|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Ahojky,
teď byla vizita a paní doktorka říkala, že když se to rozjede, nebudou nic zastavovat, nechají mě na lačno a půjde se na věc, že teď už je to jedno, děti mají vše vyvinuté a teď už by jen přibírali a že si sami řeknou když něco nebude v pořádku, jsou tam hezky nachystaní, přetlačují se kdo půjde první, oba jsou hlavou dolů a cpou se oba ke stydké kosti 
Mishelko, dneska by se mi to taky líbilo, manžel má dneska 40té narozeniny, byl by to krásný dárek
ale zítra je taky "dobré" datum ne?
pátek 13tého

Není tady

Mishelko vydrz, ono to moc dlouho uz trvat nebude 
Luci drzim palce 

Není tady

ja byla dnes na KO, dockala jsem se odpovedi, kterou jsem cekala - proste vsechno zalezi kdy se to rozjede. Nalez sice trochu pokrocil, ale ne dostatecne na to, aby to vedlo hned k porodu. Zeptala jsem se, jak dlouho nechavaji prenaset, tak pry 10dni. No a kdyz neporodim, tak v pondeli znovu na monitor a ve ctvrtek KO s monitorem a UTZ a domluvit si nastup na vyvolavacku
Oba scenare uz znam, tak vim do ceho jdu, akorat to cekani je blbe obzvlast, kdyz mam holky porad u nasich a musely by tam zustat jeste jeden tyden 

Není tady

akar držím palce že to dobře dopadne a hlavně už se mimi rozhodne jít ven,já už pár dní mám bolesti ve spodku vždycky to tak nepříjemně dloubne ale za pár hodin zase nic,tak nevím,ale pro jistotu po víkendu tašku zabalim.
Kokosko,chtělo by to ukázat fotečku fešáka 
holky mám problém manžel včera povídal že by chtěl aby jsme dali jméno Rozálie Tereza,nezdá se vám to moc dlouhé a nepraktické ??

Není tady
Ahoj holky, nestiham, jak jinak.... 
Myslim,ze z babskych rad nepomohlo nic, proste se to samo rozjelo 40+4.
Fotky nahodim, az se k tomu dostanu,manzel neco nafotil, ale ja jsem to jeste ani nevidela. Jak zapnu pocitac, tak se pririti S. a chce se divat na krtecka a je konec......
Akar, vim,jak to cekani je na palici..dobry je, ze si muzes rikat, ze to nebude pozdeji nez za 10 dni .... ja vim, chaba utecha.
Luci, ty se muzes uz jen tesit, s nicim si hlavu lamat nemusis.
Terysss, podle me to vubec nevadi, ze je to dlouhe, urcite pak stejne bude pouzivat jen jedno, ale oficialne si muze psat dve. Ja bych to klidne dala.
Není tady

Kokosko to je jasny, ze nestihas
az se s detma najedes urcity rytmus, tak to bude v pohode
Ja prenasela obe predchozi tehu, tak ani toto nebude vyjimka
(akorat bych druhou vyvolavacku s radosti ozelela
) - vlastne mi do sbirky chybi jen CS
Terysss a proc chce manzel dve jmena? Milanek ma taky dve? Jinak jmena jsou to hezka a dlouhe/nedlouhe - urcite bude pouzivat jen jedno 

Není tady

Nenw Milánek má jedno,no proč chce 2,protože chce Terezku ale já Rozárku
no jsem zvědavá jak se dohodnem

Není tady

Akar, díky za povzbuzení. Jsem na tom asi podobně jako ty. Každou kontrolu je nález stejný a na porod to furt nevypadá
. Asi budu taky přenášet, jenže já nechcu vyvolávaný porod
. Co jsem o tom slyšela, tak nic moc. Jaké máš s tím ty zkušenosti?
Je to na budku. Ve 28.týdnu mi doktorka hrozila předčasným porodem, takže jsem se bála, abych předčasně neporodila a teď to vypadá, že to zase nestihnu v termínu... 
No nic, ještě můžeme doufat, že obě porodíme spontánně bez vyvolávačky snad 
Není tady

Terysss tak to jo
to se bud nejak dohodnete, nebo date dve jmena - hele a to pak ty ji budes rikat Rozarko a manzel Terezko? 
Mishelko nemysli na vyvolavacku
mas jeste cas. Na druhou stranu, kdyz jsi se zeptala, mam zkusenost s obojim a samozrejme spontalni porod je prirozenejsi nez vyvolavacka - bylo to tak nejak vse naopak - silne kontrakce hned od zacatku, na porodnim sale se naopak kontrakce zacaly rozestupovat, tak mi museli dodavat oxytocin, mala nebyla dorotovana atd. Jenze nikde neni receno, ze by treba za den ci dva nesla sama (nektere porodnice nechavaji 14dni prenaset), na druhou stranu jsem rada, ze je zdrava. Ono to prenaseni je z duvodu hlavne starnouti placenty uz rizikove. Lepsi vyvolavacka nez nejake nestesti. No a ten vlastni porod nebyl az zas tak dlouhy (konrakce zacaly nekdy o pul ctvrte odpoledne a mala se narodila 52min po pulnoci), nastesti jsem se ve finale otevirala hodne rychle. Ten maly uzlik v naruci za to stoji 
Naopak spontalni porod byl prekotny a malem jsem rodila v aute. Tak si vyber
Ja se treba i bojim, abych to tentokrat vychytala a jela vcas, nekde na ceste se mi rodit taky nechce
Me je v podstate jedno, zda to pujde vyvalavackou, spontalne nebo CS, hlavne at to oba zvladnem a bez komplikaci 

Není tady
ahoj holky, tak zprava od Luci:
Dnes v 9:06 prisla na svet prirozenou cestou Karolinka, 2030g a 45 cm, v 9:14 Daniel ,1980g a 44 cm. Vsichni tri jsme v poradku.
Moc moc jim gratuluju, Lucka je sikovna, ze to zvladla prirozene, ma muj obdiv

At obe deticky pekne prospivaji - hodne stesti a spokojenosti do zivota !
My jsme dneska byli poprve u detske, vaha 3900g...delku ani nevim, ani nas nechce videt za tydne, pry za 14 dni bude uplne stacit. Podle vahy je videt, ze prcek nestrada 
Není tady

teeeeda dalsi Letnatka
moc gratulujeme, at se vsem trem dari dobre
je moc sikovna, ze to zvladla prirozene 

Není tady

Luci, moooc gratuluju!!! Už se těším na fotky 
.
Není tady

gratuluji k miminkům,maminka je šikovná 
no a u nás je to asi tak že si manžel vzal dneska dovolenou protoze mi je spatne,jsem na rozpadnuti,takze tu uklidime,udelame co potrebujem a zabalim na veci.Od zítra bydlíme v borovanech a domu se vrátíme až po narození Rozárky,takže tu nebudu tak často.
Ale nebojte až se narodí tak dám vědět,budu online přes telefon.tak pa a přeji rychlé a bezbolestné porody 

Není tady

zdravím na rychlo než vytuhnu, díky za gratulace, zítra písnu jak to probíhalo a zkusím sem dát fotky
Děti jsou zatím na vyhřívaném lůžku na JIP, ale nic jim není, už krásně sami sajou ze stříkačky a zítra zkusíme přiložit.
Zase se ozvu
pa Lucka
Není tady
Jeee, no tak to je krasa!!! To jsi Luci sikovna a deticky taky! Velika gratulace, budte vsichni zdravi, a hezky rostete! To je krasna zprava!
Není tady
To jsou krásné zprávy! Moc gratuluju k zdravým dětičkám a je skvělé, že to šlo nakonec přirozeně. 
Není tady

Luci gratuluju. Skvele ze jste vsichni tri v poradku. Tak at deticky pekne papaji, moc "nezlobi", delaji samou radost. Tobe pevne nervy a kopec trpelivosti. 
Není tady

tak ja hlasim, ze furt nic 

Není tady
Ahoj holky,
u nas krasny okamzik - obe deti spi, zadne navstevy, klid a ticho....
manzel ma jeste pristi tyden dovolenou, tak to bude pohoda, pak to uz asi bude horsi. Jsem zvedava, jak jim sladim odpoledni spani. Kdyz O. place, tak S. neusne, porad ho lituje, ze place 
Mlika mam zatim nadbytek, tak si nemusim lamat hlavu s kojenim, za coz jsem rada.
Luci, to je moc fajn,ze se obe deticky maji tak k svetu! jen tak dal.
Akar, no s prenasenim potreti uz musis byt smirena 
Terysss, ty se drz, az se Rozarka narodi, bude to urcite taky narocne...kdyz si predstavim, ze by byla S. treba o 1/2 roku mladsi

Zda se mi, ze ted kolem toho druheho roku, se dost zmenila - da se s ni domluvit.
Není tady
Niniel, gratuluji k chlapečkovi.
Tak se vám Letňátka pěkně rozůstají. 
Není tady

Niniel moc gratuluji

tak kdo jeste bude predbihat?
Mishelko, Aino - jak jste na tom? 

Není tady

Kokosko neboj to das, to zesynchronizujes
mala si za par dni zvykne
ja se vzdy snazila, aby to jedno odpo spani mely pokud mozno zarovne, abych si alespon na chvilku odpocla. Ale ted je jeste brzo, protoze ty mala miminka jsou jeste hodna a spava
Pak se to ustali 

Není tady

Niniel, velká gratulace!!! Já jsem si to myslela, že mě předběhneš 
Akar, neboj, já taky furt nic...
Není tady

Ahojky, zdravím všechny
Niniel velká gratulace
Akar, neboj dočkáš se 
U nás vše probíhá v pohodě, děti už jsou bez kapaček, všichni je chválí jak jsou šikovní a už dostávají ze stříkačky 15ml
Daniel ode mě včera dvakrát pil, poprvé 1ml a podruhé už 2ml, Karolína ta ne, ta spala a nenechala se nějakým prsem rozhodit
snad se to povede dneska. Mlíko se mi moc nerozjíždí, snad to bude lepší, zatím jde s odsávačkou jen pár kapek...
Zítra by mě měli pustit už k dětem na JIP
Fotky mi sem nějak nejdou dát, zkusím to jindy
Upravil(a) Luci (15. 7. 2012 6:47)
Není tady