Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#76 17. 5. 2012 22:24

majkafa
Host

Re: Udelali jsme spravne?

Adriana, držím palce, aby jej diagnosák pomohol. par

#77 17. 5. 2012 22:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

no - ale dá se říct, že v tomto momentě erem udělala správně - nechá kluka napospas jeho osudu - a ten bude mít on ve svých rukách. Jen potřebuje trošku víc té důslednosti erem sama - tj. žádný trencle, žádný polívčičky a knedlíčky s omáčičkou a 10 rohlíků k snídani..... na**at. Nech ho vyhladovět, on na to přijde....dřív, nebo později, nemyslím, že je totálně odepsanej (psala jsi, že chodil/chodí? do práce) Fakt, nech ho padnout na  tu h*bu..... v budoucnu ti za to poděkuje, teď to nevidí ani on, ani ty  stolt

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#78 17. 5. 2012 22:28

Adriana70
♥♥♥♥---

Nebude to vtom,že ja pracujem mimo domov.Pracovala som aj doma apráve vtedy to snad začalo.Alebo nie?Neviem,Naozaj neviem.Idem spat rano robím a potom cestujem.

Není tady

#79 17. 5. 2012 22:29

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

no - ale dá se říct, že v tomto momentě erem udělala správně - nechá kluka napospas jeho osudu - a ten bude mít on ve svých rukách. Jen potřebuje trošku víc té důslednosti erem sama - tj. žádný trencle, žádný polívčičky a knedlíčky s omáčičkou a 10 rohlíků k snídani..... na**at. Nech ho vyhladovět, on na to přijde....dřív, nebo později, nemyslím, že je totálně odepsanej (psala jsi, že chodil/chodí? do práce) Fakt, nech ho padnout na  tu h*bu..... v budoucnu ti za to poděkuje, teď to nevidí ani on, ani ty  stolt

stolt souhlasím. Ale ona bude zase měkká, jak ji znám. sad

#80 17. 5. 2012 22:30

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Adriana70 napsal(a):

K Zklamanej by som toho vedela napísat vela,ale radšej nič.Je to cudzia osoba a chleba mi nedáva.Len tolko.

wink raději nepiš, v tom mᚠpravdu, musela bych ti naplácat, jak nepovedené dceři cool

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#81 17. 5. 2012 22:33

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

stolt souhlasím. Ale ona bude zase měkká, jak ji znám. sad

Nemůže jeden člověk zachránit celý svět....takže? Nechat padnout na tu h*ubu i erem...ostatně, až bude zas o nějaký ten rok starší, třeba ji nějaké souvislosti dojdou gloria

Není tady

#82 17. 5. 2012 22:33

Adriana70
♥♥♥♥---

Zklamaná napsal(a):

Adriana70 napsal(a):

K Zklamanej by som toho vedela napísat vela,ale radšej nič.Je to cudzia osoba a chleba mi nedáva.Len tolko.

wink raději nepiš, v tom mᚠpravdu, musela bych ti naplácat, jak nepovedené dceři cool

Zklamaná krot sa,husi sme spolu nepásli.

Není tady

#83 17. 5. 2012 23:31

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Erem,
ale aby sis nemyslela, že jsem to všechno měla pořešené jen tak lehce, jako když luskneš prsty, prošla - oba jsme si prošli peklíčkem.
srdce mi to rvalo na kusy a na můj vkus to trvalo moc dlouho, nakonec přišel zlom.
Bájil o práci v Izraeli, podpořila jsem ho v tom, dokonce jsem mu možná na cestu i něco přidala, zrušil si spoření, aby mohl odjet.
Vrátil se za pár týdnů a bez peněz,hubený, hladový ale podle všeho mu za dnů, kdy jedl jen papriku, kterou obíral, mnoho věcí docvalko. Pak se to začalo měnit, protože on chtěl něco změnit
našel si nějakou práci, pak se odstěhoval, bydlel všelijak, živil se bůh ví čím, ale zvládl to.

Dnes dělá  přesně to, z čeho mu naskakovaly pupínky, co nechtěl- hypotéka na dům, denodenní práce, přesčasy, aby se postaral o rodinu.
Ale to už je jeho život a já jsem jen pozorovatel z dálky.Vídáme se málo, zato je to intenzivní a teď je to tak. Já se zlobím, že mi nezavolá a nepísne a on mě ujišuje, že sice málo volá a píše, ale jsem jeho milovaná maminka.
A zase mě má na chvíli na lopatě. lollol

Bydlela tu kdysi  v 1+1 bábinka-velice milá. Její syn alkoholik tak hospodařil, že skončil u ní -u své staré matky, které bylo přes 70. Vlastně ho živila, uklízela..dumbom  grr a brrrr- takhle si své stáří nepředstavuji , proto už dnes proto musím udělat se synem pořádky - taky jeden ponor do historie kritického období.

Není tady

#84 18. 5. 2012 0:13

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

erem, to je mi moc líto, že u vás doma udeřila taková nepříjemná "hodina pravdy" grater

Udělala jsi správně, nic víc už jsi udělat nemohla, než se od kluka konečně odstřihnout. Držím palce, a je zase brzo líp pussa

A nepolevuj!!! Pamatuj, že řeči nemají cenu, ukázaná platí ... a já bych se nechala přesvědčit, jedině až by kluk nastoupil sám a dobrovolně do ústavní léčby. Dřív ne!!!

Hodně sil, erem ... pussa

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#85 18. 5. 2012 7:15

vera
♥♥♥♥♥♥-

Erem....dobře ti tady radí....dej na ně
musíš ho nechat být....musí sám
já to tak měla s BM - ale to je trošku jiné...partner x dítě
teprve tehdy, když jsem ho nechala být..nechala ho v těch sračkách....několikrát mu šlo o život..propadl skleněnými dveřmi a málem vykrvácel.......když jsem se s ním rozvedla...tak se šel léčit a už přes
2 roky nepije...tvrdí, že to má vyřešené a že už nikdy....člověk by mu i uvěřil.....já ne
dokud jsme ....já + děti pomáhali...domlouvali...doprovázeli ho k lékařům....nic nepomáhalo
až totální odstřižení....totální jakoby nezájem.....věděli jsme, kde je a co dělá

Není tady

#86 18. 5. 2012 7:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Adriana70 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Adriana70 napsal(a):

Zklamaná krot sa,husi sme spolu nepásli.

lol to mᚠpravdu, že jsme spolu husY nepásly,  tak sis měla dát pozor na svou pusinku, než sis ji o mě otřela - uvědom si, že jsem to nebyla já, kdo měl  připomínku.
Tak, jak se snažíš tady pucovat mě děvenko, sis měla došlápnout na svou dceru a nemusela jsi mít s ní problémy.
A jestli si myslíš, že mě opět utřeš, zkus se nejdřív (třeba po SZ) pozeptat, co jsem zač, abych ti tu nemusela jen láskyplně "naplácat na zadek"
Doufám, že tohle jemné upozornění ti stačilo a nebudeš se semnou pouštět do větších akcí - věř, že bych uměla dokázat popsat tvoje výchovné nedostatky, které se ti obratem vrací. Stačiklo? OK - to jsem ráda pussa

Není tady

#87 18. 5. 2012 7:35

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Erem, držím ti palce, udělalas to dobře. A to, že jsi ho kdysi nedala do diagnosáku, bylo také správné - pochybuji, že  diagnosák někomu v něčem pomůže - to vidíš i na tom, jak ti pomohli odborníci.
A že mu něco vypereš, když sám nemá pračku, je také správné - v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, že ho necitelně nechceš zadupat do země.
A vám to vyjde.  godlike

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#88 18. 5. 2012 8:37

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

majkafa napsal(a):

Jednou jsem četla rozhovor s Magdou Vášáryovou. Zeptali se jí mimo jiné, co pokládá za nejcennější, že dala svým dětem jako rodič do života. Odpověděla, že odvahu.

Já to sice netušila co, ale děti mně řekly, že důvěru smile prý důvěru v jejich schopnosti, v to, že jsou dobrý lidi.
No, tak na to jsem taky hrdá, přiznám se smile

Zklamčo, husI jsou správně, vážně wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#89 18. 5. 2012 8:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Erem - kočko - nic si nevyčítej.
Kluk bude v pohodě uvidíš. Jestliže píšeš,že když neměl práci,tak vydržel být bez fetu je dobrá situace,že není až tak závislej.
Já bych řekla, že kluk chce být sám od "buzerování" co má jíst a tak. Vím,že to máma se svýma dětma myslí dobře, ale on je dospělý.
Držím pěstě par
Vždyt se na něj nevykašleš,jen mu nechᚠprostor pro jeho život.
Jak vypadá to bydlení po Tvé matce? Je to tedy v domě s tátou? Já nevím Erem, jak se Ti tam bude žít. Co kdyby radši kluk napsal žádost na byt jako Tvá dcera. Vždyt Ty seš ve svém bytě spokojená a zvyklá,proč by ses měla stěhovat Ty?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#90 18. 5. 2012 8:41

majkafa
Host

lupina montana napsal(a):

Já to sice netušila co, ale děti mně řekly, že důvěru smile prý důvěru v jejich schopnosti, v to, že jsou dobrý lidi.
No, tak na to jsem taky hrdá, přiznám se smile

To je hezké :-)
Přemýšlím nad tím, důvěra v jejich schopnosti je vlastně taková odvaha žít, nemít strach.

Já jsem to s mými dětmi těžce podělala v době odchodu mého BM. Nebyla jsem jim oporou, naopak,ještě jsem je trápila svým chováním, jak jsem to nezvládala.
Jsem ráda, že jsem dostala možnost napravit to.

Měla jsem strach o syna. Těžce to nesl. Začal kouřit a mám pocit, že občas kouřil i marjánku. Jsem ráda, že do toho nespadl.

Upravil(a) majkafa (18. 5. 2012 8:45)

#91 18. 5. 2012 9:24

MamcaZuzik
♥------
Místo: Olomouc

Ahoj holky!

Souhlasím s většinou - k dětem by se měl člověk už od mala chovat tak, aby byly samostatné. Pomoci v nouzi, to ano - ale nepoletovat za nima zbytečně - ničeho by si nevážili. Já děti vždy učila samostatnosti. Nebránila jsem jejich odstěhování - je to lepší než se držet máminy sukně. Každý se velice brzo osamostatnil a máme snad ještě lepší vztah. Vydělávají si na sebe a já můžu zase cestovat. Třeba teď jsem se vrátila z Itálie. Nádhera. Po dvaceti letech zase svobodná, krásná a užívala jsem si sluníčka. Tip sem našla tady http://cestuj-levne.cz/  :-) a plánuju jet zase

Holky, puste je do světa a sebe taky!!!

stolt

Není tady

#92 18. 5. 2012 9:27

majkafa
Host

Musíš dávat reklamu ještě i sem? va

#93 18. 5. 2012 9:28

MamcaZuzik
♥------
Místo: Olomouc

majkafa napsal(a):

Musíš dávat reklamu ještě i sem? va

nechápu?

Není tady

#94 18. 5. 2012 9:42

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Zklamčo, husI jsou správně, vážně wink

jasně - jsem si neuvědomila, že jsme nepásly slovenskou hus lol

Není tady

#95 18. 5. 2012 10:23

Peuli
♥♥♥♥---

Vějířovka napsal(a):

Erem, držím ti palce, udělalas to dobře. A to, že jsi ho kdysi nedala do diagnosáku, bylo také správné - pochybuji, že  diagnosák někomu v něčem pomůže - to vidíš i na tom, jak ti pomohli odborníci.
A že mu něco vypereš, když sám nemá pračku, je také správné - v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, že ho necitelně nechceš zadupat do země.

Vějířovko, já myslím, že by mu Erem pomáhat neměla, že by měl konečně dospět se všemi důsledky z toho vyplývajícími. Když sám nemá pračku, tak si přece může vyprat v ruce. Mí rodiče, když se vzali, tak taky pračku neměli, bráchovi pral otec plínky na valše a taky to zvládl. Já bych mu to svou pomocí neulehčovala v ničem. Zrovna v případě Erem mám pocit, že to začne čistým prádlem a skončí to tím, že se nastěhuje za nima do domečku. Určitě by měl vědět, že ho má Erem ráda, ale to se dá dát najevo i jinak než pomocí v domácnosti.

Není tady

#96 18. 5. 2012 10:54

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Peuli napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Vějířovko, já myslím, že by mu Erem pomáhat neměla, že by měl konečně dospět se všemi důsledky z toho vyplývajícími. Když sám nemá pračku, tak si přece může vyprat v ruce. Mí rodiče, když se vzali, tak taky pračku neměli, bráchovi pral otec plínky na valše a taky to zvládl. Já bych mu to svou pomocí neulehčovala v ničem. Zrovna v případě Erem mám pocit, že to začne čistým prádlem a skončí to tím, že se nastěhuje za nima do domečku. Určitě by měl vědět, že ho má Erem ráda, ale to se dá dát najevo i jinak než pomocí v domácnosti.

No, víš Peuli, mně připadá, že toho ten kluk bude mít i tak dost. To vyprání prádla by byl od Erem takový pozdrav lásky. Je třeba, aby mu to zase nepřerostlo přes hlavu, aby nerezignoval.
Já věřím v Ereminu intuici a její lásku k dětem.

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#97 18. 5. 2012 12:38

majkafa
Host

eremina láska k dětem je bohužel opičí, aspoň já to tak vidím. A to není pro děti nic dobrého. To totiž není láska.
Vějířovko, kam na to chodíš? Pozdrav lásky mě odrovnal lol

#98 18. 5. 2012 12:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, že ho necitelně nechceš zadupat do země
Nevypráním ho do země nezadupe... naopak. Jen a si hezky pere. A taky kupuje jídlo a toaletní papír, platí složenky, přišívá knoflíky... ona jediná šance v podobných případech je přestat se starat, bohužel. Ono je strašně těžký zpovzdálí sledovat, jak je mládě po kolena, po pás, po krk ve srač*kách a neběžet ho vytáhnout - ale nic jinýho se dělat nedá, protože je v nich dobrovolně... a po případným vytažení a olízání si do nich hupne znova, dokud nebude schopný akceptovat jinou možnost.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#99 18. 5. 2012 13:23

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, že ho necitelně nechceš zadupat do země
Nevypráním ho do země nezadupe... naopak. Jen a si hezky pere. A taky kupuje jídlo a toaletní papír, platí složenky, přišívá knoflíky... ona jediná šance v podobných případech je přestat se starat, bohužel. Ono je strašně těžký zpovzdálí sledovat, jak je mládě po kolena, po pás, po krk ve srač*kách a neběžet ho vytáhnout - ale nic jinýho se dělat nedá, protože je v nich dobrovolně... a po případným vytažení a olízání si do nich hupne znova, dokud nebude schopný akceptovat jinou možnost.

Já si myslím, že je dobré sledovat to a případně trochu pomoci, když necháte nějakého člověka naprosto bez pomoci, tak to může dopadnout jako s tou paní, co dostala doživotí.

Není tady

#100 18. 5. 2012 13:29

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

eremina láska k dětem je bohužel opičí, aspoň já to tak vidím. A to není pro děti nic dobrého. To totiž není láska.
Vějířovko, kam na to chodíš? Pozdrav lásky mě odrovnal lol

Já si zase myslím, že Eremina láska není opičí, že je ve zcela správných proporcích.
A naštěstí, přestože Erem vypadá zdánlivě jako poddajná, myslím, že se řídí svou intuicí a rozhoduje dobře (pokud tedy zrovna není zblblá hormony).

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí