Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 11. 6. 2012 13:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Odebereme neplatičům výživného řidičské průkazy?

Je to naprostý nesmysl
Judyno, opakuju, že se jedná o trest alternativní, tedy "jiný, zástupný, náhradní"... (tenhle návrh tedy neznamená, že to bude jediná možnost, jak neplatiče trestat) a lze předpokládat, že soudy při jeho ukládání budou zkoumat zaměstnání dotyčného dlužníka.

s chlápkem samoživitelem se třema dětma, každé s jinou
To si jako myslíš, že vyjádření "o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy" znamená otce-samoživitele? tongue lol

Upravil(a) helena (11. 6. 2012 13:31)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#77 11. 6. 2012 13:27

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

Jaku napsal(a):

Ani netak strašná drzost jako naivita těch ženských.Pak se nedivím těm chlapům,že radši prásknou do bot a po nich potopa.A tohodle právě chceme jako milující rodiče naše kluky ochránit - ukáže-li se,že jejich ženušce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,že o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy,netřeba při tom ale živit další vyžírku,byť mámu od jejich dětí.

Víš co, Jaku, ono se říká odříkaného chleba největší krajíc. A mohu tě ubezpečit, že jako pracovitá, slušná a ušlechtilá žena bych do vztahu s chlápkem samoživitelem se třema dětma, každé s jinou, rozhodně nešla. I kdyby mě jeho máti na kolenou prosila. wink

Já myslím Bramborko,že i ten chlap by musel být dumbom,kdyby šel zas do dalšího vztahu a chtěl společ.domácnost s další ženskou.Babu na "vrznutí si" jo,ale nic víc po takových zkušenostech.
A proč by měl mít každé dítě s jinou zrovna?Třeba by je mohl mít klidně s jednou a tou samou,ne?

Není tady

#78 11. 6. 2012 13:28

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Můj syn ještě stálou partnerku nemá, ale přála bych mu takovou, která by i při své inteligenci dokázala zůstat co nejdéle s dětmi doma a ráda. Synovi bych přála, aby hodně vydělával a mohl si dovolit mít ženu doma a byl natolik moudrý, že by si toho vážil.

vavava

Není tady

#79 11. 6. 2012 14:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

s chlápkem samoživitelem se třema dětma, každé s jinou
To si jako myslíš, že vyjádření "o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy" znamená otce-samoživitele? tongue lol

Jo, taky slzím smíchy......Brambůrka pěkně švejkuje tummenupplol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#80 11. 6. 2012 14:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Judyna napsal(a):

Můj syn ještě stálou partnerku nemá, ale přála bych mu takovou, která by i při své inteligenci dokázala zůstat co nejdéle s dětmi doma a ráda. Synovi bych přála, aby hodně vydělával a mohl si dovolit mít ženu doma a byl natolik moudrý, že by si toho vážil.

vavava

Jaku, klííd......tohle se vaší rodiny jistě ani v nejmenším netýká wink
A teď si představ, že já když byla na mateřský, muž shodou okolností moc nevydělával. Asi tak, že jsem látala i nátělníky. Když tě tak čtu myslím,že jsem pěkně blbá, že jsem se na něj nevykašlala, nenechala mu dítě a nenašla si někoho na vrznutí - protože co s chlapem, kterej nevydělává, no ni? wink A ke všemu mi udělal ještě druhý....to mám za to! lol

Není tady

#81 11. 6. 2012 15:00

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

A proč by měl mít každé dítě s jinou zrovna?Třeba by je mohl mít klidně s jednou a tou samou,ne?

Neříkej mi, Jaku, že bys zrovna ty dovolila svému synkovi další dítě s nějakou lemrou línou wink. Pro takovou´s ho přece nepiplala. dumbom

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#82 12. 6. 2012 8:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Babu na "vrznutí si" jo,ale nic víc po takových zkušenostech.
Jestli by nebyla lepší nafukovací plastová omyvatelná... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
I taková na "vrznutí si" vyžaduje nějaký investice - buď u chlapa ušpiní cejchy, nebo za ní musí dojet - a obojí něco stojí. A to nehovořím o "vyžírkách", které nestydatě vyžadujou pozvání do kina, na večeři nebo nedejbože příspěvek na nákup na víkend, kterej u nich pán stráví...

co s chlapem, kterej nevydělává, no ni?
Vrznout si? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#83 12. 6. 2012 9:35

Jitule8635
♥♥-----

Ahoj,
sama jsem samoživelka.I když pobírám alimenty jen na jedno dítě a problémy s placením alimentů jsem problémy neměla,nechápu tu logiku s odebráním řidič.průkazu neplatičům.
Jakou to má souvislost.Pokud potřebuje auto k práci,tak už tím tuplem nebude platit.

Není tady

#84 12. 6. 2012 9:58

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Jitule8635 napsal(a):

Ahoj,
sama jsem samoživelka.I když pobírám alimenty jen na jedno dítě a problémy s placením alimentů jsem problémy neměla,nechápu tu logiku s odebráním řidič.průkazu neplatičům.
Jakou to má souvislost.Pokud potřebuje auto k práci,tak už tím tuplem nebude platit.

Odebrani ridcaku je trest, ktery nasleduje za neplaceni alimentu. Logicky, pokud ma nekdo zamestnanni a nechce platit (urcite nejdou vsichni ridici z povolani) tak ma navybranou. PLATIT nebo prijde o ridicak. Takze PLATIT a potom mu ten ridicak zustane.

Me se ten napad libi a poidporuji ho. POkud je nekdo takovy blb, ze pri hrozbe ztraty ridicaku nehodla platit , tak at o nej prijde, je to jeho volba.  Pro ty deti se nic  nemeni.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#85 12. 6. 2012 10:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nechápu tu logiku s odebráním řidič.průkazu neplatičům... Pokud potřebuje auto k práci,tak už tím tuplem nebude platit.
Kdybys četla pořádně, možná bys pochopila http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#86 12. 6. 2012 21:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Osobně bych, řekla, že je to dobrá páka na chlapy, tedy který znám, tak určitě jo.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#87 12. 6. 2012 23:32

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Jaku napsal(a):

...
Hezky se tu s váma děvčata rozpráví o nekonečných moudrech,ale já už fakt musím - rozmrazovat lednici a uklízet a tak,bo samo se to neudělá,ale radši bych si psala s váma,úklid nenávidím.

A co kluci, třeba by mohli pomoct ? ... no vlastně ne, ti jsou asi zaneprázdnění plánováním bezchybně fungujícího vztahu... Jestlipak budou muset uklízet i budoucí snachy ? Vlastně ne, ty budou vydělávat, pak to bude všechno oukej...

Jistěže to bude OK,když budou i snachy vydělávat (nevím jak ty,ale v dnešní době je dost potřeba aby vydělávali oba)a mohli si tak dovolit na úklid i tu p.Kekulovou,pokud je tahle činnost nebude bavit či na ni prostě nebude čas kvůli příjemnějším zábavám.Od nás si kluci doufám vezmou hlavně to,že penízky jsou tu na to,aby nám zpříjemnovaly život,ne aby byli jejich otroky,ale to už je vyšší dívčí a chlapecká,ne každý je tohle schopen pochopit naotž praktikovat v reálu.

Není tady

#88 12. 6. 2012 23:37

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

Jaku napsal(a):

Neříkej mi, Jaku, že bys zrovna ty dovolila svému synkovi další dítě s nějakou lemrou línou wink. Pro takovou´s ho přece nepiplala. dumbom

big_smilebig_smile:DBramborko,mám už dávno plnoleté syny,si mě rozesmála s tím dovolováním se:lol:

Není tady

#89 13. 6. 2012 7:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Jistěže to bude OK,když budou i snachy vydělávat
Už jsem se jednou ptala, ale odpověď nikde - tak ještě jednou: Co když z nějakého objektivního důvodu vydělávat nebudou moci?
v dnešní době je dost potřeba aby vydělávali oba a mohli si tak dovolit na úklid i tu p.Kekulovou
Dobrý - takže manželka půjde dělat, aby vydělala na uklízečku, protože ji samotnou úklid nebaví? A když ji nebude bavit péče o dítě, tak si vezme druhý zaměstnání, kterým zaplatí chůvu, jo?

Není tady

#90 13. 6. 2012 12:41

JuliePraha
♥♥♥♥♥--

taky jsem právě tiše poděkovala tam nahoru za svou tchýni ....

Není tady

#91 13. 6. 2012 21:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Judyna napsal(a):

vavava

Jaku, já bych fakt přála synovi hodnou holku, co je pro rodinu. Jenom ne kariéristku, co si k dětem už pár měsíců po porodu bere chůvy. Ale někomu to zase naopak může vyhovovat. Každý podle svého.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#92 13. 6. 2012 22:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Já jenom pro všechny případy, Judy, že nemusí být nutně kariéristka - znám i baby, který jejich povolání vyloženě baví. smile

Není tady

#93 13. 6. 2012 22:18

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mě moje práce taky bavila, přesto pro mě bylo dítě přednější.
Ale píšu o sobě, druhý to může mít zase jinak.
Ale že rodinu dělá hlavně ženská, to si opravdu myslím.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#94 13. 6. 2012 22:40

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

v dnešní době je dost potřeba aby vydělávali oba a mohli si tak dovolit na úklid i tu p.Kekulovou
Dobrý - takže manželka půjde dělat, aby vydělala na uklízečku, protože ji samotnou úklid nebaví? A když ji nebude bavit péče o dítě, tak si vezme druhý zaměstnání, kterým zaplatí chůvu, jo?

A co teprv až si bude muset přibrat třetí práci, protože ji přestane bavit sex. lol

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#95 13. 6. 2012 22:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Jistěže to bude OK,když budou i snachy vydělávat
Už jsem se jednou ptala, ale odpověď nikde - tak ještě jednou: Co když z nějakého objektivního důvodu vydělávat nebudou moci?

Moje odpověď k oběma tvým dotazům:

jak si to oba zařídí,tak to budou mít a jestli se to právě mě bude či nebude líbit,bude to jen můj problém;my, rodiče,budeme mít svůj život a snad se nám podaří zrealizovat alespon některé naše cestovatelské plány či se budem povalovat jen tak naterase v lehátku a přitom se budem ztrácet a znovu objevovat a mladí ať si třeba skáčou po hlavě a odrážej se ušima i s jejich objektivníma důvodama!!godlike

Není tady

#96 13. 6. 2012 22:58

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Jaku napsal(a):

Judyna napsal(a):

vavava

Jaku, já bych fakt přála synovi hodnou holku, co je pro rodinu. Jenom ne kariéristku, co si k dětem už pár měsíců po porodu bere chůvy. Ale někomu to zase naopak může vyhovovat. Každý podle svého.

Já svým synům zas přeju,aby si našli pro sebe partnerky,se kterýma si budou skvělerozumět a vzájemně se doplňovat a podporovat.To,jestli si pořídí chůvu k miminu,či někdo z nich bude s dítětem několik let doma,to bude jejich věc,mě to nepřísluší řešit a proč taky,žejo.
Žádný extrém není dobrý a je otázka,co si každý představí pod pojmem: "holka pro rodinu" - třeba dobrovlnou uklízečku,kuchařku,chůvu,matku,manželku s jejími manž.povinnostmi,která se časem začne měnit v litou bestii věčně se hašteřící s manželem a po čase mu začne vyčítat i jeho prac.zaneprázdnění a že ona je vlastně celý den sama.Nojo,ale složenky a hypotéky se platit musí,že.A tak se taková holka pro rodinu dostane do poněkud začar.kruhu a je "nepochopena".

Není tady

#97 13. 6. 2012 23:01

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No jo, my to holt nevymyslíme. Stejně si to udělají podle svého a tak je to dobře.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#98 14. 6. 2012 14:57

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Xsara napsal(a):

helena napsal(a):

A co teprv až si bude muset přibrat třetí práci, protože ji přestane bavit sex. lol

tummenupp

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#99 14. 6. 2012 15:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak si to oba zařídí,tak to budou mít a jestli se to právě mě bude či nebude líbit,bude to jen můj problém...
... který vůbec nekoliduje s tvým vyjádřením, že "tohodle právě chceme jako milující rodiče naše kluky ochránit - ukáže-li se,že jejich ženušce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,že o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy,netřeba při tom ale živit další vyžírku,byť mámu od jejich dětí"

Není tady

#100 17. 6. 2012 11:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Xsara napsal(a):

helena napsal(a):

Neviem, ako sex big_smile , ale skutočne mi prijde prínosnejšie, ak si napr. výborná chirurgička nájde pani do domácnosti a čiastočne k deťom, aby sa mohla venovať svojmu povolaniu... Hlavne ak je takto šťastnejšia. Keby mala podľahnúť všeobecnej mienke a byť nasratá doma s deťmi, nervná  a nepríjemná, to sa mi zdá rozumnejšie, aby šla do práce. Aj keď - od malých detí sa ide asi do práce ťažšie, ale takí škôlkari, školáci - to už by šlo, nie?

Upravil(a) Selima (17. 6. 2012 11:39)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí