29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj devcata, pisu si o radu. Tento tyden jsem prodelala :)potrat v 6 tydnu, mimi bylo jenom 4,5 tydnu stare a nevyvijelo se, priroda si s tim poradila sama a potrat probehl samovolne, takze jsem nemusela na revizi. I tak me to cele hodne sebralo oplakala jsem a ted uvazuju kdy zacneme znovu se snazenickem. Cetla jsem na ruznyh forech, ze se doporucuje cekat az po prvni ms, aby se telo srovnalo. Zajimalo by me jestli jste nektera necekala na prvni menstruaci a zacala zkouset hned jak to slo
Jsem hold netrpelivka netrpeliva a hrozne se na druhe miminko tesim ( Doma mam uz 1.5 starou holcicku) se snazenim by nemel byt problem pokazde jsem otehotnela hned po prvnim mesici
. Budu moc vdecna za vsechny poznatky.
Omlouvam se, ze pisu bez hacku a carek ale zilu v cizine.
Není tady
Leoni ja potratila pred 23 lety,bylo me receno,ze mame cekat nez otehotnim rok.Opravdu jsme cekali s toho trvalo pul roku nez jsem vubec otehotnela.
Preji hodne stesti
Není tady
Leoni ja sama s tim nemam zkusenost, ale dala bych telu cas, at se trochu da dohromady, asi i vic nez do prvni menstruace.
Drzim palce, at pristi pokus vyjde.
Není tady
Leoni ja prodelala samovolny potrat v rannem stadiu a rikali mi taky, ze muzem po dalsi MS. My ale pockali cca 3 mesice, protoze to tehu (ktere skoncilo potratem), bylo neplanovane.
Drzim palce, at se brzo zadari a vse pobiha, jak ma
Není tady
Ahoj já jsem byla na revizi - je to lékařský zákrok, takže tam trvá déle než se tělo dá dohromady i názory lékářu na další snažení se hodně liší někdo říká hned, někdo za 3 měsíce někdo dýl.
U samovolného potratu si myslím, je rozumné počkat do první MS, ale jestli to cítíš jinak tak do toho jdi klidně hned, pokud by jsi po fyzické a psychické stránce nebyla připravená tělo si samo řekne, kdy je správná doba na další otěhotnění.
Držím pěsti ať to vyjde co nejdřív a vše je v pořádku ;-)
Upravil(a) hrozinka (19. 5. 2012 22:22)
Není tady
Mám za sebou 2 revize(zamlklé) a jeden samovolný
vždy jsme čekali 3 periody.
Myslím,že by jsi to neměla uspěchat uvidíš jak se budeš cítit fyzicky a psychicky
Není tady
Ahojky, my jsme po roce snažení (a to velmi intenzivního) o mimi přišli v 7tt s revizí. Počkala jsem doporučované 3 měsíce. Psychicky jsem byla na dně, jen jsem brečela nebo spala, Dr. mě nechala 3 týdny doma....
Po samovolném bych počkala 1- 2 cykly a pak vzhůru do snažení. Držím palce
Není tady