27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
tynpa napsal(a):
já myslela psychologa pro sebe...abych mu neubliovala tím, jaká jsem...
pokud si myslí e je chyba v tobě a potřebuje psychologa, tak přece kvuli sobě, ne kvuli někomu jinému. Nebo copak kdy on potom od tebe odejde, tak to v čem ti pomohl psycholog zahodí, protoe u to nepotřebuje? Protoe to bylo jen kvuli němu?
Navíc, pokud něco zdůvodňuje "e to podstupuje kvuli němu", tak to dost zavání citovým vydíráním
Upravil(a) PetrHl (31. 5. 2012 13:58)
Není tady
Jak to čtu, přítel zjistil, e mu takový vztah nevyhovuje a ukončil ho. Nemá cenu přemlouvat ke vztahu někoho, kdo v něm být nechce. Ono je to sloité i v případě, kdy oba chtějí :-)
Radím nechat ho jít a najít si někoho jiného. Časem.
Není tady
PetrHl napsal(a):
tynpa napsal(a):
pokud si myslí e je chyba v tobě a potřebuje psychologa, tak přece kvuli sobě, ne kvuli někomu jinému. Nebo copak kdy on potom od tebe odejde, tak to v čem ti pomohl psycholog zahodí, protoe u to nepotřebuje? Protoe to bylo jen kvuli němu?
Navíc, pokud něco zdůvodňuje "e to podstupuje kvuli němu", tak to dost zavání citovým vydíráním
já jsem napsala e jak kvůli němu, tak i kvůli sobě......Protoe i mě samotné to vadí
Není tady
tynpa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
tynpa napsal(a):
Navíc, pokud něco zdůvodňuje "e to podstupuje kvuli němu", tak to dost zavání citovým vydíránímjá jsem napsala e jak kvůli němu, tak i kvůli sobě......Protoe i mě samotné to vadí
tos sice napsala, ale pokadé dá JEHO jako první důvod . Nemělo by to být obráceně? Nebo - jetě lépa- jen kvůli tobě?
Není tady