6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V bříku těhotné eny byla dvě miminka. První se druhého zeptalo:
- Věří v ivot po porodu?
- Určitě. Něco po porodu musí být. Moná jsme tu hlavně proto, abychom se připravili na to, co bude pak.
- Blbost, ádný ivot po porodu není. Jak by vůbec mohl vypadat?
- To přesně nevím, ale určitě tam bude víc světla, ne tady. Třeba budeme běhat po svých a jíst pusou.
- No to je přece nesmysl! Běhat se nedá. A jíst pusou, to je úplně směné! iví nás přece pupeční ňůra. Něco ti řeknu: ivot po porodu je vyloučený - pupeční ňůra je u teď moc krátká.
- Ba ne, určitě něco bude. Jen asi bude vechno trochu jinak, ne jsme tady zvyklí.
- Ale nikdo se přece odtamtud po porodu nevrátil. Porodem prostě ivot končí. A vůbec, ivot není nic, ne vleklá stísněnost v temnu.
- No, já přesně nevím, jak to bude po porodu vypadat, ale kadopádně uvidíme mámu a ta se o nás postará.
- Máma? Ty věří na mámu? A kde má jako podle tebe být?
- No přece vude kolem nás! V ní a díky ní ijeme. Bez ní bychom vůbec nebyli.
- Tomu nevěřím! ádnou mámu jsem nikdy neviděl, take je jasné, e ádná není.
- No ale někdy, kdy jsme zticha, můe zaslechnout jak zpívá, nebo cítit,jak hladí ná svět. Ví, já si fakt myslím, e opravdový ivot nás čeká a potom...
Není tady