29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den,
chtěla bych se zde zeptat, mé dceři je pět let a má odstáté uši, vůbec nevím po kom, úplné plácačky...aby se jí děti ve škole nesmáli, poslala bych ji na plastiku uší, četla jsem, že do desíti let tuto operaci hradí pojišťovna, je to pravda? a má někdo tady zkušenost s takovýmto zákrokem u konkrétního doktora? přece jen, je to ještě malé dítě...co rekonvalesnence, bolí hodně?
Není tady
Ahoj Kláry,
mé dcery na tom byly obě.
Starší snáší lepší bolest,tak to bylo lepší,ale jedno ucho ji museli opravit.
Mladší Klárinka (jako Ty) měla vše dobré,ale je to náš bolestínek.
Rekonvalescence v pohodě.
Je to sice už 11let,ale měli to obě zdarma.
Starší dcera měla v době operace 10 a 2měsíce,ale protože jí to bylo schválené před 10.rokem,měla to zdarma.
Dětská lékařka vás pošle na ORL a tam vám poradí.
Doporučuji,obzvlášť když je to holčička.
Upravil(a) Jitule8635 (13. 6. 2012 13:47)
Není tady
Ahoj, náš Víteček byl na plastice v 9 letech a tak jak píšeš, to hradila pojišťovna. Zvládl to úplně v pohodě. Jinak jsme byli u pana doktora Petera Onderjky v Praze na klinice Medicom VIP. Zadej si ho do Googlu, uričtě ti vyjedou jeho stránečky. Hlavně se ničeho neboj, probíhá to úplně v pohodě.
Není tady
ahoj, moje sestra byla s malou taky u pana Ondrejky a všechno bylo ok...co se rekonvalescence týká,tak holčička měla nějak dva týdny obvazy ale všechno bylo v pořádku a z "plachťáků" má pěkná ouška jinak malé bylo 7 let když na operaci byla a neplatili za to..
Není tady
Poměrně hodně informací pro bojácné maminky a dítka jsem našla i tady http://www.plastickachirurgie.com/opera … i-p18.html a je tam de facto vše o tom, jak to probíhá, jaká je rekonvalescence, jak probíhá léčení a všechno potřebné. Docela fajn info stránka.
Není tady
Ahoj. Moje známá byla s její dcerou, které bylo 6 roků a opravdu ji to hradila pojišťovna. Byla u doktora Justava v Brně na této klinice http://www.plasticka-esteticka-chirurgie.cz Samozřejmě ji to trochu bolelo po operaci, ale s tím se nedá nic dělat. Ale co se týče celkového zákroku, tak proběhl výborně a její dcerka má krásně přilehlé uši, opravdu to dělá hodně.
Není tady
Asi jsem ujetá, ale když už odstáté uši vůbec zaznamenám, tak mi to přijde roztomilé a sexy.
Není tady