6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky, chtěla bych se přestěhovat za přítelem, proto hledám práci v Praze, ale nějak to vázne...bojim se dát výpověď, a pak hledat....poradí někdo..???
Není tady
nancy napsal(a):
Ahojky holky, chtěla bych se přestěhovat za přítelem, proto hledám práci v Praze, ale nějak to vázne...bojim se dát výpověď, a pak hledat....poradí někdo..???
Milá Nancy,
je to úplně všude stejné - inzeráty, net, známí, ...prostě musíš hledat
Nevím,jak daleko bydlíš od Prahy, ale můžeš si vzít ve stávající práci volno a jet do Phy na pohovory.
Taky záleží na tom, co hledáš za práci.
Není tady
sandra napsal(a):
nancy napsal(a):
Milá Nancy,
je to úplně všude stejné - inzeráty, net, známí, ...prostě musíš hledat
Nevím,jak daleko bydlíš od Prahy, ale můžeš si vzít ve stávající práci volno a jet do Phy na pohovory.
Taky záleží na tom, co hledáš za práci.
Přesně tak. Rozdíly už dnes velké nejsou. Jakou práci sháníš, nebo jakou máš školu?
Není tady
V Praze je to urcite jednodusi nez treba u nas.
Není tady
V Praze je to urcite jednodusi nez treba u nas.
Jojo... v Praze je vůbec blaze...
Ale ono je všeobecně hodně slimáčků a málo kapustičky - i v tý metropoli... a záleží na vzdělání, oboru, chuti dělat (aspoň na čas) i něco jinýho, než chci.
A vzhledem k tomu, že o hlavním městě uvažujou všichni jako o místě, kde "je to urcite jednodusi", taky je tam o (slušný) místa docela fret.
Není tady
Děkuju za infa holky. No, já jsem momentálně v Jinžích Čechách, už 10 let na jednom místě, dělám administr. pracovnici, ve státním... Inzeráty zkoušim, na pár pohovorech jsem byla, a jak píše Helena, o ty lepší místa je velkej zájem. Každopádně to nezvdávám a pořád hledáááám :-)
Není tady
Když už musíš dělattu admin.pracovnici, tak to zkus raději v nestátním...
(zohledňuji hlavně Kalouska a jeho šetření a rušení mnohých míst)
Není tady
No, nejhorší je, že tak nějak nevim, co by mě bavilo...neříkám, že musim mermomocí dělat v kanceláři, ale co jinýho.... Bavilo by mě dělat třeba v reklamce, anebo někde na recepci...
Není tady
nancy napsal(a):
No, nejhorší je, že tak nějak nevim, co by mě bavilo...neříkám, že musim mermomocí dělat v kanceláři, ale co jinýho.... Bavilo by mě dělat třeba v reklamce, anebo někde na recepci...
Nancy, nejde jen o to,co by tě bavilo, ale na co máš, co můžeš nabídnout. V reklamce i na recepci se po tobě bude něco chtít,a právě i o taková místa je dost zájem..Kromě inzerátů zkus webové stránky firem, některé mají oddělenou ikonku kariéra nebo se dá někde najít pomocí "mapy stránek" schovaná nabídka práce v jiných sekcích. Držím palec,už to, že ses dostala k pohovoru je dílčí úspěch
Není tady
Děkuju Ziki, já vim...co můžu nabídnout, právě.... ale budu věřit, že se brzy něco objeví :-)
Není tady
nancy napsal(a):
Záleží na znalostech a praxi - co přesně hledáš?
Není tady
To je právě to, ani pořádně nevim no....10 let mám praxi jako administr.pracovnice, nic jiného defakto neumim....ale nebránila bych se i zkusit něco jiného...
Není tady
Zkus stesti v Praze je míst spousta http://www.pracomat.cz/region/praha :-D
Není tady
Ja doporucuji odesilat zivotopisy primo na agentury s pracema. Ja treba poslala zivotopis sem http://jobscontact.cz/ aniz by tam byla pro me vypsana nejaka prace a ozvali se mi s nabidkou a nasledne jsem u pohovoru uspela.
Není tady