27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky, chtěla bych poradit. Zjistila jsem z výpisu telefonu e si manel píe s jinou. Za minulý měsíc jí napsal přes 800 sms a je tam asi 12 hodin volání a to i v noci, kdy já jsem spala. Kdy jsem se ho ptala tak mi řekl, e s ní nic neměl. Je to moné nebo jsem jsem mu naletěla?
Není tady
Kontrola výpisu telefonu - to je cesta do pekel, milá.
A podá manel jakékoli vysvětelní - neuspokojí tě to.
A si vymyslí jakékoli vystvětlení ty - dtto...
Zkus popřemýlet, proč k tomu dolo.
Pak zkus řeit, zda se to dá řeit.
A pak zkus řeit.
Mmch: na výpise je uvedeno pohlaví osoby, které jsou zaslány SMS?
to je nějaká novinka... kolik za takovou slubu platí?
Není tady
Jessika napsal(a):
Kontrola výpisu telefonu - to je cesta do pekel, milá.
A podá manel jakékoli vysvětelní - neuspokojí tě to.
A si vymyslí jakékoli vystvětlení ty - dtto...
Zkus popřemýlet, proč k tomu dolo.
Pak zkus řeit, zda se to dá řeit.
A pak zkus řeit.
Mmch: na výpise je uvedeno pohlaví osoby, které jsou zaslány SMS?
to je nějaká novinka... kolik za takovou slubu platí?
no tak monosti jsou jenom 2 a u enatého chlapa teda se logicky předpokládá e půjde o enskou.Pokud by mělo jít o chlapa - no nevím,co je horí.
Take zvýit ostraitost i v noci,co u si určo udělala taky - chápu,e tohle nikoho nenechá klidným.
Není tady
Zvýit ostraitost v noci?
To u není o partnerství.
To já se v noci raději vyspím.
stejně mi to psaní rachuji přijde v něčem podivné.
Zvlátě ta otázka na závěr.
Zkoumat partnery výpisy chce hodně drzosti. Nebo odvahy? Ani nevím:-)) kdo chce kam...
Není tady
holcina napsal(a):
Zkoumat partnery výpisy chce hodně drzosti. Nebo odvahy? Ani nevím:-)) kdo chce kam...
přesně tak...
Není tady
Chápu manelky, které chtějí znát pravdu a nehodlají ze sebe dělat oblbovanou slepici. Nepřekvapuje mě, e chtějí vědět, na čem jsou. V takovém případě je ale nutné počítat s tím, e zjitěná pravda pro mne nemusí dopadnout podle mých představ.
Myslím si, e danou situaci bude jinak řeit manelka, která je s bydlením i existencí závislá na manelovi. V tom případě rozumím radám nepátrat, ono to časem nějak dopadne,e. I tak je dobré vědět na čem je a být připravená na to, co můe nastat.
Razantně takovou situaci můe řeit ena, která je sama zajitěná a na manelovi existenčně nezávislá.
Holčina:
Zkoumat partnerovy výpisy vyaduje hodně drzosti nebo odvahy? Jak pro koho. On manel ke svým avantýrám odvahu a drzost nepotřebuje?
Není tady
mamba napsal(a):
Chápu manelky, které chtějí znát pravdu a nehodlají ze sebe dělat oblbovanou slepici. Nepřekvapuje mě, e chtějí vědět, na čem jsou. V takovém případě je ale nutné počítat s tím, e zjitěná pravda pro mne nemusí dopadnout podle mých představ.
Myslím si, e danou situaci bude jinak řeit manelka, která je s bydlením i existencí závislá na manelovi. V tom případě rozumím radám nepátrat, ono to časem nějak dopadne,e. I tak je dobré vědět na čem je a být připravená na to, co můe nastat.
Razantně takovou situaci můe řeit ena, která je sama zajitěná a na manelovi existenčně nezávislá.
Holčina:
Zkoumat partnerovy výpisy vyaduje hodně drzosti nebo odvahy? Jak pro koho. On manel ke svým avantýrám odvahu a drzost nepotřebuje?
mám to chápat, e ta která je na manelovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří (popřípadě mu sebere mobil) a ta, která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?
Není tady
mamba napsal(a):
Holčina:
Jistěe potřebuje. Je to toté, musí počítat s následky. Stejně jako manelka pokud ho kontroluje. To platí obecně pro kadého, můe si kadý dělat co chce, ale musí počítat s následky. Ne lézt do mobilu a pak brečet, e nevím co s tím
Není tady
Kdy jsem se ho ptala tak mi řekl, e s ní nic neměl.
Bych skoro řekla, e při takový frekvenci styků "mobilních" se ty skutečný těko stíhají
On manel ke svým avantýrám odvahu a drzost nepotřebuje?
Některej ne... má i takový, kteří berou avantýry jako běnou součást ivota.
ta která je na manelovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří... která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?
Třeba nesmíří... ale tu pusu bude dret pravděpodobně spí, ne ta druhá. Voni se blbě dělají gesta s jedním dítětem v náručí, druhým za sukni, mateřskou jako jediným příjmem a bez monosti bydlení.
Není tady
helena napsal(a):
Kdy jsem se ho ptala tak mi řekl, e s ní nic neměl.
Bych skoro řekla, e při takový frekvenci styků "mobilních" se ty skutečný těko stíhají http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
On manel ke svým avantýrám odvahu a drzost nepotřebuje?
Některej ne... má i takový, kteří berou avantýry jako běnou součást ivota.
ta která je na manelovi finančně závislá, se s jeho úletem smíří... která není finančně závislá třeba podá návrh na rozvod?
Třeba nesmíří... ale tu pusu bude dret pravděpodobně spí, ne ta druhá. Voni se blbě dělají gesta s jedním dítětem v náručí, druhým za sukni, mateřskou jako jediným příjmem a bez monosti bydlení.
Helí , ale to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat .
Není tady
Kdo něco řeí jako gesto, tak to je pěkná hloupost.
Kdo to neřeí proto a tak, e to tak cítí.
April:
Vím, e já, jako nezávislá manelka bych manela spakovala, včetně pinavého prádla a poslala bych ho okamitě, bez průtahů a varování, k ní. (Bez ohledu na monost bydlení atd., to je jeho starost.) Uviděla bych, jestli se vzpamatuje, nebo je opravdu zamilovaný a po ui, s tím u stejně nic neudělám. Je toti zásadní rozdíl jen tak volně tokat a s někým skutečně kadodenně ít a mít společné starosti a povinnosti.
Jak píu, je moné, e "padne na hubu" a uvědomí si co opustil a začne si manelky váit, pak se "vyléčený"pokorně vrátí. Nebo potkal opravdovou lásku a pak je na místě, e odeel, dalí souití v nefunkčním manelství by pro mne ztratilo smysl. Neumím si představit, e bych doma měla prázdnou tělesnou schránku, která je v duchu stejně jinde a je pravděpodobné, e mu ve společné domácnosti se mnou vadí vechno. Takový krok je určitě velmi bolestný, ale podle mého názoru je lepí, ne dlouhodobá nejistota, jak to dopadne. Naopak si umím představit, jak straně by mě celá situace trápila a dlouhodobě vyčerpávala. Já bych hrála vabank.
ádost o rozvod není priorita, ta můe následovat podle situace, nebo nemusí.
Existenčně závislá ena na manelovi je v situaci sloitějí. Odhalení nevěry je pro ni stejně bolestné, rozhodně se s tím nemusí smířit, ale asi by postupovala obezřetněji. Hlavně proto, aby získala čas a postarala o případnou samostatnou existenci a zbavila se závislosti. Není to jednoduché, proto její řeení takové situace by mělo mít jiný postup. Např. po určitou dobu dělat "mrtvého brouka" a mezi tím hledat schůdnou cestu k osamostatnění se, aby byla připravená, kdyby k rozpadu manelství dolo.
Není tady
Majkafa:
Kadý jsme nastavený jinak, ale v mém případě by to jen gesto nebylo.
Já bych o něj ani "nebojovala", ani se nesnaila za cenu vlastního vyčerpání předvádět, e jsem lepí, ani bych mu nedala monost, aby licitoval. Umonila bych mu, aby dostal to, co chce, se vím vudy, aby poznal kdo je lepí na vlastní kůi.
Nebo přijmu druhou monost - e odejde definitivně za svou láskou, ale s tím musím počítat v kadém případě a nic bych s tím stejně nemohla udělat, i kdybych se samou snahou rozkrájela na kousíčky. To vechno je moné v případě, e jsem nezávislá.
Zcela jistě by mě to neuvěřitelně trápilo, ale vyřídila bych to jedním "řezem". Vím, e by se mi otevřel dalí prostor pro můj ivot. Jaký, to by záleelo jen na mně.
Existenčně závislá ena to bude řeit jinak, ale to se odvíjí od jejich konkrétních moností.
Není tady
to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat
Vdy jo... jene s výe uvedenou "zátěí" je větinou nutný i ty reakce korigovat. I kdybych tisíckrát chtěla, tak prostě nemůu třísknout dveřma a zdrhnout nebo chlapa vyhodit = tj. "já ti ukáu!", co JE v podstatě gesto, kdy současně vím, e se buď budu muset pokorně vrátit či ho stejně pokorně vzít zpátky.
Není tady
helena napsal(a):
to přece není o gestech. je to o tom, JAK budu reagovat
Vdy jo... jene s výe uvedenou "zátěí" je větinou nutný i ty reakce korigovat. I kdybych tisíckrát chtěla, tak prostě nemůu třísknout dveřma a zdrhnout nebo chlapa vyhodit = tj. "já ti ukáu!", co JE v podstatě gesto, kdy současně vím, e se buď budu muset pokorně vrátit či ho stejně pokorně vzít zpátky.
Ano, s tím souhlasím. Moná jen pouito slovo gesto v nesprávné souvislosti. Kdy vyhazuju partnera, nebo odcházím, nebo dělám cokoliv, nemělo by to být jen gesto. Protoe pokud to je jenom gesto a dooprady jsem to necítila a nechtěla, vrátí se mi to zpět.
Souhlasím i s tím, e pokud jsem soběstačná a samostatná (jak psala mamba), budu se rozhodovat jinak, ne s dětmi v náručí s jediným příjmem - rodičovský příspěvek.
Upravil(a) majkafa (6. 6. 2012 11:26)
mambo souhlasím s tebou a rozumím.
Já jsem to tenkrát podělala, kdy jsem pohlédnutím do mobilu mého BM zjistila skutečnost. Nebyla jsem připravená na tohle zjitění.
Ale s odstupem času vidím, e je to tak dobře.
A dnes u bych se zachovala, jak popisuje ty.
Protoe buď mě miluje a já jeho a ná vztah je pro oba hezký a uspokojující, nebo něco z toho neplatí a pak je to stejně k ničemu. Take není třeba se trápit, jenom řeit.
Ale rachuja u je stejně v pozici, e svému manelovi řekla, e něco tuí. Take tohle u stejně nevezme spět. A nejspí bude (budou) řeit. Důvěra u je vzájemně nabouraná. Její v něho, e asi někoho má a jeho v ni, e ona míruje.
Popravdě, nezávidím tuto situaci. A drím palce, aby řeení bolelo co nejméně.
Upravil(a) majkafa (6. 6. 2012 12:13)
Majkafa:
Tak to cítím já, ale finální řeení si stejně musí kadý vybrat sám, podle svých moností. Proto bych se určitě zajímala, na čem jsem, abych se včas mohla připravit na případnou změnu. Dělat mrtvého brouka dlouhodobě nic neřeí, jen se tím problém oddaluje.
Není tady
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.
Není tady
Na kontrolu výpisov by som u asi potrebovala nejaký silný impulz (t.j. pocit alebo viaceré indície, e sa deje niečo nezvyčajné) + gurá vyrovna sa s tým, čo zistím a čo nemusí vôbec by príjemné. "Nič s ňou nemal" je niekedy horie ako "jednorazovo sa s ňou vyspal", lebo predtavy, fantázie a nenaplnené túby sú vdy krajie ako realita. Na druhej strane, ak to nenaruí vá vah, nerieila by som to a počkala si, čo a ako sa vyvinie. Plus by som porozmýžala, či sa nedeje niečo zlé vo VAOM vzahu, čo ho núti hžada inde.
Upravil(a) Selima (8. 6. 2012 16:08)
Není tady
majkafa napsal(a):
mambo souhlasím s tebou a rozumím.
Já jsem to tenkrát podělala, kdy jsem pohlédnutím do mobilu mého BM zjistila skutečnost. Nebyla jsem připravená na tohle zjitění.
Ale s odstupem času vidím, e je to tak dobře.
A dnes u bych se zachovala, jak popisuje ty.
Protoe buď mě miluje a já jeho a ná vztah je pro oba hezký a uspokojující, nebo něco z toho neplatí a pak je to stejně k ničemu. Take není třeba se trápit, jenom řeit.
Taky souhlasím s Mambou.
A kdybych měla podezření,tak bych se do manelova mobilu kliďánko také podívala a kdo píe e ne,le sám sobě.A asi na to zjitění bych v tomhle případě připravená byla,jen by se mi to tím potvrdilo a já tak získala čas na uvaování,jaký bude dalí postup řeení této situace,jak se k tomu celému postavit.
Není tady
mamba napsal(a):
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.
vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....
Není tady
agewa napsal(a):
mamba napsal(a):
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....
agewo jednodue.. adresát ho rozlepí,přečte a odloí
Upravil(a) laminanonte (8. 6. 2012 21:30)
Není tady
laminanonte napsal(a):
agewa napsal(a):
mamba napsal(a):
Holčina:
Kontrola můe být cílená, v doslovném smyslu slídění po partnerových kontaktech. Někdy se ale vůbec nemusí jednat o kontrolu, např. kdy přijde výpis s nekonečným účtem za SMS a mnoha hodin volání. To by manelka musela být opravdu mimo realitu, aby si toho nevimla a nezajímalo ji, co se za jejími zády děje.vzhledem k tomu, e dopis je na adresáta a zalepený, tak teda nevím, jak bych zjistila co v něm je.
A pokud do té doby si nevimla, e manel tolik píe a telefonuje ....agewo jednodue.. adresát ho rozlepí,přečte a odloí
moná se mýlím,ale o podrobný výpis si musím zaádat, z běného se nedozvím kam a v kolik jsem volala či smskovala
Není tady