Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 26. 5. 2012 10:08

sedmikrasa
♥------

Vrátí se??

Ahoj, je mi 28 let a měla jsem téměř 2-letý vztah s 26-ti letým mužem. Když jsme se seznámili, byla to láska na první pohled. Pro všechny ideální pár. Neustále jsme cestovali a byli spolu. Já musela po 3 měsících na dlouhou dobu pracovně odcestovat, což on od začátku věděl, ale protože to už tenkrát mezi námi bylo velmi silné, dohodli jsme se, že to zvládneme. Oba jsme dobře finančně zajištěni, tak jsme za sebou létali ke konci už téměř každý týden. Když jsem ještě byla v zahraničí, bylo to úžasné, přítel byl mou obrovskou oporou a vztah byl krásný. Když jsem se ale vrátila zpět, bylo náročné se opět sladit - přece jenom jsme každý nějakou dobu bydleli samostatně - a do toho se valil jeden problém za druhým - s bydlením, prací apod. Bylo toho na nás oba hodně a přestali jsme to zvládat. Hádky na denním pořádku a strašná žárlivost a naschvály - zejména z jeho strany, žárlivost a pocit nejistoty časem i z mé. Přestože jsme se oba neskutečně milovali. Několikrát jsem z toho utekla pryč, ale vždy se hned druhý den vrátila. Přítel to nesl těžce. Nakonec se rozhodl z toho vystoupit - z rozumu. Prý mě pořád miluje, jsem láska jeho života, ale utrápili bychom se. Byli jsme nějakou chvíli od sebe, ale psala mi jeho rodina, že to zvládá velmi těžce a jestli to ještě nemůžeme spravit. Vnímala jsem to tak, že by to měl být on, kdo se ozve, ale po tomto jsem se ozvala sama, nebo jeho rodina s ním pravidelně mluvila. On jim řekl, že mě má rád a strašně mu chybím, ale když jsem se ozvala já, choval se jako blázen a prý se se mnou nemůže vidět. Že by mu bylo zase hrozně. Nakonec jsme se ale zase viděli. Přítel se ke mně ale choval hodně zvláštně. Chladně, přestože jsem viděla, že mě stále velmi miluje. Třásl se, když jsem byla s ním - rozléval kafe apod., sex byl naprosto úžasný, ale začal neskutečně žárlit. Desítky sms a volání a potom se několik dní neozval, přestože jsme byli domluvení.. Tohle dříve nikdy neudělal, vždy na něj bylo spolehnutí. Důležité je asi zmínit, že jsme předtím žili téměř od začátku spolu. Řekl mi, že na mě nezdravě žárlí a že je to špatně. Prý to takhle s nikým neměl a je pro něj těžké vědomí, že má partnerku, kterou chtějí všichni. Prý se se mnou trápí. Nejsme v kontaktu více než 2 týdny a je to pro mě neskutečně těžké. Nade všechno jej miluji a neumím si představit bez něj být. Vím, že miluje i on mě, prý nemá ani pomyšlení na to, aby si hledal někoho jiného. Vím ale, že se neustále opíjí a chodí po barech a diskotékách. Chtěla bych ho zase zpátky, ale nevím, co mám dělat. Má u sebe stále mé věci, prý mi je postupně doveze, ale neozývá se. Vrátí se mi??

Není tady

#2 26. 5. 2012 12:55

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Vrátí se??

sedmikraso, jak to máme vědět, jestli se vrátí, nikdo z nás nemá křišálovou kouli roll
já bych to nechala být, pokud bude chtít, ví kde jsi, pokud ne, tak prostě ne. nakonec - není to jedinej chlap na světě, přebolí to, oklepeš se, zase se zamiluješ, život jde dál wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 26. 5. 2012 18:51

sedmikrasa
♥------

Kdyby mi to přišlo tak jednoduchý, tak se tím tak netrápím a nepíšu sem. Kéž by bylo..

Není tady

#4 27. 5. 2012 10:48

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Sice možná jsste fin.dobře zajištěni,jak s hrdostí tady vypichuješ,ale to je tak všechno,a kdo ví,jak dalece to tvé tvrzení navíc odpovídá skutečně pravdě.Zvířata,romové i mnozí soc.slabí ale mají pro život v páru takové dovednosti,které ty si ovšem nikdy za peníze nekoupíš,ani ten tvůj fin .zaj.přítel.Tak holt zůstanete každý s těma svýma prašulema,aby jste mohli alespoň omračovat některé se svou fin.zajištěností.Sociálno ovšem u vás je zcela nevyvinuto.

Není tady

#5 27. 5. 2012 11:00

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Jaku napsal(a):

Sice možná jsste fin.dobře zajištěni,jak s hrdostí tady vypichuješ,ale to je tak všechno,a kdo ví,jak dalece to tvé tvrzení navíc odpovídá skutečně pravdě.Zvířata,romové i mnozí soc.slabí ale mají pro život v páru takové dovednosti,které ty si ovšem nikdy za peníze nekoupíš,ani ten tvůj fin .zaj.přítel.Tak holt zůstanete každý s těma svýma prašulema,aby jste mohli alespoň omračovat některé se svou fin.zajištěností.Sociálno ovšem u vás je zcela nevyvinuto.

A jéééé, tady to někomu leží v žaludku lol

Není tady

#6 27. 5. 2012 11:09

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Sedmikraso, ty už jsi krok k usmíření udělala, ale dobře to nedopadlo. Takže když už nějaký další usmiřování, tak teď je řada na něm. Já už bych nedělala nic a pomalu se smiřovala s rozchodem. Co se týče těch věcí, pokud to není něco opravdu důležitého, tak bych to tam zatím nechala.
Chápu, že je to pro tebe teď těžký, ale zvládneš to smile

Není tady

#7 27. 5. 2012 12:07

sedmikrasa
♥------

sandra napsal(a):

Sedmikraso, ty už jsi krok k usmíření udělala, ale dobře to nedopadlo. Takže když už nějaký další usmiřování, tak teď je řada na něm. Já už bych nedělala nic a pomalu se smiřovala s rozchodem. Co se týče těch věcí, pokud to není něco opravdu důležitého, tak bych to tam zatím nechala.

Sandro, děkuju za odpověď! Proč myslíš, že mám ty věci u něj nechávat? Je mi z toho hrozně, strašně mi chybí sad.

Není tady

#8 27. 5. 2012 12:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Jaku napsal(a):

nepřijde mi, že by tu něco s hrdostí vypichovala, jen to zmínila v souvislosti s tím, že za sebou létali každý týden ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 27. 5. 2012 12:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

sedmikrasa napsal(a):

Kdyby mi to přišlo tak jednoduchý, tak se tím tak netrápím a nepíšu sem. Kéž by bylo..

ale ty ses trápila i když jsi byla s ním. odešla jsi od něj několikrát, ne ? hádky na denním pořádku atd.
a on se trápil taky, vám to klapalo jen, pokud jste spolu randili na dálku, běžnej život jste prostě něják nezvládli. nebo myslíš, že po čase by si všechno sedlo a sžili by jste se ?

Není tady

#10 27. 5. 2012 12:49

sandra
♥♥♥♥♥♥-

sedmikrasa napsal(a):

sandra napsal(a):

Sandro, děkuju za odpověď! Proč myslíš, že mám ty věci u něj nechávat? Je mi z toho hrozně, strašně mi chybí sad.

co ti chybí? věci nebo on? wink
rozhodně bych se teď víc nedrásala  ještě tím, že bych mu volala a chtěla po něm pár triček...
návštěva u něj by tě mohla hodit zase dost dolů...pokud tam mᚠněco důležitýho a potřebuješ to hned, tak  se domluv s kámoškou, ségrou...

Není tady

#11 27. 5. 2012 16:08

sedmikrasa
♥------

PPavlaa napsal(a):

sedmikrasa napsal(a):

ale ty ses trápila i když jsi byla s ním. odešla jsi od něj několikrát, ne ? hádky na denním pořádku atd.
a on se trápil taky, vám to klapalo jen, pokud jste spolu randili na dálku, běžnej život jste prostě něják nezvládli. nebo myslíš, že po čase by si všechno sedlo a sžili by jste se ?

Žili jsme po mém návratu ze zahraničí strašně hekticky a s těmi problémy, které jsme do toho řešili, jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se. Tak se to pořád zhoršovalo. Já jsem si to teď všechno srovnala v hlavě a vím, že to, co jsme řešili, byly hlouposti. Když jsme se ale potom spolu znovu začali vídat, přítel na tom byl psychicky docela špatně a i mi to sám říkal, že není v pohodě. Minulý týden mi dokonce ráno volal, jestli si k sobě nechci vzít psa, že na mě nemůže přestat myslet apod. Ale nevím, nepřišlo mi to upřímné - spíš kvůli tomu, abych si hlavně nenašla někoho jiného - tak jsem ho odmítla. Věci jsem chtěla, aby mi poslal po svých přátelích, ale pak mi volal, že mi je musí přivézt sám, protože prý nikoho nemá - což je nesmysl. Teď se ale neozývá. Mám v hlavě docela zmatek. Vím, že to, co ke mně cítil (a myslím, že pořád cítí), je silné, ale na druhou stranu mi také přijde, že ještě není vybouřený - je teď jako utržený ze řetězu, pořád lítá po diskotékách, barech a opíjí se. Prý to bylo kvůli mně, nemohl se z toho rozchodu prý vzpamatovat, ale nevím, čemu věřit. Když jsme se začali znovu vídat, choval se úplně jinak než dřív.

Není tady

#12 28. 5. 2012 7:21

helena
♥♥♥♥♥♥♥

možná jsste fin.dobře zajištěni,jak s hrdostí tady vypichuješ
A to tě žere, viď?
Mimochodem - ten překlep " jsste" mi skoro připomíná hadí sykot... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Já musela po 3 měsících na dlouhou dobu pracovně odcestovat, což on od začátku věděl, ale protože to už tenkrát mezi námi bylo velmi silné, dohodli jsme se, že to zvládneme... Žili jsme po mém návratu ze zahraničí strašně hekticky a s těmi problémy, které jsme do toho řešili, jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se.
Vypadá to, že vás semlel "obyčejnej život". První tři měsíce jde většinou všechno stranou a miláček je nejdůležitější - pak jste se vídali sice relativně často, ale jednak jste se pořád na sebe těšili, jednak to byla "návštěva" s kterou se užívá a starosti se odsunou na potom - a když došlo na v podstatě normální soužití, začli jste překvapeně zjišovat, že to pořád nebude ten "růžovej obláček", ale "jeden problém za druhým... jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se". No a tohle blbý rozpoložení většinou odnese ten, kdo je nejblíž - ve vašem případě partner/ka. Ono se člověku tak ňák uleví, když naštve toho druhýho http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png... a když to ten druhej vezme osobně - tedy ne "Franta má problém v práci" nebo "Božka je naštvaná, že ten byt zase neklapnul", ale "proč mi sakra ubližuje/chce mě naštvat", je na malér zaděláno neobvyklou rychlostí.
Pokud se oba(!) chcete vídat, asi byste měli začít "klasicky" - procházka, kino, kafe na veřejnosti... a ne se to snažit "léčit" sexem. Ale je-li tvůj přítel opravdu tak neskutečně žárlivý a navíc se ti jeho chování zdá neupřímné, možná bys měla společnou budoucnost ještě zvážit.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#13 28. 5. 2012 13:50

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Sedmikraso, asi jsi zažila intenzívní setkání s nějakým chlapíkem, ani sis ho nestačila prohlédnout z dálky. Tak vlastně nevíš, ani po dvou letech, co je to zač. A asi jste z toho hektiku oba vyrostli, každý vyčerpaný, možná každý jiným směrem. Nevím, jak se přihodilo, že jste a asi jste i byli v tomto poměrně mladém věku oba dobře finančně zajištěni. Není mi jasné, jaké máte oba sociální a kulturní zázemí, které určitě nějakým způsobem ovlivňuje tvůj i jeho náhled na vztahy a vztah. Mᚠpozoruhodný slovník .......
Myslím, že by bylo fajn si  teď dát čas a opravdu dobře si ho prohlédnout. A nebát se toho, že mu třeba pak ani neotevřeš dveře, za kterými bude stát s tvými tričky. wink

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#14 28. 5. 2012 14:04

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Sedmikraso, tvuj přítel má nízké sebevědomí a řekl bych že to nebude jediný problém v jeho hlavě, v tom mu ty ale asi sotva pomůžeš, to si musí řešit on sám, pak se možná vrátí

Není tady

#15 28. 5. 2012 17:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Peo, kdo ví co a jak tam bylo, já bych z toho hned neusuzovala na to, že musí mít nízký sebevědomí ..

Není tady

#16 28. 5. 2012 18:58

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

Pajo, usuzuju podle toho co autorka píše. Je jasné že kdyby psal on, tak to může znít uplně jinak, ale nikdo nemá křišálovou kouli aby "věděl" takže zbývá jen odpovídat podle toho co je v příspěvku wink

Není tady

#17 30. 5. 2012 20:16

sedmikrasa
♥------

Tak se mi vrátil!!!!hjarta Už prý nikdy nechce být beze mě. Je to teď moc hezké. Ale ve spoustě vašich rad je hodně pravdy a je potřeba se ponaučit z chyb minulých. Snad se nám to podaří!

Není tady

#18 31. 5. 2012 7:58

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sedmikrasa napsal(a):

Tak se mi vrátil!!!!hjarta Už prý nikdy nechce být beze mě. Je to teď moc hezké. Ale ve spoustě vašich rad je hodně pravdy a je potřeba se ponaučit z chyb minulých. Snad se nám to podaří!

po třech dnech? tak mám pocit, že to u vás ještě zdaleka není konec a ještě bude "veselo".

Není tady

#19 31. 5. 2012 8:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Je to teď moc hezké.
Tak jen abys tuhle větu mohla napsat za měsíc, za rok, za pět let... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#20 31. 5. 2012 15:56

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

sedmikrasa napsal(a):

Tak držím palce :-) Než jsem se dočetla k pozitivnímu konci, chtěla jsem napsat něco ve smyslu, že ve vztahu se lidé mění a pokud to ten druhý neustojí, tak vztah nevydrží. I my s manželem jsme měli několikrát namále.
Tak a to vyjde :-)

Není tady

#21 31. 5. 2012 16:57

sedmikrasa
♥------

agewa napsal(a):

sedmikrasa napsal(a):

po třech dnech? tak mám pocit, že to u vás ještě zdaleka není konec a ještě bude "veselo".

Byli jsme od sebe celkem skoro 2 měsíce s krátkým návratem k sobě, který nevyšel. S přítelem jsme se o tom bavili a měl prý pocit, že jsem mu ublížila a nemohl mi to odpustit. Na druhou stranu si ale přál, abych zůstala, pořád si myslel, že to není definitivní. Z mé strany už by bylo, neozvala bych se mu, přestože jsem nemohla zapomenout.. On se ale naštěstí ozval a vyříkali jsme si to. Myslím, že jsme ty 2 měsíce oba potřebovali - vyčistit si hlavu, bylo toho v té době opravdu moc. A teď snad začneme s čistým štítem znovu..

Není tady

#22 31. 5. 2012 17:06

sedmikrasa
♥------

Martinka1 napsal(a):

sedmikrasa napsal(a):

Tak držím palce :-) Než jsem se dočetla k pozitivnímu konci, chtěla jsem napsat něco ve smyslu, že ve vztahu se lidé mění a pokud to ten druhý neustojí, tak vztah nevydrží. I my s manželem jsme měli několikrát namále.

Díky, Martinko. Mám doma hroznou žárlivku a trochu hysterku, tak to s ním budu mít ještě těžký, ale smířila jsem se s tím. Hold musím být za tu rozumnější, už asi jiný nebude. Ale má mě rád a vynahrazuje mi to zase jinak. Měli jsme teď po tom návratu poměrně otevřený rozhovor, který mi pomohl pochopit spoustu věcí, tak věřím, že nás to posune dál. Nebo nevím, jestli jeho (přece jenom je to chlap tongue), ale mě ano.. Tak snad to bude zase fajn..

Není tady

#23 31. 5. 2012 17:15

majkafa
Host

sedmikrasa napsal(a):

Díky, Martinko. Mám doma hroznou žárlivku a trochu hysterku, tak to s ním budu mít ještě těžký, ale smířila jsem se s tím. Hold musím být za tu rozumnější, už asi jiný nebude. Ale má mě rád a vynahrazuje mi to zase jinak. Měli jsme teď po tom návratu poměrně otevřený rozhovor, který mi pomohl pochopit spoustu věcí, tak věřím, že nás to posune dál. Nebo nevím, jestli jeho (přece jenom je to chlap tongue), ale mě ano.. Tak snad to bude zase fajn..

Ano, maminko. stolt Holčička teď bude možná chvilku poslouchat...

#24 31. 5. 2012 19:17

agewa
♥♥♥♥♥♥-

sedmikrasa napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

sedmikrasa napsal(a):

kam tě posune to, že mᚠdoma HROZNOU žárlivku a hysterku? To , že si to přiznᚠ?

Není tady

#25 1. 6. 2012 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Je to teď moc hezké.
Tak jen abys tuhle větu mohla napsat za měsíc, za rok, za pět let... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

ale jdi helo, ono to vždycky bývá jednou dole, jednou nahoře ..

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí