19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Je fajn, e to respektuje, Erem... 👍
Není tady
Tak to mame potvrzene syn se svoji pritelkyni cekaji miminko. :-)
Není tady
Gratuluji.
Není tady
Moc gratuluji. Snad to pomůe Tvého syna ukotvit v ivotě a přinést mu dostatek těstí, aby měl sílu odolávat vem pokuením.
Není tady
A co vlastně dcera? Jak ta se má? A Ty, erem?
Já vím, je to vlákno hlavně o synovi, ale tak trochu i o vás vech.
Není tady
Blossom opět s vámi napsal(a):
A co vlastně dcera? Jak ta se má? A Ty, erem?
Já vím, je to vlákno hlavně o synovi, ale tak trochu i o vás vech.
Bloss,dcera bydli u pritele a u me nic noveho neni.
Není tady
Jinak jeste k synovi,syn sve pritelkyni o sve minulosti nerekl,proste vymazal ze sveho zivota 10 let.Pritelkyne je z neho nadsena jak je to hodny a pozorny kluk a ze pry ma strasne stesti ,ze poznala prave jeho. Syn vari,nakupuje uklizi......a ja jen zasnu,protoze doma nikdy nehnul prstem.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Erem, to je krásná zpráva, moc gratuluji!
Není tady
eremuruss napsal(a):
gratuluji, babičko
Není tady
eremuruss napsal(a):
Jinak jeste k synovi,syn sve pritelkyni o sve minulosti nerekl,proste vymazal ze sveho zivota 10 let.Pritelkyne je z neho nadsena jak je to hodny a pozorny kluk a ze pry ma strasne stesti ,ze poznala prave jeho. Syn vari,nakupuje uklizi......a ja jen zasnu,protoze doma nikdy nehnul prstem.
Chápu ho, ale nevím, jestli udělal dobře, e ji to zatajil. Já bych takovou závanou věc chtěla vědět.
Upravil(a) PPavlaa (3. 10. 2020 18:28)
Není tady
PPavloo, moc zdravím po dlouhé době
Není tady
Co se týče minulosti Eremina syna...Snad ví, co dělá. Myslím, e to Erem odhadla před časem dobře, kdy psala, e potřebuje hílku a normální ivot.
A má můj obdiv za to, co doteď dokázal. Muselo to být hrozně těké.
Není tady
Judyna napsal(a):
Judynko čau Má se dobře?
Není tady
Judyna napsal(a):
Co se týče minulosti Eremina syna...Snad ví, co dělá. Myslím, e to Erem odhadla před časem dobře, kdy psala, e potřebuje hílku a normální ivot.
A má můj obdiv za to, co doteď dokázal. Muselo to být hrozně těké.
Take ma muj obdiv,ze dokaze abstinovat a to doopravdy,protoze je me jasne,ze vzit si drogu si neodvazi,ztratil by prilis mnoho.Jake ma pocity nevim,protoze co ma vztah s tou holcinou o samote jsme spolu nemluvili.Byl u nas s tou divkou nekolikrat.Holcina je krasna a slusna. Tak si rikam jake je to,kdyz si nekdo najde partnera z druheho konce republiky a nevi o nem vlastne nic. Je stastny,pritom pravda je tak hrozna,ze ma vlastne fetaka.Mam pred ni spatne svedomi,tak jsem vzdy i rada,ze spolu zase odjedou a ja se nemusim tvarit jak vlastne je muj syn uzasny.
Snad jestli se jednou dozvi pravdu ho bude brat tak jak se k ni chova ted.Miminko meli planovane chteli ho oba.Takze vlastne syn ma ted po cem cely zivot touzil,mit rodinu,krasnou zenu a dobre placenou praci ktera ho bavi,tak uvidime jak vse pujde dal.
Upravil(a) eremuruss (3. 10. 2020 19:11)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Judynko čau
Má se dobře?
Děkuju za optání. Mám se dobře, pracovně je to malinko sloitějí, ale jsem ráda, e mám práci. Co Ty? Snad dobré?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
A má můj obdiv za to, co doteď dokázal. Muselo to být hrozně těké.Take ma muj obdiv,ze dokaze abstinovat a to doopravdy,protoze je me jasne,ze vzit si drogu si neodvazi,ztratil by prilis mnoho.Jake ma pocity nevim,protoze co ma vztah s tou holcinou o samote jsme spolu nemluvili.Byl u nas s tou divkou nekolikrat.Holcina je krasna a slusna. Tak si rikam jake je to,kdyz si nekdo najde partnera z druheho konce republiky a nevi o nem vlastne nic. Je stastny,pritom pravda je tak hrozna,ze ma vlastne fetaka.Mam pred ni spatne svedomi,tak jsem vzdy i rada,ze spolu zase odjedou a ja se nemusim tvarit jak vlastne je muj syn uzasny.
Snad jestli se jednou dozvi pravdu ho bude brat tak jak se k ni chova ted.Miminko meli planovane chteli ho oba.Takze vlastne syn ma ted po cem cely zivot touzil,mit rodinu,krasnou zenu a dobre placenou praci ktera ho bavi,tak uvidime jak vse pujde dal.
Dobře to půjde. To patné snad má vybráno. A ty nemusí mít patné svědomí.
(A třeba jí to řekl, ani o tom neví - není to moné?)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Chápu ho, ale nevím, jestli udělal dobře, e ji to zatajil. Já bych takovou závanou věc chtěla vědět.
Pavlo,chapu i jeho,ze to zatajil,protoze kdyby ji to rekl,mohl by ztratit priliz mnoho.Jak ji, tak i sve misto v zamestnani.Protoze ten kluk bez vzdelani je ve vedoucim postaveni, to misto ziskal po cloveku ktery zacal brat antidepresiva. A jelikoz v teto funkci musi mit cistou hlavu tak toho cloveka sesadili po 10 letech z teto prace a dosadili tam meho syna.
Není tady
Judyna napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
A má můj obdiv za to, co doteď dokázal. Muselo to být hrozně těké.Take ma muj obdiv,ze dokaze abstinovat a to doopravdy,protoze je me jasne,ze vzit si drogu si neodvazi,ztratil by prilis mnoho.Jake ma pocity nevim,protoze co ma vztah s tou holcinou o samote jsme spolu nemluvili.Byl u nas s tou divkou nekolikrat.Holcina je krasna a slusna. Tak si rikam jake je to,kdyz si nekdo najde partnera z druheho konce republiky a nevi o nem vlastne nic. Je stastny,pritom pravda je tak hrozna,ze ma vlastne fetaka.Mam pred ni spatne svedomi,tak jsem vzdy i rada,ze spolu zase odjedou a ja se nemusim tvarit jak vlastne je muj syn uzasny.
Snad jestli se jednou dozvi pravdu ho bude brat tak jak se k ni chova ted.Miminko meli planovane chteli ho oba.Takze vlastne syn ma ted po cem cely zivot touzil,mit rodinu,krasnou zenu a dobre placenou praci ktera ho bavi,tak uvidime jak vse pujde dal.Dobře to půjde. To patné snad má vybráno. A ty nemusí mít patné svědomí.
(A třeba jí to řekl, ani o tom neví - není to moné?)
Neni to mozne,ze ji to rekl,pri jedne navsteve u nas si holcina odskocila a ja mela moznost se ho zeptat jestli ji ,uz rekl o sve minulosti.Septem me rekl....mami prestan....,vic jsme o tom nemluvili.Byla to debata na par sekund.
Upravil(a) eremuruss (3. 10. 2020 19:22)
Není tady
erem, gratuluji k budoucímu vnoučeti a pevně věřím, e u bude vechno jen a jen dobré...
Není tady
Erem, drím palce!
Není tady
Holky dekuji. :-)
Není tady
To je aká krásna správa! Gratulujem!
Celé roky som ti priala, aby si bola astná a syn v poriadku.
Není tady
Judyna napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Judynko čau
Má se dobře?
Děkuju za optání. Mám se dobře, pracovně je to malinko sloitějí, ale jsem ráda, e mám práci. Co Ty? Snad dobré?
Judy, ale jo, u mě vcelku taky. Na konci listopadu to bude 2 roky, co taka zemřel, ale pořád jsou dny, kdy mě to celé doene.
S mlaďochem jsme měli loni trochu sloitějí období, ale vypadá, e u je zase vechno ok, tak jsem ráda, nějákou dobu jsme spolu vůbec nemluvili
Jinak je vechno dobrý, tak jsem ráda
Eva u sem nechodí?
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Pavlo,chapu i jeho,ze to zatajil,protoze kdyby ji to rekl,mohl by ztratit priliz mnoho.Jak ji, tak i sve misto v zamestnani.Protoze ten kluk bez vzdelani je ve vedoucim postaveni, to misto ziskal po cloveku ktery zacal brat antidepresiva. A jelikoz v teto funkci musi mit cistou hlavu tak toho cloveka sesadili po 10 letech z teto prace a dosadili tam meho syna.
erem, v pohodě, já jeho důvody chápu.
Jen říkám, e bych chtěla vědět o chlapovi, se kterým plánuju rodinu, e za sebou má takovou minulost.
Není tady