18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
máte někdo zkuenost s výchovou slepé kočky? .My si před dvěma lety přinesli z ůtulku asi dvouletou kočku. měla ochrnutopu zadní nohu, sice pořád kobrtá, ale hodně se to zlepilo. poslední měsíc je "divná", popudlivá. včera jsem zjistila, e asi nevidí. Ven nechodí, take tam dalí nebetpečí urazu nehrozí.
Není tady
agewa napsal(a):
máte někdo zkuenost s výchovou slepé kočky? .My si před dvěma lety přinesli z ůtulku asi dvouletou kočku. měla ochrnutopu zadní nohu, sice pořád kobrtá, ale hodně se to zlepilo. poslední měsíc je "divná", popudlivá. včera jsem zjistila, e asi nevidí. Ven nechodí, take tam dalí nebetpečí urazu nehrozí.
ale jak se kní nadále chovat. máme jetě jednu kočku a psa.
Není tady
Mluvit na ni, aby věděla, kde kdo je. Záleí taky jak rychle oslepla. Nám ze dne na den oslepl pes na jedno oko, byl pár dní hodně nevrlý, nevěděl co se s ním děje. Te´d u si zvykl a my taky. U víme, e kdy se k němu blííme ze strany slepého ucha, musíme na něj mluvit, aby věděl a nelekal se.
Není tady
agewa napsal(a):
Tak podle mě by bylo nejlepí, kdyby kočku v první řadě prohlédl veterinář, vyetřil ji a přesně určil, co zvířeti schází Ono to, e je kočka poslední měsíc nějaká "divná", popudlivá a e podle chovatele "asi" přestala vidět, můe znamenat celou řadu problémů, m.j. e zvířátko můe mít i nádor na mozku a podobně.
agewo, já bych se neradila na internetu, co se slepou kočkou a její výchovou, já bych s ní ze veho nejdřív mazala k veterináři, aby odborník přesně určil, co kočce vlastně je. Ony laické úsudky nezkueného chovatele mohou v důsledku napáchat víc kody, ne uitku ...
Není tady
bohuel u víme , co jí je.
Má PRA - Progresivní atrofie sítnice , co je neléčitelné.
Spí mě zajímá, jak se k ni chovat, jak s ní jednat.
Není tady