Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 6. 2012 12:29

majkafa
Host

Re: Odebereme neplatičům výživného řidičské průkazy?

Jaku, hlavně připravte klukům neprůstřelné předmanželské smlouvy. smile

#52 8. 6. 2012 12:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Aj...podle sebe soudím tebe?
No tak teď vážně: zapálím ještě jednu svíčku a budu naše milé univerzum prosit, aby ty tvoje hošky potkaly OPRAVDU vyčůraný holčiny a ne nějaký zamilovaný a hodný naivky. Aby tak jako byla rodina celkově kompatibilní, žejo.
I když se teda bojím, že nejste tak bohatí, abyste měli jistotu, že se o vás budou pokoušet nějaký šikouný zlatokopky grater to víš - dneska je to samej feš multimilionář i v Čechách......konkurence veliká.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#53 8. 6. 2012 12:34

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Také budu doufat, že moje dcera nepotká někoho podobného - uff. A taky budu doufat, že se syn o případné děti postará i s manželkou na MD automaticky. Ale snad ano, když v tom žije odmala

Není tady

#54 8. 6. 2012 12:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Majko, já myslím, že Jaku dělá dobře, že jim to rozmlouvá a možná nakonec i úspěšně rozmluví. Protože vem si - co bude dělat, až bude stará a bezmocná? Sociální systém při své hrdosti a názorech zavrhne, že, a teď si představ, že by si synci vzali ženy, který:
-budou mít sdostatek vlastního příbuzenstva ku starání a tudíž se na paní tchýni vykašlou
-nějak, neznámo jak, přesvědčí své muže, že jejich vlastní rodina má přednost před jejich maminkou.
A teď babo raď, že.......lepší je vůbec je neoženit! rock

Není tady

#55 8. 6. 2012 12:38

majkafa
Host

lupina montana napsal(a):

Aj...podle sebe soudím tebe?
No tak teď vážně: zapálím ještě jednu svíčku a budu naše milé univerzum prosit, aby ty tvoje hošky potkaly OPRAVDU vyčůraný holčiny a ne nějaký zamilovaný a hodný naivky. Aby tak jako byla rodina celkově kompatibilní, žejo.

lupi, nemusíš prosit. Ono to přijde i bez toho. stolt Jak je vidět, Jaku pilně Vosí a VOS jí to stoprocentně splní.

Si povíme za pár let. wink

Upravil(a) majkafa (8. 6. 2012 12:38)

#56 8. 6. 2012 12:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo, ale přihodit můžu wink ať je to rychlejc lol

Není tady

#57 8. 6. 2012 12:50

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Tak jsem právě tiše a pokorně poděkovala tam nahoru za svou tchýni. lol godlike

A ještě poděkování Lupíšovi, za ty její příspěvky. pussa

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#58 8. 6. 2012 12:51

majkafa
Host

Také děkuji za svou pořád skvělou, i když teď už ex tchýni. hjarta

#59 8. 6. 2012 14:11

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Při vší vážnosti ty jsou dnes určitě na místě!Ale kluci teoreticky ví,co by se mělo a už bude záležet jen na nich,jak se ve skutečnosti zařídí.

Holčina: nepsala jsem o tom,že když bude mamina na MD,aby se syn nepostaral.Měla jsem na mysli takové ty už uleželé a rozleželé buchty,které nemohou sehnat práci.Ale snad si žádnou takovou kluci nevezmou,natolik zase jsou inteligentní.

A chápu Lupinu a podobné,které máte dcery- v tomto případě bych to samozřejmě zas taky viděla jako vy a přála bych své dceři,ať si najde tažného vola,nejíň milionáře a ať je pěkně po celý život ve vatě.Jelikož mám kluky,tak si pro ně taky přeju to nejlepší: nejlíp a nejmíň milionářku či alespon movité rodiče,nejlépe restituenty:reta:

Lupina: neboj,na stát se nikdo z naší rodiny ve stáří spoléhat nebude,není a nebude ani na co totiž.A na děti se taky spoléhat nebudem,byť by to bylo fajn,ale po této stránce to máme již nyní vyřešeno.I já dnes defakto pracuji jen abych se udržela v "zahřátém" stavu,víceméně.

No a až kluci konečně dokončí vš,tak se hodláme na část roku přemístit do našeho přímořského apartmánku:P

Není tady

#60 8. 6. 2012 14:25

holcina
♥♥♥♥♥♥-

které máte dcery- v tomto případě bych to samozřejmě zas taky viděla jako vy a přála bych své dceři,ať si najde tažného vola,nejíň milionáře a ať je pěkně po celý život ve vatě.Jelikož mám kluky,tak si pro ně taky přeju to nejlepší: nejlíp a nejmíň milionářku či alespon movité rodiče,nejlépe restituenty:reta:

Jaku, ne vše o je o penězích:-))) takže svým dětem přeju štěstí, lásku...sakra na prachy jsem zapomněla:-)

Není tady

#61 8. 6. 2012 15:11

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

holcina napsal(a):

Jaku, ne vše o je o penězích:-)))

Kecáááš, viď? lol

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#62 8. 6. 2012 15:38

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

helena napsal(a):

Neztrácí... ono znepříjemnit život má taky něco do sebe. Takovej neplatič musí najednou buď jezdit MHD nebo se nechat vozit = půjčit plechovýho miláčka cizím rukám, platit taxíka a navrch čelit blbejm otázkám, proč že ten řidičák nemá.
A co teprve ti, pro který se nemožnost používat autínko rovná téměř kastraci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

takový neplatič bez ŘP bude dál jezdit autem nebo si vážně myslíš,  že odebrání řidičáku je důvod, aby jezdil MHD?
soud mu stanovil povinnost hradit výživné a hradí? nehradí dumbom, tak proč by nejezdil bez řidičáku usch?
zrovna ve středu jsem potkala jednoho co za jízdu bez řidičáku  a pod vlivem seděl.  a hádej kde jsem  ho viděla? no přeci za volantem  dumbom .

Není tady

#63 8. 6. 2012 15:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

myslím, že jste jaku nepochopily.  nesouhlasím se vším co napsala, ale bohužel v určitých věcech má  pravdu kapitulation .

Není tady

#64 8. 6. 2012 15:57

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

holcina napsal(a):

erem, navrhni jak to vymoct

To ja nevim.Ale na Slovensku to maminkam plati stat a pak to vymaha na otcich i s urokama.To by urcite vice zabralo a stat na tom mozna jeste vydela.

dlužné výživné u "flinků" je nevymožitelné!!! smiř se s tím!

Upravil(a) aprill (8. 6. 2012 15:57)

Není tady

#65 8. 6. 2012 17:54

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

holcina napsal(a):

Kecáááš, viď? lol

Xsara, proč? Tak jak to podává Jaku bych opravdu svým dětem nepřála. Dost jednostranné přání a znám pár žen, které mají doma toho tažného vola a jsou neštastné

Není tady

#66 8. 6. 2012 17:56

holcina
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

myslím, že jste jaku nepochopily.  nesouhlasím se vším co napsala, ale bohužel v určitých věcech má  pravdu kapitulation .

V určitých věcech má pravdu,  ne ve všech. Tedy pravdu máme každý svoji žejo:-))) jaku je hodně materiálně založená a je jasné, že synové půjdou ve šlépějích rodičů

Není tady

#67 8. 6. 2012 18:54

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Jaku napsal(a):

...
Hezky se tu s váma děvčata rozpráví o nekonečných moudrech,ale já už fakt musím - rozmrazovat lednici a uklízet a tak,bo samo se to neudělá,ale radši bych si psala s váma,úklid nenávidím.

A co kluci, třeba by mohli pomoct ? ... no vlastně ne, ti jsou asi zaneprázdnění plánováním bezchybně fungujícího vztahu... Jestlipak budou muset uklízet i budoucí snachy ? Vlastně ne, ty budou vydělávat, pak to bude všechno oukej...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#68 8. 6. 2012 19:27

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Xsara napsal(a):

holcina napsal(a):

Kecáááš, viď? lol

Xsara, proč? Tak jak to podává Jaku bych opravdu svým dětem nepřála. Dost jednostranné přání a znám pár žen, které mají doma toho tažného vola a jsou neštastné

Dělala si pr.el...... gloria
Njn - Jaku "ví, jaký ty ženský jsou potvory", protože je sama taková. Já bych svým holkám totiž nepřála žádnýho milionáře, zaneprázděnýho počítáním milionků a bedlivě střežícího předmanželské smlouvy - já jim přála normální kluky, kteří sice umějí vydělat nějakou tu korunu, aby se netřela bída, ale zdaleka nejen to. A jak jsem si přála, tak se podařilo tummenupp

Není tady

#69 8. 6. 2012 19:34

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

aprill napsal(a):

V určitých věcech má pravdu,  ne ve všech. Tedy pravdu máme každý svoji žejo:-))) jaku je hodně materiálně založená a je jasné, že synové půjdou ve šlépějích rodičů

A to je v zásadě vpořádku, jen bych jim všem přála, aby si našli stejně materiálně založený ženy a stejný potvory, za jakou se považuje Jaku - citovější děvče by tam bylo těžkej chudák, hádám. Bohužel, takhle to dnes nefunguje....jestli kdy fungovalo.

Není tady

#70 9. 6. 2012 9:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

holcina napsal(a):

Xsara napsal(a):

Kecáááš, viď? lol

Dělala si pr.el...... gloria
Njn - Jaku "ví, jaký ty ženský jsou potvory", protože je sama taková. Já bych svým holkám totiž nepřála žádnýho milionáře, zaneprázděnýho počítáním milionků a bedlivě střežícího předmanželské smlouvy - já jim přála normální kluky, kteří sice umějí vydělat nějakou tu korunu, aby se netřela bída, ale zdaleka nejen to. A jak jsem si přála, tak se podařilo tummenupp

nezakřikni to !

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#71 9. 6. 2012 20:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Taky jsem to hned zaklepala, rovnou při psaní lol

Není tady

#72 11. 6. 2012 7:31

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Měla jsem na mysli takové ty už uleželé a rozleželé buchty,které nemohou sehnat práci...
... třeba proto, že (nedej Bože) budou mít dítě vyžadující nadstandardní péči, nebo (nedej Bože) jim třeba zdraví omezí pracovní schopnost.
Ale to se třeba taky dá neprůstřelně ošetřit v předmanželský smlouvě, že? http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale snad si žádnou takovou kluci nevezmou,natolik zase jsou inteligentní... teoreticky ví,co by se mělo a už bude záležet jen na nich,jak se ve skutečnosti zařídí.
Už Goethe říkal cosi o šedé teorii http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Co když některýmu z nich zavoní pěkná, leč chuďoučká zahrádka a než se naděje, bude mít zaseto? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ačkoli... jak nás učí literatura, i takovej selskej synek se taky dokázal z maléru vyplatit... natož pak majitel panství... http://fora.babinet.cz/img/smilies/usch.gif

jsem potkala jednoho co za jízdu bez řidičáku  a pod vlivem seděl.  a hádej kde jsem  ho viděla? no přeci za volantem
Možná už má odsezeno... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
A nemá-li... zdalipak jsi splnila občanskou povinnost? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#73 11. 6. 2012 11:28

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Můj syn ještě stálou partnerku nemá, ale přála bych mu takovou, která by i při své inteligenci dokázala zůstat co nejdéle s dětmi doma a ráda. Synovi bych přála, aby hodně vydělával a mohl si dovolit mít ženu doma a byl natolik moudrý, že by si toho vážil.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#74 11. 6. 2012 11:30

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Hm, takže ještě dáme neplatičům do rukou výmluvu "ale já nemůžu platit, protože bez auta nemůžu vydělávat" :-) Je vidět, kterou částí těla ministerští zaměstnanci myslí (hlava to není).

Ale abych se vrátila k tématu - souhlasím s Martinkou. Je to naprostý nesmysl a toho, kdo to vymyslel, by měli vyhodit, jelikož je k ničemu.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#75 11. 6. 2012 13:10

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

Ani netak strašná drzost jako naivita těch ženských.Pak se nedivím těm chlapům,že radši prásknou do bot a po nich potopa.A tohodle právě chceme jako milující rodiče naše kluky ochránit - ukáže-li se,že jejich ženušce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,že o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy,netřeba při tom ale živit další vyžírku,byť mámu od jejich dětí.

Víš co, Jaku, ono se říká odříkaného chleba největší krajíc. A mohu tě ubezpečit, že jako pracovitá, slušná a ušlechtilá žena bych do vztahu s chlápkem samoživitelem se třema dětma, každé s jinou, rozhodně nešla. I kdyby mě jeho máti na kolenou prosila. wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí