla možný-pomyslný klid, ale jen zvenčí, neboť uvnitř tě to žere stejně - že on lepší nebude.
Není tady
Zklamčo - měla jsem období,kdy jsem to vzdala a žila si svůj život. říkala si, se na něho vykašlu, a "užívala si".
Pak bylo zase období,kdy jsem to zkoušela dávat dohromady a milence jsem neměla. Nevím, jestli pochopíš.
Ano, jinak máš pravdu v tom, že jsem rezignovala. Ale jestli jsem se smířila s tím,že to lepší nebude, to ne.
Není tady
Zklamčo, nemůžeš vědět proč Dusička je se svým manželem dál. Nikdo nežije život druhých. Nedávno jsem potkala známou, která se hodně rychle po nevěře manžela rozvedla a teď říkala, že udělala chybu, že ji to mrzí, že udělala chybu - a znám takových víc
Není tady
mě přijde zvláštní, jak píše dusička o financích. že by měl manžel finančně zajistit děcka, ji že nemusí, že je v tomhle nezávislá. ta rodina je přece obou, ne ? je to celek, proč tohle dělení ? oba k ní mají závazky.
Není tady
holčino, každá ženská by si měla pečlivě rozmyslet, zda se rozvést "jenom" kvůli nevěře, když jinak manželství stoprocentně po všech stránkách funguje A ještě předtím, než ponese k soudu rozvodové papíry by měla poctivě uvážit, zda se jí po rozvodu bez manžela bude žít lépe.
Což ovšem není případ dusičky, její manželství jistou dobu nefungovalo v mnoha směrech a to v dosti podstatných složkách párového soužití. Já si troufám tvrdit, že bez takového manžela by se jí rozhodně žilo lépe a po rozvodu by na tom rozhodně nebyla hůř, než v manželství Ovšem dusičku svázal strach, od odluky s manželem nakonec couvla a stejně tak couvla i od rozvodu.
Je to každého věc, jak se svým životem naloží, ale mě by na jejím místě rozhodně nelákala představa, že s takovým manželem budu žít ještě X let, lepší už to nebude a po celou dobu se budu v takovém vztahu akorát tak bezmocně užírat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mě přijde zvláštní, jak píše dusička o financích. že by měl manžel finančně zajistit děcka, ji že nemusí, že je v tomhle nezávislá. ta rodina je přece obou, ne ? je to celek, proč tohle dělení ? oba k ní mají závazky.
Já tady nechci zbytečně rozebírat dusičku, nakonec to není vlákno o ní ale její manžel - pokud se dobře pamatuji - tak dost dlouho neplnil ani tyto základní povinnosti
Není tady
Kiara napsal(a):
holčino, každá ženská by si měla pečlivě rozmyslet, zda se rozvést "jenom" kvůli nevěře, když jinak manželství stoprocentně po všech stránkách funguje A ještě předtím, než ponese k soudu rozvodové papíry by měla poctivě uvážit, zda se jí po rozvodu bez manžela bude žít lépe.
Což ovšem není případ dusičky, její manželství jistou dobu nefungovalo v mnoha směrech a to v dosti podstatných složkách párového soužití. Já si troufám tvrdit, že bez takového manžela by se jí rozhodně žilo lépe a po rozvodu by na tom rozhodně nebyla hůř, než v manželství Ovšem dusičku svázal strach, od odluky s manželem nakonec couvla a stejně tak couvla i od rozvodu.
Je to každého věc, jak se svým životem naloží, ale mě by na jejím místě rozhodně nelákala představa, že s takovým manželem budu žít ještě X let, lepší už to nebude a po celou dobu se budu v takovém vztahu akorát tak bezmocně užírat
Napadá mně, že kdyby se každý po nevěře rozvedl nebo rozešel, asi by si to dotyční více rozmysleli a neriskovali vztah, který mají . takto spoléhají , že jim to projde a většinou to i vyjde .
Není tady
Grainne napsal(a):
Napadá mně, že kdyby se každý po nevěře rozvedl nebo rozešel, asi by si to dotyční více rozmysleli a neriskovali vztah, který mají . takto spoléhají , že jim to projde a většinou to i vyjde .
Grainne, naprosto naivní výrok Společnost v tomto státě vůbec není nastavena na podporu matek-samoživitelek po rozvodu a rozvést se "jenom" kvůli nevěře si tedy může dovolit taková manželka, která bezpečně ví, že žádnou podporu od státu nebude v budoucnu potřebovat. Takže gesto okamžitého rozvodu nebo rozchodu po zjištěné nevěře si ne každá ženská může dovolit, obvzlášť jsou-li ve vztahu nezajištěné děti.
MMCH okamžitě se po nevěře rozejít nebo rozvést taky není žádná výhra, protože při hledání nového partnera můžeš narazit i na někoho, kdo má ještě horší mouchy než zapuzený nevěrník ...
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já tady nechci zbytečně rozebírat dusičku, nakonec to není vlákno o ní ale její manžel - pokud se dobře pamatuji - tak dost dlouho neplnil ani tyto základní povinnosti
nemluvím tady o tom, co plnil nebo ne. spíš o tom, jak to má dusička nastavený v sobě.
to, jak to má doma, je mi nakonec jedno.
Není tady
Pavlo, jenomže to, jak to má dusička nastavený v sobě úzce souvisí s tím, jak to má v reálu doma
Není tady
Kiara napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Cca dva roky, navyše v minulosti...? To sa mi nezdá tragédia. A ani Dusička mi nepripadá, že by sa momentálne nejako mimoriadne trápila... alebo bezmocne užierala - to sa mi zdá skôr u niektorých iných prispievateliek . Ale je možné, že ešte príde nejaká kríza - nie som Sibyla a veštiť sa ani nesnažím. No ale však rozviesť je vždy času dosť. Myslím, že v jej prípade je tak dosť dôvodov rozviesť sa, ako aj dosť dôvodov zostať s ním. Okrem toho sa mi zdá, že Dusička bude vždy mať nejaký dôvodk nespokojnosti - aj vo vzťahu s ním, aj prípadne sama, aj vo vzťahu s niekým iným. Ona je taká hrrr-brrr ohnivá žienka , ktorá všetko chce mať 100% dokonalé a hlavne PODĽA SEBA. Takže možno je lepšie zlostiť sa s už známym nedokonalým ako s niekým "cudzím". (It´s better the devil you know.)
Není tady
to já vím. je mi ale jedno, jak to kdo doma má.
Není tady
holcina napsal(a):
Zklamčo, nemůžeš vědět proč Dusička je se svým manželem dál. Nikdo nežije život druhých. Nedávno jsem potkala známou, která se hodně rychle po nevěře manžela rozvedla a teď říkala, že udělala chybu, že ji to mrzí, že udělala chybu - a znám takových víc
Vidíš a já jsem udělala chybu, že jsem se hodně rychle nerozvedla, zkoušeli jsme to pak ještě čtyři roky a bylo to zbytečný, kdybychom šli od sebe hned, ušetřili jsme si ty čtyři roky trápení.
Ale na druhou stranu by bylo jinak úplně všechno a já bych možná nepotkala svého současného partnera. A to by byla škoda, pro mě a pro něj určitě taky
Není tady
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Vidíš a já jsem udělala chybu, že jsem se hodně rychle nerozvedla, zkoušeli jsme to pak ještě čtyři roky a bylo to zbytečný, kdybychom šli od sebe hned, ušetřili jsme si ty čtyři roky trápení.
Ale na druhou stranu by bylo jinak úplně všechno a já bych možná nepotkala svého současného partnera. A to by byla škoda, pro mě a pro něj určitě taky
Ja treba take litovala,ze jsem to vsechno hned zahodila a rozvedla jsem se.Zustala jsem na vsechno uplne sama a hlavne spoustu let samoty.
Není tady
Modroočka napsal(a):
holcina napsal(a):
Jasně, někdo je rád, že to skončil. Ale jsou i jiní, kteří pak litují. V mém okolí je to tak půl na půl
Není tady