29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jessika napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Jessika napsal(a):
A objímáš a pusuješ svoje děti?Ano od malicka jsem to delala.Kdyz deti vyrostli,uz o to nestali.Takze ted akorad pri svatku,narozeninach.
No ale zasela jsi semínko a tvoje děti nebudou psát (nebo říkat) "na pusu od mámy se nepamatuju"
A to je dobře.
Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou starší Říká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.
Není tady
Ziki napsal(a):
Jessika napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ano od malicka jsem to delala.Kdyz deti vyrostli,uz o to nestali.Takze ted akorad pri svatku,narozeninach.No ale zasela jsi semínko a tvoje děti nebudou psát (nebo říkat) "na pusu od mámy se nepamatuju"
A to je dobře.Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou starší
Říká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.
Oni se hlavne stydi....
Není tady
eremuruss napsal(a):
Ziki napsal(a):
Jessika napsal(a):
No ale zasela jsi semínko a tvoje děti nebudou psát (nebo říkat) "na pusu od mámy se nepamatuju"
A to je dobře.Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou starší
Říká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.
Oni se hlavne stydi....
jak kdy
synkovi nesmím říkat zdrobnělinou jména (mami:rolleyes:), ale když zavolám "mazlíčku" - je první kdo se ozve . je mu 21let.a to mu ani kamarádi či dívčina či dokonce že je na veřejnosti nevadí
Není tady
S dětmi se objímám, hlavně synek to vyloženě potřebuje. Občas přijde, obejme mě a řekne jak mě má rád. Já mu odpovím stejně a úplně vidím jak se rozzáří
Není tady
holčino, kolik let je tvým dětem? Myslela jsem si, že už jsou dospělé.
Majkafo - já bych řekla, že má Holčina cca stejně starý děti jako je mám já. A Holčina psala,že její dcera má maturu v kapse
Starší kluk mě taky občas obejme a dá pusu. A já to dělám snad nevědomky, že jdu okolo nich, pohladím po rameni, po vlasech. Je pravda, že v začátku puberty měli jako výrazy - no mami, copak jsem mimino? Ale přešlo je to.
Není tady
agewa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ziki napsal(a):
Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou staršíŘíká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.
Oni se hlavne stydi....
jak kdy
synkovi nesmím říkat zdrobnělinou jména (mami:rolleyes:), ale když zavolám "mazlíčku" - je první kdo se ozve . je mu 21let.a to mu ani kamarádi či dívčina či dokonce že je na veřejnosti nevadí
Tak zdrobnelinou rikam dceri,uz od mala a porad to u me bude Monicka.
Není tady
Já jsem na jména "úchyl" . Ale klukům to nevadí. Ted už jsem se tedy naučila říkat Davide, ale taky občas ještě řeknu Davídek, a Pavlik je Pavlik. Asi jsem po babičce, ta svýmu synovi dospělému říkala Vrátiku.
Není tady
majkafa napsal(a):
holčino, kolik let je tvým dětem? Myslela jsem si, že už jsou dospělé.
Ano, jsou dospělé, synovi ja 21 a dceři 19
Není tady
holcina napsal(a):
S dětmi se objímám, hlavně synek to vyloženě potřebuje. Občas přijde, obejme mě a řekne jak mě má rád. Já mu odpovím stejně a úplně vidím jak se rozzáří
náš mladej už se teda objímat nechce jako dítě byl hodně mazlivej, ale poslední roky už prostě nechce. když jdu někdy okolo a malinko ho obejmu, tak sice necukne - řekla bych že je i rád, ale hned slyším máámíí a koulí očima, co to zase matku posedlo
Není tady
PPavli, taky měl období, kdy se neoblímal, puberta bývá náročná pro všechny zúčastněné:-))) Teď už objímá rád a sám od sebe.
Není tady
no, náš se zatím asi raděj objímá s x holkama, jak se mnou
ale třeba budeš mít pravdu a taky na to u nás dojde
Není tady
a třeba nedojde, dcera je jiná, ta to tolik nepotřebuje:-))) a syn holku objímá taky, ale jinak.-)
Není tady
dusička napsal(a):
Já jsem na jména "úchyl" . Ale klukům to nevadí. Ted už jsem se tedy naučila říkat Davide, ale taky občas ještě řeknu Davídek, a Pavlik je Pavlik. Asi jsem po babičce, ta svýmu synovi dospělému říkala Vrátiku.
Môj bracho je v rodine Ďuko (od Juraja, čiže Ďurka) furt. Už je sám otec, v auguste oslávi 40tku, posiluje a tak... ale je Ďuko, no... A nevlastný syn je tiež zdrobnelý, nezdrobnele som mu hovorila, len keď ma vytáčal. A teraz sa objímame vlastne len pri vítaní a lúčení, ale vídam sa s ním málo, tak ťažko povedať. Ale okolo ramien ho kľudne vezmem a on kľudne drží
. S nevlastnou dcérou je to trochu iné, ale nie nejako extrémne. Ono to záleží aj na tom človeku, aký je typ, a ona je taká menej dotyková.
Zato neter mám dosť prísavku
a teší ma to.
Není tady
Tak jsem přijela na chatu, zobjímala mámu a celý víkend jsem "držela hubu a krok".
Jo a taky jsem chválila (upřímně, bylo za co)...
A víte, že to nebylo špatný?
Díky, dámy, za rozbor.
Není tady
a jak se u toho cítíš, Jess? Dobrý? Žádný tenze?
Není tady
lupina montana napsal(a):
a jak se u toho cítíš, Jess? Dobrý? Žádný tenze?
Vyzbrojena pocitem, že "nejsem sama" , jsem se ani moc nepnula
Není tady
Nejsi sama....jakože v tom, že máš problémy s mámou? No tak to fakt nejsi.....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard
Tak ať vám to vydrží k co nejvyšší obapolné spokojenosti
Není tady
....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard
Myslela jsem, že do nebe...
Jinak díky a hezký večer, kočky.
Není tady
Jessika napsal(a):
....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard
Myslela jsem, že do nebe...
Nebe plný bab
Dobrou s kobrou.
Není tady
Jessika napsal(a):
Tak jsem přijela na chatu, zobjímala mámu a celý víkend jsem "držela hubu a krok".
Jo a taky jsem chválila (upřímně, bylo za co)...
A víte, že to nebylo špatný?![]()
Díky, dámy, za rozbor.
Jessi - paráda, jen tak dál
jj,taky už jsem na to přišla "držet hubu a krok" sice dřív jsem to neuměla, musela jsem stále říkat svůj názor, ale proč vlastně? Ted držím hubu a krok a stejně si udělám věci podle svýho.Máma je máma a žije si svůj život, má svoje názory.
Upravil(a) dusička (19. 6. 2012 7:01)
Není tady