Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 5. 6. 2012 2:40

Nikolko
♥------
Registrovaný: 26. 5. 2008
Příspěvky: 5

odkaz od anjelov

Dobry vecer,
mam naozaj velku dilemu. Ja nie som velmi spiritualny clovek, skor pragmaticky na rozdiel od mojich deti, sestry ci mami.
My zijeme v USA a kazde leto prichadzame spat na Slovensko. Takto nam to vyhovuje a mam pocit, ze kazdy je s tym vyrovnany.
Aj tento rok mame naplanovany navrat domov koncom juna, a navrat v srede augusta,  no moja mama mi telefonovala dnes a oznamila mi, ze dostala spravu od anjelov, ze sa nesmieme vratit domov (USA) pretoze koncom augusta (cca 16 august) postihne ameriku velka katastrofa.
Ja neviem co mam robit. Mame tu pracu, deti skolu, priatelov, rodinu. Mam verit, nemam,....

Preto vas prosim o pomoc, ako mate nejake schipnosti, prepojenia, prosim spytajte sa, ci su tieto prognozy opodstatnene alebo nie.
Pre mna je rodina to najdolezitejsie a preto spravim co musim


Dakujem pekne

Není tady

 

#2 5. 6. 2012 7:42

Sakura
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 4417

Re: odkaz od anjelov

Protože jsem též pragmatický člověk a na duchovno nevěřím (tímto se omlouvám, že sem vůbec přispívám, nepřišla jsem nikoho urazit, nakoukla jsem ze zvědavosti), spíš bych zapátrala, jestli maminka nemá nějaký racionální problém či důvod, proč by vás chtěla mít u sebe a nechtěla, abyste se do USA vraceli. Neonemocněla? Necítí se osamělá? Atd... Třeba v podvědomí tuhle touhu má a ta se promítla do jejího "snu o andělech". Zkusila bych to zjistit.

Není tady

 

#3 5. 6. 2012 9:21

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9213

Re: odkaz od anjelov

Promin, ale pri cteni tveho prispevku jsem si vzpomnela na jeden aktualni for:

Konec Mayskeho kalendare se b lizi. 21.12. tohoto roku konci a nastane konec sveta.
Kdo chcete prezit, prijedte do Cech. Jsme o 30 let pozadu big_smile


Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

 

#4 5. 6. 2012 13:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: odkaz od anjelov

lol
Nikolko, to je ažká vec...mama može ma skvelý inštínkt, alebo aj správu od anjelov - ale čo ak nie? Ja za seba by som dala na pocit v žalúdku, ak na to pomyslím: či mi je od neho zle alebo dobre, keď si pomyslím, že ostanem na Slovensku - alebo naopak.
Neviem bohužiaž o nikom, kto by mal solídne prorocké schopnosti a myslím si, že v dnešnej dobe ani takého niet. Je príliš nejednoznačná, príliš rozbúrená, príliš chaotická. Nedá sa ani intuitívne vyvodi, čo bude...
Z duchovného hžadiska ide pravdepodobne o to, ako udrža rovnováhu a naopak sa nedrža kŕčovito starého technokratického myslenia - a aj si myslím, že pospojovaná žudská mysež má dos sily na to, aby tak alebo onak ovplyvnila dajme tomu počasie.  Ale: nemám najmenšie tušenie, aké hlbinné sily tohto typu posobia vo Štátoch - čo sa tam deje pod tým nablýskaným chrómovým povrchom. Pritom to je to, čo ovplyvní nakoniec možno aj to počasie, alebo čo iné - a čo by sa mohlo da vycíti, vysnori.
Ale nakoniec - aj vᚠodjazd aj prípadná katastrófa (klopklop na drevo) pripadajú na polovicu augusta - tak si nejako zariaďte ešte týždeň tu na Slovensku, nie? A uvidíš smile a aj mama možno bude kžudná.


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#5 5. 6. 2012 15:15

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj
Registrovaný: 1. 2. 2008
Příspěvky: 2557

Re: odkaz od anjelov

Ufff. Hned jsem si vzpomněla na proroctví z palmových listů. Tam se píše:

V roce 2012 zkolabuje finanční systém USA. Stát již nebude schopen dostát svým závazkům vůči osobám, které zaměstnává. To povede k řetězové reakci  a chaosu v celé společnosti. Řada obchodů, továren a bank zkrachuje, stále víc lidí bude bez práce, a tím i bez obživy. Ve velkoměstech bude docházet k nepokojům a rabování, ozbrojené bandy budou řádit také na venkově. Lidé budou umírat. Vláda se pokusí dostat situaci pod kontrolu nasazením loajálního zbytku armády, což se jí ovšem podaří jenom z části. Hospodářská situace tak povede k poměrům, které budou připomínat občanskou válku. Tato situace potrvá až do poloviny roku 2017.

No tím nechci říct, že bych tomu stopro věřila, ale připomnělo se mi to.

V téhle věci je těžké nějak radit, ale sama musíš vědět jak byla a je maminka v tomhle úspěšná. Pokud měla vždycky její varování a rady opodstatnění a potvrdily se, tak bych se k ní přiklonila. Takový rozumný kompromis je co radí Lupina.... prostě si to o týden prodloužit wink


Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

 

#6 5. 6. 2012 15:35

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír
Registrovaný: 19. 1. 2011
Příspěvky: 747

Re: odkaz od anjelov

Já si zase vzpomínám na film Proroctví..... Otázka je, na kolik je to zpráva od andělů a nakolik matky vroucné přání uložené v podvědomí, abyste s ní zůstali déle...... Těžko něco radit.


Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

 

#7 6. 6. 2012 20:42

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 9213

Re: odkaz od anjelov

Film Proroctví je naprosto perfektní.


Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů