6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
erem, já bych to řeila jinak, asi bych neopoutěla svůj milovaný byt, ale milého chlapečka bych chytila za límec ,do tlapky strčila seznam zařízení kde mu s jeho problémem pomůou a oupla ho za dveře.
Není tady
Já myslím, e je dobře odstěhovat se, protoe erem současně řeí i své bydlení. U tady víckrát psala, e bydlí v malém nájemním bytě a přitom zdědila část domu.
Ale tam bude zase problém, e tam bydlí táta s bráchou, tak snad se nějak porovnají, pokud si bydlení co nejvíc oddělí.
Jen - ten důvod rodičů eremina přítele, aby neodcházel, e kde najde druhou takovou hodnou enu, hmmm. A kde je láska? Ale to je tady Jen mě to řádně pratilo do očí.
Rodiče mu to rozmluvili. Mě by to poniovalo, e je se mnou proto, e mu odchod rozmluvili rodiče.
Upravil(a) majkafa (17. 5. 2012 18:16)
majkafa napsal(a):
Já myslím, e je dobře odstěhovat se, protoe erem současně řeí i své bydlení. U tady víckrát psala, e bydlí v malém nájemním bytě a přitom zdědila část domu.
Ale tam bude zase problém, e tam bydlí táta s bráchou, tak snad se nějak porovnají, pokud si bydlení co nejvíc oddělí.
Jen - ten důvod rodičů eremina přítele, aby neodcházel, e kde najde druhou takovou hodnou enu, hmmm. A kde je láska? Ale to je tady Jen mě to řádně pratilo do očí.
Rodiče mu to rozmluvili. Mě by to poniovalo, e je se mnou proto, e mu odchod rozmluvili rodiče.
jj , taky to tak cítím
a nějak cítím hodná=blbá
Upravil(a) aprill (17. 5. 2012 18:31)
Není tady
majkafa napsal(a):
Galja napsal(a):
ádný závislák se nechce léčit .. v tom je ta potí. Ale kdy ho opustí, dá mu plný pole působnosti, nebude mít u ádný zábrany. Můe začít rozprodávat věci z bytu aby měl na fet .., můe pak cokoliv. Radila jsi se s nějakým odborníkem přes drogy? Jak ho dostat na léčení ...?
Je to straně těká situace, já vím . Jak dlouho u v tom lítá?Galjo, ty erem pozorně nečte, a taky jsi tady příli krátce. Ale ne bude radit, přečti si její příspěvky za poslední léta tady na babi. Třeba ti pak dojde, co u erem vechno udělala.
Má milá, já neradím, úmyslně jsem napsala, e JÁ bych udělala to a to ...
A číst vechny příspěvky roky nazpět? Dělá si ze mě srandu? Myslím, e tady na tom vlákně není na místě .. jako dohady.
Není tady
Erem, doporučuju si přečíst kníku Matka Davida S. narozeného 3. července 1959 od Yvonne Keuls. Je to podle skutečné události, z Holandska, píe to matka o svém synovi Davidovi, který bere tvrdé drogy. V té knize je tolik pravdy. Yvonne Keuls a její manel dali Davidovi tolik ancí, ehlili za něj průsery, platili peníze a nakonec po čase pochopili, e jiná monost ne ho vyhodit na ulici není, tedy e si musí sáhnout a úplně na samé dno. Tepve pak se můe od toho dna odrazit.
Není tady
Jaku napsal(a):
holcina napsal(a):
Jaku, jestli projevuje svoji lásku tak, e někomu stojí za pr... tak to je tvoje věc. Já to myslela úplně jinak. Aby kluk věděl kam patří, e se na ni můe kdykoliv obrátit.
A to se neboj,e by takoví nevěděli,kde najdou toho blb.ce,který se jich zastane,bude vytahovat z bryndy,prát,vařit jim a bude konat a foukat bolístky.
A myslím si,e Erem k němu naběhne jetě dřív ne on přijde sám,co kdyby chlapečkovi něco chybělo či neměl čisté prádelko,e
Pradlo jsem mu slibila,ze mu budu prat,pokud si ho prinese.Ma to 3 minuty cesty.
Není tady
aprill napsal(a):
erem, já bych to řeila jinak, asi bych neopoutěla svůj milovaný byt, ale milého chlapečka bych chytila za límec ,do tlapky strčila seznam zařízení kde mu s jeho problémem pomůou a oupla ho za dveře.
Jenomze on nepujde.Uz jsem mu jednou sbalila veci a dala za dvere.Neustale zvonil na zvonek a klepal.A podle policajtu ho dovnitr pustit musim ma tu trvaly pobyt.Takze tak jednoduche to rozhodne neni.
Není tady
Galja napsal(a):
majkafa napsal(a):
Galja napsal(a):
ádný závislák se nechce léčit .. v tom je ta potí. Ale kdy ho opustí, dá mu plný pole působnosti, nebude mít u ádný zábrany. Můe začít rozprodávat věci z bytu aby měl na fet .., můe pak cokoliv. Radila jsi se s nějakým odborníkem přes drogy? Jak ho dostat na léčení ...?
Je to straně těká situace, já vím . Jak dlouho u v tom lítá?Galjo, ty erem pozorně nečte, a taky jsi tady příli krátce. Ale ne bude radit, přečti si její příspěvky za poslední léta tady na babi. Třeba ti pak dojde, co u erem vechno udělala.
Má milá, já neradím, úmyslně jsem napsala, e JÁ bych udělala to a to ...
A číst vechny příspěvky roky nazpět? Dělá si ze mě srandu? Myslím, e tady na tom vlákně není na místě .. jako dohady.
No,se synem mam problemy,uz od jeho 13 let,pred tim az moc hodne dite.Ted je mu 21 let.Uz to vsechno podle me trva priliz dlouho.Nejhorsi je,ze mu marihuanu prodava meho byvaleho manzela nejlepsi kamarad.Jeste z dob,kdy tady zil.To me rekl sam syn.Kdo mu prodava pervitin nevim.Ve vzteku jsem rekla sousedce mame jeho nej kamarada co se u nas chysta a,ze do toho zapojim policajty,abych zjistila kdo mu to svinstvo prodava.
Ona v soku,abych to pry nedelala a neudavala dalsi ktery to berou.To znamena,ze i jejiho syna.
Upravil(a) eremuruss (17. 5. 2012 18:53)
Není tady
Erem, to prádlo by taky zvládl:-))) a e u jsi mu jednou vyhodila věci a on neel - co říká na to, e by se měl osamostatnit?
Není tady
To není nejhroí, koupil by ji jinde. Na dealera to nesvede
Není tady
holcina napsal(a):
Erem, to prádlo by taky zvládl:-))) a e u jsi mu jednou vyhodila věci a on neel - co říká na to, e by se měl osamostatnit?
Nezustane mu tam ani pracka ani lednicka.Zustane mu jen jeho pokojik+ nejake vybaveni kuchyne.
Nerika na to nic,ale vidim,ze je zarazeny.Jeste,kdyz nas slysi jak se tu bavime o predelavani koupelny a koupi kuchynske linky.Pochopil,ze to myslime vazne.
Není tady
Myslím to tak, e kdybych synkovi sbalila tak by el, nezvonil by. Ale to by musel udělat sakraprů.er. Co by za to kdo dal, kdyby mu matka nechala byt:-) co dcera? Ta je u přítele nebo jde s váma?
Není tady
holcina napsal(a):
Myslím to tak, e kdybych synkovi sbalila tak by el, nezvonil by. Ale to by musel udělat sakraprů.er. Co by za to kdo dal, kdyby mu matka nechala byt:-) co dcera? Ta je u přítele nebo jde s váma?
Matka mu nenechává byt. Je v nájmu. A kdoví, jestli mu ten byt zůstane, kdy ho má pronajatý matka a je obecní, myslím.
Erem, ptala ses pronajímatele, jestli je moné, aby si byt pronajal syn?
Upravil(a) majkafa (17. 5. 2012 19:04)
Aha, tak to nechápu, erem má půlku baráku, její přítel taky a bydlí v nájmu? Kdo bude ten byt platit? Syn?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Galja napsal(a):
majkafa napsal(a):
Galjo, ty erem pozorně nečte, a taky jsi tady příli krátce. Ale ne bude radit, přečti si její příspěvky za poslední léta tady na babi. Třeba ti pak dojde, co u erem vechno udělala.Má milá, já neradím, úmyslně jsem napsala, e JÁ bych udělala to a to ...
A číst vechny příspěvky roky nazpět? Dělá si ze mě srandu? Myslím, e tady na tom vlákně není na místě .. jako dohady.No,se synem mam problemy,uz od jeho 13 let,pred tim az moc hodne dite.Ted je mu 21 let.Uz to vsechno podle me trva priliz dlouho.Nejhorsi je,ze mu marihuanu prodava meho byvaleho manzela nejlepsi kamarad.Jeste z dob,kdy tady zil.To me rekl sam syn.Kdo mu prodava pervitin nevim.Ve vzteku jsem rekla sousedce mame jeho nej kamarada co se u nas chysta a,ze do toho zapojim policajty,abych zjistila kdo mu to svinstvo prodava.
Ona v soku,abych to pry nedelala a neudavala dalsi ktery to berou.To znamena,ze i jejiho syna.
Erem, děkuju za vysvětlení.
Věřím ti, e je to pro tebe straně těký a náročný. Kde jsou drogy, tam to není nikdy lehký. Je mi z toho smutno a ráda bych ti napsala něco povzbudivého. Ale je dobře, e o tom mluví a ventiluje to.
Třeba časem syn dospěje k tomu, e se půjde léčit .. a k tomu fakt potřebuje padnout úplně na dno.
Kadopádně ti přeju hodně sil , kterou bude potřebovat. A drím palce !
Není tady
holcina napsal(a):
Dcera ma zazadano o byt,uz se byli podivat na dva,ale oba byli 2 kategorie,ten ktery se jim libil,tak pozaduje byvaly najemnik 50 tisic za predelavku a to oni nemaji,protoze jeste musi slozit dopredu 3 najmy nez se nastehuji.Jeste jim nabidli socialni byt,ktery je nedavno postaveny,ale musi mit oba odpracovanych pul roku a asi tam bude problem u jejiho pritele.S papirama tam jdou v patek.Tak se uvidi.
Dcera by rada zustala v byte kde bydli,ale vi,ze jeji bracha by tam porad lezl a vlastne by tam u ni byl porad a ona mu delala sluzku.Dcera ho ma take plne zuby.Na to jak meli pekny vztah se to za posledni 2 roky hodne zmenilo.
Není tady
holcina napsal(a):
Aha, tak to nechápu, erem má půlku baráku, její přítel taky a bydlí v nájmu? Kdo bude ten byt platit? Syn?
No samozrejme,ze syn,to sis myslela,ze my? A on bude utracet za drogy??Ja vzdycky chtela do panelaku,uz jako dite.
Není tady
majkafa napsal(a):
holcina napsal(a):
Matka mu nenechává byt. Je v nájmu. A kdoví, jestli mu ten byt zůstane, kdy ho má pronajatý matka a je obecní, myslím.
Erem, ptala ses pronajímatele, jestli je moné, aby si byt pronajal syn?
Na to se jeste pujdeme zeptat,ale doufam,ze jo,kdyz tu ma trvaly pobyt.
Není tady
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
No samozrejme,ze syn,to sis myslela,ze my? A on bude utracet za drogy??Ja vzdycky chtela do panelaku,uz jako dite.
Aha, a proto jde teď do baráku:-)
Není tady
holcina napsal(a):
eremuruss napsal(a):
holcina napsal(a):
Aha, a proto jde teď do baráku:-)
Nic jineho me nezbyva,na ulici ho nevyhodim a az tata nebude tak bych se tam stejne musela nastehovat,protoze bych musela na baraku platit poplatky.A platit poplatky v byte a na baraku to z platu prodavacky proste nejde.
Není tady
Tomu sice nerozumím, ale dělá dobře, e se synek bude muste osamostatnit. A uvidí se jak to dopadne
Není tady
Myslet si, e kdy vyhmátně jednoho dealera, tak vyřeí problém je bláhové. Lehké i tvrdé drogy se prodávají absolutně vude, be výjimky! Zkus vyrazit na sídlitě a zeptat se prvního, maximálně druhého puberáka, jestli něco nemá... Já bych dohodu o praní prádla, případně dalích slubch nezavrhovala, dává ti příleitost z povzdálí a bez přímého dohledu vyadovat plnění určených pravidel. Vyperu ti, kdy přijde v určenou hodinu a poseká trávu... a podobně. Myslím, e tvůj přítel s tebou nemanipuluje, ani tě nevydírá, jen se u asi nemohl dívat na to, jak se trápí a tak zvolil krajní řeení. Vím, e tady není oblíbený a větina zdejích diskutujících jej pauálně zavrhuje, ale ten chlap má selský rozum a narozdíl od tebe i potřebný odstup. Důvody proč s tebou zůstává jsou teď nepodstatné, důleité je, e koná. Tvůj syn je zatím víceméně rekreační uivatel, v takové situaci nemůe jednat lépe.
Není tady
Erem, četla jsem tě u na MMB a neuměla jsem poradit, neumím to ani teď. Jako člověka naprosto neznalého bych měla strach, aby do toho nespadl jetě víc a z bytu neudělal drogové doupě, kdy ho tam necháte samotného. Ale opak je pravdou, jak se tu ji píe níe, tak naopak asi nejlepí je ho hodit do vody. Já bych se pokusila sehnat jetě co nejvíc informací, snaila bych se navtívit jetě nějaké odborníky, abych si byla jistá, co dělat a e dělám správně. Drím moc palce!
Není tady
Erem,budem Vaej rodine drat palce a mysliet na Vás.My ideme cez víkend spisovat iadosti do diagnostických centier,lebo iná cesta nieje/dcéra 16 rokov/.Vyčerpali sme vetky monosti.Nestíham platit jej prelapy a počítat zmiznuté veci.
Urobila si správne rozhodnutie.Aj ja.
Není tady
Adriana70 napsal(a):
Erem,budem Vaej rodine drat palce a mysliet na Vás.My ideme cez víkend spisovat iadosti do diagnostických centier,lebo iná cesta nieje/dcéra 16 rokov/.Vyčerpali sme vetky monosti.Nestíham platit jej prelapy a počítat zmiznuté veci.
Urobila si správne rozhodnutie.Aj ja.
Drzim te take palce.Je smutne,ze se deti nekdy nevyvedou.Na jednu stranu je me syna strasne lito,nevim jak budu zit,az se od syna budu stehovat.Jsem na nej zvykla a budu na nej porad myslet
Myslim si,ze nas to s pritelem stejne rozdeli,protoze ja se utrapim,kdyz nebudu vedet jak zije....
Není tady