6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
HOlčí klasickou hypo nedostaneme ale úvěr na koupi nemovitosti ano...sice nevím jaký je v tom rozdíl, ale ot je jedno. Jen Rob musí jetě něco pořeit s účetní a snad by to mělo být v pořádku a mohli by jsme ádat. Jen nevím jak dlouho to trvá, to vyřízení, protoe to musíme stihnout do svatby....protoe po svatbě by jsme nedostali nic :-(
Ale tak i kdyby to účetní vyřídila v půlce června tak je čas jetě 2,5|msíce a to banka určitě stihne schválit a udělat smlouvu a vechny formality.
No hoke jtedy nic moc a já to klukům slovenským tolik přála..momentálně 2:6
Upravil(a) mvkoty (20. 5. 2012 21:36)
Není tady
Taky máme úvěr ze stavebního spoření (od Liky). Sepisovali jsme to 21.12. a v únoru jsme měli prachy na účtu
nahrála jsem akorát fotky z dneka
Upravil(a) Holčička (20. 5. 2012 21:43)
Není tady
Baf
Bell, vy se tedy doma nenudíte , Jako e mi matlá po gauči čokoládu Domča, to pochopím...ale manel?? Není na to u trochu velký?? No a to pořezání
Oslava proběhla dobře, jen na začátku byla Mika trochu uřvaná, protoe ona má teď averzi na vechny kromě své úzké rodiny, take kdy přila tchyně, tak hrozně řvala. No natěstí si pak zvykla, e je tu spousta lidí a kdy jí nechtěli chovat, tak to bylo ok
Fotky jste viděly na FB
Není tady
Jestli myslí to edivý s laclem, tak to je sukeň
Pet, na fotky jsem koukala, Mika je hezoučká, ale je fakt, e na ní je vidět, e jí společnost asi nepřiváděla úplně do extáze
Mío - jinak jsme úvěr řeili asi od září - ale my jsme se nemohli s paní a s muíkem pořád termínově shodnout, proto taková doba
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:49)
Není tady
Bré ránko. Já su dneska prga?
Jestli to nebude tím, e Kolombo straí u od půl estý. Vesele svítil, pak chtěl čůrat, dvěkrát stál v koutě a teď, kdy za půl hodiny vstavame do kolky, tak usnul.
Mío proč vám po svatbě u nic nedají? já měla vdycky za to, e rodina i kdyz s dětmi ale taky se společným majetkem je lepí záruka pro banku ne samozivitelka + svobodný muský.
Fotky zkouknu později z pc.
Není tady
Dobré ranko,
dnení noc byla katastrofa, Vika má rýmu take co chvíli jsem byla vzhůru...nakonec usnula kolem třetí, ale v 5 chtěla mléko :-( a v půl 7 jsme vstávali do koly. Teď tady oba snídají a mě začíná taky krábat v krku.
Ditu o svatbě nám nic nedají protoe se nám zvedne ivotní minimum jako 4člená rodina s jedním příjmem máme nedostatek financí. Proto se to ve musístihnout před svatbou. Ale u padl i návrh posunout svatbu.
Já tady dneska asi padnu, mám tu práce jak na kostele a nic se mi nechce. Musím udělat prádlo, kuchyň uklidit, uvařit a protoe je hezky tak odpolko vyrazit někam ven. No nevím jak to zmáknu. Ale prádlo počká a bude Vika spinkat.
Není tady
Zdarec.
Tak já musela dneska Dadů budit v est Jeli jsme k zubaři a taka nás objednal na brzy, abychom neplatili parkovné - to, e kvůli tomu budeme muset vstávat ho nějak nenapadlo. Ale neva. Zuby spravený, zase na chvíli snad
Dneska bude pařák - třeba u vytáhnem bazének
U se letos vae děti koupaly? Venku myslím
Není tady
Tedy takhle po ránu k zubaři brr by se mi fakt chtělo :-(
Vika se cachtala v kýblu s vodou na chatě, ale bazenek jetě ne.
Mě chytil rapl a dala jsem se do vaření dneska budeme mít kuřecí vývar, umavské chlupáče, červ. zelí a kuře. Tak doufám, e se mi knedle povedou a nerozpadnou.
Odpolko musíme jet vyzvednout Míovi pas, tak jsem na to zvědavá a přemýlím e kdy u tam budu tak udělám pas i Vice pro jistotu.
Jo Ditu kdy v tom červenci přijedete?? Já budu mít Míu doma do 8. potom jede k tátovi.
A jetě jsem něco chtěla a vím prd co, ale to nevadí já si v kuchyni zasejc vzpomenu.
Není tady
Ahoj!
My jsme vzhůru taky od 6h, Davídek prostě takhle vstává , v 8h tady byl táta a jeli jsme do Prahy na ten výtěr, v půl 10 jsme byli zase doma
Teď musím vymyslet něco k obědu, vůbec nic mě nenapadá, u jenom to, e nemůu dětem dát k svačině jogurt nebo něco podobného nás vechny stojí straných sil...Kika furt ječí, e má hlad, e chce sýr, kakao, jogurt atd atd, Davídek mi tvrdě vechno odmítá, chce jen to co má prostě rád, take bojujeme...ale vypadá to, e by to mohlo být u ok. Bohuel výsledky budou a ve čtvrtek, take jetě musíme počkat.
Bell, koda toho zlata, ale i stříbro je
Mío, ani já to nechápu, e je pro banky lepí kdy nejste svoji, ale asi víte co a jak, tak dríme palce, a to dobře dopadne
Holči, my jetě bazén nevytáhli, asi to bude tím, e tan malý nám vloni prokousl sousedovic pes a ten velký se mi nechce vytahovat, navíc má taky jednu část píchlou..tak musíme teprve nějaký malinký koupit.
Na fotky se taky kouknu pozdějc, teď musím jít vymýlet ten oběd a po tom závodě tu máme zase tak neskutečný bordel, vude jetě nevybalené krabice s nerozdanýma cenama atd, včera jak byl manel na tom závodě 20km, tak přijel domů úplně hotový a já měla taky dost, e jsme večer vytuhli u tv, tak musíme na debordelizaci dneska
Není tady
Tuli jde o to, e ROb ádá sám beze mě a tím pádem mu zbývá více z platu protoe na jednu osobu je ivotní minimum nií ne na rodinu se dvěma dětma a jetě kdy má jen jeden příjem. To by potom u musel mít příjem cca 50tisíc aby si mohl vzít takový úvěr. Proto ádá Rob jako svobodný bez závazků.
Vika začíná mít rýmu a mě tak nějak krábe v krku :-( tak doufám, e to ustojíme. Ve středu máme jít na akci S kočárkem Prahou, dvě kamarádky mi to odvolaly e jsou nemocné :-( a mě se samotné moc nechce, tak uvidím jestli e bude chtít jít MAD se mnou jinak na to kalu a pojedu raději do zoo.
A tady se chlubím
Vika včera v parku http://www.youtube.com/watch?v=Hm10GVFQ0UQ
a tady se ráchá na chatě
http://www.youtube.com/watch?v=6dkHKY08sA0
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:52)
Není tady
Tuli přesně tak jdo o podání ádosti a přiklepnutí, jene to visí na té mzdovce jak budou rychlé.
Bell zvládneme to v pohodě protoe tam budou splátky cca 6tisíc a inkaso za barák cca 4tisíce take jetě uetříme 2,5tisíce oproti platbám tady. Tady nám zvedli nájem tento rok u dvakrát take budeme v poho.
A jetě budu mít zahrádku kam vypustím Viku, Mía můe lítat po venku naprosto v pohodě :-)
Jo a včera byl Mía prvně sám venku na kole, tedy nebyl sám, byl se várovo klukem a v pohodě, vrátil se v pořádku. Tak mám radost |:-)
Vika v parku taky utíkala, ale jen tak na cca 5 metrů dál ne, zavolala jsem jí a ona se vrátila v pohodě :-)
Tak u má vyspáno bosorka jedna, je unudlaná, oči skleněný ach jooo....snad to ustojí
Upravil(a) mvkoty (21. 5. 2012 11:19)
Není tady
Díky za pochvalu fotek Bell, fotky háčkuje moje mamka Co ty a háčkování
na videa kouknu později
Měli jsme k obědu květákový mozeček a byla to mňamka
Není tady
Holky mám radost právě mi dorazil átek od Heri a je naprosto dokonalý úasný nádherný :-)
Jdu ho hned vyzkouet a hodím foto
A tady je foto vázala jsem na rychlo tak to není nic moc, ale átek je dokonalý trochu tuhý, ale úasný
Upravil(a) mvkoty (21. 5. 2012 12:34)
Není tady
Teda Miso, satek krasnej. Filajovou ja muzu v nadmernem mnozstvi Ja jsem vcera prodala taky satek, zbavuju se jich, necham si jenom jeden, pak ten sling a ten novy MeiTai.
Miso, tak to nejak zorganizujeme, ja pojedu do Cr 2. nebo 3. protoze nam zacinaji prazdniny az 5.7. a ten viken bude vsude desnej naval. Vezmu Baru driv ze skoly, stejne uz se neucej. Tak toho 5. by to slo, ne? To je ctvrtek, nebude moc lidi, jsou v praci. KDO DE PRIDA?
Tak my taky marodime, Kolombo ma teplotu a ja zacinam mit rymu. To zas bude
Fotky jsem stale zatim nestihla.
Není tady
Ditu to je super, píi si do diáře, e toho 5. Mía se těí a první co bylo jestli prý umí Bára česky aby si s ní vůbec rozuměl :-D
Já jsem teď frkla Viku do postele je protivná tak a si odpočine. No a vyjímečně jsem jí dala i flaku do postele ale večer má smolíka to jde spát bez flaky. Tak krásně jsme odnačili a teď bych jí zase učila to neeee
No a jdu dodělat klobouček a máme a půjdeme ven :-)
Není tady
Dita.L napsal(a):
Miso, tak to nejak zorganizujeme, ja pojedu do Cr 2. nebo 3. protoze nam zacinaji prazdniny az 5.7. a ten viken bude vsude desnej naval. Vezmu Baru driv ze skoly, stejne uz se neucej. Tak toho 5. by to slo, ne? To je ctvrtek, nebude moc lidi, jsou v praci. KDO DE PRIDA?
Jáááááááá
pokud půjde ve podle plánu a muík bude mít úa fotbalový program - on je toti svátek, tak mají volno a vzhledem k tomu, e jsou letos čtyři dny po sobě, tak organizují nějaký kraviny...
Není tady
Holčí paráda, to by jsi mohla říct i Mishe aby se přidala :-) uděláme malý babinec :-D
My jsme přili z venku, vyzvedli jsme Míovi pas, nakoupili. Vika byla celou dobu v átku a i usnula na zádech :-) co mě tedy překvapilo, bohuel jí vzbudil fukar co se z ničeho nic udělal :-( ale díky Def vím jak zajistit hlaviku kdy mi malá usne na zádech, okoukala jsem to z jejich fotek a hned jsem si u vietnamců koupila ál za 49,- Samo fialový aby mi ladil :-)
No a ponoeníčko je fajn átek krásně drí, netlačí a po dvou hodinách noení skoro nevím, e jsem nosila. Jen záda mám mokrá, lae to je tím, e jsme měly obě s Vikou bavlněná trička a ne ádné funkční. To budu muset jetě pořeit :-)
Teď jdu pověsit dalí várku prádla a budu vařit kapustnicu
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:51)
Není tady