Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 15. 6. 2012 17:32

Ziki
♥♥♥♥♥--

Re: Věčné téma: máma a dcera

Jessika napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Jessika napsal(a):

A objímáš a pusuješ svoje děti?

Ano od malicka jsem to delala.Kdyz deti vyrostli,uz o to nestali.Takze ted akorad pri svatku,narozeninach.

No ale zasela jsi semínko a tvoje děti nebudou psát (nebo říkat)  "na pusu od mámy se nepamatuju"
A to je dobře. smile

Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou starší stolt Říká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.

Opravdový přítel je ten, který první přijde, když celý svět odejde.

Není tady

#227 15. 6. 2012 18:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ziki napsal(a):

Jessika napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Ano od malicka jsem to delala.Kdyz deti vyrostli,uz o to nestali.Takze ted akorad pri svatku,narozeninach.

No ale zasela jsi semínko a tvoje děti nebudou psát (nebo říkat)  "na pusu od mámy se nepamatuju"
A to je dobře. smile

Přesně tak, Erem. A kdoví, jestli se k tomu zas rádi nevrátí až budou starší stolt Říká se,že jak člověk stárne,začíná se zas nějak podobat dítěti.

Oni se hlavne stydi....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#228 16. 6. 2012 10:55

agewa
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

Ziki napsal(a):

Jessika napsal(a):

A to je dobře. smile

Oni se hlavne stydi....

jak kdy
synkovi nesmím říkat zdrobnělinou jména (mami:rolleyes:), ale když zavolám "mazlíčku" - je první kdo se ozve . je mu 21let.a to mu ani kamarádi či dívčina či dokonce že je na veřejnosti nevadí smile

Není tady

#229 16. 6. 2012 13:19

holcina
♥♥♥♥♥♥-

S dětmi se objímám, hlavně synek to vyloženě potřebuje. Občas přijde, obejme mě a řekne jak mě má rád. Já mu odpovím stejně a úplně vidím jak se rozzáří

Není tady

#230 16. 6. 2012 13:29

majkafa
Host

holčino, kolik let je tvým dětem? Myslela jsem si, že už jsou dospělé.

#231 16. 6. 2012 13:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - já bych řekla, že má Holčina cca stejně starý děti jako je mám já. A Holčina psala,že její dcera má maturu v kapse tummenupp
Starší kluk mě taky občas obejme a dá pusu. A já to dělám snad nevědomky, že jdu okolo nich, pohladím po rameni, po vlasech. Je pravda, že v začátku puberty měli jako výrazy - no mami, copak jsem mimino? Ale přešlo je to. wink

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#232 16. 6. 2012 15:52

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

agewa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Ziki napsal(a):

Oni se hlavne stydi....

jak kdy
synkovi nesmím říkat zdrobnělinou jména (mami:rolleyes:), ale když zavolám "mazlíčku" - je první kdo se ozve . je mu 21let.a to mu ani kamarádi či dívčina či dokonce že je na veřejnosti nevadí smile

Tak zdrobnelinou rikam dceri,uz od mala a porad to u me bude Monicka.big_smile

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#233 16. 6. 2012 16:00

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem na jména "úchyl" . Ale klukům to nevadí. Ted už jsem se tedy naučila říkat Davide, ale taky občas ještě řeknu Davídek, a Pavlik je Pavlik. Asi jsem po babičce, ta svýmu synovi dospělému říkala Vrátiku. rodna

Není tady

#234 16. 6. 2012 20:51

holcina
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

holčino, kolik let je tvým dětem? Myslela jsem si, že už jsou dospělé.

Ano, jsou dospělé, synovi ja 21 a dceři 19

Není tady

#235 17. 6. 2012 9:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

S dětmi se objímám, hlavně synek to vyloženě potřebuje. Občas přijde, obejme mě a řekne jak mě má rád. Já mu odpovím stejně a úplně vidím jak se rozzáří

náš mladej už se teda objímat nechce big_smile jako dítě byl hodně mazlivej, ale poslední roky už prostě nechce. když jdu někdy okolo a malinko ho obejmu, tak sice necukne - řekla bych že je i rád, ale hned slyším máámíí a koulí očima, co to zase matku posedlo wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#236 17. 6. 2012 10:13

holcina
♥♥♥♥♥♥-

PPavli, taky měl období, kdy se neoblímal, puberta bývá náročná pro všechny zúčastněné:-))) Teď už objímá rád a sám od sebe.

Není tady

#237 17. 6. 2012 10:17

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

no, náš se zatím asi raděj objímá s x holkama, jak se mnou dumbom
ale třeba budeš mít pravdu a taky na to u nás dojde smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#238 17. 6. 2012 10:41

holcina
♥♥♥♥♥♥-

a třeba nedojde, dcera je jiná, ta to tolik nepotřebuje:-))) a syn holku objímá taky, ale jinak.-)

Není tady

#239 17. 6. 2012 10:57

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

dusička napsal(a):

Já jsem na jména "úchyl" . Ale klukům to nevadí. Ted už jsem se tedy naučila říkat Davide, ale taky občas ještě řeknu Davídek, a Pavlik je Pavlik. Asi jsem po babičce, ta svýmu synovi dospělému říkala Vrátiku. rodna

Môj bracho je v rodine Ďuko (od Juraja, čiže Ďurka) furt. Už je sám otec, v auguste oslávi 40tku, posiluje a tak... ale je Ďuko, no... rodna A nevlastný syn je tiež zdrobnelý, nezdrobnele som mu hovorila, len keď ma vytáčal. A teraz sa objímame vlastne len pri vítaní a lúčení, ale vídam sa s ním málo, tak ťažko povedať. Ale okolo ramien ho kľudne vezmem a on kľudne drží big_smile .  S nevlastnou dcérou je to trochu iné, ale nie nejako extrémne. Ono to záleží aj na tom človeku, aký je typ, a ona je taká menej dotyková. neutral Zato neter mám dosť prísavku big_smile a teší ma to.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#240 18. 6. 2012 21:53

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Tak jsem přijela na chatu, zobjímala mámu a celý víkend jsem "držela hubu a krok".
Jo a taky jsem chválila (upřímně, bylo za co)...
A víte, že to nebylo špatný?  smile
Díky, dámy, za rozbor.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#241 18. 6. 2012 21:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

tummenupp
a jak se u toho cítíš, Jess? Dobrý? Žádný tenze?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#242 18. 6. 2012 21:58

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

tummenupp
a jak se u toho cítíš, Jess? Dobrý? Žádný tenze?

Vyzbrojena pocitem, že "nejsem sama" , jsem se ani moc nepnula wink

Není tady

#243 18. 6. 2012 22:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nejsi sama....jakože v tom, že máš problémy s mámou? No tak to fakt nejsi.....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard lol
Tak ať vám to vydrží k co nejvyšší obapolné spokojenosti storstark

Není tady

#244 18. 6. 2012 22:14

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard lol

Myslela jsem, že do nebe... big_smile

Jinak díky a hezký večer, kočky.

Není tady

#245 18. 6. 2012 22:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

....řekla bych, že účastnice tohoto semináříčku půjdou do miliard lol

Myslela jsem, že do nebe... big_smile

Nebe plný bab coollol
Dobrou s kobrou.

Není tady

#246 19. 6. 2012 7:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jessika napsal(a):

Tak jsem přijela na chatu, zobjímala mámu a celý víkend jsem "držela hubu a krok".
Jo a taky jsem chválila (upřímně, bylo za co)...
A víte, že to nebylo špatný?  smile
Díky, dámy, za rozbor.

Jessi - paráda, jen tak dál par
jj,taky už jsem na to přišla "držet hubu a krok" sice dřív jsem to neuměla, musela jsem stále říkat svůj názor, ale proč vlastně? Ted držím hubu a krok a stejně si udělám věci podle svýho.Máma je máma a žije si svůj život, má svoje názory.

Upravil(a) dusička (19. 6. 2012 7:01)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí