Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 6. 2012 18:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: Odebereme neplatičům výživného řidičské průkazy?

A k těm růžovým brýlím ještě připočítat to, že holka chce s někým být, mít rodinu, nechce být sama. nechce zůstat na ocet. Njn, kéž by měl člověk ten rozum jako má po x letech později. dumbom a vidí to uplně jinak - tedy, bez těch růžových brejlí.
Ale to bychom asi vymřeli,kdybychom neměli ty růžové brýle. cool http://www.nextik.cz/picture/small/200904291452352104238450.jpg

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 8. 6. 2012 8:02

agewa
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

April - já to vím, že převychovat chlapa nelze. že tohle snad řešily naše matky, babičky, že si myslely, že se to v manželství změní.
Já jen chtěla napsat, když před manželstvím žádný problémy nejsou.
A nebo je tak ženská zamilovaná, s růžovými brýlemi, že nevidí, neslyší. tillfreds

myslím, že i před svatbou jsou problémy, ale ty růžovééééééééééééé brýýýýýýýýýýýýle  dumbom

to ano, jenže většinou jiné a upřímně myslím, že ve všech vztazích.
já chodila s ex dva roky , pak byla vdaná 18 let . A změna která zapříčinila rozvod ( gemblerství) vznikla postupně , aci tak po 10letech. (konec konců dřív automaty nebyly a nebo tak časté). A vážně tohle jsem tušit nemohla .

Není tady

#28 8. 6. 2012 8:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

takže ještě dáme neplatičům do rukou výmluvu "ale já nemůžu platit, protože bez auta nemůžu vydělávat"
No proto taky "naivně" doufám v nějaký to rozlišování... na rodiče, kterýho řidičák živí použít jiný sankce, než na frajera, kterej se vozí akorát z čirý pohodlnosti.
Jen se obávám, jestli toho od ouředníků nechci příliš... ti taky určitě mnozí neplatí a jezdí.

nevnímat špatné vlastnosti u druhého,myslet si,že se něco později u něho změní či že ho dokonce předělám k obrazu svému
To máš pravdu... ale i sebezdravější jablíčko může shnít nebo zčervivět... a s tímhle vědomím by si člověk ovoce neměl radši vůbec kupovat http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A drobná poznámka - přispíváním na sociální dávky jsem zdaleka nemyslela jenom výživné.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 8. 6. 2012 8:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

takže ještě dáme neplatičům do rukou výmluvu "ale já nemůžu platit, protože bez auta nemůžu vydělávat"
No proto taky "naivně" doufám v nějaký to rozlišování... na rodiče, kterýho řidičák živí použít jiný sankce, než na frajera, kterej se vozí akorát z čirý pohodlnosti.
Jen se obávám, jestli toho od ouředníků nechci příliš... ti taky určitě mnozí neplatí a jezdí.

nevnímat špatné vlastnosti u druhého,myslet si,že se něco později u něho změní či že ho dokonce předělám k obrazu svému
To máš pravdu... ale i sebezdravější jablíčko může shnít nebo zčervivět... a s tímhle vědomím by si člověk ovoce neměl radši vůbec kupovat http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
A drobná poznámka - přispíváním na sociální dávky jsem zdaleka nemyslela jenom výživné.

no pokud ho řidičák živí, tak by alimenty platit měl - když výdělek má , ne?pokud by se " bral" jen tomu, kterýmu je to vlastně jedno - tak to ztrácí význam - ta represe.

Není tady

#30 8. 6. 2012 8:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Neztrácí... ono znepříjemnit život má taky něco do sebe. Takovej neplatič musí najednou buď jezdit MHD nebo se nechat vozit = půjčit plechovýho miláčka cizím rukám, platit taxíka a navrch čelit blbejm otázkám, proč že ten řidičák nemá.
A co teprve ti, pro který se nemožnost používat autínko rovná téměř kastraci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#31 8. 6. 2012 9:32

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Neztrácí... ono znepříjemnit život má taky něco do sebe. Takovej neplatič musí najednou buď jezdit MHD nebo se nechat vozit = půjčit plechovýho miláčka cizím rukám, platit taxíka a navrch čelit blbejm otázkám, proč že ten řidičák nemá.
A co teprve ti, pro který se nemožnost používat autínko rovná téměř kastraci... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Ale vy porad mluvite jen a jen co maji ridicak.Ja znam spousta muzu co nemaji ridicak.Za praci nedojizdeji ani autem ani autobusem maji praci v miste bydliste.Takze,kdyz takovy tatik nebude platit muze byt vymatej,protoze platit nemusi.
Copak dneska musi kazdy vlastnit auto?V nasem regionu spousta muzu pracuje za 11 tisic a maji rodinu a zeny na materske,kdyz jeste budou zivit auto no nevim nevim.....
My doma auto nikdy nevlastnili,ted,kdyz ho ma pritel otvira se me kudla v kapse co to stoji penez.Ted bude platit 6 tisic za pololetni pojisteni + technickou.

Upravil(a) eremuruss (8. 6. 2012 9:33)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#32 8. 6. 2012 9:35

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Co myslite,ze muj byvaly manzel objetuje,kdyz dluzi pres 100 tisic?Myslite,ze vysoli 100 tisic,aby mel ridicak?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#33 8. 6. 2012 9:56

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ale vy porad mluvite jen a jen co maji ridicak.
erem, už předevčírem jsem ti psala, že To není o tom, že by odebrání řidičáku byl jedinej trest za neplacení, ale je to jen jedna z možností, která by se měla používat tam, kde to dotyčnýho nějakým způsobem zasáhne.
Myslite,ze vysoli 100 tisic,aby mel ridicak?
On asi ne... ani ti "vysmátí tatíci", co nejezdí... ale to přece neznamená, že všichni to vidí stejně. Hele - představ si, že neplatič bydlí někde v satelitu, kam jezdí autobus v úterý a v dubnu... a musí se nějak dostat do zaměstnání ve městě a zpátky. A to je jen jeden z příkladů.

Není tady

#34 8. 6. 2012 10:04

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale vy porad mluvite jen a jen co maji ridicak.
erem, už předevčírem jsem ti psala, že To není o tom, že by odebrání řidičáku byl jedinej trest za neplacení, ale je to jen jedna z možností, která by se měla používat tam, kde to dotyčnýho nějakým způsobem zasáhne.
Myslite,ze vysoli 100 tisic,aby mel ridicak?
On asi ne... ani ti "vysmátí tatíci", co nejezdí... ale to přece neznamená, že všichni to vidí stejně. Hele - představ si, že neplatič bydlí někde v satelitu, kam jezdí autobus v úterý a v dubnu... a musí se nějak dostat do zaměstnání ve městě a zpátky. A to je jen jeden z příkladů.

Ja vim,ze si psala,ze je to jedna s moznosti,ale copak zakon bude umoznovat vice moznosti?Nic o jinych moznostech se nepsalo.

Není tady

#35 8. 6. 2012 11:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale copak zakon bude umoznovat vice moznosti?
No samozřejmě. Zabavení řidičáku je navrhováno jako trest alternativní, tj. nesnaží se zbavit pachatele svobody, ale "nutí" ho dodržovat určitá omezení nebo povinnosti. Takže původní ustanovení trestního zákoníku se nemění.

Není tady

#36 8. 6. 2012 11:34

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

Jaku napsal(a):

helena napsal(a):

Proč bychom my ostatní měli ze svých daní přispívat na sociální dávky?
Třeba proto, že nikdy nevíme, kdy nějakou z nich budeme potřebovat.

jak kdo nevítongue

helena má pravdu, nikdy neříkej nikdy, ale přece jenom hodně můžeme ovlivnit

přesně tak

Není tady

#37 8. 6. 2012 11:45

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Jaku - ano, rozumím tomu, že jako myslíš, že ženská si řekne, já toho chlapa převychovám až budeme manželé?
Ale tak jednoduché to není.
Když vezmu sebe za příklad. Když jsme spolu začali chodit , manžel pro mě udělal první poslední, měla jsem kluka za svobodna, staral se o něho, hrál si s ním, nestrádali jsme. Jak jsem mohla tušit, že za pár let se změní? že bude bez práce? Jak jsem mohla tušit, že nepůjde za minimální mzdu makat? že bude hledat práci za hodně peněz? že nebude platit za sebe sociální a zdravotní pojištění? že bude nezodpovědný k životu?

Jistěže nemůžeš úplně všechno předpokládat a vědět dopředu,nemyslím to ani tak,že všechny samoživitelky si za tu svou situaci mohou sami,ani ty si za tohle v takovém případě nemohla,ale to jak píšeš o těch holkách - že nechtějí být sami a chtějí za každou cenu s někým žít,tak to je to,co myslím.Protože ony samy s takovým nějakým libovým frajerem budou zanedlouho,žejo.
No a takovou typickou přestavitelkou těchto naivek je např. i dcera Erem - viz příspěvek č.281 na Psycho-Udělali jsme správně?

Dnes je situace diametrálně rozdílná od té,kdy jsme zakládali rodiny my - já třeba v 80.letech a měli jsme klidně děti i za studií na vš,atd.Vždyť vše bylo dopředu tak jasné a nalajnováno co bude.A dnes?Dnes varujem naše kluky před tím,lézt s holkou do chomoutu,protože stále je ještě mnoho takových slečen,které si myslí,že se všechno(když nemají práci třeba) vyřeší tím,že budou mít mimčo a tak se všechny problémy vyřeší.No a že ani po několika málo letech nemůže najít práci?No tak další dítě,ale tím se problémy neřeší,jen narůstají a tím odsouváním jen bobtnají.A mladé maminy si přitom všem myslí,že jsou jejich manželé pak povinni nejen ty děti ale i je,líné kůže, živit,páč se jim do práce mezitím už úplně přestalo chtít.Tak tohohle přesně bychom se neradi jako rodiče u svých kluků dožili.
Jen tohle prosím vás neberte zase jako útok na všechny mladé maminy,já vím,že nejsou všechny stejné a některé se snaží vydělávat i na MD,ale tamty jakoby nějak převládaly,bohužel.

Upravil(a) Jaku (8. 6. 2012 11:49)

Není tady

#38 8. 6. 2012 11:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jaku napsal(a):

A je hlavně na ženské,jakého partnera si vybere pro své budoucí potomstvo,když odmítá sundat růžové brýle a bere vše,co jí přijde do cesty;i když toto neplatí pro všechny samoživitelky,ale pro většinu ano,jak tak znám ženské kolem sebe a i s různých diskusí,to člověk fakt kolikrát žasně-tkovým by příroda neměla ani umožnit mít děti,jaké to jsou kokodák.

Máš stoprocentní pravdu, Jaku! Já bych navrhovala postřílet každou ženskou i s dětma, která si nedovede ze svýho chlapa ty alíky vymlátit sama - protože takový slabý kusy nemají v naší vyspělý společnosti co dělat dumbom

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#39 8. 6. 2012 11:53

majkafa
Host

Jaku napsal(a):

Dnes je situace diametrálně rozdílná od té,kdy jsme zakládali rodiny my - já třeba v 80.letech a měli jsme klidně děti i za studií na vš,atd.Vždyť vše bylo dopředu tak jasné a nalajnováno co bude.A dnes?Dnes varujem naše kluky před tím,lézt s holkou do chomoutu,protože stále je ještě mnoho takových slečen,které si myslí,že se všechno(když nemají práci třeba) vyřeší tím,že budou mít mimčo a tak se všechny problémy vyřeší.No a že ani po několika málo letech nemůže najít práci?No tak další dítě,ale tím se problémy neřeší,jen narůstají a tím odsouváním jen bobtnají.A mladé maminy si přitom všem myslí,že jsou jejich manželé pak povinni nejen ty děti ale i je,líné kůže, živit,páč se jim do práce mezitím už úplně přestalo chtít.Tak tohohle přesně bychom se neradi jako rodiče u svých kluků dožili.Jen tohle prosím vás neberte zase jako útok na všechny mladé maminy,já vím,že nejsou všechny stejné a některé se snaží vydělávat i na MD,ale tamty jakoby nějak převládaly,bohužel.

hm. To dáváte svým synům "pěkné" vztahové dědictví.

#40 8. 6. 2012 11:56

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Jaku napsal(a):

A je hlavně na ženské,jakého partnera si vybere pro své budoucí potomstvo,když odmítá sundat růžové brýle a bere vše,co jí přijde do cesty;i když toto neplatí pro všechny samoživitelky,ale pro většinu ano,jak tak znám ženské kolem sebe a i s různých diskusí,to člověk fakt kolikrát žasně-tkovým by příroda neměla ani umožnit mít děti,jaké to jsou kokodák.

Máš stoprocentní pravdu, Jaku! Já bych navrhovala postřílet každou ženskou i s dětma, která si nedovede ze svýho chlapa ty alíky vymlátit sama - protože takový slabý kusy nemají v naší vyspělý společnosti co dělat dumbom

A proč né ty neschopné chlapy,kteří myslí leda tak rozkrokem?Ty bych vymlátila zase já.

Není tady

#41 8. 6. 2012 11:57

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jaku napsal(a):

Dnes je situace diametrálně rozdílná od té,kdy jsme zakládali rodiny my - já třeba v 80.letech a měli jsme klidně děti i za studií na vš,atd.Vždyť vše bylo dopředu tak jasné a nalajnováno co bude.A dnes?Dnes varujem naše kluky před tím,lézt s holkou do chomoutu,protože stále je ještě mnoho takových slečen,které si myslí,že se všechno(když nemají práci třeba) vyřeší tím,že budou mít mimčo a tak se všechny problémy vyřeší.No a že ani po několika málo letech nemůže najít práci?No tak další dítě,ale tím se problémy neřeší,jen narůstají a tím odsouváním jen bobtnají.A mladé maminy si přitom všem myslí,že jsou jejich manželé pak povinni nejen ty děti ale i je,líné kůže, živit,páč se jim do práce mezitím už úplně přestalo chtít.Tak tohohle přesně bychom se neradi jako rodiče u svých kluků dožili.Jen tohle prosím vás neberte zase jako útok na všechny mladé maminy,já vím,že nejsou všechny stejné a některé se snaží vydělávat i na MD,ale tamty jakoby nějak převládaly,bohužel.

hm. To dáváte svým synům "pěkné" vztahové dědictví.

To nemá se vztahovým dědictvím co dělat.tongue

Není tady

#42 8. 6. 2012 11:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Dnes je situace diametrálně rozdílná od té,kdy jsme zakládali rodiny my...
... mladé maminy si přitom všem myslí,že jsou jejich manželé pak povinni nejen ty děti ale i je,líné kůže, živit,páč se jim do práce mezitím už úplně přestalo chtít

Máš recht... tehdá ty kůže líný živil stát, zatímci dneska se po nich chce, aby se o rodinu postarali sami... strašná drzost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

bych navrhovala postřílet každou ženskou i s dětma, která si nedovede ze svýho chlapa ty alíky vymlátit sama
Si nedáš pokoj s tou touho po návratu matriarchátu, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Není tady

#43 8. 6. 2012 12:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

A proč né ty neschopné chlapy,kteří myslí leda tak rozkrokem?Ty bych vymlátila zase já.

Ti za nic nemůžou...byli špatně vybráni, ne? gloria

Není tady

#44 8. 6. 2012 12:07

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Dnes je situace diametrálně rozdílná od té,kdy jsme zakládali rodiny my...
... mladé maminy si přitom všem myslí,že jsou jejich manželé pak povinni nejen ty děti ale i je,líné kůže, živit,páč se jim do práce mezitím už úplně přestalo chtít

Máš recht... tehdá ty kůže líný živil stát, zatímci dneska se po nich chce, aby se o rodinu postarali sami... strašná drzost http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

bych navrhovala postřílet každou ženskou i s dětma, která si nedovede ze svýho chlapa ty alíky vymlátit sama
Si nedáš pokoj s tou touho po návratu matriarchátu, co? http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

Ani netak strašná drzost jako naivita těch ženských.Pak se nedivím těm chlapům,že radši prásknou do bot a po nich potopa.A tohodle právě chceme jako milující rodiče naše kluky ochránit - ukáže-li se,že jejich ženušce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,že o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy,netřeba při tom ale živit další vyžírku,byť mámu od jejich dětí.

Není tady

#45 8. 6. 2012 12:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

.Tak tohohle přesně bychom se neradi jako rodiče u svých kluků dožili.
Jen tohle prosím vás neberte zase jako útok na všechny mladé maminy,já vím,že nejsou všechny stejné a některé se snaží vydělávat i na MD,ale tamty jakoby nějak převládaly,bohužel.

Jo, mrchy...myslej si, že když se piplaj s parchantama, tak že už udělaly dost, nebo co....Jaku, ty jsi jistě taková zkušená pracantka při MD - tak poraď - co?
Jinak ale zapálím svíci na znamení vroucích díků, že moje dcery nepotkaly tvoje syny cool

Není tady

#46 8. 6. 2012 12:12

majkafa
Host

Jaku napsal(a):

Ani netak strašná drzost jako naivita těch ženských.Pak se nedivím těm chlapům,že radši prásknou do bot a po nich potopa.A tohodle právě chceme jako milující rodiče naše kluky ochránit - ukáže-li se,že jejich ženušce se jaksi nechce podílet finančně na chodu rodiny,tak se s takovou pouze rozejdou a s tím,že o svoje děti se postarají jako tátové se vším všudy,netřeba při tom ale živit další vyžírku,byť mámu od jejich dětí.

Toto zavání hodně velkým průserem.
Jak praví klasik - Jen počkej,... Jaku! lol

#47 8. 6. 2012 12:14

majkafa
Host

Jinak ale zapálím svíci na znamení vroucích díků, že moje dcery nepotkaly tvoje syny

Co syny. Ale takovou tchýni smile
Taky zapálím svíci jako vděčnost za tchýni své dcerky.
A nad sebou se zamyslím, jako výhledovou tchýni pro partnerku mého syna. Zda-li bych neměla své postoje přehodnotit. lol

Upravil(a) majkafa (8. 6. 2012 12:14)

#48 8. 6. 2012 12:16

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jaku napsal(a):

Toto zavání hodně velkým průserem.
Jak praví klasik - Jen počkej,... Jaku! lol

Jen počkej zajíci!!big_smile Ale vážně,já zastávám fakt,že kdo je připraven není překvapen.

Hezky se tu s váma děvčata rozpráví o nekonečných moudrech,ale já už fakt musím - rozmrazovat lednici a uklízet a tak,bo samo se to neudělá,ale radši bych si psala s váma,úklid nenávidím.

Není tady

#49 8. 6. 2012 12:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

Správně! rock Jen tak do nich! Ale pozor, JAku - ženský jsou děsně vyčůraný a vypočítavý!! To nemůžeš jen tak říct "budeš přispívat do rozpočtu" - kdepak! Taková mrcha je pak schopná paní tchýni omlátit o hlavu, že přispívá a přitom to nebude ani na plíny...ty jsi taková šikovná a praktická žena, tak být tebou bych stanovila minimální přispívací částku, za kterou bude ochoten tvůj synek mrchu živit! Jináč spláčete nad vejdělkem, že.

Není tady

#50 8. 6. 2012 12:22

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Jaku napsal(a):

Správně! rock Jen tak do nich! Ale pozor, JAku - ženský jsou děsně vyčůraný a vypočítavý!! To nemůžeš jen tak říct "budeš přispívat do rozpočtu" - kdepak! Taková mrcha je pak schopná paní tchýni omlátit o hlavu, že přispívá a přitom to nebude ani na plíny...ty jsi taková šikovná a praktická žena, tak být tebou bych stanovila minimální přispívací částku, za kterou bude ochoten tvůj synek mrchu živit! Jináč spláčete nad vejdělkem, že.

big_smile:DTo já moc dobře vím,jsem taky ženská přece a proto to všechno "opatření"tongue

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí