Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 26. 5. 2012 10:33

Roman007
♥------

SERVICE FOR AG, personnel agency - práce v zahraničí

Dobrý den, znáte někdo SERVICE FOR AG, personnel agency, jedná se o zprostředkování práce do zahraničí, mám od nich nabídku do USA. Jaké máte s touto agenturou zkušenosti, děkuji.

Není tady

#2 27. 5. 2012 10:47

Kamila99
♥------

Re: SERVICE FOR AG, personnel agency - práce v zahraničí

Ahoj agenturu znám z Rakouska, otec jezdí pracovně do Anglie a tato agentura to domlouvala.

Není tady

#3 27. 5. 2012 22:24

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Roman007 napsal(a):

Dobrý den, znáte někdo SERVICE FOR AG, personnel agency, jedná se o zprostředkování práce do zahraničí, mám od nich nabídku do USA. Jaké máte s touto agenturou zkušenosti, děkuji.

Romane,
zkoušela jsem ji hledat na netu, ale nepodařilo se...mohl bys mi prosím poslat odkaz do soukromé zprávy? Děkuji smile

Sandra

Není tady

#4 3. 6. 2012 22:15

Kamila99
♥------

Dobrý večer přátelé, WWW stránky jsem nenašla, mám pouze email: service.for.ag@gmail.com. Jinak myslím že agentura funguje dobře, dva kamarádi odjíždí do Anglie, otec jim to u nich domlouval, ale dá se to prí i přes tento email

Upravil(a) Kamila99 (3. 6. 2012 22:19)

Není tady

#5 7. 6. 2012 10:13

Roman007
♥------

Já ale www stránky nemám, už přes agenturu vše vyřizuji, kolega z práce říkal že je zná a že je vše v pořádku, podle toho jak jsem s nimi komunikoval tak se mi zdá také vše v pořádku.

Není tady

#6 7. 6. 2012 16:52

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj, děkuji za info smile

Není tady

#7 7. 6. 2012 16:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

A je to česká agentura?

S.

Není tady

#8 7. 6. 2012 18:42

RobertBrno
♥------

Ahoj, naše pracovní zkušenost s touto agenturou je víc jak dobrá, vše co bylo slíbeno bylo i splněno, jsem s partou 4 lidí na stavebních pracích ve Francii přesněji, město Montauban. Jinak agentura to není česká myslím že z Lichtenštejnska, nám to vyřizovala sl. Rusnok po emaili.

Není tady

#9 10. 6. 2012 0:10

LenkaMoudra
♥------

Dnes jsem byla na osobním setkání se zástupcem agentury v Pardubicích, schůzka na úrovni, pán věděl o čem mluví asi to nedělá týden, dovezl mi kompletní podklady k vycestování, odjíždím 15.6.2012 do Anglie s přítelem, jedeme tam pracovat na jeden rok a pak uvidíme, vážně můžu doporučit, konečně je na trhu solidní agentura.

Není tady

#10 10. 6. 2012 9:43

Roman007
♥------

LenkaMoudra napsal(a):

Dnes jsem byla na osobním setkání se zástupcem agentury v Pardubicích, schůzka na úrovni, pán věděl o čem mluví asi to nedělá týden, dovezl mi kompletní podklady k vycestování, odjíždím 15.6.2012 do Anglie s přítelem, jedeme tam pracovat na jeden rok a pak uvidíme, vážně můžu doporučit, konečně je na trhu solidní agentura.

Ahoj Lenko, práci do Ameriky už přes agenturu vyřizuji, věřím že bude také vše v pořádku.
Přeji všem krásní den.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí