Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 5. 6. 2012 10:12

rachuja
♥------

Píše si s jinou

Ahojky, chtěla bych poradit. Zjistila jsem z výpisu telefonu že si manžel píše s jinou. Za minulý měsíc jí napsal přes 800 sms a je tam asi 12 hodin volání a to i v noci, kdy já jsem spala. Když jsem se ho ptala tak mi řekl, že s ní nic neměl. Je to možné nebo jsem jsem mu naletěla?dumbom

Není tady

#2 5. 6. 2012 11:27

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Píše si s jinou

Kontrola výpisu telefonu - to je cesta do pekel, milá.
A podá manžel jakékoli vysvětelní - neuspokojí tě to.
A si vymyslíš jakékoli vystvětlení ty - dtto...
Zkus popřemýšlet, proč k tomu došlo.
Pak zkus řešit, zda se to dá řešit.
A pak zkus řešit.

Mmch: na výpise je uvedeno pohlaví osoby, které jsou zaslány SMS?
to je nějaká novinka... kolik za takovou službu platíš?

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#3 5. 6. 2012 17:33

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Jessika napsal(a):

Kontrola výpisu telefonu - to je cesta do pekel, milá.
A podá manžel jakékoli vysvětelní - neuspokojí tě to.
A si vymyslíš jakékoli vystvětlení ty - dtto...
Zkus popřemýšlet, proč k tomu došlo.
Pak zkus řešit, zda se to dá řešit.
A pak zkus řešit.

Mmch: na výpise je uvedeno pohlaví osoby, které jsou zaslány SMS?
to je nějaká novinka... kolik za takovou službu platíš?

no tak možnosti jsou jenom 2 a u ženatého chlapa teda se logicky předpokládá že půjde o ženskou.Pokud by mělo jít o chlapa - no nevím,co je horší.

Takže zvýšit ostražitost i v noci,což už si určo udělala taky - chápu,že tohle nikoho nenechá klidným.

Není tady

#4 5. 6. 2012 18:11

majkafa
Host

Zvýšit ostražitost v noci? va
To už není o partnerství.
To já se v noci raději vyspím.
stejně mi to psaní rachuji přijde v něčem podivné.

Zvláště ta otázka na závěr.

#5 5. 6. 2012 19:17

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Zkoumat partnery výpisy chce hodně drzosti. Nebo odvahy? Ani nevím:-)) kdo chce kam...

Není tady

#6 5. 6. 2012 20:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

holcina napsal(a):

Zkoumat partnery výpisy chce hodně drzosti. Nebo odvahy? Ani nevím:-)) kdo chce kam...

přesně tak...

Není tady

#7 5. 6. 2012 23:40

mamba
♥♥♥♥---

Chápu manželky, které chtějí znát pravdu a nehodlají ze sebe dělat oblbovanou slepici. Nepřekvapuje mě, že chtějí vědět, na čem jsou.  V takovém případě je ale nutné počítat s tím, že zjištěná pravda pro mne nemusí dopadnout podle mých představ.
Myslím si, že  danou situaci bude jinak řešit manželka, která je s bydlením i existencí závislá na manželovi.  V tom případě rozumím radám nepátrat, ono to časem nějak dopadne,že. I tak je dobré vědět na čem je a být připravená na to, co může nastat.   
Razantně takovou situaci může řešit žena, která je sama zajištěná a na manželovi existenčně nezávislá.

Holčina: 
Zkoumat partnerovy výpisy vyžaduje hodně drzosti nebo odvahy?  Jak pro koho. On manžel ke svým avantýrám odvahu a drzost  nepotřebuje?

Není tady

#8 6. 6. 2012 6:15

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

mamba napsal(a):

Chápu manželky, které chtějí znát pravdu a nehodlají ze sebe dělat oblbovanou slepici. Nepřekvapuje mě, že chtějí vědět, na čem jsou.  V takovém případě je ale nutné počítat s tím, že zjištěná pravda pro mne nemusí dopadnout podle mých představ.
Myslím si, že  danou situaci bude jinak řešit manželka, která je s bydlením i existencí závislá na manželovi.  V tom případě rozumím radám nepátrat, ono to časem nějak dopadne,že. I tak je dobré vědět na čem je a být připravená na to, co může nastat.   
Razantně takovou situaci může řešit žena, která je sama zajištěná a na manželovi existenčně nezávislá.

Holčina: 
Zkoumat partnerovy výpisy vyžaduje hodně drzosti nebo odvahy?  Jak pro koho. On manžel ke svým avantýrám odvahu a drzost  nepotřebuje?

mám to chápat, že ta která je na manželovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří (popřípadě mu sebere mobil)  a ta, která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?

Není tady

#9 6. 6. 2012 8:15

holcina
♥♥♥♥♥♥-

mamba napsal(a):

Holčina: 

Jistěže potřebuje. Je to totéž, musí počítat s následky. Stejně jako manželka pokud ho kontroluje. To platí obecně pro každého, může si každý dělat co chce, ale musí počítat s následky. Ne lézt do mobilu a pak brečet, že nevím co s tím

Není tady

#10 6. 6. 2012 8:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Když jsem se ho ptala tak mi řekl, že s ní nic neměl.
Bych skoro řekla, že při takový frekvenci styků "mobilních" se ty skutečný těžko stíhají http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

On manžel ke svým avantýrám odvahu a drzost  nepotřebuje?
Některej ne... mᚠi takový, kteří berou avantýry jako běžnou součást života.

ta která je na manželovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří... která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?
Třeba nesmíří... ale tu pusu bude držet pravděpodobně spíš, ne ta druhá. Voni se blbě dělají gesta s jedním dítětem v náručí, druhým za sukni, mateřskou jako jediným příjmem a bez možnosti bydlení.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#11 6. 6. 2012 9:58

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Když jsem se ho ptala tak mi řekl, že s ní nic neměl.
Bych skoro řekla, že při takový frekvenci styků "mobilních" se ty skutečný těžko stíhají http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

On manžel ke svým avantýrám odvahu a drzost  nepotřebuje?
Některej ne... mᚠi takový, kteří berou avantýry jako běžnou součást života.

ta která je na manželovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří... která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?
Třeba nesmíří... ale tu pusu bude držet pravděpodobně spíš, ne ta druhá. Voni se blbě dělají gesta s jedním dítětem v náručí, druhým za sukni, mateřskou jako jediným příjmem a bez možnosti bydlení.

Helí , ale to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat .

Není tady

#12 6. 6. 2012 10:02

majkafa
Host

Kdo něco řeší jako gesto, tak to je pěkná hloupost.
Kdo to neřeší proto a tak, že to tak cítí.

#13 6. 6. 2012 10:04

mamba
♥♥♥♥---

April:
Vím, že já, jako nezávislá manželka bych manžela spakovala, včetně špinavého prádla a poslala bych ho okamžitě, bez průtahů a varování, k ní. (Bez ohledu na možnost bydlení atd., to je jeho starost.)  Uviděla bych, jestli se vzpamatuje, nebo je opravdu zamilovaný až po uši, s  tím už stejně nic neudělám. Je totiž zásadní rozdíl jen tak volně tokat a s někým skutečně každodenně žít a mít společné starosti a povinnosti.
Jak píšu, je možné, že "padne na hubu" a uvědomí si co opustil a začne si manželky vážit, pak se "vyléčený"pokorně vrátí. Nebo potkal opravdovou lásku a pak je na místě, že odešel, další soužití v nefunkčním manželství by pro mne ztratilo smysl.  Neumím si představit, že bych doma měla prázdnou tělesnou  schránku, která je v duchu stejně jinde a je pravděpodobné, že mu ve společné domácnosti se mnou vadí všechno.  Takový krok je určitě velmi bolestný, ale podle mého názoru je lepší, než  dlouhodobá nejistota, jak to dopadne. Naopak si umím představit, jak strašně by mě celá situace trápila a dlouhodobě vyčerpávala.  Já bych hrála vabank.

Žádost o rozvod není priorita, ta může následovat podle situace, nebo nemusí.

Existenčně závislá žena na manželovi je v situaci složitější. Odhalení nevěry je pro ni stejně bolestné, rozhodně se s tím nemusí smířit, ale asi by postupovala obezřetněji. Hlavně proto, aby získala čas a postarala o případnou samostatnou existenci a zbavila se závislosti. Není to jednoduché, proto její řešení takové situace by mělo mít jiný postup. Např. po určitou dobu dělat "mrtvého brouka" a mezi tím hledat schůdnou cestu k osamostatnění se, aby byla připravená, kdyby k rozpadu manželství došlo.

Není tady

#14 6. 6. 2012 10:59

mamba
♥♥♥♥---

Majkafa:
Každý jsme nastavený jinak, ale v mém případě by to jen gesto nebylo.
Já bych o něj ani "nebojovala", ani se nesnažila za cenu vlastního vyčerpání předvádět, že jsem lepší, ani bych mu nedala možnost, aby licitoval. Umožnila bych mu, aby dostal to, co chce, se vším všudy, aby poznal kdo je lepší na vlastní kůži.
Nebo přijmu druhou možnost - že odejde definitivně za svou láskou, ale s tím musím počítat v každém případě a nic bych s tím stejně nemohla udělat, i kdybych se samou  snahou rozkrájela na kousíčky.  To všechno je možné v případě, že jsem nezávislá.
Zcela jistě by mě to neuvěřitelně trápilo, ale vyřídila bych to jedním "řezem". Vím, že by se mi otevřel další prostor pro můj život. Jaký, to by záleželo jen na mně.

Existenčně závislá žena to bude řešit jinak, ale to se odvíjí od jejich konkrétních možností.

Není tady

#15 6. 6. 2012 11:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat
Vždy jo... jenže s výše uvedenou "zátěží" je většinou nutný i ty reakce korigovat. I kdybych tisíckrát chtěla, tak prostě nemůžu třísknout dveřma a zdrhnout nebo chlapa vyhodit = tj. "já ti ukážu!", což JE v podstatě gesto, když současně vím, že se buď budu muset pokorně vrátit či ho stejně pokorně vzít zpátky.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#16 6. 6. 2012 11:24

majkafa
Host

helena napsal(a):

to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat
Vždy jo... jenže s výše uvedenou "zátěží" je většinou nutný i ty reakce korigovat. I kdybych tisíckrát chtěla, tak prostě nemůžu třísknout dveřma a zdrhnout nebo chlapa vyhodit = tj. "já ti ukážu!", což JE v podstatě gesto, když současně vím, že se buď budu muset pokorně vrátit či ho stejně pokorně vzít zpátky.

Ano, s tím souhlasím. Možná jen použito slovo gesto v nesprávné souvislosti. Když vyhazuju partnera, nebo odcházím, nebo dělám cokoliv, nemělo by to být jen gesto. Protože pokud to je jenom gesto a dooprady jsem to necítila a nechtěla, vrátí se mi to zpět.
Souhlasím i s tím, že pokud jsem soběstačná a samostatná (jak psala mamba), budu se rozhodovat jinak, než s dětmi v náručí s jediným příjmem - rodičovský příspěvek.

Upravil(a) majkafa (6. 6. 2012 11:26)

#17 6. 6. 2012 11:32

majkafa
Host

mambo souhlasím s tebou a rozumím.

Já jsem to tenkrát podělala, když jsem pohlédnutím do mobilu mého BM zjistila skutečnost. Nebyla jsem připravená na tohle zjištění.
Ale s odstupem času vidím, že je to tak dobře.
A dnes už bych se zachovala, jak popisuješ ty.
Protože buď mě miluje a já jeho a nᚠvztah je pro oba hezký a uspokojující, nebo něco z toho neplatí a pak je to stejně k ničemu. Takže není třeba se trápit, jenom řešit.

#18 6. 6. 2012 12:11

majkafa
Host

Ale rachuja už je stejně v pozici, že svému manželovi řekla, že něco tuší. Takže tohle už stejně nevezme spět. A nejspíš bude (budou) řešit. Důvěra už je vzájemně nabouraná. Její v něho, že asi někoho má a jeho v ni, že ona šmíruje.
Popravdě, nezávidím tuto situaci. A držím palce, aby řešení bolelo co nejméně.

Upravil(a) majkafa (6. 6. 2012 12:13)

#19 6. 6. 2012 12:36

mamba
♥♥♥♥---

Majkafa:

Tak to cítím já, ale finální řešení si stejně musí každý vybrat sám, podle svých možností. Proto bych se určitě zajímala, na čem jsem, abych se včas mohla připravit na případnou změnu. Dělat mrtvého brouka dlouhodobě nic neřeší, jen se tím problém oddaluje.

Není tady

#20 6. 6. 2012 13:32

mamba
♥♥♥♥---

Holčina:
Kontrola může být cílená, v doslovném  smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale  vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. když přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manželka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevšimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.

Není tady

#21 8. 6. 2012 10:53

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Na kontrolu výpisov by som už asi potrebovala nejaký silný impulz (t.j. pocit alebo viaceré indície, že sa deje niečo nezvyčajné) + gurហvyrovna sa s tým, čo zistím a čo nemusí vôbec by príjemné. "Nič s ňou nemal" je niekedy horšie ako "jednorazovo sa s ňou vyspal", lebo predtavy, fantázie a nenaplnené túžby sú vždy krajšie ako realita. big_smile Na druhej strane, ak to nenaruší vᚠvžah, neriešila by som to a počkala si, čo a ako sa vyvinie. Plus by som porozmýšžala, či sa nedeje niečo zlé vo VAŠOM vzahu, čo ho núti hžada inde. sova

Upravil(a) Selima (8. 6. 2012 16:08)

Poriadok je potešenie rozumu a chaos je slasou fantázie.“ Paul Claudel
Brita

Není tady

#22 8. 6. 2012 11:14

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

mambo souhlasím s tebou a rozumím.

Já jsem to tenkrát podělala, když jsem pohlédnutím do mobilu mého BM zjistila skutečnost. Nebyla jsem připravená na tohle zjištění.
Ale s odstupem času vidím, že je to tak dobře.
A dnes už bych se zachovala, jak popisuješ ty.
Protože buď mě miluje a já jeho a nᚠvztah je pro oba hezký a uspokojující, nebo něco z toho neplatí a pak je to stejně k ničemu. Takže není třeba se trápit, jenom řešit.

Taky souhlasím s Mambou.

A kdybych měla podezření,tak bych se do manželova mobilu kliďánko také podívala a kdo píše že ne,lže sám sobě.A asi na to zjištění bych v tomhle případě připravená byla,jen by se mi to tím potvrdilo a já tak získala čas na uvažování,jaký bude další postup řešení této situace,jak se k tomu celému postavit.

Není tady

#23 8. 6. 2012 12:13

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mamba napsal(a):

Holčina:
Kontrola může být cílená, v doslovném  smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale  vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. když přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manželka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevšimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.

vzhledem k tomu, že dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevšimla, že manžel tolik píše a telefonuje ....

Není tady

#24 8. 6. 2012 21:30

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

agewa napsal(a):

mamba napsal(a):

Holčina:

vzhledem k tomu, že dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.

agewo jednoduše.. adresát ho rozlepí,přečte a odloží

Upravil(a) laminanonte (8. 6. 2012 21:30)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#25 9. 6. 2012 7:45

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

agewa napsal(a):

mamba napsal(a):

Holčina:

agewo jednoduše.. adresát ho rozlepí,přečte a odloží

možná se mýlím,ale o podrobný výpis si musím zažádat, z běžného se nedozvím kam a v kolik jsem volala či smskovala

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí