27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Adriana, drím palce, aby jej diagnosák pomohol.
no - ale dá se říct, e v tomto momentě erem udělala správně - nechá kluka napospas jeho osudu - a ten bude mít on ve svých rukách. Jen potřebuje troku víc té důslednosti erem sama - tj. ádný trencle, ádný polívčičky a knedlíčky s omáčičkou a 10 rohlíků k snídani..... na**at. Nech ho vyhladovět, on na to přijde....dřív, nebo později, nemyslím, e je totálně odepsanej (psala jsi, e chodil/chodí? do práce) Fakt, nech ho padnout na tu h*bu..... v budoucnu ti za to poděkuje, teď to nevidí ani on, ani ty
Není tady
Nebude to vtom,e ja pracujem mimo domov.Pracovala som aj doma apráve vtedy to snad začalo.Alebo nie?Neviem,Naozaj neviem.Idem spat rano robím a potom cestujem.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
no - ale dá se říct, e v tomto momentě erem udělala správně - nechá kluka napospas jeho osudu - a ten bude mít on ve svých rukách. Jen potřebuje troku víc té důslednosti erem sama - tj. ádný trencle, ádný polívčičky a knedlíčky s omáčičkou a 10 rohlíků k snídani..... na**at. Nech ho vyhladovět, on na to přijde....dřív, nebo později, nemyslím, e je totálně odepsanej (psala jsi, e chodil/chodí? do práce) Fakt, nech ho padnout na tu h*bu..... v budoucnu ti za to poděkuje, teď to nevidí ani on, ani ty
souhlasím. Ale ona bude zase měkká, jak ji znám.
Adriana70 napsal(a):
K Zklamanej by som toho vedela napísat vela,ale radej nič.Je to cudzia osoba a chleba mi nedáva.Len tolko.
raději nepi, v tom má pravdu, musela bych ti naplácat, jak nepovedené dceři
Není tady
majkafa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
souhlasím. Ale ona bude zase měkká, jak ji znám.
Nemůe jeden člověk zachránit celý svět....take? Nechat padnout na tu h*ubu i erem...ostatně, a bude zas o nějaký ten rok starí, třeba ji nějaké souvislosti dojdou
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Adriana70 napsal(a):
K Zklamanej by som toho vedela napísat vela,ale radej nič.Je to cudzia osoba a chleba mi nedáva.Len tolko.
Zklamaná krot sa,husi sme spolu nepásli.
Není tady
Erem,
ale aby sis nemyslela, e jsem to vechno měla pořeené jen tak lehce, jako kdy luskne prsty, prola - oba jsme si proli peklíčkem.
srdce mi to rvalo na kusy a na můj vkus to trvalo moc dlouho, nakonec přiel zlom.
Bájil o práci v Izraeli, podpořila jsem ho v tom, dokonce jsem mu moná na cestu i něco přidala, zruil si spoření, aby mohl odjet.
Vrátil se za pár týdnů a bez peněz,hubený, hladový ale podle veho mu za dnů, kdy jedl jen papriku, kterou obíral, mnoho věcí docvalko. Pak se to začalo měnit, protoe on chtěl něco změnit
nael si nějakou práci, pak se odstěhoval, bydlel velijak, ivil se bůh ví čím, ale zvládl to.
Dnes dělá přesně to, z čeho mu naskakovaly pupínky, co nechtěl- hypotéka na dům, denodenní práce, přesčasy, aby se postaral o rodinu.
Ale to u je jeho ivot a já jsem jen pozorovatel z dálky.Vídáme se málo, zato je to intenzivní a teď je to tak. Já se zlobím, e mi nezavolá a nepísne a on mě ujiuje, e sice málo volá a píe, ale jsem jeho milovaná maminka.
A zase mě má na chvíli na lopatě.
Bydlela tu kdysi v 1+1 bábinka-velice milá. Její syn alkoholik tak hospodařil, e skončil u ní -u své staré matky, které bylo přes 70. Vlastně ho ivila, uklízela.. grr a brrrr- takhle si své stáří nepředstavuji , proto u dnes proto musím udělat se synem pořádky - taky jeden ponor do historie kritického období.
Není tady
erem, to je mi moc líto, e u vás doma udeřila taková nepříjemná "hodina pravdy"
Udělala jsi správně, nic víc u jsi udělat nemohla, ne se od kluka konečně odstřihnout. Drím palce, a je zase brzo líp
A nepolevuj!!! Pamatuj, e řeči nemají cenu, ukázaná platí ... a já bych se nechala přesvědčit, jedině a by kluk nastoupil sám a dobrovolně do ústavní léčby. Dřív ne!!!
Hodně sil, erem ...
Není tady
Erem....dobře ti tady radí....dej na ně
musí ho nechat být....musí sám
já to tak měla s BM - ale to je troku jiné...partner x dítě
teprve tehdy, kdy jsem ho nechala být..nechala ho v těch sračkách....několikrát mu lo o ivot..propadl skleněnými dveřmi a málem vykrvácel.......kdy jsem se s ním rozvedla...tak se el léčit a u přes
2 roky nepije...tvrdí, e to má vyřeené a e u nikdy....člověk by mu i uvěřil.....já ne
dokud jsme ....já + děti pomáhali...domlouvali...doprovázeli ho k lékařům....nic nepomáhalo
a totální odstřiení....totální jakoby nezájem.....věděli jsme, kde je a co dělá
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Adriana70 napsal(a):
Zklamaná krot sa,husi sme spolu nepásli.
to má pravdu, e jsme spolu husY nepásly, tak sis měla dát pozor na svou pusinku, ne sis ji o mě otřela - uvědom si, e jsem to nebyla já, kdo měl připomínku.
Tak, jak se snaí tady pucovat mě děvenko, sis měla dolápnout na svou dceru a nemusela jsi mít s ní problémy.
A jestli si myslí, e mě opět utře, zkus se nejdřív (třeba po SZ) pozeptat, co jsem zač, abych ti tu nemusela jen láskyplně "naplácat na zadek"
Doufám, e tohle jemné upozornění ti stačilo a nebude se semnou poutět do větích akcí - věř, e bych uměla dokázat popsat tvoje výchovné nedostatky, které se ti obratem vrací. Stačiklo? OK - to jsem ráda
Není tady
Erem, drím ti palce, udělalas to dobře. A to, e jsi ho kdysi nedala do diagnosáku, bylo také správné - pochybuji, e diagnosák někomu v něčem pomůe - to vidí i na tom, jak ti pomohli odborníci.
A e mu něco vypere, kdy sám nemá pračku, je také správné - v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, e ho necitelně nechce zadupat do země.
A vám to vyjde.
Není tady
majkafa napsal(a):
Jednou jsem četla rozhovor s Magdou Vááryovou. Zeptali se jí mimo jiné, co pokládá za nejcennějí, e dala svým dětem jako rodič do ivota. Odpověděla, e odvahu.
Já to sice netuila co, ale děti mně řekly, e důvěru prý důvěru v jejich schopnosti, v to, e jsou dobrý lidi.
No, tak na to jsem taky hrdá, přiznám se
Zklamčo, husI jsou správně, váně
Není tady
Erem - kočko - nic si nevyčítej.
Kluk bude v pohodě uvidí. Jestlie píe,e kdy neměl práci,tak vydrel být bez fetu je dobrá situace,e není a tak závislej.
Já bych řekla, e kluk chce být sám od "buzerování" co má jíst a tak. Vím,e to máma se svýma dětma myslí dobře, ale on je dospělý.
Drím pěstě
Vdyt se na něj nevykale,jen mu nechá prostor pro jeho ivot.
Jak vypadá to bydlení po Tvé matce? Je to tedy v domě s tátou? Já nevím Erem, jak se Ti tam bude ít. Co kdyby radi kluk napsal ádost na byt jako Tvá dcera. Vdyt Ty se ve svém bytě spokojená a zvyklá,proč by ses měla stěhovat Ty?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Já to sice netuila co, ale děti mně řekly, e důvěru
prý důvěru v jejich schopnosti, v to, e jsou dobrý lidi.
No, tak na to jsem taky hrdá, přiznám se
To je hezké :-)
Přemýlím nad tím, důvěra v jejich schopnosti je vlastně taková odvaha ít, nemít strach.
Já jsem to s mými dětmi těce podělala v době odchodu mého BM. Nebyla jsem jim oporou, naopak,jetě jsem je trápila svým chováním, jak jsem to nezvládala.
Jsem ráda, e jsem dostala monost napravit to.
Měla jsem strach o syna. Těce to nesl. Začal kouřit a mám pocit, e občas kouřil i marjánku. Jsem ráda, e do toho nespadl.
Upravil(a) majkafa (18. 5. 2012 8:45)
Ahoj holky!
Souhlasím s větinou - k dětem by se měl člověk u od mala chovat tak, aby byly samostatné. Pomoci v nouzi, to ano - ale nepoletovat za nima zbytečně - ničeho by si neváili. Já děti vdy učila samostatnosti. Nebránila jsem jejich odstěhování - je to lepí ne se dret máminy sukně. Kadý se velice brzo osamostatnil a máme snad jetě lepí vztah. Vydělávají si na sebe a já můu zase cestovat. Třeba teď jsem se vrátila z Itálie. Nádhera. Po dvaceti letech zase svobodná, krásná a uívala jsem si sluníčka. Tip sem nala tady http://cestuj-levne.cz/ :-) a plánuju jet zase
Holky, puste je do světa a sebe taky!!!
Není tady
Musí dávat reklamu jetě i sem?
majkafa napsal(a):
Musí dávat reklamu jetě i sem?
nechápu?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Zklamčo, husI jsou správně, váně
jasně - jsem si neuvědomila, e jsme nepásly slovenskou hus
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Erem, drím ti palce, udělalas to dobře. A to, e jsi ho kdysi nedala do diagnosáku, bylo také správné - pochybuji, e diagnosák někomu v něčem pomůe - to vidí i na tom, jak ti pomohli odborníci.
A e mu něco vypere, kdy sám nemá pračku, je také správné - v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, e ho necitelně nechce zadupat do země.
A vám to vyjde.
Vějířovko, já myslím, e by mu Erem pomáhat neměla, e by měl konečně dospět se vemi důsledky z toho vyplývajícími. Kdy sám nemá pračku, tak si přece můe vyprat v ruce. Mí rodiče, kdy se vzali, tak taky pračku neměli, bráchovi pral otec plínky na vale a taky to zvládl. Já bych mu to svou pomocí neulehčovala v ničem. Zrovna v případě Erem mám pocit, e to začne čistým prádlem a skončí to tím, e se nastěhuje za nima do domečku. Určitě by měl vědět, e ho má Erem ráda, ale to se dá dát najevo i jinak ne pomocí v domácnosti.
Není tady
Peuli napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
A vám to vyjde.Vějířovko, já myslím, e by mu Erem pomáhat neměla, e by měl konečně dospět se vemi důsledky z toho vyplývajícími. Kdy sám nemá pračku, tak si přece můe vyprat v ruce. Mí rodiče, kdy se vzali, tak taky pračku neměli, bráchovi pral otec plínky na vale a taky to zvládl. Já bych mu to svou pomocí neulehčovala v ničem. Zrovna v případě Erem mám pocit, e to začne čistým prádlem a skončí to tím, e se nastěhuje za nima do domečku. Určitě by měl vědět, e ho má Erem ráda, ale to se dá dát najevo i jinak ne pomocí v domácnosti.
No, ví Peuli, mně připadá, e toho ten kluk bude mít i tak dost. To vyprání prádla by byl od Erem takový pozdrav lásky. Je třeba, aby mu to zase nepřerostlo přes hlavu, aby nerezignoval.
Já věřím v Ereminu intuici a její lásku k dětem.
Není tady
eremina láska k dětem je bohuel opičí, aspoň já to tak vidím. A to není pro děti nic dobrého. To toti není láska.
Vějířovko, kam na to chodí? Pozdrav lásky mě odrovnal
v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, e ho necitelně nechce zadupat do země
Nevypráním ho do země nezadupe... naopak. Jen a si hezky pere. A taky kupuje jídlo a toaletní papír, platí sloenky, přiívá knoflíky... ona jediná ance v podobných případech je přestat se starat, bohuel. Ono je straně těký zpovzdálí sledovat, jak je mládě po kolena, po pás, po krk ve srač*kách a neběet ho vytáhnout - ale nic jinýho se dělat nedá, protoe je v nich dobrovolně... a po případným vytaení a olízání si do nich hupne znova, dokud nebude schopný akceptovat jinou monost.
Není tady
helena napsal(a):
v tom je právě cítit tvoje mateřská láska, e ho necitelně nechce zadupat do země
Nevypráním ho do země nezadupe... naopak. Jen a si hezky pere. A taky kupuje jídlo a toaletní papír, platí sloenky, přiívá knoflíky... ona jediná ance v podobných případech je přestat se starat, bohuel. Ono je straně těký zpovzdálí sledovat, jak je mládě po kolena, po pás, po krk ve srač*kách a neběet ho vytáhnout - ale nic jinýho se dělat nedá, protoe je v nich dobrovolně... a po případným vytaení a olízání si do nich hupne znova, dokud nebude schopný akceptovat jinou monost.
Já si myslím, e je dobré sledovat to a případně trochu pomoci, kdy necháte nějakého člověka naprosto bez pomoci, tak to můe dopadnout jako s tou paní, co dostala doivotí.
Není tady
majkafa napsal(a):
eremina láska k dětem je bohuel opičí, aspoň já to tak vidím. A to není pro děti nic dobrého. To toti není láska.
Vějířovko, kam na to chodí? Pozdrav lásky mě odrovnal
Já si zase myslím, e Eremina láska není opičí, e je ve zcela správných proporcích.
A natěstí, přestoe Erem vypadá zdánlivě jako poddajná, myslím, e se řídí svou intuicí a rozhoduje dobře (pokud tedy zrovna není zblblá hormony).
Není tady