|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Jasný, no tak to nevadí tak se někde sejdeme :-) Jede i MAD s HAničkou a chtěly by jsme vyrazit kolem jedné aby jsme tam byly před tou druhou, protože ze začátku bude asi nával.
Já tu odpolko nebudu máme trenink tak se domluvíme večer ju
Není tady
mvkoty napsal(a):
Jasný, no tak to nevadí tak se někde sejdeme :-) Jede i MAD s HAničkou a chtěly by jsme vyrazit kolem jedné aby jsme tam byly před tou druhou, protože ze začátku bude asi nával.
Já tu odpolko nebudu máme trenink tak se domluvíme večer ju
ok
Není tady
Teda ale dneska už zešílím fakt, kam se hnu, tam za mnou Kika, ať jdu kam jdu, stačí si odskočit, zavřu dveře a hned je otevírá a pronásleduje...Davídek dveře sice neotevře, ale zato na ně rázně buší a řve jak protrženej, teď se dožaduje oběda, musí počkat, až to vychladne, otevírají si skříňku v kuchyni a tam se ládujou křupkama.
Kika dostala dopis od kamarádky
, obrázek s přijmutou pozvánkou na narozeniny, je to roztomilý, Kika z toho má fakt obr radost, tak jsem jí poslala ať to jede ukázat tátovi a vezme mu s sebou jeho mobil, co si doma nabíjel. No a Kika teda nasedá s batohem na zádech a venku stojí u tříkolky s vodící tyčí Davča a řve a chce jet taky
, jak jsem ho posadila, začal radostně kopat nohama a řehtat se jak pominutej 
Teda ale je tam horko!! Holky pršelo u vás aspoň trošku za posledních 14-20 dní??? (Dity se neptám...
) Tady ani kapka, strašné sucho!!!
Není tady
Ty brdo, babizny, tak v bance hustý, ze tří bankéřů tam byl jeden. Druhý byl na cestě ale musel objíždět centrum a třetímu odnesla voda auto, tak se neměl jak dostat. Vedle u baráku jsou hasiči, odčerpávají vodu, tam mají garáž v -1 tak jim tam nateklo plno vody. A pán co čekal v bance na bankéře č. 2 tak říkal že asi km od nás, z parkoviště u řeky splachla voda polovinu aut. Naproti nám mají zahrady pod vodou.... Já si připadám jak po nějaký šílený katastrofě 
Holči, náhodou ty rybářský holiny by se šikly, všude je plno bahna.
U nás před barákem to v noci asi taky bolo zajímavý, bo Koktavku parkuju přede dverma a mám půlku kol od bláta. V autě je ale sucho.
Tutulí a do šátku by se Kika nevlezla? Kolombo se taky ještě nosí. Tak nějak s tím i do Praglu počítám, když Alík zůstane u dedy. Nabídl mi že pohlida.
Jsem si vzpomněla jak jsme šli ze školky a Kolombiček se chtěl nést a já mu říkám že ho nepoberu a on říká pánovi co nás zrovna míjel "koukej, na zádech není místo, a já musím jít pěšky" :-D

Není tady
Tuli u nás pršelo dneska v noci a neboj večer má taky pršet a ve čtvrtek celý den tak se dočkáš :-)
Já si došla pro maso a dělám na zítra vrabce se špenatem a knedlem....knedle mám ze včera a špenát dělám teď :-) koupila jsem i koleno měl pěkné tak ať si tatínek dá do nosu :-)
No nic pádím připravit věci a razíme na trenink za chvíli
Není tady
Dito, tak to mi přijde taky už moc, takovou velkou holku do šátku
, jako neříkám, že by to nezvládla, ale nechci riskovat, už několikrát jsme se vydali na procházku Prahou a po chvilce slyšíme akorát, já chci pochovat, nosit, mě bolí nohy a spíš to hraje na city tátovi, těžko říct, jak by se chovala se mnou, ale hodně velkou túru si netroufám.
U nás včera celý den fučelo a vypadalo to na obří bouřku a večer spadly dvě doslova dvě kapičky a nic, nakonec jsem ještě v 9h šla zalévat zahradu a ráno sucho jako troud....
, kdyby takhle každou noc zapršelo bylo by hned fajn.
Není tady
Tuli já myslím, že by ještě mohla Kika do šátku, však je mrňavá a nikdo nepozná jestli jí jsou tři nebo čtyři
a Vika bude ráda taky chvíli v kočáru, takže není problém vzít Kikuna záda :-)
No já doufám, že večer sprchne protože se opět dělá hnusné dusno a to je něcopro mě, jak se houpne tlak tak jsem KO a mám šílenou bolest hlavy a nezabírá nic až ta bouřka.
Vůbec se miv tom parnu nikam nechce hlavně proto že nevím jak obléknout Viku, aby jí nebylo vedro a v metru zima. Když jí dám kraťasy a triko s krátkým tak v metru foukne a bude pčíkat ještě víc než teď a když dostane dlouhý rukám a kaťata tak se mi cestou v tramvaji na metro upeče :-(((((
Není tady
No Míšo to je právě...taky bych už potřebovala tu spršku, jako né, aby lilo týden v kuse, ale takhle na večer deštík, klidně celou noc, aby ráno bylo krásně vlaho...teď jsem šla věšet prádlo a dostala jsem facku od toho dusného horka 
Není tady
Tutule napsal(a):
No Míšo to je právě...taky bych už potřebovala tu spršku, jako né, aby lilo týden v kuse, ale takhle na večer deštík, klidně celou noc, aby ráno bylo krásně vlaho...teď jsem šla věšet prádlo a dostala jsem facku od toho dusného horka
To mi povídej vnoci ať si prší jak chce to je mi jedno ale kdyby nebylo to dusno :-(((((
No nic jdu venčit krakena a sbalit děti a jedeme. Snad mi malá v metru nezmrzne jen v krátkých rukávech a nohavicích...na večer já ale vezmu už dlouhé na převlečení
Není tady

Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:54)
Není tady
Zdar - tady pršelo asi deset minut - zrovínka jsme se chystaly od Mishů domů. Tak jsem se těšila, jak se vyčistí vzduch a ono prd. Je tu jak v prádelně 
Jinak taky dlouho nic, zaléváme každý den. 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:54)
Není tady
Ahojky
tak jsme doma z treninku :-) letošní poslední tedy pro Míšu.
Cestou domů hřmělo, vypadalo to na pořádnou bouřku a prd jen takový letní deštík a nic :-( tak snad večer sprchne.
Vikulinka chrní a Mišák půjde za chvíli :-) ale zítra nejde do školy protože by jsme to zítra nestíhali
Není tady
Jé, tak Juli - všechno nej nej nej 
Holky, já asi vybrala útočiště naší rodinné dovolené http://www.hotelbara.cz/ - moc se mi to líbí 
Není tady
Jé Julinko vše neeeej!!!!!

Míšo, já to zítra odpískávám, určitě tam bude mraky lidí a já to tedy nemusím, Davídek mi v kočáru dlouho nevydrží a tam bych ho neměla kde vyložit, kdykoliv by si zamanul, je mi jasné, že budou fronty a návaly i u atrakcí, to by zase byla prudná Kika "kdy už budu moct jít tam, kdy už si budu moct zaskákat, já si chci zaskákat, mami, kdy už na mě bude řada...." do toho Davídek, co bude vylézat z kočáru 
Kdyby to nebyla taková masová akce, kde chtějí trhat rekordy na počet kočárů v jednom místě, určitě by to bylo super. Tak se nezlob. Však i do zoo chodíme v pracovní den od rána, abysme se nemuseli mačkat s tisíce lidmi o víkendu..jednou jsme tam byli na nějakou akci od KB a to byla šílenost největší, do toho byl státní svátek a fronta byla i na šváby v teráriu 
Není tady
Bafík kočeny 
Se moc omluvuju, že jsem Vás tak dlouho zanedbávala, se stydím 
Vůbec nemám potuchy co je nového a co zkratky to asi zmáčknout nepůjde co ???
Míšo, na Tebe jsem myslela, jestli jsi ještě svobodná, nebo jsi do toho už práskla, tak koukám že nepráskla, ale krátí se ti to.
Chtěla jsem se zeptat, jestli je naplánovaný nějaký ten srazík ???? Nebo jste pro nezájem odpískaly ??? Já bych určo jela a moc ráda
Není tady
Jééé návrat ztracené dcery :-D
Vítej Dádulko
Tak ve zkratce
Lenka dělá státnice, holky torchu marodí i \Lenka s ušima, ale snad už budou ok
Zuzi se podle fotek také daří
Terry se bude opět stěhovat nyní zpět do Borovan, čeká holčičku Rozárku
Pet si užívá nemocné dět
Tuli je na tabletu z Kiky kterou má týden doma, ale je statečná a zvládá
Já pomalu stříhám metr do svatby, snažíme se o třeťátko, kupujeme domeček
Holčí bude dělat instruktorku plavání, snaží se o druhé ale tak nějak volně :-)
Bell mění kuchn u toho se snaží sama sebe zlikvidovat řeznýma ranama
no a nevím jestli jsem na něco či někoho zapomněla ?????
Není tady
Tuli, díky
No znáš to, pořád něco. Párkrát člověk nezajde a pak ztratí přehled a nechce se dočítat. Mě strašně žere čas zahrada. Snažíme se to dát dohromady, takže každou volnou chvilku letím tam, makám do tmy a tak počítač šel celkově bokem.
Není tady