19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Jaku, hlavně připravte klukům neprůstřelné předmanelské smlouvy.
Aj...podle sebe soudím tebe?
No tak teď váně: zapálím jetě jednu svíčku a budu nae milé univerzum prosit, aby ty tvoje hoky potkaly OPRAVDU vyčůraný holčiny a ne nějaký zamilovaný a hodný naivky. Aby tak jako byla rodina celkově kompatibilní, ejo.
I kdy se teda bojím, e nejste tak bohatí, abyste měli jistotu, e se o vás budou pokouet nějaký ikouný zlatokopky to ví - dneska je to samej fe multimilionář i v Čechách......konkurence veliká.
Není tady
Také budu doufat, e moje dcera nepotká někoho podobného - uff. A taky budu doufat, e se syn o případné děti postará i s manelkou na MD automaticky. Ale snad ano, kdy v tom ije odmala
Není tady
majkafa napsal(a):
Majko, já myslím, e Jaku dělá dobře, e jim to rozmlouvá a moná nakonec i úspěně rozmluví. Protoe vem si - co bude dělat, a bude stará a bezmocná? Sociální systém při své hrdosti a názorech zavrhne, e, a teď si představ, e by si synci vzali eny, který:
-budou mít sdostatek vlastního příbuzenstva ku starání a tudí se na paní tchýni vykalou
-nějak, neznámo jak, přesvědčí své mue, e jejich vlastní rodina má přednost před jejich maminkou.
A teď babo raď, e.......lepí je vůbec je neoenit!
Není tady
lupina montana napsal(a):
Aj...podle sebe soudím tebe?
No tak teď váně: zapálím jetě jednu svíčku a budu nae milé univerzum prosit, aby ty tvoje hoky potkaly OPRAVDU vyčůraný holčiny a ne nějaký zamilovaný a hodný naivky. Aby tak jako byla rodina celkově kompatibilní, ejo.
lupi, nemusí prosit. Ono to přijde i bez toho. Jak je vidět, Jaku pilně Vosí a VOS jí to stoprocentně splní.
Si povíme za pár let.
Upravil(a) majkafa (8. 6. 2012 12:38)
Nojo, ale přihodit můu a je to rychlejc
Není tady
Tak jsem právě tie a pokorně poděkovala tam nahoru za svou tchýni.
A jetě poděkování Lupíovi, za ty její příspěvky.
Není tady
Také děkuji za svou pořád skvělou, i kdy teď u ex tchýni.
majkafa napsal(a):
Při ví vánosti ty jsou dnes určitě na místě!Ale kluci teoreticky ví,co by se mělo a u bude záleet jen na nich,jak se ve skutečnosti zařídí.
Holčina: nepsala jsem o tom,e kdy bude mamina na MD,aby se syn nepostaral.Měla jsem na mysli takové ty u uleelé a rozleelé buchty,které nemohou sehnat práci.Ale snad si ádnou takovou kluci nevezmou,natolik zase jsou inteligentní.
A chápu Lupinu a podobné,které máte dcery- v tomto případě bych to samozřejmě zas taky viděla jako vy a přála bych své dceři,a si najde taného vola,nejíň milionáře a a je pěkně po celý ivot ve vatě.Jeliko mám kluky,tak si pro ně taky přeju to nejlepí: nejlíp a nejmíň milionářku či alespon movité rodiče,nejlépe restituenty:reta:
Lupina: neboj,na stát se nikdo z naí rodiny ve stáří spoléhat nebude,není a nebude ani na co toti.A na děti se taky spoléhat nebudem,by by to bylo fajn,ale po této stránce to máme ji nyní vyřeeno.I já dnes defakto pracuji jen abych se udrela v "zahřátém" stavu,víceméně.
No a a kluci konečně dokončí v,tak se hodláme na část roku přemístit do naeho přímořského apartmánku:P
Není tady
které máte dcery- v tomto případě bych to samozřejmě zas taky viděla jako vy a přála bych své dceři,a si najde taného vola,nejíň milionáře a a je pěkně po celý ivot ve vatě.Jeliko mám kluky,tak si pro ně taky přeju to nejlepí: nejlíp a nejmíň milionářku či alespon movité rodiče,nejlépe restituenty:reta:
Jaku, ne ve o je o penězích:-))) take svým dětem přeju těstí, lásku...sakra na prachy jsem zapomněla:-)
Není tady
holcina napsal(a):
Jaku, ne ve o je o penězích:-)))
Kecááá, viď?
Není tady
helena napsal(a):
Neztrácí... ono znepříjemnit ivot má taky něco do sebe. Takovej neplatič musí najednou buď jezdit MHD nebo se nechat vozit = půjčit plechovýho miláčka cizím rukám, platit taxíka a navrch čelit blbejm otázkám, proč e ten řidičák nemá.
A co teprve ti, pro který se nemonost pouívat autínko rovná téměř kastraci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
takový neplatič bez ŘP bude dál jezdit autem nebo si váně myslí, e odebrání řidičáku je důvod, aby jezdil MHD?
soud mu stanovil povinnost hradit výivné a hradí? nehradí , tak proč by nejezdil bez řidičáku
?
zrovna ve středu jsem potkala jednoho co za jízdu bez řidičáku a pod vlivem seděl. a hádej kde jsem ho viděla? no přeci za volantem .
Není tady
myslím, e jste jaku nepochopily. nesouhlasím se vím co napsala, ale bohuel v určitých věcech má pravdu .
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
erem, navrhni jak to vymoct
To ja nevim.Ale na Slovensku to maminkam plati stat a pak to vymaha na otcich i s urokama.To by urcite vice zabralo a stat na tom mozna jeste vydela.
dluné výivné u "flinků" je nevymoitelné!!! smiř se s tím!
Upravil(a) aprill (8. 6. 2012 15:57)
Není tady
Xsara napsal(a):
holcina napsal(a):
Kecááá, viď?
Xsara, proč? Tak jak to podává Jaku bych opravdu svým dětem nepřála. Dost jednostranné přání a znám pár en, které mají doma toho taného vola a jsou netastné
Není tady
aprill napsal(a):
myslím, e jste jaku nepochopily. nesouhlasím se vím co napsala, ale bohuel v určitých věcech má pravdu
.
V určitých věcech má pravdu, ne ve vech. Tedy pravdu máme kadý svoji ejo:-))) jaku je hodně materiálně zaloená a je jasné, e synové půjdou ve lépějích rodičů
Není tady
Jaku napsal(a):
...
Hezky se tu s váma děvčata rozpráví o nekonečných moudrech,ale já u fakt musím - rozmrazovat lednici a uklízet a tak,bo samo se to neudělá,ale radi bych si psala s váma,úklid nenávidím.
A co kluci, třeba by mohli pomoct ? ... no vlastně ne, ti jsou asi zaneprázdnění plánováním bezchybně fungujícího vztahu... Jestlipak budou muset uklízet i budoucí snachy ? Vlastně ne, ty budou vydělávat, pak to bude vechno oukej...
Není tady
holcina napsal(a):
Xsara napsal(a):
holcina napsal(a):
Kecááá, viď?
Xsara, proč? Tak jak to podává Jaku bych opravdu svým dětem nepřála. Dost jednostranné přání a znám pár en, které mají doma toho taného vola a jsou netastné
Dělala si pr.el......
Njn - Jaku "ví, jaký ty enský jsou potvory", protoe je sama taková. Já bych svým holkám toti nepřála ádnýho milionáře, zaneprázděnýho počítáním milionků a bedlivě střeícího předmanelské smlouvy - já jim přála normální kluky, kteří sice umějí vydělat nějakou tu korunu, aby se netřela bída, ale zdaleka nejen to. A jak jsem si přála, tak se podařilo
Není tady
holcina napsal(a):
aprill napsal(a):
myslím, e jste jaku nepochopily. nesouhlasím se vím co napsala, ale bohuel v určitých věcech má pravdu
.
V určitých věcech má pravdu, ne ve vech. Tedy pravdu máme kadý svoji ejo:-))) jaku je hodně materiálně zaloená a je jasné, e synové půjdou ve lépějích rodičů
A to je v zásadě vpořádku, jen bych jim vem přála, aby si nali stejně materiálně zaloený eny a stejný potvory, za jakou se povauje Jaku - citovějí děvče by tam bylo těkej chudák, hádám. Bohuel, takhle to dnes nefunguje....jestli kdy fungovalo.
Není tady
lupina montana napsal(a):
holcina napsal(a):
Xsara napsal(a):
Kecááá, viď?Xsara, proč? Tak jak to podává Jaku bych opravdu svým dětem nepřála. Dost jednostranné přání a znám pár en, které mají doma toho taného vola a jsou netastné
Dělala si pr.el......
![]()
Njn - Jaku "ví, jaký ty enský jsou potvory", protoe je sama taková. Já bych svým holkám toti nepřála ádnýho milionáře, zaneprázděnýho počítáním milionků a bedlivě střeícího předmanelské smlouvy - já jim přála normální kluky, kteří sice umějí vydělat nějakou tu korunu, aby se netřela bída, ale zdaleka nejen to. A jak jsem si přála, tak se podařilo
nezakřikni to !
Není tady
Taky jsem to hned zaklepala, rovnou při psaní
Není tady
Měla jsem na mysli takové ty u uleelé a rozleelé buchty,které nemohou sehnat práci...
... třeba proto, e (nedej Boe) budou mít dítě vyadující nadstandardní péči, nebo (nedej Boe) jim třeba zdraví omezí pracovní schopnost.
Ale to se třeba taky dá neprůstřelně oetřit v předmanelský smlouvě, e?
Ale snad si ádnou takovou kluci nevezmou,natolik zase jsou inteligentní... teoreticky ví,co by se mělo a u bude záleet jen na nich,jak se ve skutečnosti zařídí.
U Goethe říkal cosi o edé teorii
Co kdy některýmu z nich zavoní pěkná, leč chuďoučká zahrádka a ne se naděje, bude mít zaseto?
Ačkoli... jak nás učí literatura, i takovej selskej synek se taky dokázal z maléru vyplatit... nato pak majitel panství...
jsem potkala jednoho co za jízdu bez řidičáku a pod vlivem seděl. a hádej kde jsem ho viděla? no přeci za volantem
Moná u má odsezeno...
A nemá-li... zdalipak jsi splnila občanskou povinnost?
Není tady
Můj syn jetě stálou partnerku nemá, ale přála bych mu takovou, která by i při své inteligenci dokázala zůstat co nejdéle s dětmi doma a ráda. Synovi bych přála, aby hodně vydělával a mohl si dovolit mít enu doma a byl natolik moudrý, e by si toho váil.
Není tady
Martinka1 napsal(a):
Hm, take jetě dáme neplatičům do rukou výmluvu "ale já nemůu platit, protoe bez auta nemůu vydělávat" :-) Je vidět, kterou částí těla ministertí zaměstnanci myslí (hlava to není).
Ale abych se vrátila k tématu - souhlasím s Martinkou. Je to naprostý nesmysl a toho, kdo to vymyslel, by měli vyhodit, jeliko je k ničemu.
Není tady
Jaku napsal(a):
Ani netak straná drzost jako naivita těch enských.Pak se nedivím těm chlapům,e radi prásknou do bot a po nich potopa.A tohodle právě chceme jako milující rodiče nae kluky ochránit - ukáe-li se,e jejich enuce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,e o svoje děti se postarají jako tátové se vím vudy,netřeba při tom ale ivit dalí vyírku,by mámu od jejich dětí.
Ví co, Jaku, ono se říká odříkaného chleba největí krajíc. A mohu tě ubezpečit, e jako pracovitá, sluná a ulechtilá ena bych do vztahu s chlápkem samoivitelem se třema dětma, kadé s jinou, rozhodně nela. I kdyby mě jeho máti na kolenou prosila.
Není tady