6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bellatrix napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Ja jsem vcera prodala taky satek, zbavuju se jich, necham si jenom jeden, pak ten sling a ten novy MeiTai.
no mne to stále dáva 1+1+1=3
no jo ale to je átek, poloátek a nosítko
Dneska jsem si vzpomněla na sebe jak jsem říkala, e mi bude stačit jeden, e nebudu tak nemocná jako jiné nosnice a ejhle opět jsem se pletla :-D dneska mám doma tři a jednoho se chci zbavit.
Upravil(a) mvkoty (21. 5. 2012 20:01)
Není tady
Krásnej klobouček my máme podobný, jen červený. Ale vzor je skoro stejný
Kdy tak vidím Viktorku, tak jsem si vzpomněla - muík nedávno koukal láskyplným pohledem na nae dítě a říkal něco ve smyslu, e je tak krásná, e by la "prodat" do nějaké reklamy - tak jsem mu odvětila, e teda nemám na to se z na Pr.dele harcovat do Prahy kvůli castingům... No a on tomu dal nakonec tečku tím, e se nám zdá nádherná jen proto, e je nae
My dneska počkáme a přivezou uhlí a pak hurá k Mishe s Jú
Upravil(a) Holčička (22. 5. 2012 8:07)
Není tady
Čau babizny.
Bell Mía potvrdila. átek, polosatek a nositkoq kde vidí nějakého třetího ?
Mío, já dospěla s dobou jenom jeden átek - hafo átků - átek + polosatek + nositko tahle nemoc se vyvíjí u kadého různě.
Krásnej klobrc
Holči, na sraz paráda ale bude se chodit. Bara chce vidět aspoň václavák
Řekněte taky Mad, a se přidá.
Holky u nás byla ílená noc. Celý západ Nancy vytopeny, my jsme na severu, take těsně vedle. Po ulicích teklo proudem pár cm vody, ale čtvrt vedle nás měla metr a ní bylo dva a půl metrů vody v ulicích. Hromadná nejezdí, jetě teď je vude plno hasičů kteří odčerpávají vodu, auta stojí velijak, centrum je neprůjezdné. Fakt děs. My máme těstí a to máme řeku 50 metrů od baráku. Asi právě proto, voda měla kam odtect. Byla to bouřka
Já jdu teď na rande do banky. Jsem nevyspala, děti od 4:30 vzhůru, a venku jetě prí. Úasný, snad se někde nepotopim.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Řekněte taky Mad, a se přidá.
A jo vlastně, vy budete mít poznávací zájezd
To nevadí my se přidáme (pokud bude dobrá konstelace hvězd) a kdyby jste li někam, kam by se nám nechtělo, tak vás opustíme
Jinak teda - páni Co dovede jedna buřina, ...To chce vysoký holinky - takový ty rybářský - na cestu do banky ideální
Není tady
Dobré ranko,
Holčí ono nemusí do Prahy....stačí si vybrat castingovku u vás v kraji a kdyby jsi byla pod tou co jsou moje děti tak tam si vybírá z kterého kraje chce dostávat nabídky. ALe muík má pravdu s tím jak je Danielka krásná :-)
Ditu á doufám, e u těchto u zůstanu, ořech je ideál i na zimu pod bundu :-)
Noc tedy jak ze patného filmu koukám. U nás si Vika zase začíná najídět na mléko ve 3rán a potom po té 6. No moc se mi jí ho nechce dávat kdy u spala celou noc :-(
Já byla teď u dr pro potvrzení Míovi a vp, no a hnedle jsem se domluvila na tbc očko, ale a na podzim, protoe po tbc má být rozestup minimálně měsíc a to bych nestihla protoe máme ten priorix.,
Jinak děkuji za chválu kloboučku, je to první take nic moc, ale snad to vychytám.
Není tady
Holčička napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Řekněte taky Mad, a se přidá.A jo vlastně, vy budete mít poznávací zájezd
To nevadí my se přidáme (pokud bude dobrá konstelace hvězd) a kdyby jste li někam, kam by se nám nechtělo, tak vás opustíme
No zatím je to asi tak jetě v plánu ale taková okruní procházka Petřín, praský hrad, malá strana, karlův most, staromák, václavák .....aby Bára poznala trochu prahu :-)
Jinak zdravíme Mishu a Jů
Není tady
Dobré ráno,
já u tady pěním od 5.50!!!!! ílené fakt, nejdřív vstával Davídek, hned na to Kika, od té doby jen počítám do 20
Mío klobouček
Dito....snad nebudou kody moc velké, jak píe Holči, hrůza co dokáe jedna bouřka..
Není tady
tak to bychom snad daly - teda s kočíkem - alespoň se taky někam podíváme. Ale kdybyste pak li někam do muzea atp. tak bychom se rozloučily nebo počkaly venku...
Není tady
Tutule napsal(a):
Dobré ráno,
já u tady pěním od 5.50!!!!! ílené fakt, nejdřív vstával Davídek, hned na to Kika, od té doby jen počítám do 20
a u ses dopočítala? Nebo jsi u osmnáctky
Není tady
Ahoj holky,
tady je nádherně!! Manel je sluebně v Lednici, tak vodím ráno do kolky já. Natěstí jsem vychytala takhle hezká rána.
Holčička napsal(a):
No a on tomu dal nakonec tečku tím, e se nám zdá nádherná jen proto, e je nae
Milouek...
Tý jo, Ditu . Tak těstí, e Vás ta kalamita minula.
U nás vechno ok, v so jsem měla sraz se základkou. Přilo celých 8 spoluáků - včetně mne. Ale bylo to dobrý. Já jsem odcházela ve 23.h, ale půlka, tj. 4 , to táhla a do pěti. Tak to bych nedala.
Není tady
Holčička napsal(a):
tak to bychom snad daly - teda s kočíkem - alespoň se taky někam podíváme. Ale kdybyste pak li někam do muzea atp. tak bychom se rozloučily nebo počkaly venku...
S kočárkem to dá určitě v pohodě....vybereme jednoduí trasu a kdy tak můeme dojet mhd -)
Holky já se na vás těím :-)
Tuli to by jsi se taky mohla připojit co ty na to?????
Jinak tedy vstávat tak brzo jako ty tak jsem u KO a pěním taky.. momentálně si říkám,e se těím a malá zalehne, abych si dala v klidu kafe a snídani.
No a musím se pochlubit. Vika dneska bez pleny, trenujeme nočník pomalu a přila ke mě a ee a ne jsem jí dala na nočník tak se počurala :-( Tak začneme opět trenovat aby byla dopolko doma bez plenky.
Není tady
No Mío, uvaovala jsem nad tím, ale prohlídku po památkách s Kikou nedám...ona je sice zvyklá chodit, ale ne a tak moc, pak je prudná, chce nosit a na to nemám síly...
Jedině, e bych se přidala třeba a budete mít něco odtrajdáno.
Není tady
Holčička napsal(a):
Tutule napsal(a):
Dobré ráno,
já u tady pěním od 5.50!!!!! ílené fakt, nejdřív vstával Davídek, hned na to Kika, od té doby jen počítám do 20a u ses dopočítala? Nebo jsi u osmnáctky
Kika to přehnala a la se vyklidnit do pokoje, take teď je to lepí a mám chvíli od počítání pauzu , za chvíli jde Davča spát, a já jdu dělat oběd.
Upravil(a) Tutule (22. 5. 2012 9:20)
Není tady
Tutule napsal(a):
No Mío, uvaovala jsem nad tím, ale prohlídku po památkách s Kikou nedám...ona je sice zvyklá chodit, ale ne a tak moc, pak je prudná, chce nosit a na to nemám síly...
Jedině, e bych se přidala třeba a budete mít něco odtrajdáno.
Aha No já jsem myslela e zrovna ten Petřín by se jí mohl líbit, lanovka a prochajda tam. Je fakt, e to bude asi dlouhé, no ale kdyby jsi chtěla tak já budu mít s sebou kočár, ale Viku na zádech take by si klidně mohla odpočinout v kočáru :-D Takhle to dělám kdy mám Terezku a jdeme někam dál, tak mám kočár jako jistotu a holk střídám v átku a v kočáru :-D Ale uvidí, je to na tobě :-)
A u nás se spí hurá a já si dala kus dortu a kafíčko :-) a snad přijde u i ROb z práce. Dneska mají poradu tak to bude asi na dlouho
Není tady
No tak 4letou Kiku do kočáru nedám ani kdyby měla únavou leet na zemi , ne fakt, to s ní radi udělám mení výlet, ne by měla sedět v kočáru, nesnáím tyhle matky, co pro svojí pohodlnost cpou takhle velké děti do kočárů, jsou tam skrčené, pomalu jetě s dudlíkem...příerný pohled a takových "dětiček" jsem v zoo viděla nespočetně.
Není tady
Tuli ty nemá Kiku ve kolce??? Oni u jsou děti u toho moře???
Nechce si zítra udělat výlet do Prahy? Je tady akce ve lutých lázních a to by se mohlo Kice líbit. Je to cca od 14 do 18
http://www.babyweb.cz/Clanky/a5576-Co-v … -2012.aspx
Upravil(a) mvkoty (22. 5. 2012 9:38)
Není tady
Tutule napsal(a):
No tak 4letou Kiku do kočáru nedám ani kdyby měla únavou leet na zemi , ne fakt, to s ní radi udělám mení výlet, ne by měla sedět v kočáru, nesnáím tyhle matky, co pro svojí pohodlnost cpou takhle velké děti do kočárů, jsou tam skrčené, pomalu jetě s dudlíkem...příerný pohled a takových "dětiček" jsem v zoo viděla nespočetně.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:52)
Není tady
Bell ty zase perlí
Mě Julka nepřijde stará na noení, vak je to jetě pískle :-) ale je to asi fakt o pocitu a síle, je jasné e si nezrasí záda.
Já si to teď náramě uvám, Vika sama přijde e chce nosit, přitáhne si átek a dělá znak na noení :-) a venku je spokojenějí v átku ne v kočáru take jsem ráda :-)
Zítra máme srazík na hřiti s maminkama z ND tak jsem na to zvědavá. Psala mi jedne kdy jsem dávala foto nového átku tak by ho chtěla vidět naivo :-D docela se těím.
Není tady
Tutule napsal(a):
Mío není právě, je doma kvůli tomu Chorvatsku
Popřemýlím a dám ti vědět, jakýkoliv program by se nám teď hodil
Tak ju, vstup je grátis a mám jednu vstupenku navíc aby se nemusela stát fronta u vstupní brány a mohly jsme jít rovnou :-) a je u ní i lístek do tomboly....v odkazu je program a myslím, e by se děti mohly vyblbnout, ty starí určitě :-)
Není tady
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
Popřemýlím a dám ti vědět, jakýkoliv program by se nám teď hodilTak ju, vstup je grátis a mám jednu vstupenku navíc aby se nemusela stát fronta u vstupní brány a mohly jsme jít rovnou :-) a je u ní i lístek do tomboly....v odkazu je program a myslím, e by se děti mohly vyblbnout, ty starí určitě :-)
Líbí se mi to...teď je můj největí problém, jak zaparkovat v Praze..., táta má denní, tak to musím nějak vymyslet, kdy nechám auto u mámy před trafikou, e by tam někoho ikovného spolehlivého přemluvila, aby mi s tím zajel...
Není tady
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
Popřemýlím a dám ti vědět, jakýkoliv program by se nám teď hodilTak ju, vstup je grátis a mám jednu vstupenku navíc aby se nemusela stát fronta u vstupní brány a mohly jsme jít rovnou :-) a je u ní i lístek do tomboly....v odkazu je program a myslím, e by se děti mohly vyblbnout, ty starí určitě :-)
Líbí se mi to...teď je můj největí problém, jak zaparkovat v Praze..., táta má denní, tak to musím nějak vymyslet, kdy nechám auto u mámy před trafikou, e by tam někoho ikovného spolehlivého přemluvila, aby mi s tím zajel...
A nechce dojet sem a nechat auto tady u nás? Pokud to není nějak komplikované od vás.
Není tady
mvkoty napsal(a):
Tutule napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Tak ju, vstup je grátis a mám jednu vstupenku navíc aby se nemusela stát fronta u vstupní brány a mohly jsme jít rovnou :-) a je u ní i lístek do tomboly....v odkazu je program a myslím, e by se děti mohly vyblbnout, ty starí určitě :-)Líbí se mi to...teď je můj největí problém, jak zaparkovat v Praze..., táta má denní, tak to musím nějak vymyslet, kdy nechám auto u mámy před trafikou, e by tam někoho ikovného spolehlivého přemluvila, aby mi s tím zajel...
A nechce dojet sem a nechat auto tady u nás? Pokud to není nějak komplikované od vás.
No to se mi zdá pro mě náročnějí, e neznám ani trasu, ne naučenou naslepo do trafiky
Není tady