1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Stránky: 1 2
Nejprve vás tu vechny mocinky zdravím. Je to let, co sem s některými zde proklábosila noci i dny...
Věřím, e si na mě některá vzpomenete.Já na vás myslím často.
Můj příběh je u konce.Vztah mi zkrachoval. Bohuel....Sen o miminku? Tak ten u nechám spát....
Jeětě jednou vám ostatním přeju jen a jen těstí a spokojenost:hjarta: Mám vás ráda
Není tady
Miru - nevím, jestli si pamatuje Ty na mě, já na Tebe ano, i na Tvůj nelehký boj o mimčo.
Jak někdo vytáhnul ty staré diskuse, tak jsem Tě tam zahlídla a říkala si, jak se asi má.
A se Ti daří.
Není tady
Annie, ro ví e si pamatuju.Aby ne.Právě se vzpamatovávám z toho oku co se týčw rozchodu.A fakt je mi naninc. Ale odráím se od dna a letím ke hvězdám
koda, e tu u nemám co dělat. Přeju ti těstí a spokojenost:pussa:
Není tady
Miruuu holka, to mě mrzí
Přesto doufám, e se rychle odrazí a zase bude dobře-moc Ti to přeju
Verynko
Není tady
Nového je dost, Kika u končí 1. třídu a jestli tan čas bude utíkat takovým způsobem jak teď, tak ze mě brzo bude stará bába. Je z ní samostatná jednotka a pěkně vyčůraná. Včera po kole la na hřitě, to je strategicky umístěno naproti hospůdky s lidovýma cenama, můe si tam vzít pití, případně najaké kokino a nechat útratu napsat na lístek, (bydlíme na malé vesnici a vichni se dobře známe) No tak jsem se včera v podvečer sbalila, la na kontrolu a poplatit Kiky dluhy, ta mrňavá opice, nebyla na hřiti, ale v hospodě kecala s hospodskou a za dvě návtěvy "hřitě" utratila cca 70Kč.
Silvinko, u máte micinky, e jo.
Není tady
Ahoj Miru, té zdravím, protoe i já sem tam nakukuju, a mrzí mne, e se vztah nevyvedl. Přeju do dalího novýho ivota hodně těstí, zdraví, lásky, pohody a klidu se petkou dobrodruství
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Miruuu
holka, to mě mrzí
![]()
![]()
Přesto doufám, e se rychle odrazí a zase bude dobře-moc Ti to přeju
Verynko
SILVINKO, HROZNĚ MI TO DOJALO.
DĚKUJU MOC.
I JÁ VĚŘÍM, E V TVÝM PŘÍPADĚ SE VE JEDNOHO KRÁSNÝHO DNE OTOČÍ A BUDE LÉPE. DOČÍTALA SEM TĚ A STRANĚ MOC MĚ MRZÍ, ČÍM VÍM PROLEJZÁ!!!!!!§AlE SME HOLKY STATENÝ A PROTO MÁME VÍC SÍLY DO VECH IVOTNÍCH BOJÚ
Není tady
verynka napsal(a):
Nového je dost, Kika u končí 1. třídu a jestli tan čas bude utíkat takovým způsobem jak teď, tak ze mě brzo bude stará bába. Je z ní samostatná jednotka a pěkně vyčůraná. Včera po kole la na hřitě, to je strategicky umístěno naproti hospůdky s lidovýma cenama, můe si tam vzít pití, případně najaké kokino a nechat útratu napsat na lístek, (bydlíme na malé vesnici a vichni se dobře známe) No tak jsem se včera v podvečer sbalila, la na kontrolu a poplatit Kiky dluhy, ta mrňavá opice, nebyla na hřiti, ale v hospodě
kecala s hospodskou a za dvě návtěvy "hřitě" utratila cca 70Kč.
![]()
Silvinko, u máte micinky, e jo.
:)TEDA TO MÁ DOMA IKULKU. V PRVNÍ TŘÍDĚ A DO HOSPŮDKY:).No kadopádně si to od ted pohlídej, nebo se dočká útraty větí....čím starí tím jsou dítka náročnějí
Není tady
Veranna napsal(a):
Ahoj Miru, té zdravím, protoe i já sem tam nakukuju, a mrzí mne, e se vztah nevyvedl.
Přeju do dalího novýho ivota hodně těstí, zdraví, lásky, pohody a klidu se petkou dobrodruství
I tobě moc děkuju.
Ve vztahu musí prostě být porozumění, nejen pokusy o miminko a e to nějak dopadne.... Jak není komunikace, je to v háji.... Take přítě u budu mít hodně očka dokořán a nenechám se unýst. A opravdu tobě i vem díky za podporu.ivot single je sice báječnej, ale nejsem tip samotářky, tak snad se zas odrazím a poletím ke hvězdám k vám mezi ty co ijou spořádaně
Není tady
Miru to si pi, e se odrazí. Určitě zase bude dobře
a klidně dál pi-občas sem na starý bb jetě nakukuji. tady to bylo stejně nejlepí
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Miru
to si pi, e se odrazí. Určitě zase bude dobře
a klidně dál pi-občas sem na starý bb jetě nakukuji. tady to bylo stejně nejlepí
Jo to má Silvinko svatou pravdu:godlike:. Bylo to tu nejlepí a hlavně prima holky s podobnými zájmy. I kdy teď je mnohé jinak.
Na tebe myslím často. Má to fakt nezáviděníhodný! Bojuj kočko:pussa:
Není tady
Miru, i já si tě pamatuju a stejně jako holky přeju, aby se tvůj ivot brzo v lepí obrátil i kdy je to někdy hodně těké...
Není tady
Miru taky si tě pamatuju a jsem ráda e tě tu zase vidím! A vydr, určitě zase bude líp
Není tady
Ahoj Miru, i já tě zdravím a dost často si na Vás vechny vzpomenu. Drím palce. Vím, jak je ivot sloitej, ale jdeme dál, a na tu cestu v před ti posílám velkou a přeju hodně těstí.
U mne nic nového, jen jsem stále v jednom kole ...
Není tady
Ahoj stará gardo!!!
Normálně se mi po Vás stýská. Jsme rozprskané do x chlívů a na "čmuchání" nemám čas jako dřív
Miru, ivotní cesty jsou nevyzpytatelné, ale věřím, e se brzy otřepe a zase půjde vesele dál.
Very, to je maso, u konec 1. třídy!!! Někdo tady stárne a já to nejsem
Silvi, na tebe taky někdy kukám a stále drím ve co mám.
jak se vede Loupenické, Mufině a dalím? Netuíte?
Není tady
Miru tak i já přeju do "nového" ivota hodně těstí... věř, e ten nej chlap na tebe teprva čeká ;-) páč já taky věřím :-))))))))
jináč i já zdravím "starou gardu"... kde jsou ty časy, kdy jsme probraly co se dalo od a do z...
Není tady
Jéé, ahoj, zdravím starou gardu..
Miri, já si tě taky pamatuju, mám tě i na FB, e ano? Mrzí mě, co tě potkalo, hodně síly do ivota. Je mi to fakt moc líto.
Není tady
Very, děti stárnou, my stále zrajeme
Tomáek je přerostlé miminko, je to děs, a chvíli mi začne nadávat
Ono jak se to rozdělilo na 2 babinety, tak mě to přestalo bavit sem chodit, v tom spěchu se nadaly uhlídat 2 drbárny najednou, navíc ná chlív je uzamčený jsem pro zimňátka a ne se tam přihlásím, tak je minuta pryč Sem tam nakouknu, ale spí vyhledávám staré známé
Není tady
Sádě, ano, ano, my jsme jako víno, čím zralejí, tím lepí.
No a řekni mi, kde by se prosím tě Tomáek to nadávání naučil?
Jinak Kika včera namalovala takový pěkný obrázek, kosočtverec s paprskama okolo, dokonce ve 3 verzích a jetě si je krásně vybarvila, prý to viděla v autobuse na sedačce., myslím, e autobusem u nikdy nepojede...
Není tady
verynka napsal(a):
No a co Def?
Verynko, Def v pátek porodila druhou holčičku - Albětka se jmenuje
Mají se dobře
Není tady
Stránky: 1 2