|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

tak jsme doma,rozárka by tam prej mohla ješte chvilku vydržet jinak vše v pořádku,a milánek dostal injekce do obou nožiček,a zaměsíc očkování na spalničky atd.

Není tady

Akar, Mishelka držím palce ať je to co nejdřív
já jdu na kontrolu zítra tak držte palce 
Není tady
Tak hlásim novinky z KO, monitor vpořádku, podle doktorky mám krásný nález co se týče čípku a posazení hlavičkya prý bych klidně už mohla rodit, tak jsem jí říkala že bych klidně rodila a ona na to že jestli chci tak tomu pomůžeme a udělala mi Hamiltonův hmat, takže uvidíme jestli to na mě v nejbližší době přijde.
Není tady

niniel napsal(a):
Tak hlásim novinky z KO, monitor vpořádku, podle doktorky mám krásný nález co se týče čípku a posazení hlavičkya prý bych klidně už mohla rodit, tak jsem jí říkala že bych klidně rodila a ona na to že jestli chci tak tomu pomůžeme a udělala mi Hamiltonův hmat, takže uvidíme jestli to na mě v nejbližší době přijde.
tak to přeji aby už něco bylo
) jak to tak vypadá tak já budu rodit jako poslední 

Není tady

Niniel, tak ať se to brzo rozjede 
Terrys pak už jsme jenom my, že? nebo jsem na někoho zapomněla?
Není tady

Ještě Aino a Rybička 
Není tady

niniel napsal(a):
Kazdych 5min mi tvrdne bricho a jde mi to do zad, ale neni to nijak nesnesitelna bolest, takze cekam
hmm hezký,že by další letnátko chtělo ven 

Není tady

niniel napsal(a):
Kazdych 5min mi tvrdne bricho a jde mi to do zad, ale neni to nijak nesnesitelna bolest, takze cekam
to vypada nadejne 
drzim palce, at se to uz nezastavi a jde to vsechno jak po masle 

Není tady
Niniel, jestli je to 5 minutach, toz ja bych uz byla na ceste. Mozna mas vysoky prah bolesti a tak ti to neprijde. Aby jsi pak nebyla prekvapena.... Mne to taky neprislo, ale jak se intervaly zkratily, tak uz to bylo zajimave. Hlavne v aute, kdyz to mame do nemocnice 6 minut.... Drzim palecky, at uz je o ono, a at to mas rychle za sebou!!
Není tady

jj ja bych uz byla taky na ceste (teda naposled uz asi i po porodu
)
ale kazdy to ma jinak, doufam Niniel, ze to nemas do porodnice moc daleko 

Není tady
Tak jestlipak se narodilo další miminko, Niniel? 
Není tady

no jestli Niniel porodila (a nema na nikoho kontakt), tak se to dozvime tak nejdriv za tri dny, nez ji pusti
Snad uz to ma uspesne za sebou a ten maly uzlik v naruci 

Není tady

uz by nejak meli pustit Kokosku s Ondraskem domu, jsem zvedava na foto a vypraveni 

Není tady
Ahoj holky, tak se hlasim z domu, nedocitam, to nestiham 
Luci vas uz asi informovala, jak to s nami bylo.
Jeste v sobotu vecer jsme si pousteli film a ja si rikala, zase dalsi den v tahu a ono se nic nedeje. Sla jsem spat po pulnoci a ve 2 v noci me najednou vzbudily kontrakce a byly rovnou po 5 minutach,tak jsem si rikala,ze to treba prejde, ze to jsou poslicci,ale ono to bylo porad stejne, tak jsme nachystala nejake veci a sla vzbudit manzela, ten byl uplne mimo, tvaril se na me, co jako chci....no trvalo mu snad ctvrt hodiny, nez mu doslo, ze odjizdime do porodky.
V porodnici jsme byli kratce po 3.hodine - vysetreni,sepsat papiry...to uz jsem byla otevrena na 5cm.Voda mi rupla v cekarne a pak uz to jelo. Sotva jsem dosla na sal, pak rovnou an porodni box, kde jsem byla uz na 8cm...na zadne pripravy cas nebyl. pak chvile desnych kontrakci, nez jsem mohla talcit, vzpominala jsem, jake by to bylo krasne, kdyby byl cas na epidural 
Ve finale maly mel taky abnormalni rotaci hlavicky, jako dcera, takze se trochu sprajcl v porodnich cestach, navic byl dost velky a jeste mel i omotanou pupecny snuru kolem krku, ale vsechno slo rychle a bylo nakonec OK.
Doktorka se asi taky trochu zapotila, protoze sel s ozvama dolu, ale ja jsem to nejak ani nemela cas vnimat...
No a pak uz to byla velka uleva a pocit stesti. Nejlepsi, kdyz jsme spolu odpocivali na sale, to uz jsem si uzivala. Nejake siti mi bylo uplne jedno, to byla jen malickost oproti porodu.
Siti si uzivam az ted, nemuzu se poradne posadit a chodim jak kachna
Ondrasek je zatim v pohode, krasne pije, krasne spinka, uz ted ma vic nez porodni vahu. Tak snad mu to zustane a bude klidne miminko.Zato jeho sestricka je ted podes....
Jen jsme prijeli, tak hned za nim lezla do postylky, pusinkuje ho, maze ho, kojit ho chce, chovat ho chce. Porad ji musim hlidat, aby mu nevedomky neublizila.
No a mam desne mlika, vubec nevim, co s tim, musim to nejak odstrikat a zchladit, ted bych nakojila tak 3-4 mimina a ne jedno.Snad se to brzy upravi, jsem chodici mlekarna.
Jak to bude mozne zase nakouknu. Snad vecer, az zver bude spat....
A Zuzacka ma co?
Není tady

Kokosko vitejte doma
porod jsi mela teda rychly 

Není tady

Ahoj holky, tak se hlásím opět z nemocnice
A přestalo prospívat a za těch posledních 12 dní přibrala jen 50g
takže mě budou hlídat a možná bude akutní císař... Ještě týden by to chtělo vydržet
Jinak jsem otevřená na dva prsty, nevím co to znamená, to už se něco chystá?
Není tady

Luci sice se nezname ale sleduju vas a drzim palecky. Tobe ted obzvlast. Drz se. At jsou deticky v poradku a jeste chvilku vydrzite 3+1 
Není tady
Luci, ja myslim, ze i kdyby deti sly ven uz ted, tak to bude uplne v pohode.
U nas konecne klid, oba spi,ale bylo to tedy narocne...ufff. Doufam,ze se to nejak podda.
Tak a ja jdu uklizet, jeste jsem nevybalila ani tasku.
Není tady

Mad Silence napsal(a):
Luci sice se nezname ale sleduju vas a drzim palecky. Tobe ted obzvlast. Drz se. At jsou deticky v poradku a jeste chvilku vydrzite 3+1
Díky
aspoň ještě týden, no uvidíme jak to dopadne
Kokoska: kdyby šli teď, taky už by to bylo v pohodě 2kg už je na dvojčátka pěkná váha
Upravil(a) Luci (11. 7. 2012 21:41)
Není tady

Luci nepropadej panice, jsi pod kontrolou Dr. a deti uz maji hezkou vahu
otevrena na dva prsty znamena, ze se zacinas otvirat. Drzim moc palce 

Není tady

tak ja dneska po ctyrech vytrela cely barak, uklidila co se dalo, dala si horkou vanu, sklenku cerveneho a opet jdu v klidu spat
holcicky mam porad jeste na prazdninach a uz se mi styska 

Není tady
Kokosko, to je krásné a dojemné! Velká gratulace, že jste to s prckem tak krásně zvládli. 
Luci, držím palce, ať jste všichni hlavně v pořádku! Je super, žes miminka vykrmila až sem, takže i kdyby porod, tak to bude OK. 
Není tady

Kokosko, ještě jednou obrovská gratulace!
Myslíš, že ti pomohla k popohnání porodu nějaká ta "babská rada"??
Já ještě furt nic
. Včera mi teda skoro celý den tvrdlo břicho, ale dneska nic
. Nějak to nevypadá, že by se mu už chtělo ven, a to mám první termín už v pondělí. A zrovna dneska je takové krásné datum 12.7.2012...
PS: Luci, držím vám palce!!
Není tady