18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj Ero, asi bych radi nenosila ádnou kytku - já rodila v létě a květiny byly z hygienických důvodů zakázaný (podle mě nesmysl, ale to je jiná otázka). Dusy z citrusů se taky nedoporučují kvůli moné alergické reakci miminka (přes mléko maminky), ale třeba jablečný by snad měl být bez problémů. Já osobně bych měla radost třeba z kontryhelového čaje (je výborný na hojení po porodu), manel mi ho vařil a nosil dokonce do porodnice v pet-flace A potěila by mě např. nějaká hezká kníka pro miminko; sice ji nevyuije hned, ale za čas se mu bude líbit určitě.
Není tady
S tim ovocem to ale moc neprehanej, jestli ji ho tam nosi vsechny kamaradky, tak to asi nestihne snist. Mluvim z vlastni zkusenosti, ja ovoce nade vse miluju ale kdyz mi kazdy prinesl pytel ovoce tak jsem to fakt nestihala. Navic nosili i pomerance a ty se nedoporucujou i kdyz v porodnici jsme je taky dostavali. Knizka je moc hezky darecek, pry je moc hezka knizka od Kiedronovy, a ma i CD kde ukazuje jak chovat spravne novorozenatka coz muze byz dobry pro prvorodicku. Jinak nejakou hracku, kterou vyuzijou pozdeji ale prece. Ja mela nejvetsi radost z odsavacky, dost mi pomohla :-).
Není tady
Kdy tak holky mluvěj o kníkách, tak mě napadl takovej ten deníček miminka. Dělají různý a najde je v kadém větím knihkupectví
Není tady
Nebo se prodavaji jenom miminkovsky alba primo pro kluka nebo holcicku
Není tady
A co třeba pár oblíbených dortíčků? Mě je tenkrát do porodnice přinesla má neoblíbená tchýně, ale radost jsem z nich měla po vech těch nemastných neslaných blafech velikou - hned se po nich zapráilo, mňam, mňam...
Není tady
Já jsem ségře do porodnice přinesla pro její dcerku takový ty mrňavý bačkůrky (látkový, měkký, spí ponoky). Zatím tam měla včechno erární, tak z toho byla naměkko, kdy je dcerce navlíkla na noičky. A určitě je pak jetě dlouho uila. No a maminku určitě potěí časopis nebo noviny a třeba pomáda na rty, zvlá teď v zimě je v nemocnici suchý vzduch.
Není tady
Ero mě nejvíce udělal radost plavací kruh! Nemohla jsem si sednout, jak jsem byla itá a to byl opravdu dárek k nezaplacení
Není tady
Stránky: 1