27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
Graine, já jsem ho potkala a po třech letech a jetě dalí dva roky jsem to nepoznala.
Nechávám tomu volný průběh, zatím je ve super, ale nedělám si iluze , prostě se uvidí
Není tady
Grainne napsal(a):
majkafa napsal(a):
Grainne napsal(a):
[Shrnu to tak , e ve svém dá se říct porozvodovém roce, jsem narazila na vícero pánů, následovalo jen jedno zklamání za druhým. Pořád jsem se snaila nějak do té vztahové problematiky dostat, ale zřejmě postrádám ty enské bunky a schopnosti , tak se musím vydat jinou cestou .
Grainne, dle mého názoru to moc tlačí.
Nech věci plynout a uívej si toho, e jsi sama. Nemusí přece za cenu, jakou popisuje, nutně někoho mít. A bude připravená, přijde. To není fráze, tak to opravdu funguje. Kdy umíme být sami se sebou a kdy je nám tak hezky, tehdy obvykle přijde On.
Podstata důvěry není v nikom jiném, ne v tobě. A bude důvěřovat sama sobě, přijde takový mu, kterému bude věřit. I kdy to píu zjednodueně. Je to hlubí. Musí to vyvěrat zevnitř.
Já jsem si stěovala, e potkávám v ivotě spoustu lhářů. Kdy mi dolo, e to je jejich problém, e lou a ne můj, najednou z mého ivota zmizeli.
I v tom si teď vztah uívám, e tohle je mu, ve kterého mám důvěru. Neplýtvá slovy, ale kdy něco řekne, tak to tak je. Nepocítila jsem zaváhání, takový závan nepravdy v pozadí nebo jak to říct. Ale pro mě u tohle není zásadní, nebo jak to říct. Kdyby zaváhal - nikdo nejsme dokonalý. To by bylo jeho, e neříká pravdu, ne mé. Mé je, jak se s tím já srovnám.Nemyslím, e bych tlačila, nepotřebuju nutně někoho mít. Ted něco mám, má to vechny znaky , které potřebuju. Ale u jsem postiena tím , e nedokáu ničemu věřit. I kdy tento pán má vechny znaky a projevy, e tomu tak je , respektive nevím, jak víc by se měl někdo projevovat, aby se mu věřit dalo .
jak to myslí, to dalo věřit.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
majkafa napsal(a):
Grainne, dle mého názoru to moc tlačí.
Nech věci plynout a uívej si toho, e jsi sama. Nemusí přece za cenu, jakou popisuje, nutně někoho mít. A bude připravená, přijde. To není fráze, tak to opravdu funguje. Kdy umíme být sami se sebou a kdy je nám tak hezky, tehdy obvykle přijde On.
Podstata důvěry není v nikom jiném, ne v tobě. A bude důvěřovat sama sobě, přijde takový mu, kterému bude věřit. I kdy to píu zjednodueně. Je to hlubí. Musí to vyvěrat zevnitř.
Já jsem si stěovala, e potkávám v ivotě spoustu lhářů. Kdy mi dolo, e to je jejich problém, e lou a ne můj, najednou z mého ivota zmizeli.
I v tom si teď vztah uívám, e tohle je mu, ve kterého mám důvěru. Neplýtvá slovy, ale kdy něco řekne, tak to tak je. Nepocítila jsem zaváhání, takový závan nepravdy v pozadí nebo jak to říct. Ale pro mě u tohle není zásadní, nebo jak to říct. Kdyby zaváhal - nikdo nejsme dokonalý. To by bylo jeho, e neříká pravdu, ne mé. Mé je, jak se s tím já srovnám.Nemyslím, e bych tlačila, nepotřebuju nutně někoho mít. Ted něco mám, má to vechny znaky , které potřebuju. Ale u jsem postiena tím , e nedokáu ničemu věřit. I kdy tento pán má vechny znaky a projevy, e tomu tak je , respektive nevím, jak víc by se měl někdo projevovat, aby se mu věřit dalo .
jak to myslí, to dalo věřit.
Nechápu otázku ? Nevím, jak poznat, e to co říká , nebo jak se chová , tak opravdu i myslí, a jestli se dalí den ozve a nebo se propadne někam do neznáma .
Není tady
Ppavlo, já nerozumím tvé otázce. Neví, co znamená věřit partnerovi?
no já zas nerozumím grainne, kam by se měl propadnout.
a přijde mi, e důvěra přichází prostě časem, tak jak toho člověka poznává, ne ? z grainne mám pocit, e je s těma chlapama ve fázi oukávání se.
a otázka je, jestli se dá vůbec věřit komukoliv jinýmu jak sobě.
Není tady
mě to, co píe grainne spí připomíná jednu známou, která je krátce po rozvodu a za kadou cenu chce chlapa. něják má asi pocit, e kdy si ho nenajde hned, nenajde ho u nikdy. a potácí se v podivných vztazích, kdy ji ti chlapi íleně uhání - ale jen do chvíle, kdy ji dostanou do postele, pak se po nich slehne zem. a mezitím ji toho naslibují a napovídají ..
tím neříkám, e grainne je na tom stejně, jen to co ona píe a ta známá říká, je tak něják podobný.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a přijde mi, e důvěra přichází prostě časem, tak jak toho člověka poznává, ne ? z grainne mám pocit, e je s těma chlapama ve fázi oukávání se.
a otázka je, jestli se dá vůbec věřit komukoliv jinýmu jak sobě.
No to je pravda, dál jsem se zatím nedostala
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a otázka je, jestli se dá vůbec věřit komukoliv jinýmu jak sobě.No to je pravda, dál jsem se zatím nedostala
tak proč to nenechá prostě být ? buď ti s tím člověkem bude dobře, bude ti (vám) fajn a ta důvěra z toho časem vyplyne, nebo ne a pak přijde někdo jinej, no. chlapů je
Není tady
PPavlaa napsal(a):
mě to, co píe grainne spí připomíná jednu známou, která je krátce po rozvodu a za kadou cenu chce chlapa. něják má asi pocit, e kdy si ho nenajde hned, nenajde ho u nikdy. a potácí se v podivných vztazích, kdy ji ti chlapi íleně uhání - ale jen do chvíle, kdy ji dostanou do postele, pak se po nich slehne zem. a mezitím ji toho naslibují a napovídají ..
tím neříkám, e grainne je na tom stejně, jen to co ona píe a ta známá říká, je tak něják podobný.
Taky souhlas, je to takové divné rozpoloení, přitom , kdy jsem byla vdaná , tak jsem měla uplně jiná názory. Sama nechápu, co se to se mnou stalo, najednou mám potřeby, o kterých jsem netuila, e vůbec ve mně jsou . A taky to bude asi nějaký ten syndrom ujídějícího vlaku, věk nejde změnit .
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a otázka je, jestli se dá vůbec věřit komukoliv jinýmu jak sobě.No to je pravda, dál jsem se zatím nedostala
Grainne, jene ty to teď ze sebe vyzařuje, e za kadou cenu někoho chce, by si říká rozumem, e ne. Proto se ti tohle děje. Zvolni. Neseznamuj se, nech to být, uívej si ivota sama se sebou. U jsem ti to tu psala. Oni to z tebe poznají, vycítí, z tvého chování, ze veho. Ty sama to nepozná, oni ano. Tohle se děje větině en krátce po rozvodu. Taky jsem si tím prola.
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tak proč to nenechá prostě být ? buď ti s tím člověkem bude dobře, bude ti (vám) fajn a ta důvěra z toho časem vyplyne, nebo ne a pak přijde někdo jinej, no. chlapů je
Asi proto, e kdy to nedopadne , mám z toho pak problém, mám pocit, e jsem udělala někde chybu a nemůu přijít na to jakou .
Není tady
Grainne napsal(a):
Asi proto, e kdy to nedopadne , mám z toho pak problém, mám pocit, e jsem udělala někde chybu a nemůu přijít na to jakou .
Právě tu, e moc chce.
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tím neříkám, e grainne je na tom stejně, jen to co ona píe a ta známá říká, je tak něják podobný.Taky souhlas, je to takové divné rozpoloení, přitom , kdy jsem byla vdaná , tak jsem měla uplně jiná názory. Sama nechápu, co se to se mnou stalo, najednou mám potřeby, o kterých jsem netuila, e vůbec ve mně jsou . A taky to bude asi nějaký ten syndrom ujídějícího vlaku, věk nejde změnit .
já to zase na jednu stranu chápu. on někdy člověk po rozvodu dělá věci, o kterých je přesvědčenej, e mu nějákým způsobem pomůou a který by třeba za normálních okolností neudělal.
akorát ono kdy se to vechno moc hrne, tak to pak stojí za prd.
Není tady
majkafa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne, jene ty to teď ze sebe vyzařuje, e za kadou cenu někoho chce, by si říká rozumem, e ne. Proto se ti tohle děje. Zvolni. Neseznamuj se, nech to být, uívej si ivota sama se sebou. U jsem ti to tu psala. Oni to z tebe poznají, vycítí, z tvého chování, ze veho. Ty sama to nepozná, oni ano. Tohle se děje větině en krátce po rozvodu. Taky jsem si tím prola.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
tím neříkám, e grainne je na tom stejně, jen to co ona píe a ta známá říká, je tak něják podobný.Taky souhlas, je to takové divné rozpoloení, přitom , kdy jsem byla vdaná , tak jsem měla uplně jiná názory. Sama nechápu, co se to se mnou stalo, najednou mám potřeby, o kterých jsem netuila, e vůbec ve mně jsou . A taky to bude asi nějaký ten syndrom ujídějícího vlaku, věk nejde změnit .
já to zase na jednu stranu chápu. on někdy člověk po rozvodu dělá věci, o kterých je přesvědčenej, e mu nějákým způsobem pomůou a který by třeba za normálních okolností neudělal.
akorát ono kdy se to vechno moc hrne, tak to pak stojí za prd.
přesně tak
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
No to je pravda, dál jsem se zatím nedostala
iadnu - nepasujete k sebe. To sa niekedy nepozná hneď, ale časom... Proste si tie konce neber osobne... Mne to tie chvížu trvalo, a párkárt som sa musela rozís JA , kým som pochopila, e robi kompromisy hneď na začiatku je naprd. Radej sa vráti z kratej cesty, ver mi...
Upravil(a) Selima (18. 6. 2012 10:12)
Není tady
majkafa napsal(a):
Axi, tys VZTAH jednou tak srozumitelně a výstině popsal pár větami. Mám to napsané v mé sbírce moudrostí, ale momentálně mám vystěhovaný obývák, včera malíř odvolal malování, něco nečekaného mu do toho přilo a malovat se bude za týden. A já "za boha" nemůu najít ten můj debilníček moudrých mylenek moudrých lidí. Ale a ho najdu, budu tě tady citovat. Já to tak srozumitelně vyjádřit slovy neumím.
Vymalováno, uklizeno, u jsem to nala.
Dovolím si citovat z nějakého jiného vlákna někdy dříve, co napsal Axi:
Ve chvíli, kdy ho ohnu a on tomu podlehne, si ho nakonec stejně nebudu váit, nějaké jeho kouzlo se vytratí.