29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Krásný plán. Tak ať to vyjde.
Můžu se zeptat, jakou barvu plánuješ?
Není tady
Jednu zeď čokoládově hnědou, tu, na které bude nový nábytek, a ostatní bílé, aby nebyl obývák moc tmavý.
Mí chlapi mě ukecávají ještě udělat to poslední, co není rekonstroované - novou podlahu, ale do toho se mi vůbec nechce. Protože ani nejsem rozhodnutá, jakou podlahu bych chtěla. Teď tam mám koberec na parketách, parkety jsou špatné a nelze je renovovat. Na ty už se byla podívat firma, co to dělá a říkali, že tohle už by nešlo.
Tak si ještě nechám tu poslední věc v bytě až do doby příštího malování obýváku.
Tví chlapi jsou praktičtí - je jim jasné, že je lepš vzít všechno šmahem...
Z mé zkušenosti - vymalování je změna o 100%, ale nová podlaha - to je o 1000%
Kdybych váhala jenom z důvodu, že nevím, jakou (kdybych měla prachy) , tak bych neváhala.
Ono se totiž blbě rozhoduje znovu převrátit domácnost vzhůru nohama, když už je jednou vymalováno a naklizeno.
V čem váháš u podlahy? V barvě nebo v materiálu?
Není tady
majkafa napsal(a):
Jednu zeď čokoládově hnědou, tu, na které bude nový nábytek, a ostatní bílé, aby nebyl obývák moc tmavý.
Mí chlapi mě ukecávají ještě udělat to poslední, co není rekonstroované - novou podlahu, ale do toho se mi vůbec nechce. Protože ani nejsem rozhodnutá, jakou podlahu bych chtěla. Teď tam mám koberec na parketách, parkety jsou špatné a nelze je renovovat. Na ty už se byla podívat firma, co to dělá a říkali, že tohle už by nešlo.
Tak si ještě nechám tu poslední věc v bytě až do doby příštího malování obýváku.
čokoládově hnědá je úžasná, ale místo bílé bych volila kapučíno nebo lehounce béžovou
Není tady
Jess, kdepak. Rekonstrukce mého bytu začala 6.4.2011 a už jsem z toho fakt unavená. Zatím zůstane koberec.
Ta hnědá bude majko super, ale taky bych zvolila tu druhou lehce šmrnclou něčím jiným, třeba tu bílou kávu, ať to moc nebije
Není tady
majkafa napsal(a):
Jess, kdepak. Rekonstrukce mého bytu začala 6.4.2011 a už jsem z toho fakt unavená. Zatím zůstane koberec.
Aha, tak to chápu. Je třeba se trochu zabydlet.
Není tady
Dík za rady, ale přesto, teď mám celou bílou a zůstanu u bílé. Vím, jak mi to ladí k sedačce a novému nábytku a dveřím s dřevěnými obložkami a koberci.
holcina napsal(a):
Ta hnědá bude majko super, ale taky bych zvolila tu druhou lehce šmrnclou něčím jiným, třeba tu bílou kávu, ať to moc nebije
Tak pro me hneda urcite ne.Takova barva na me pusobi smutne,depresivne.Mam rada vesele barvy,oranzovou,fialovou,cervenou,zlutou....
Není tady
Hnědá je krásně teplá a vlídná. Ložnici mám meruńkovou,pokoj pro návštěvy takový pískový, chodbu a kuchyni zvláštně zelenou.
Ložnici mám veselou, velkou knihovnu, velikánskou postel a na zdech asi 20 obrázků od Marie Brožové. Hezky se mi tam sní.
Skuhrám, co jsem zase všechno snědla. Na večeři dva chleby, pak mozzarellu s rajčetem, krabičku pralinek a půl sáčku brambůrků. Ach jo.
Není tady
...dorazila jsem brambůrky
Není tady
Judyna napsal(a):
...dorazila jsem brambůrky
víš jaká je to hrůza,když se podívám na svoje fotky jen před několika málo lety a zároveň aletaky před 20 kily?!
Se ani neodvažuju právě proto na nějakou preventivku k obvodákovi-kdoví,co by všechno zjistil,třeba cukrovku a tak a to mě teda netřeba.
Není tady
aeva1 napsal(a):
Kdysi jsem sem chodila ráda, teď když jednou za čas nahlídnu ... ani psát se nechce ...
Mne už ani čítať...
Není tady
syna nepřijali na VŠ, zítra dělá přijímačky ještě na jednu...žádná tragédie,ale mrzí mě to
Není tady
rejka napsal(a):
syna nepřijali na VŠ, zítra dělá přijímačky ještě na jednu...žádná tragédie,ale mrzí mě to
škoda...držím palce ať vyjde ta druhá
Není tady
holcina napsal(a):
rejka napsal(a):
škoda...držím palce ať vyjde ta druhá
Víš holči, nevím jestli by to byla výhra. Včera mi řekl,že kdyby ho náhodou na tu druhou vzali,že on na ní nechce...tak,proč ses na ní hlásil??? Nedokázal odpovědět...zatím mu vše vycházelo.Nejspíš si nepřipouštěl,že ho nevezmou.A koneckonců,nejspíš jsem si to nepřipouštěla ani já.
Není tady
jejda, tak o to mě to mrzí víc:-((( dceru vzali podmínečně, ještě nemá vysvědčení. Posílat ho prý bude na všechny tři školy co si vybrala a uvidí se až pak
Není tady
holcina napsal(a):
jejda, tak o to mě to mrzí víc:-((( dceru vzali podmínečně, ještě nemá vysvědčení. Posílat ho prý bude na všechny tři školy co si vybrala a uvidí se až pak
Vysvědčení má,odmaturoval dobře,ale....
Dceři gratuluji a tobě v dobrém závidím....ale říkám si,že tak to má asi být a jeho cesta se nejspíš bude ubírat jiným směrem... nějak to dopadne
Není tady
Dopadne to tak jak má:-))) neboj
Není tady
Ešte teraz mi srmdia ruky o gumených rukavíc... Ráno sme boli robiť ako firma jednu takú dobrovoľnícku prácu a bola to sranda, páčilo sa mi to a všetko bolo fjan, až na tie gumené rukavice - v tom teple som vytiahla ruky úplne mokré a toho pachu sa neviem furt zbaviť.
Není tady
Mám za sebou 10 umytých oken. Bolí mne záda a ramena, chtěla jsem si ještě nějak aktivně užít zbytek dne, ale asi ne..
Není tady
Taky skuhrám, ještě pořád jsem v práci
Není tady
prezila jsem sok teto petiletky. Celnici mi - zatim telefonicky - nauradovali clo ve vysi 600 000 Kc. Za moje osobni veci. To byl prevoz mimo EU.
Bydlic v EU, nic by me pro prevozu autem pres hranice nehrozilo. Ufffff.....celnik mi telefonicky sdelil, ze pokud neprokazu, ze je vec moje zustane u nej. Kolegove se pritom chovali hrdinsky a vec nepredali. Vec je moje uz desetileti a ted mam dokazovat , ze ji mam, jedinny dukaz by byly ma danova priznani z majetku. Ovsem ty jsem nedala, protze se mi nechtela platit dan. Cena je stejne lehce nahodnocena.
Upravil(a) sahleb (17. 6. 2012 15:10)
Není tady
Jsem taky ještě pořád v práci.
Ale zase, díkybohu za práci. Takže je to vlastně na radovací.