|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Ahoj Ero, asi bych radši nenosila žádnou kytku - já rodila v létě a květiny byly z hygienických důvodů zakázaný (podle mě nesmysl, ale to je jiná otázka). Džusy z citrusů se taky nedoporučují kvůli možné alergické reakci miminka (přes mléko maminky), ale třeba jablečný by snad měl být bez problémů. Já osobně bych měla radost třeba z kontryhelového čaje (je výborný na hojení po porodu), manžel mi ho vařil a nosil dokonce do porodnice v pet-flašce
A potěšila by mě např. nějaká hezká knížka pro miminko; sice ji nevyužije hned, ale za čas se mu bude líbit určitě.
Není tady
S tim ovocem to ale moc neprehanej, jestli ji ho tam nosi vsechny kamaradky, tak to asi nestihne snist. Mluvim z vlastni zkusenosti, ja ovoce nade vse miluju ale kdyz mi kazdy prinesl pytel ovoce tak jsem to fakt nestihala. Navic nosili i pomerance a ty se nedoporucujou i kdyz v porodnici jsme je taky dostavali. Knizka je moc hezky darecek, pry je moc hezka knizka od Kiedronovy, a ma i CD kde ukazuje jak chovat spravne novorozenatka coz muze byz dobry pro prvorodicku. Jinak nejakou hracku, kterou vyuzijou pozdeji ale prece. Ja mela nejvetsi radost z odsavacky, dost mi pomohla :-).
Není tady

Když tak holky mluvěj o knížkách, tak mě napadl takovej ten deníček miminka. Dělají různý a najdeš je v každém větším knihkupectví
Není tady
Nebo se prodavaji jenom miminkovsky alba primo pro kluka nebo holcicku
Není tady
A co třeba pár oblíbených dortíčků? Mě je tenkrát do porodnice přinesla má neoblíbená tchýně, ale radost jsem z nich měla po všech těch nemastných neslaných blafech velikou - hned se po nich zaprášilo, mňam, mňam...
Není tady
Já jsem ségře do porodnice přinesla pro její dcerku takový ty mrňavý bačkůrky (látkový, měkký, spíš ponožky). Zatím tam měla včechno erární, tak z toho byla naměkko, když je dcerce navlíkla na nožičky. A určitě je pak ještě dlouho užila. No a maminku určitě potěší časopis nebo noviny a třeba pomáda na rty, zvlášť teď v zimě je v nemocnici suchý vzduch.
Není tady
Ero mě nejvíce udělal radost plavací kruh! Nemohla jsem si sednout, jak jsem byla šitá a to byl opravdu dárek k nezaplacení 
Není tady
Stránky: 1