27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
aprill, nemýlí.
agewa napsal(a):
mamba napsal(a):
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....
agewo, oni spolu nejsou s manou předpokládám 24 hod. denně, take vimnout si nemusela .. tohle větinou nedělá před svým partnerem, zvlá, pokud nestojí o to, aby se to provalilo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
mamba napsal(a):
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....agewo, oni spolu nejsou s manou předpokládám 24 hod. denně, take vimnout si nemusela .. tohle větinou nedělá před svým partnerem, zvlá, pokud nestojí o to, aby se to provalilo.
no právě, tak nějak netuím , PROČ měla důvod studovat výpis manela .
Není tady
laminanonte napsal(a):
agewa napsal(a):
mamba napsal(a):
Holčina:
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....agewo jednodue.. adresát ho rozlepí,přečte a odloí
to aon, lae kdy vidím, e není můj a nemám duvod ho studovat, tak nebudu ho číst.
Není tady
aprill napsal(a):
laminanonte napsal(a):
agewa napsal(a):
vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....agewo jednodue.. adresát ho rozlepí,přečte a odloí
moná se mýlím,ale o podrobný výpis si musím zaádat, z běného se nedozvím kam a v kolik jsem volala či smskovala
no právě . a proč by o něj manel ádal? a pak ho nechal jen tak povalovat?
Není tady
agewa napsal(a):
to aon, lae kdy vidím, e není můj a nemám duvod ho studovat, tak nebudu ho číst.
někdy je ten výpis společný na vechna čísla co jsou na tu jednu smlouvu asi
Není tady
Kdy mají partneři společný účet, tak je na něm vidět, jestli platby za telefon poválivě vzrostou. Nehledala bych zase nějaké CIA praktiky v tom, jak zjistila, e částka za telefon je vysoká.
Berme jako fakt, e to ví. Ptá se na radu, co s tím. Ona u sama nejlépe ví, jak, proč a jestli vůbec zjiovala a e evidentně nebyla připravená na skutečnost.
Taky nevím, proč tu řeíte, jak a proč to zjistila. Dotaz zní jasně: věřit manelovi či ne a jak se zjitěnou informací a vztahem dál naloit.
Není tady
Ano, drůbe, která jde partnerovi po výpisech by měla být okamitě vyhozena z bytu. Nevím, proč pán s něčím takovým ztrácí svůj ivotní čas.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
agewa napsal(a):
vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....agewo, oni spolu nejsou s manou předpokládám 24 hod. denně, take vimnout si nemusela .. tohle větinou nedělá před svým partnerem, zvlá, pokud nestojí o to, aby se to provalilo.
no právě, tak nějak netuím , PROČ měla důvod studovat výpis manela .
jsou i jiný věci a situace, díky kterým začne tuit, e je něco v nepořádku.
Není tady
Axi napsal(a):
Ano, drůbe, která jde partnerovi po výpisech by měla být okamitě vyhozena z bytu. Nevím, proč pán s něčím takovým ztrácí svůj ivotní čas.
Není tady
Axi napsal(a):
Já bych zase neztrácela čas s někým, kdo by místo toho, aby se ke mně v noci přitulil, si volal a psal s jinou.
Není tady
To já taky ne, ale rozhodoval bych se podle toho tulení a jiných atributů vztahu, ne podle výpisů :-)
Není tady
Axi napsal(a):
To já taky ne, ale rozhodoval bych se podle toho tulení a jiných atributů vztahu, ne podle výpisů :-)
moná e manelka se netulí, je protivná jako osina v zadku a pán pak musí hledat milou dui někde jinde
Není tady
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
moná e manelka se netulí, je protivná jako osina v zadku a pán pak musí hledat milou dui někde jinde
Nu, a pak je počet hovorů a sms svým způsobem v pořádku.
majkafa napsal(a):
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
Nu, a pak je počet hovorů a sms svým způsobem v pořádku.
jen jsem chtěla říct, e pokadé mají na tom vinu oba, nikdy není jen na jedné straně
Není tady
Ano, aprill. Já taky.
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
ony jsou toti vechny manelky děsný lůzy .. nedá se s nima vydret, jedna semetrika vedle druhý, pánové to s těma svejma protivnejma bytnejma, se kterýma si omylem pořídili děti nemůou vydret, tak hledaj tu spřízněnou dui, e ... ony ty milenky jsou toti milé pořád :-)))
Upravil(a) PPavlaa (9. 6. 2012 14:51)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
ony jsou toti vechny manelky děsný lůzy .. nedá se s nima vydret, jedna semetrika vedle druhý, pánové to s těma svejma protivnejma bytnejma, se kterýma si omylem pořídili děti nemůou vydret, tak hledaj tu spřízněnou dui, e ... ony ty milenky jsou toti milé pořád :-)))
ne, tak to není! patně jsi to pochopila
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
vechny manelky? Na to jsi přila jak?
Není tady
ty to bere váně, jako kdyby se to týkalo tebe samotný :-)))
Není tady
Já jsem určitě semetrika:-))) ale mám jinou zkuenost s manelkami mých milenců:-)
Není tady
Sakura napsal(a):
Taky nevím, proč tu řeíte, jak a proč to zjistila. Dotaz zní jasně: věřit manelovi či ne a jak se zjitěnou informací a vztahem dál naloit.
přesně....taky je mohla potkat, to by neměla nikde courat ne:)
dál bude nejspí řeení- co spolu, a nebo od sebe, ujasnit si to,není řeením z ní dělat trubku....
Není tady
autorka vlákna jen hodila udičku, aby se ivě diskutovalo o tom věčném lezení do telefonů
a u se neukázala. Jasnej fake
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
Axi napsal(a):
Pavlo, tak ty u to taky ví?
Není tady