Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#101 4. 6. 2012 17:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Jak se žije v dnešní době ??

Petr100 napsal(a):

Mně se žije v dnešní době výborně. Již 22 roků.

stolt někdy je líp , někdy je hůř, ale pořád je líp než bylo

Není tady

#102 4. 6. 2012 17:42

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale já fakt netoužím mít po nějakém šíleném zisku za cenu všeho. Jsou i důležitější věci než být od rána do večera v práci,včetně víkendů a mít sice x prašulí na kontě,ale i to něco stojí. A kvalifikaci si momentálně doplňuji,příští rok budu končit a dál se uvidí.

on tě někdo nutí pracovat od rána do večera a o víkendech? 
a to, že si ve svých 40 letech doděláváš teprve maturitu, tím bych se až tak nechlubila. co myslíš, že se pro tebe s maturitou změní? nic, zaměstnavatel dá přednost mladému absolventovi nebo někomu s praxi.

April - já to nepsala. dumbom

já vím ,že ne, to psala reňas butter, zkusím to opravit

Není tady

#103 4. 6. 2012 17:43

REŇAS
Host

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

Ale já fakt netoužím mít po nějakém šíleném zisku za cenu všeho. Jsou i důležitější věci než být od rána do večera v práci,včetně víkendů a mít sice x prašulí na kontě,ale i to něco stojí. A kvalifikaci si momentálně doplňuji,příští rok budu končit a dál se uvidí.

a to, že si ve svých 40 letech doděláváš teprve maturitu, tím bych se až tak nechlubila. co myslíš, že se pro tebe s maturitou změní? nic, zaměstnavatel dá přednost mladému absolventovi nebo někomu s praxi.

To jsem psala já. Nechlubím se,ale nemám se za co stydět. A už jsi to sama napsala a jsme u těch mladých.

#104 4. 6. 2012 17:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

dusička napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

dusičko, co tě na reňas tak sejří, že pořád řešíš a ptáš se proč proč ?

Pavli - nesejří tak nějak nic, ale zajímalo by mě to,proč Reňas vaděj lidi ve společnosti,který se honěj za prachama a kupujou si značkový oblečení.

Ale vůbec nevadí. Je to jejich život,ale napadlo mě to jako téma a trochu si podiskutovat o dnešní společnosti smile Nebo si snad myslíte,že vše co se děje,je správné?? Vy se nepozastavíte nad tím,když v TV ve zprávách mluví o tom,že kluka v metru mlátil jeden syčák a lidi(hlavně)chlapi dělají,že nic a stojí pár kroků od té situace??

tak se na zprávy nedívej!  nekoukám a žiju lol

Není tady

#105 4. 6. 2012 17:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

tak se na zprávy nedívej!  nekoukám a žiju smile

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#106 4. 6. 2012 17:46

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

REŇAS napsal(a):

Vy se nepozastavíte nad tím,když v TV ve zprávách mluví o tom,že kluka v metru mlátil jeden syčák a lidi(hlavně)chlapi dělají,že nic a stojí pár kroků od té situace??

Vidím, že na ty zprávy nekoukám správně.
Proč se dívat na negativní zprávy, se kterýma vůbec, ale vůbec nic nemůžeš udělat? Lepší nevědět.
A je zbytečný se u těch zpráv rozčilovat, tím těm obětem nepomůžeš.

Není tady

#107 4. 6. 2012 17:46

REŇAS
Host

Martinka1 napsal(a):

Reni, všimla jsem si, že už poněkolikáté jsi napsala, že jsi toho hodně zažila (předpokládám že špatného), možná že vidíš svět podle svých špatných předchozích zkušeností?

Ale všichni nemají stejné zkušenosti jako Ty, takže to uvidí jinak...

Né,né,právě naopak,dokážu si užívat života se všemi pozitivy i negativy,právě i možná díky těmto věcem. wink

#108 4. 6. 2012 17:47

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

dusička napsal(a):

aprill napsal(a):

To jsem psala já. Nechlubím se,ale nemám se za co stydět. A už jsi to sama napsala a jsme u těch mladých.

je rozdíl absolvent ve 20 a absolvent ve 40. copak to nechápeš? a mimochodem na absolventa ze SŠ, může  zaměstnavatel dostat  dotaci.

Není tady

#109 4. 6. 2012 17:48

REŇAS
Host

dusička napsal(a):

No někdy je dobré se dívat,aby zase neměl člověk jen růžové brýle a pak byl třeba nemile a nebo zase naopak mile překvapen.
A víte,že je to i zdroj informací a třeba i díky zprávám,můžete někomu nebo v něčem pomoci?? wink

#110 4. 6. 2012 17:48

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Reni, já Ti tu maturitu přeju, vůbec si nemyslím že by ses s tím nemohla chlubit.
Jenom podle mé zkušenosti, mám VŠ (nechlubím se, jen informuju) a je mi teď úplně nanic.
Pokud nemáš slíbenou práci, ke které Ti chybí jen maturita... tak se obávám, že Ti to moc nepomůže.
No možná pomůže, pokud půjdeš pracovat do státní správy, jinak nevím.

Formální školství je dobré pro ten "starý systém", který se hroutí, myslím že do budoucnosti bude potřeba spíš to, aby lidi dělali to, co je baví, protože to pak budou dělat rádi a dobře :-)

Není tady

#111 4. 6. 2012 17:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

dusička napsal(a):

No někdy je dobré se dívat,aby zase neměl člověk jen růžové brýle a pak byl třeba nemile a nebo zase naopak mile překvapen.
A víte,že je to i zdroj informací a třeba i díky zprávám,můžete někomu nebo v něčem pomoci?? wink

Asi budu cynik, ale nejlepší je pomoct sobě. Cizím lidem stejně nepomůžeš (určitě ne, pokud ty zprávy jsou o včerejších událostech a minulost se změnit nedá, že jo).
Jinak zprávy jsou i jinde než v TV a neboj, všechny DŮLEŽITÉ zprávy se ke každému dostanou.

Fakt si myslím, že každý by měl začít sám u sebe. Na světě je 7 miliard lidí a každou sekundu se někomu děje něco špatného. Nemůžem zachránit všechny. Doopravdy můžeme pomoct jen sobě.

Není tady

#112 4. 6. 2012 17:51

REŇAS
Host

aprill napsal(a):

REŇAS napsal(a):

dusička napsal(a):

[/b]

je rozdíl absolvent ve 20 a absolvent ve 40. copak to nechápeš? a mimochodem na absolventa ze SŠ, může  zaměstnavatel dostat  dotaci.

Chápu. Šance na lepší budoucnost je vždy,člověk nemusí usnout na vavřínech ani ve čtyřiceti. Ale po Tvých slovech bychom to rovnou my čtyřicátnici mohli zabalit,nemyslíš?? big_smile Dobře,jdu si,už kopat hrob. big_smile big_smile

#113 4. 6. 2012 17:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Martinka1 napsal(a):

Reni, já Ti tu maturitu přeju, vůbec si nemyslím že by ses s tím nemohla chlubit.
Jenom podle mé zkušenosti, mám VŠ (nechlubím se, jen informuju) a je mi teď úplně nanic.
Pokud nemáš slíbenou práci, ke které Ti chybí jen maturita... tak se obávám, že Ti to moc nepomůže.
Formální školství je dobré pro ten "starý systém", který se hroutí, myslím že do budoucnosti bude potřeba spíš to, aby lidi dělali to, co je baví, protože to pak budou dělat rádi a dobře :-)

reňas si myslí, že až bude mít  maturitu, tak si všichni sednou na pr.... a prosím tě v jakém oboru budeš mít maturitu?

Není tady

#114 4. 6. 2012 17:53

REŇAS
Host

Martinka1 napsal(a):

REŇAS napsal(a):

dusička napsal(a):

Asi budu cynik, ale nejlepší je pomoct sobě. Cizím lidem stejně nepomůžeš (určitě ne, pokud ty zprávy jsou o včerejších událostech a minulost se změnit nedá, že jo).
Jinak zprávy jsou i jinde než v TV a neboj, všechny DŮLEŽITÉ zprávy se ke každému dostanou.

Fakt si myslím, že každý by měl začít sám u sebe. Na světě je 7 miliard lidí a každou sekundu se někomu děje něco špatného. Nemůžem zachránit všechny. Doopravdy můžeme pomoct jen sobě.

Já vím Marti,máme tady tisk a hlavně internet,co bychom si bez něj my všichni počali a bez Babinetu?? smile

#115 4. 6. 2012 17:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

aprill napsal(a):

REŇAS napsal(a):

Chápu. Šance na lepší budoucnost je vždy,člověk nemusí usnout na vavřínech ani ve čtyřiceti. Ale po Tvých slovech bychom to rovnou my čtyřicátnici mohli zabalit,nemyslíš?? big_smile Dobře,jdu si,už kopat hrob. big_smile big_smile

tak jsem to zrovna nemyslela, ale máš moc velké očekávání. nic se pro tebe nezmění, jen budeš mít maturitu.

Není tady

#116 4. 6. 2012 17:56

REŇAS
Host

aprill napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

reňas si myslí, že až bude mít  maturitu, tak si všichni sednou na pr.... a prosím tě v jakém oboru budeš mít maturitu?

Dovol,abych se vyjádřila,né nemyslím. big_smile big_smile  Pokračuji vce méně v mém původním oboru,ale nemusím Ti to tady psát. wink

#117 4. 6. 2012 17:56

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

Já vím Marti,máme tady tisk a hlavně internet,co bychom si bez něj my všichni počali a bez Babinetu?? smile

Bez Babinetu si poradím, stejně jsem tu po několika letech :-)
Bez internetu hůř, ale rozdíl je (pro mě), že na netu máš výběr, jaké zprávy číst, od různých zdrojů a taky o tom můžeš přemýšlet, pokud dostaneš zprávy protichůdné (samozřejmě mám radši "alternativní" zdroje zpráv).
TV dává pouze 1 pohled, a to ten "většinový" - neboli úplně blbý. tillfreds

Není tady

#118 4. 6. 2012 17:58

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

aprill napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Dovol,abych se vyjádřila,né nemyslím. big_smile big_smile  Pokračuji vce méně v mém původním oboru,ale nemusím Ti to tady psát. wink

aha, takže veřejnosprávní. možná technika by měla více šancí

Není tady

#119 4. 6. 2012 17:59

REŇAS
Host

aprill napsal(a):

REŇAS napsal(a):

aprill napsal(a):

tak jsem to zrovna nemyslela, ale máš moc velké očekávání. nic se pro tebe nezmění, jen budeš mít maturitu.

Jak Ty můžeš vědět,jaké mám očkávání. Třeba to dělám proto,že mě to i baví. Jakékoliv dovzdělání,rekvalifikace o když  třeba později je na škodu? To jsem nevěděla. wink

#120 4. 6. 2012 18:00

REŇAS
Host

aprill napsal(a):

REŇAS napsal(a):

aprill napsal(a):

aha, takže veřejnosprávní. možná technika by měla více šancí

aprill,pleteš se. wink

#121 4. 6. 2012 18:01

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Já to chápu, moc jsem chtěla mít titul, tak jsem ho měla. Tenkrát to pro mě byl cíl nejvyšší :-) Prostě jsem to dělala pro to, abych měla školu a titul, a bylo mi úplně jedno, jaké budu mít pak uplatnění :-)

Je fakt, že ve státní správě si na papíry hrajou... ve chvíli, kdy člověk odejde "svou cestou", je mu to už na nic. Logicky. :-)

Není tady

#122 4. 6. 2012 18:03

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

aprill napsal(a):

REŇAS napsal(a):

Jak Ty můžeš vědět,jaké mám očkávání. Třeba to dělám proto,že mě to i baví. Jakékoliv dovzdělání,rekvalifikace o když  třeba později je na škodu? To jsem nevěděla. wink

fakt se mi nechce dohledávat, to co jsi psala tuším před měsícem....
co je tak tajného na tvém oboru, který tě tak baví?

Upravil(a) aprill (4. 6. 2012 18:04)

Není tady

#123 4. 6. 2012 18:03

REŇAS
Host

Martinka1 napsal(a):

REŇAS napsal(a):

Bez Babinetu si poradím, stejně jsem tu po několika letech :-)
Bez internetu hůř, ale rozdíl je (pro mě), že na netu máš výběr, jaké zprávy číst, od různých zdrojů a taky o tom můžeš přemýšlet, pokud dostaneš zprávy protichůdné (samozřejmě mám radši "alternativní" zdroje zpráv).
TV dává pouze 1 pohled, a to ten "většinový" - neboli úplně blbý. tillfreds

Já vím,to byla nadsázka. wink Já,už tu také nejsem tak často,přišla jsem tu zas po nějaké době. Maximálně jsem jen třeba nakoukla bez přihlášení.

#124 4. 6. 2012 18:07

REŇAS
Host

Martinka1 napsal(a):

Já to chápu, moc jsem chtěla mít titul, tak jsem ho měla. Tenkrát to pro mě byl cíl nejvyšší :-) Prostě jsem to dělala pro to, abych měla školu a titul, a bylo mi úplně jedno, jaké budu mít pak uplatnění :-)

Je fakt, že ve státní správě si na papíry hrajou... ve chvíli, kdy člověk odejde "svou cestou", je mu to už na nic. Logicky. :-)

No já za sebe  píšu,že  se mi i rozšířily zdravotní omezení a proto tím dovzděláním se se mi trochu rozšíří možnosti. wink

#125 4. 6. 2012 18:11

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

REŇAS napsal(a):

No já za sebe  píšu,že  se mi i rozšířily zdravotní omezení a proto tím dovzděláním se se mi trochu rozšíří možnosti. wink

To je dobře. A bude Tě to i bavit?
Já jsem dospěla k tomu, že pokud nevidím smysl (čekoholi), nemá cenu se tomu věnovat :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí