6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
1.června se koná Noc kostelů. Zúčastňují se jí různé křesanské církve,řády a sbory,i ty které nemají přímo kostel,ale modlitebnu. Smyslem je představení a přiblíení křesanství,jak v duchovní tak kulturní formě. Program bude různý, od prohlídky a po diskuse Mení církve,které nemají kostely,informují o svém případném zapojení na svých webových stránkách. Připadá vám tato akce přitalivá,a u kulturním programem,nebo z duchovního hlediska?
Není tady
Ano, pro mě je to zajímavé Kde se to koná?
Není tady
a_lenka napsal(a):
Ano, pro mě je to zajímavé Kde se to koná?
Je to celorepubliková akce. Informace bývají na internetových stránkách jednotlivých církví, na vývěskách úřadů, či církevních objektech, no a větí akce a kostely na www.nockostelu.cz/, tam je celkem dost informací a chlívek "program",kde se dá najít a vybrat.
Není tady
Ziki napsal(a):
1.června se koná Noc kostelů. Zúčastňují se jí různé křesanské církve,řády a sbory,i ty které nemají přímo kostel,ale modlitebnu. Smyslem je představení a přiblíení křesanství,jak v duchovní tak kulturní formě. Program bude různý, od prohlídky a po diskuse Mení církve,které nemají kostely,informují o svém případném zapojení na svých webových stránkách. Připadá vám tato akce přitalivá,a u kulturním programem,nebo z duchovního hlediska?
Chystám se, jen nevím, jak zvládnu. Různí mí kamarádi se aktivně účastní na různých místech a já běhám, jazyk na vestě, neb chci vidět/slyet kadého. Byla jsem u dřív, dostala se do nečekaných míst a moc se mi to líbilo. Jen nějak opravdu nestíhám ......... Budu se muset v nějakém kostele zastavit, domestikovat se tam a přispět svou hřivnou. Jinak kadoročnímu obíhání znovu neuniknu.
Není tady
Jojo A navíc se to kříí i se dnem dětí.
Není tady