|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1 2
Nejprve vás tu všechny mocinky zdravím. Je to let, co sem s některými zde proklábosila noci i dny...
Věřím, že si na mě některá vzpomenete.Já na vás myslím často.
Můj příběh je u konce.Vztah mi zkrachoval. Bohužel....Sen o miminku? Tak ten už nechám spát....
Jeětě jednou vám ostatním přeju jen a jen štěstí a spokojenost:hjarta: Mám vás ráda

Není tady

Miru - nevím, jestli si pamatuješ Ty na mě, já na Tebe ano, i na Tvůj nelehký boj o mimčo.
Jak někdo vytáhnul ty staré diskuse, tak jsem Tě tam zahlídla a říkala si, jak se asi máš.
Ať se Ti daří. 
Není tady
Annie, ro víš že si pamatuju.Aby ne.Právě se vzpamatovávám z toho šoku co se týčw rozchodu.A fakt je mi naninc. Ale odrážím se od dna a letím ke hvězdám
Škoda, že tu už nemám co dělat. Přeju ti štěstí a spokojenost:pussa:

Není tady
Miruuu 

holka, to mě mrzí 
Přesto doufám, že se rychle odrazíš a zase bude dobře-moc Ti to přeju 
Verynko 

Není tady
Nového je dost, Kika už končí 1. třídu a jestli tan čas bude utíkat takovým způsobem jak teď, tak ze mě brzo bude stará bába. Je z ní samostatná jednotka a pěkně vyčůraná. Včera po škole šla na hřiště, to je strategicky umístěno naproti hospůdky s lidovýma cenama, může si tam vzít pití, případně najaké kokino a nechat útratu napsat na lístek, (bydlíme na malé vesnici a všichni se dobře známe) No tak jsem se včera v podvečer sbalila, šla na kontrolu a poplatit Kiky dluhy, ta mrňavá opice, nebyla na hřišti, ale v hospodě
kecala s hospodskou a za dvě návštěvy "hřiště" utratila cca 70Kč.
Silvinko, už máte micinky, že jo.
Není tady
Ahoj Miru, též zdravím, protože i já sem tam nakukuju, a mrzí mne, že se vztah nevyvedl.
Přeju do dalšího novýho života hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a klidu se špetkou dobrodružství 
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Miruuu
holka, to mě mrzí
![]()
![]()
Přesto doufám, že se rychle odrazíš a zase bude dobře-moc Ti to přeju
Verynko
SILVINKO, HROZNĚ MI TO DOJALO. 

DĚKUJU MOC.
I JÁ VĚŘÍM, ŽE V TVÝM PŘÍPADĚ SE VŠE JEDNOHO KRÁSNÝHO DNE OTOČÍ A BUDE LÉPE. DOČÍTALA SEM TĚ A STRAŠNĚ MOC MĚ MRZÍ, ČÍM VŠÍM PROLEJZÁŠ!!!!!!§AlE SME HOLKY STATEŠNÝ A PROTO MÁME VÍC SÍLY DO VŠECH ŽIVOTNÍCH BOJÚ

Není tady
verynka napsal(a):
Nového je dost, Kika už končí 1. třídu a jestli tan čas bude utíkat takovým způsobem jak teď, tak ze mě brzo bude stará bába. Je z ní samostatná jednotka a pěkně vyčůraná. Včera po škole šla na hřiště, to je strategicky umístěno naproti hospůdky s lidovýma cenama, může si tam vzít pití, případně najaké kokino a nechat útratu napsat na lístek, (bydlíme na malé vesnici a všichni se dobře známe) No tak jsem se včera v podvečer sbalila, šla na kontrolu a poplatit Kiky dluhy, ta mrňavá opice, nebyla na hřišti, ale v hospodě
kecala s hospodskou a za dvě návštěvy "hřiště" utratila cca 70Kč.
![]()
Silvinko, už máte micinky, že jo.
:)TEDA TO MÁŠ DOMA ŠIKULKU. V PRVNÍ TŘÍDĚ A DO HOSPŮDKY:).No každopádně si to od ted pohlídej, nebo se dočkáš útraty větší....čím starší tím jsou dítka náročnější

Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj Miru, též zdravím, protože i já sem tam nakukuju, a mrzí mne, že se vztah nevyvedl.
Přeju do dalšího novýho života hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody a klidu se špetkou dobrodružství
I tobě moc děkuju.
Ve vztahu musí prostě být porozumění, nejen pokusy o miminko a že to nějak dopadne.... Jak není komunikace, je to v háji.... Takže příště už budu mít hodně očka dokořán a nenechám se unýst. A opravdu tobě i všem díky za podporu.Život single je sice báječnej, ale nejsem tip samotářky, tak snad se zas odrazím a poletím ke hvězdám k vám mezi ty co žijou spořádaně 

Není tady
Miru
to si piš, že se odrazíš. Určitě zase bude dobře
a klidně dál piš-občas sem na starý bb ještě nakukuji. tady to bylo stejně nejlepší 
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Miru
to si piš, že se odrazíš. Určitě zase bude dobře
a klidně dál piš-občas sem na starý bb ještě nakukuji. tady to bylo stejně nejlepší
Jo to máš Silvinko svatou pravdu:godlike:. Bylo to tu nejlepší a hlavně prima holky s podobnými zájmy. I když teď je mnohé jinak.
Na tebe myslím často. Máš to fakt nezáviděníhodný! Bojuj kočko:pussa:

Není tady

Miruš, i já si tě pamatuju a stejně jako holky přeju, aby se tvůj život brzo v lepší obrátil
i když je to někdy hodně těžké... 

Není tady
Miruš taky si tě pamatuju a jsem ráda že tě tu zase vidím! A vydrž, určitě zase bude líp 
Není tady

Ahoj Miru, i já tě zdravím a dost často si na Vás všechny vzpomenu. Držím palce. Vím, jak je život složitej, ale jdeme dál, a na tu cestu v před ti posílám velkou
a přeju hodně štěstí.
U mne nic nového, jen jsem stále v jednom kole ...

Není tady

Ahoj stará gardo!!!
Normálně se mi po Vás stýská. Jsme rozprskané do x chlívů a na "čmuchání" nemám čas jako dřív 
Miru, životní cesty jsou nevyzpytatelné, ale věřím, že se brzy otřepeš a zase půjdeš vesele dál.
Very, to je maso, už konec 1. třídy!!! Někdo tady stárne a já to nejsem
Silvi, na tebe taky někdy kukám a stále držím vše co mám.
jak se vede Loupežnické, Mufině a dalším? Netušíte?

Není tady
Miru tak i já přeju do "nového" života hodně štěstí... věř, že ten nej chlap na tebe teprva čeká ;-) páč já taky věřím :-))))))))
jináč i já zdravím "starou gardu"... kde jsou ty časy, kdy jsme probraly co se dalo od a do z...
Není tady

Jéé, ahoj, zdravím starou gardu..
Miri, já si tě taky pamatuju, mám tě i na FB, že ano? Mrzí mě, co tě potkalo, hodně síly do života. Je mi to fakt moc líto.
Není tady

Very, děti stárnou, my stále zrajeme 
Tomášek je přerostlé miminko, je to děs, a chvíli mi začne nadávat
Ono jak se to rozdělilo na 2 babinety, tak mě to přestalo bavit sem chodit, v tom spěchu se nadaly uhlídat 2 drbárny najednou, navíc náš chlív je uzamčený jsem pro zimňátka a než se tam přihlásím, tak je minuta pryč
Sem tam nakouknu, ale spíš vyhledávám staré známé 

Není tady
Sádě, ano, ano, my jsme jako víno, čím zralejší, tím lepší. 
No a řekni mi, kde by se prosím tě Tomášek to nadávání naučil?
Jinak Kika včera namalovala takový pěkný obrázek, kosočtverec s paprskama okolo, dokonce ve 3 verzích a ještě si je krásně vybarvila, prý to viděla v autobuse na sedačce., myslím, že autobusem už nikdy nepojede... 
Není tady
verynka napsal(a):
No a co Def?
Verynko, Def v pátek porodila druhou holčičku - Alžbětka se jmenuje 
Mají se dobře 
Není tady
Stránky: 1 2