|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Dobrý den, dost mě trápí rozšířené žilky v obličeji, které se mi udělaly.Vyzkoušela jsem už různé potravinové doplňky a další piďule ale výsledek žádný
na internetu jsem našla info o odtranění laserem, chtěla bych se zeptat jestli s takovým zákrokem máte někdo nějakou zkušenost případně kde jste si to nechavali dlěat? dík za rady:)
Není tady

dala som si ich odstranit asi 8-10 rokov dozadu, vstrebali sa mi celkom rychlo, odvtedy pouzivam na tvar krem na hemeroidy aspon 4x v tyzdni, v pohode. Neutvorili sa mi nove, kvoli tomu kremu.
Není tady

ahoj, já sjem na tomhle zákrokui byla taky, v Brně v Medicomu, u paní doktorky Franců, moc mi to pomohlo
kdyžtak tday jsou její stranky www.miladafrancu.cz, tak koukni;)
Není tady

díky za rady,vdiím to tak, že se objendám na konultaci k paní Franců,v otsatních diskuzích an ni byly dobré ohlasy,tak asi špatná nebude:) a je pravda že nejspíš nějaká péče dál po osdtranění potřeba bude, tka možná zuksím i tu hemeroidovou mast:D
Není tady
Ahoj,
když jsem byla na odstranění, tak mi nejdříve předepsali jíst vit.C 1000 po tři měsíce a mazat se Ruborilem 50. je to krém, který je tak trochu i makeup of fy Isis. No a pak co mi zbylo to mi laserem odstranili.
Není tady