29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 … 13 14 15 16 17 … 19
Jinak všechny co máte doma ještě další děti máte můj obdiv, zejména pak Luci. Musí to být záhul.
Děkuju za rady, kdyžtak to postupně vyzkouším, kdyby se to už nezlepšovalo. Ale myslím, že z nejhoršího jsem snad venku.
Není tady
A ještě prosím jestli mě můžete někdo na té první stránce přepsat z těhulek do dětí. Mně nepřišly ty přístupový hesla nebo co to mělo být. Děkujuu
Není tady
ahoj holky,
dneska dopoledne si manzel sel lehnout s Ondrou....byli v loznici a spali a spali, ja jsem je chodila kontrolovat, jestli jeste ziji
Rano jsme diky S. vstavali brzy,pak O. po hodine bdeni chtel zase spinkat a s manzelem prospal dopoledne.
Ja ho trochu rozmazluju - ted jsem ho naucila, ze si po obede lehneme na gauc, dam si ho na bricho a on behem chvilky vytuhne, nekdy si tak zdrimneme i hodinu (podle toho,jak na S. dovoli).
Rybicko, to je fajn, ze to tak zvladate a bude lip!
Holky, jak moc pri kojeni dodrzujete dietu? (nenadymave veci, nekorenene, alkohol atd...)
Ja nejsem uplne presvedcena o tom, ze to co snim, se tak moc odrazi na pohode prcka....takze tem hlavnim "nadymacum" se vyhybam,ale jinak to nijak nehrotim. Klidne si dam i cerstvy rohlik a nepozoruju ,ze by to s Ondrou neco udelalo.
Není tady
Rybičko, neboj bude líp já už je nepřikládám vůbec, maximálně když řvou hlady a taťkovi trvá dlouho příprava nutrilonu a to je pak pár minut utrpení...
Jinak už mi pijou po 90 ml a dneska v noci spali 4 hodiny akorát nevím jestli je mám krmit i ve dne po 4 hodinách nebo stále po 3. Včera jsem je zvážila a nevěřila vlastním očím, mají 3,8kg Daník a 3,6kg Kája. Už jsou to macíčci a mazlíčci
Není tady
Luci hm to nevim, jak casto se dava UM, ja kojim pres den vetsinou po dvou hodinach max. po trech. V noci spi 1x pet hodin, jinak pak po dvou. Dnes teda prekvapil a spal v kuse 6hod
Není tady
Tak u nas pres den kojeni po 2-3hod. Je videt, ze jak je unaveny a uz chce spat, tak by nejradsi visel na prsu- hlad nema, ale zavre oci a uspi ho to. Nastesti to tak neni vecer, to ho dam bdeleho do postylky a on vytuhne. To jsme s prvnim ditkem snad nikdy nezazila, ta vyzadovala noseni.
V noci spi vetsinou 3 hodiny, jen to prvni spani je nekdy delsi, ne vzdy.
Luci, a jak se chovaji? maji hlad po 3 hodinach? pokud ano, tak bych jim davala po 3h, pokud hlad nemaji, tak jim to asi muzes protahnout. Zeptej se doktorky, az tam pujdete.
No ale rostou vam pekne
My jsme dneska byli na kyclich, tak je ma OK. Jen dalsi kontrola cca zase za mesic..ja uz si vubec nepamatuju, kolikrat se na ty kycle chodi. Ale myslela jsem si,ze to bude az nejak v pul roce....
Není tady
Kokosko gratulace ke KO na kyclich ja myslim, ze se tam chodi po mesici nez se vyvinou jaderka, pak uz se chodit nemusi. Ja jsem tam byla s holkama asi 3x.
Není tady
Niniel ja brala Cerazette po prvnim porodu a vydrzela jsem to asi mesic a pul, porad jsem spinila, tak jsem se na to vykaslala. Kamoska brala Azalii a rikala, ze ji to trvala vic jak dva mesice, nez se spineni ustalilo - tak nevim, asi to je jak u koho. Ono tech variant asi moc neni - bud tyhle dva druhy pilulek, telisko nebo kondom Ja jdu zitra na KO a vubec nevim, pro co se rozhodnout - zda riskovat (ctvrte tehu bych fakt nedala), pilulky (ktere mi nevyhovovaly) nebo telisko (u toho zas nejsem 100% presvedcena, zda cizi teleso zvladnu. A to nepocitam to, ze nekomu taky nesedne).
Není tady
Tak zatím je krmím přes den po 3 hodinách a v noci až se vzbudí (což dneska bylo po 2hodinách )
Včera jsme byli na kyčlích a vše je v pořádku, teda doktor to tvrdil a kydž jsem doma koukla na zprávu je tam 1b a doporučené indukční balení, ale on mi nic neřekl a nevysvětlil, zeptám se na ší dr až tam půjdeme. Na kontrolu s kyčlema máme jít v 16ti týdnech
Já byla včera na gyndě a nechala jsem si zavést Mirenu, tj. tělísko s hormonálním válečkem. Jsem zvědavá jak mi to sedne, zatím mě bolí břicho jako při menzes,je na 5 let a neměla bych menstruovat vůbec nebo jen minimálně tak snad to vyjde (stála 6tisíc)
Není tady
Já jsem brala po prvním těhu Cerazette a taky jsem špinila a měla velké bolesti břicha, tak jsem to hned vysadila. Dávali jsme si pozor a pak jak jsem přestala kojit, jsem šla zase do HA. Ale nedělalo mi to dobrotu, proto po druhém těhu neberu už nic. No a taky to "špatně" dopadlo, že. Co budu dělat po porodu fakt nevím, nelíbí se mi ani HA ani tělísko, no a ani kondomy.
Upravil(a) Sakura (7. 9. 2012 16:17)
Není tady
Luci ja bych to krmeni pres den neprodluzovala, je lepsi krmit casteji pres den, nez po dvou hodinach v noci A to pres den se o jidlo nehlasi? nebo casteji spi?
Niniel kdyz planujete stejne dalsi, tak bych se na HA vybodla - bych si davala bacha a kdyby se nahodou povedlo, tak se alespon nemusis stresovat tim, ze by to pak neslo Vsak uvidis, jak ti budou pilulky vyhovovat.
Ja dneska byla na KO u Dr. a jak jsem predpokladala - nic krom pilulek, Mireny a kondomu jsem se nedozvedela. Zacala jsem uvazovat o Mirene, ale jeste o tom nejsem uplne presvedcena. Mam si kdyztak zavolat.
Není tady
Akar, dám ti pak vědět, co mi nabídnou v Japonsku. Ale obávám se, že to bude tělísko, do čehož se mi dvakrát nechce.
Není tady
Ahoj holky, my jsme byli od ctvrtka na Morave u pribuznych. Ondruv prvni vylet. Bylo to v pohode, cestu prospal,to spis S. pusu v aute nezavrela, x-krat chtela uz vystupovat a porad neco vymyslela.
Pocasi bylo krasne,mozna az moc horko.No a zacinaji burcaky, tak jsem si taky trochu dala.
Luci, jak zvladate kocarovani?
Co delaji vase deti,kdyz se v kocarku probudi? O. v kocarku v pohode usne, spi, ale kdyz se pak probudi, tak v nem uz byt nechce. Hlad nema, ale jak je vyspany, tak v kocaru breci.
Jinak nas by melo ve stredu cekat ockovani,ale asi to odlozim, protoze O. mel rymu od S., teprve ted se toho trochu zbavil.
Není tady
Kokosko tak to jste meli hezky vikend
maly v kocarku spi krasne, no a kdyz se vzbudi tak zacne vriskat, protoze chce jist ale kdyz ho tam dam najedeneho a prebaleneho a neni cas spani, tak celkem i vydrzi, kdyz fnuka tak mu dam dudlik a kouka na blesku anezku
(neni to vzdy, ale je celkem ok) i doma, kdyz nespi, tak je bud v lehatku nebo na hraci dece. Nekdy si i pobreci, ale kdyz zrovna litam kolem tech dvou, tak to musi chvilku vydrzet. U nas teda hodne funguje dudlik a musim mu ho davat, protoze jsem si vsimla, ze si zacal cucat palec, coz fakt nechci
Není tady
Ahojky,
zatím krmím po 3 hodinách přes den a v noci až se vzbudí. Přes ten den, je někdy musím budit, ale většinou se už budí sami.
V kočárku jsou většinou hodní, pokud nemají hlad a když se vzbudí tak tam vydrží, ale musí se s nimi jezdit...
Dneska jsme byli na kontrole ve 2 měsících a vše je v pořádku. Mají 3900g Dan a 3600g Kája. Akorát Daníka trápí hrozná rýma, odsáváme každou chvíli i několikrát za sebou a vždycky je odsávačka plná do toho hrozně sípe a chraptí, ale dr. nám napsala jen kapky do nosu... Ve čtvrtek jdeme na výtěr, snad něco zjistí. Tu rýmu má už dobrý měsíc, jen teď horší, je mi ho líto a chtěla bych mu pomoct, snad to brzo přejde
Není tady
ahoj holky,my jsme byli dneska na kontrole v 9tydnech, O. ma 6410 g a 62cm, dostal prvni Hexu.
Doufam,ze nebude mit teplotu.
Mame doma navstevu, tak net nestiham.....
Akar, u nas O cuca celou pesticku, palec ne. Pres den obcas dudana ma, v noci ho vubec nechce.
Luci, zkousela jsi morskou vodu nebo Vincentku? treba by mu to pomohlo.
A co Karolinka, ta to od nej nechytila?
Není tady
Akar, mám na tebe opět dotaz, omlouvám se, že to píšu sem. Dneska jsem byla na prvním monitoru a por. asistentka mě uzemnila tím, že když první porod je po termínu většinou i druhý další jsou taky. Já mám obě děti narozené ve 42tt (vyvolávané), tak jsem tolik doufala v porod v termínu nebo i klidně pár dní před (navíc mi termín posunuli o pět dní později...). Tak jsem se chtěla zeptat, jak jsi to měla se třetím ty?
Není tady
Sakura napsal(a):
Akar, mám na tebe opět dotaz, omlouvám se, že to píšu sem. Dneska jsem byla na prvním monitoru a por. asistentka mě uzemnila tím, že když první porod je po termínu většinou i druhý další jsou taky. Já mám obě děti narozené ve 42tt (vyvolávané), tak jsem tolik doufala v porod v termínu nebo i klidně pár dní před (navíc mi termín posunuli o pět dní později...). Tak jsem se chtěla zeptat, jak jsi to měla se třetím ty?
1.vyvolavany - 10dni po terminu, 2. porod spontalne 40+4 a 3. porod taky 40+4
drzim palce at je to u tebe driv nez ve 42tt
Není tady
Kokosko O. hezky roste
Luci jak jste dopadli na vyteru? a strikas neco, treba morskou vodu? u nas teda stacilo odstavat a odsavat (vysavac jel na plne obratky ) a do tydne to bylo pryc
Není tady
Holky, výtěr dopadl dobře, nic v něm nebylo, ale rýma nepolevuje, dávám kapky od doktorky a vincentku a odsávám téměř pořád, už jsem odpálila dva vysavače
. Manžel musel dneska koupit nový
Karolínka to nechytla naštěstí
Není tady
Luci, co ryma?
My uzivame posledni pekne dny. O vikendu jsme meli navstevu,tka jsme v sobotu grilovali, Ondra nastesti pochopil, ze musi byt hodny, a tak to prospinkal v kocarku na zahrade.
Zato vcera v noci rarach zlobil, byl vzhuru co 2 hodiny a nejradsi by byl porad se mnou v posteli. Jak jsem ho vratila do jeho postylky, tak se hned ukrivdene ozyval.
Kdyz kojim vleze, tak u toho usnu a pak uz ho nejde vratit zpatky do jeho postylky.Tak se snazim vsede, ale to se mi zase chce priserne spat..no je to nocni boj
Není tady
Stránky: 1 … 13 14 15 16 17 … 19