Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 31. 5. 2012 13:58

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: odůvodnělý rozchod?

tynpa napsal(a):

já myslela psychologa pro sebe...abych mu neubližovala tím, jaká jsem...

pokud si myslíš že je chyba v tobě a potřebuješ psychologa, tak přece kvuli sobě, ne kvuli někomu jinému. Nebo copak když on potom od tebe odejde, tak to v čem ti pomohl psycholog zahodíš, protože už to nepotřebuješ? Protože to bylo jen kvuli němu?
Navíc, pokud něco zdůvodňuješ "že to podstupuješ kvuli němu", tak to dost zavání citovým vydíráním wink

Upravil(a) PetrHl (31. 5. 2012 13:58)

Není tady

#27 31. 5. 2012 15:51

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Jak to čtu, přítel zjistil, že mu takový vztah nevyhovuje a ukončil ho. Nemá cenu přemlouvat ke vztahu někoho, kdo v něm být nechce. Ono je to složité i v případě, když oba chtějí :-)
Radím nechat ho jít a najít si někoho jiného. Časem.

Není tady

#28 31. 5. 2012 17:22

tynpa
♥------

PetrHl napsal(a):

tynpa napsal(a):

pokud si myslíš že je chyba v tobě a potřebuješ psychologa, tak přece kvuli sobě, ne kvuli někomu jinému. Nebo copak když on potom od tebe odejde, tak to v čem ti pomohl psycholog zahodíš, protože už to nepotřebuješ? Protože to bylo jen kvuli němu?
Navíc, pokud něco zdůvodňuješ "že to podstupuješ kvuli němu", tak to dost zavání citovým vydíráním wink

já jsem napsala že jak kvůli němu, tak i kvůli sobě......Protože i mě samotné to vadí

Není tady

#29 31. 5. 2012 19:14

agewa
♥♥♥♥♥♥-

tynpa napsal(a):

PetrHl napsal(a):

tynpa napsal(a):

já jsem napsala že jak kvůli němu, tak i kvůli sobě......Protože i mě samotné to vadí

tos sice napsala, ale pokaždé dᚠJEHO jako první důvod . Nemělo by to být obráceně? Nebo - ještě lépa- jen kvůli tobě?

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí