27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, je mi 28 let a měla jsem téměř 2-letý vztah s 26-ti letým muem. Kdy jsme se seznámili, byla to láska na první pohled. Pro vechny ideální pár. Neustále jsme cestovali a byli spolu. Já musela po 3 měsících na dlouhou dobu pracovně odcestovat, co on od začátku věděl, ale protoe to u tenkrát mezi námi bylo velmi silné, dohodli jsme se, e to zvládneme. Oba jsme dobře finančně zajitěni, tak jsme za sebou létali ke konci u téměř kadý týden. Kdy jsem jetě byla v zahraničí, bylo to úasné, přítel byl mou obrovskou oporou a vztah byl krásný. Kdy jsem se ale vrátila zpět, bylo náročné se opět sladit - přece jenom jsme kadý nějakou dobu bydleli samostatně - a do toho se valil jeden problém za druhým - s bydlením, prací apod. Bylo toho na nás oba hodně a přestali jsme to zvládat. Hádky na denním pořádku a straná árlivost a naschvály - zejména z jeho strany, árlivost a pocit nejistoty časem i z mé. Přestoe jsme se oba neskutečně milovali. Několikrát jsem z toho utekla pryč, ale vdy se hned druhý den vrátila. Přítel to nesl těce. Nakonec se rozhodl z toho vystoupit - z rozumu. Prý mě pořád miluje, jsem láska jeho ivota, ale utrápili bychom se. Byli jsme nějakou chvíli od sebe, ale psala mi jeho rodina, e to zvládá velmi těce a jestli to jetě nemůeme spravit. Vnímala jsem to tak, e by to měl být on, kdo se ozve, ale po tomto jsem se ozvala sama, nebo jeho rodina s ním pravidelně mluvila. On jim řekl, e mě má rád a straně mu chybím, ale kdy jsem se ozvala já, choval se jako blázen a prý se se mnou nemůe vidět. e by mu bylo zase hrozně. Nakonec jsme se ale zase viděli. Přítel se ke mně ale choval hodně zvlátně. Chladně, přestoe jsem viděla, e mě stále velmi miluje. Třásl se, kdy jsem byla s ním - rozléval kafe apod., sex byl naprosto úasný, ale začal neskutečně árlit. Desítky sms a volání a potom se několik dní neozval, přestoe jsme byli domluvení.. Tohle dříve nikdy neudělal, vdy na něj bylo spolehnutí. Důleité je asi zmínit, e jsme předtím ili téměř od začátku spolu. Řekl mi, e na mě nezdravě árlí a e je to patně. Prý to takhle s nikým neměl a je pro něj těké vědomí, e má partnerku, kterou chtějí vichni. Prý se se mnou trápí. Nejsme v kontaktu více ne 2 týdny a je to pro mě neskutečně těké. Nade vechno jej miluji a neumím si představit bez něj být. Vím, e miluje i on mě, prý nemá ani pomylení na to, aby si hledal někoho jiného. Vím ale, e se neustále opíjí a chodí po barech a diskotékách. Chtěla bych ho zase zpátky, ale nevím, co mám dělat. Má u sebe stále mé věci, prý mi je postupně doveze, ale neozývá se. Vrátí se mi??
Není tady
sedmikraso, jak to máme vědět, jestli se vrátí, nikdo z nás nemá křiálovou kouli
já bych to nechala být, pokud bude chtít, ví kde jsi, pokud ne, tak prostě ne. nakonec - není to jedinej chlap na světě, přebolí to, oklepe se, zase se zamiluje, ivot jde dál
Není tady
Kdyby mi to přilo tak jednoduchý, tak se tím tak netrápím a nepíu sem. Ké by bylo..
Není tady
Sice moná jsste fin.dobře zajitěni,jak s hrdostí tady vypichuje,ale to je tak vechno,a kdo ví,jak dalece to tvé tvrzení navíc odpovídá skutečně pravdě.Zvířata,romové i mnozí soc.slabí ale mají pro ivot v páru takové dovednosti,které ty si ovem nikdy za peníze nekoupí,ani ten tvůj fin .zaj.přítel.Tak holt zůstanete kadý s těma svýma praulema,aby jste mohli alespoň omračovat některé se svou fin.zajitěností.Sociálno ovem u vás je zcela nevyvinuto.
Není tady
Jaku napsal(a):
Sice moná jsste fin.dobře zajitěni,jak s hrdostí tady vypichuje,ale to je tak vechno,a kdo ví,jak dalece to tvé tvrzení navíc odpovídá skutečně pravdě.Zvířata,romové i mnozí soc.slabí ale mají pro ivot v páru takové dovednosti,které ty si ovem nikdy za peníze nekoupí,ani ten tvůj fin .zaj.přítel.Tak holt zůstanete kadý s těma svýma praulema,aby jste mohli alespoň omračovat některé se svou fin.zajitěností.Sociálno ovem u vás je zcela nevyvinuto.
A jéééé, tady to někomu leí v aludku
Není tady
Sedmikraso, ty u jsi krok k usmíření udělala, ale dobře to nedopadlo. Take kdy u nějaký dalí usmiřování, tak teď je řada na něm. Já u bych nedělala nic a pomalu se smiřovala s rozchodem. Co se týče těch věcí, pokud to není něco opravdu důleitého, tak bych to tam zatím nechala.
Chápu, e je to pro tebe teď těký, ale zvládne to
Není tady
sandra napsal(a):
Sedmikraso, ty u jsi krok k usmíření udělala, ale dobře to nedopadlo. Take kdy u nějaký dalí usmiřování, tak teď je řada na něm. Já u bych nedělala nic a pomalu se smiřovala s rozchodem. Co se týče těch věcí, pokud to není něco opravdu důleitého, tak bych to tam zatím nechala.
Chápu, e je to pro tebe teď těký, ale zvládne to
Sandro, děkuju za odpověď! Proč myslí, e mám ty věci u něj nechávat? Je mi z toho hrozně, straně mi chybí .
Není tady
Jaku napsal(a):
nepřijde mi, e by tu něco s hrdostí vypichovala, jen to zmínila v souvislosti s tím, e za sebou létali kadý týden ..
Není tady
sedmikrasa napsal(a):
Kdyby mi to přilo tak jednoduchý, tak se tím tak netrápím a nepíu sem. Ké by bylo..
ale ty ses trápila i kdy jsi byla s ním. odela jsi od něj několikrát, ne ? hádky na denním pořádku atd.
a on se trápil taky, vám to klapalo jen, pokud jste spolu randili na dálku, běnej ivot jste prostě něják nezvládli. nebo myslí, e po čase by si vechno sedlo a sili by jste se ?
Není tady
sedmikrasa napsal(a):
sandra napsal(a):
Chápu, e je to pro tebe teď těký, ale zvládne toSandro, děkuju za odpověď! Proč myslí, e mám ty věci u něj nechávat? Je mi z toho hrozně, straně mi chybí
.
co ti chybí? věci nebo on?
rozhodně bych se teď víc nedrásala jetě tím, e bych mu volala a chtěla po něm pár triček...
návtěva u něj by tě mohla hodit zase dost dolů...pokud tam má něco důleitýho a potřebuje to hned, tak se domluv s kámokou, ségrou...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sedmikrasa napsal(a):
ale ty ses trápila i kdy jsi byla s ním. odela jsi od něj několikrát, ne ? hádky na denním pořádku atd.
a on se trápil taky, vám to klapalo jen, pokud jste spolu randili na dálku, běnej ivot jste prostě něják nezvládli. nebo myslí, e po čase by si vechno sedlo a sili by jste se ?
ili jsme po mém návratu ze zahraničí straně hekticky a s těmi problémy, které jsme do toho řeili, jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se. Tak se to pořád zhorovalo. Já jsem si to teď vechno srovnala v hlavě a vím, e to, co jsme řeili, byly hlouposti. Kdy jsme se ale potom spolu znovu začali vídat, přítel na tom byl psychicky docela patně a i mi to sám říkal, e není v pohodě. Minulý týden mi dokonce ráno volal, jestli si k sobě nechci vzít psa, e na mě nemůe přestat myslet apod. Ale nevím, nepřilo mi to upřímné - spí kvůli tomu, abych si hlavně nenala někoho jiného - tak jsem ho odmítla. Věci jsem chtěla, aby mi poslal po svých přátelích, ale pak mi volal, e mi je musí přivézt sám, protoe prý nikoho nemá - co je nesmysl. Teď se ale neozývá. Mám v hlavě docela zmatek. Vím, e to, co ke mně cítil (a myslím, e pořád cítí), je silné, ale na druhou stranu mi také přijde, e jetě není vybouřený - je teď jako utrený ze řetězu, pořád lítá po diskotékách, barech a opíjí se. Prý to bylo kvůli mně, nemohl se z toho rozchodu prý vzpamatovat, ale nevím, čemu věřit. Kdy jsme se začali znovu vídat, choval se úplně jinak ne dřív.
Není tady
moná jsste fin.dobře zajitěni,jak s hrdostí tady vypichuje
A to tě ere, viď?
Mimochodem - ten překlep " jsste" mi skoro připomíná hadí sykot...
Já musela po 3 měsících na dlouhou dobu pracovně odcestovat, co on od začátku věděl, ale protoe to u tenkrát mezi námi bylo velmi silné, dohodli jsme se, e to zvládneme... ili jsme po mém návratu ze zahraničí straně hekticky a s těmi problémy, které jsme do toho řeili, jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se.
Vypadá to, e vás semlel "obyčejnej ivot". První tři měsíce jde větinou vechno stranou a miláček je nejdůleitějí - pak jste se vídali sice relativně často, ale jednak jste se pořád na sebe těili, jednak to byla "návtěva" s kterou se uívá a starosti se odsunou na potom - a kdy dolo na v podstatě normální souití, začli jste překvapeně zjiovat, e to pořád nebude ten "růovej obláček", ale "jeden problém za druhým... jsme neměli vůbec čas si oddechnout a uklidnit se". No a tohle blbý rozpoloení větinou odnese ten, kdo je nejblí - ve vaem případě partner/ka. Ono se člověku tak ňák uleví, kdy natve toho druhýho ... a kdy to ten druhej vezme osobně - tedy ne "Franta má problém v práci" nebo "Boka je natvaná, e ten byt zase neklapnul", ale "proč mi sakra ubliuje/chce mě natvat", je na malér zaděláno neobvyklou rychlostí.
Pokud se oba(!) chcete vídat, asi byste měli začít "klasicky" - procházka, kino, kafe na veřejnosti... a ne se to snait "léčit" sexem. Ale je-li tvůj přítel opravdu tak neskutečně árlivý a navíc se ti jeho chování zdá neupřímné, moná bys měla společnou budoucnost jetě zváit.
Není tady
Sedmikraso, asi jsi zaila intenzívní setkání s nějakým chlapíkem, ani sis ho nestačila prohlédnout z dálky. Tak vlastně neví, ani po dvou letech, co je to zač. A asi jste z toho hektiku oba vyrostli, kadý vyčerpaný, moná kadý jiným směrem. Nevím, jak se přihodilo, e jste a asi jste i byli v tomto poměrně mladém věku oba dobře finančně zajitěni. Není mi jasné, jaké máte oba sociální a kulturní zázemí, které určitě nějakým způsobem ovlivňuje tvůj i jeho náhled na vztahy a vztah. Má pozoruhodný slovník .......
Myslím, e by bylo fajn si teď dát čas a opravdu dobře si ho prohlédnout. A nebát se toho, e mu třeba pak ani neotevře dveře, za kterými bude stát s tvými tričky.
Není tady
Sedmikraso, tvuj přítel má nízké sebevědomí a řekl bych e to nebude jediný problém v jeho hlavě, v tom mu ty ale asi sotva pomůe, to si musí řeit on sám, pak se moná vrátí
Není tady
Peo, kdo ví co a jak tam bylo, já bych z toho hned neusuzovala na to, e musí mít nízký sebevědomí ..
Není tady
Pajo, usuzuju podle toho co autorka píe. Je jasné e kdyby psal on, tak to můe znít uplně jinak, ale nikdo nemá křiálovou kouli aby "věděl" take zbývá jen odpovídat podle toho co je v příspěvku
Není tady
Tak se mi vrátil!!!! U prý nikdy nechce být beze mě. Je to teď moc hezké. Ale ve spoustě vaich rad je hodně pravdy a je potřeba se ponaučit z chyb minulých. Snad se nám to podaří!
Není tady
sedmikrasa napsal(a):
Tak se mi vrátil!!!!
U prý nikdy nechce být beze mě. Je to teď moc hezké. Ale ve spoustě vaich rad je hodně pravdy a je potřeba se ponaučit z chyb minulých. Snad se nám to podaří!
po třech dnech? tak mám pocit, e to u vás jetě zdaleka není konec a jetě bude "veselo".
Není tady
Je to teď moc hezké.
Tak jen abys tuhle větu mohla napsat za měsíc, za rok, za pět let...
Není tady
sedmikrasa napsal(a):
Tak se mi vrátil!!!!
U prý nikdy nechce být beze mě. Je to teď moc hezké. Ale ve spoustě vaich rad je hodně pravdy a je potřeba se ponaučit z chyb minulých. Snad se nám to podaří!
Tak drím palce :-) Ne jsem se dočetla k pozitivnímu konci, chtěla jsem napsat něco ve smyslu, e ve vztahu se lidé mění a pokud to ten druhý neustojí, tak vztah nevydrí. I my s manelem jsme měli několikrát namále.
Tak a to vyjde :-)
Není tady
agewa napsal(a):
sedmikrasa napsal(a):
Tak se mi vrátil!!!!
po třech dnech? tak mám pocit, e to u vás jetě zdaleka není konec a jetě bude "veselo".
Byli jsme od sebe celkem skoro 2 měsíce s krátkým návratem k sobě, který nevyel. S přítelem jsme se o tom bavili a měl prý pocit, e jsem mu ublíila a nemohl mi to odpustit. Na druhou stranu si ale přál, abych zůstala, pořád si myslel, e to není definitivní. Z mé strany u by bylo, neozvala bych se mu, přestoe jsem nemohla zapomenout.. On se ale natěstí ozval a vyříkali jsme si to. Myslím, e jsme ty 2 měsíce oba potřebovali - vyčistit si hlavu, bylo toho v té době opravdu moc. A teď snad začneme s čistým títem znovu..
Není tady
Martinka1 napsal(a):
sedmikrasa napsal(a):
Tak se mi vrátil!!!!
Tak drím palce :-) Ne jsem se dočetla k pozitivnímu konci, chtěla jsem napsat něco ve smyslu, e ve vztahu se lidé mění a pokud to ten druhý neustojí, tak vztah nevydrí. I my s manelem jsme měli několikrát namále.
Tak a to vyjde :-)
Díky, Martinko. Mám doma hroznou árlivku a trochu hysterku, tak to s ním budu mít jetě těký, ale smířila jsem se s tím. Hold musím být za tu rozumnějí, u asi jiný nebude. Ale má mě rád a vynahrazuje mi to zase jinak. Měli jsme teď po tom návratu poměrně otevřený rozhovor, který mi pomohl pochopit spoustu věcí, tak věřím, e nás to posune dál. Nebo nevím, jestli jeho (přece jenom je to chlap ), ale mě ano.. Tak snad to bude zase fajn..
Není tady
sedmikrasa napsal(a):
Díky, Martinko. Mám doma hroznou árlivku a trochu hysterku, tak to s ním budu mít jetě těký, ale smířila jsem se s tím. Hold musím být za tu rozumnějí, u asi jiný nebude. Ale má mě rád a vynahrazuje mi to zase jinak. Měli jsme teď po tom návratu poměrně otevřený rozhovor, který mi pomohl pochopit spoustu věcí, tak věřím, e nás to posune dál. Nebo nevím, jestli jeho (přece jenom je to chlap
), ale mě ano.. Tak snad to bude zase fajn..
Ano, maminko. Holčička teď bude moná chvilku poslouchat...
sedmikrasa napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
sedmikrasa napsal(a):
Tak se mi vrátil!!!!
Tak a to vyjde :-)Díky, Martinko. Mám doma hroznou árlivku a trochu hysterku, tak to s ním budu mít jetě těký, ale smířila jsem se s tím. Hold musím být za tu rozumnějí, u asi jiný nebude. Ale má mě rád a vynahrazuje mi to zase jinak. Měli jsme teď po tom návratu poměrně otevřený rozhovor, který mi pomohl pochopit spoustu věcí, tak věřím, e nás to posune dál. Nebo nevím, jestli jeho (přece jenom je to chlap
), ale mě ano.. Tak snad to bude zase fajn..
kam tě posune to, e má doma HROZNOU árlivku a hysterku? To , e si to přizná ?
Není tady
helena napsal(a):
Je to teď moc hezké.
Tak jen abys tuhle větu mohla napsat za měsíc, za rok, za pět let... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
ale jdi helo, ono to vdycky bývá jednou dole, jednou nahoře ..
Není tady