29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ziki napsal(a):
Má pravdu, ten člověk, možná jásáme předčasně ... Já tedy zatím naivně doufám, že to nebylo na politickou objednávku a policie konala nezávisle ... a pokud ano, že se snad hnou stavidla a hoši na sebe vzájemně vykecaj maximum, aby za katrem měli kamarády.
Jistě, pročísnout to sakumprdum, žádná špička ledovce, a neopomenout ani Hrad.
Jsem teď na obědě slyšela dobrou hlášku:
Kradou tam všici, ale Rath si zrovna vybral krátkou sirku
Není tady
KALIK napsal(a):
Petr100 napsal(a):
KALIK napsal(a):
Jednou mu závidíš manželky a potom, jistě tvrdě uspořených, 30 mil v podlaze. Petře, vzbuď seKaliku znovu opakuji, že pravičák nikomu nic nezávidí. Když něco chce, tak to má. Já vím, že jsi špásoval. Jo ještě něco. Co postrčili policajti těm dalším sedmi v lochu, že je mohlu zabásnout?
V tom případě si přepisuju u tvého jména "pravičák" na levičáka
Ne vtip, ty si levičák jak Brno od pohledu
Pokud jde o kauzu Rath, mám příliš málo relevantních informací a nechci soudit, ale jak už jsem řekl, jsou tu jisté indície, které mohou a taky nemusí něco znamenat. Všechno to jsou však jen spekulace.
Kaliku označit mě za levičáka považuji za nejhrubší urážku. Však já tě to jednou vrátím i s úroky.
Není tady
Zpráva z médií:
Byla poskytnuta dotace pro dětské domovy. Bankovky byly napuštěny prudkým jedem.
20 politiků se otrávilo a zemřelo.
Žádné z dětí nebylo ohroženo.
Není tady
KALIK napsal(a):
mio, já neříkám tak nebo tak, já jen vyslovuji pochyby nad motivem celého spektáklu, tedy jestli došlo na politickou objednávku a znaky politické objednávky to dle mého názoru vykazuje. Jestli je nebo není podstrčeno, to si netroufám tvrdit a pokud skutečně Ráth jednal korupčně, jsem pro spravedlivý soud a tvrdé potrestání.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Kaliku označit mě za levičáka považuji za nejhrubší urážku. Však já tě to jednou vrátím i s úroky.
Petře, ty mě tu furt označuješ za komunistu a to to navíc myslíš asi vážně. Já myslím, že jsme si kvit
Není tady
Jo a kdybyste si chtěli zasázet, tak zde.
1. Kolik milionů se najde v domě a kanceláři do 20.5.2012 (méně než 38 milionů, 38-50 mil, více než 50 milionů)
2. Kde se najdou další miliony? (v krabici od bot, v krabici od whisky, v IKEA krabici od sušenek, v krabici od televize, v krabici od pračky)
Není tady
mia napsal(a):
Zpráva z médií:
Byla poskytnuta dotace pro dětské domovy. Bankovky byly napuštěny prudkým jedem.
Žádné z dětí nebylo ohroženo.
Ale několik dodavatelských firem v okrese zůstalo bez vedení
Není tady
lupina montana napsal(a):
mia napsal(a):
Zpráva z médií:
Žádné z dětí nebylo ohroženo.Ale několik dodavatelských firem v okrese zůstalo bez vedení
No tak vzhledem k tomu, že půlka z investice zpravidla končí v rukou příslušných ouřadů a politiků ... tak by to bylo aj na vypsání nových voleb a výběrových řízení na příslušná ouřednická místa
Není tady
mia napsal(a):
Hmm, jen si vzpomeňte na kauzu Karel Srba....šel sice sedět, ale za jiný trestný čin (příprava vraždy novinářky), ale krabici od bot s cca 20 miliony mu museli vrátit, protože je údajně "dostal od rodičů" a nikdo mu nedokázal opak....
Já pořád říkám, že jsem se špatně narodila... od naší mámy se dočkám akorát krabice od bot
A společenský styky taky nic moc - ty moji proradní kamarádi mi okatě věnují flašku vína a v druhé ruce už mají otvírák... Tudy cesta nevede...
Není tady
Mě dostal včera synek, když přišel domů a mezi dveřmi na mě vybafl: "Hele, máš tady někde krabici s vínem?!?" Přihlouplá matka nepochopila vtip a nechápavě opáčila, že synek přece ví, že už skoro pět let nepije, pak si přešlápla, protože si stála na vedení a přinesla synkovi krabici od bot se slovy: "Ale miliony v ni nehledej... "
Jo jo, v naší rodince jsme samá sranda ...
Není tady
mia napsal(a):
Kaliku, na mě Rath působí úplně stejně, jak svého času neblaze proslulý Sládek, stejná arogance a samolibost, až na to, že ten tehdy ještě neměl takový přístup k dotacím, tak vykrádal stranickou pokladnu a okrádal své spolustraníky. jinak jsou to oba stejní výtečníci, na které přesně sedí rčení o tom zloději, co hlasitě křičí chyťte zloděje.....
Tak o něčem svědčí i ta stranická kariera, začínal u ODS, pak byl nestraník když dělal předsedu ČLK,pak byl u lidovců, pak zas nikde,a když ho Paroubek navrhl jako ministra zdravotnictví tak vstoupil do ČSSD..
Upravil(a) Ziki (16. 5. 2012 23:17)
Není tady
Tak jooo - taky přispěju svou troškou do mlýna svým skromným dotazem
Není tady
Něco ze životopisu. O tom, že jeho taťka byl agent zločinecké organizace StB bylo již psáno. Za to klučina fakt nemůže. Nicméně stále platí, že jablko nepadá daleko od stromu.
Podle revizní komise zasedající před sjezdem ČLK v roce 2003 Dr. Rath lhal o své praxi lékaře v žádostech o Osvědčení k výkonu soukromé praxe v oboru interní lékařství, o Osvědčení k výkonu funkce vedoucího lékaře – primáře v oboru interního lékařství a o Osvědčení k výkonu samostatné lékařské praxe v oboru urgentní medicína. V závěru šetření revizní komise se dočteme:
"V žádosti o Osvědčení k výkonu funkce vedoucího lékaře – primáře v oboru interního lékařství a o Osvědčení k výkonu samostatné lékařské praxe v oboru urgentní medicína: je neoprávněně uvedena praxe ve FN I s FP v délce 1 rok, protože pokud by byla vykonána v době civilní služby, byla by vykonána v rozporu se zákonem; je nedostatečně uveden rozsah pracovní činnosti ve FN Motol, kdy zejména rozsah praxe v letech 1999 a 2000 v oboru interní lékařství nebyl (při vytížení více než 250 hodinami výkonu funkce prezidenta ČLK a 0,5 úvazku vedoucího lékaře ZS) ani uveden ani prokázán; je dostatečně uvedena (i když neprokázána) praxe v délce více než 36 měsíců v úvazku nejméně 80 hodin měsíčně v oboru urgentní medicína v letech 1997 až 2000; není nijak uvedeno, v čem spočívá výjimečnost této žádosti, v níž jsou všechny doby praxe prokazovány jen čestným prohlášením žadatele. K datu podání žádosti tedy žadatel mohl vykázat maximálně 105 měsíců (tj. 8 a 3/4 roku) praxe v oboru interní lékařství, takže nemohl splňovat podmínky stanovené tehdy platným Licenčním řádem ČLK k vydání Osvědčení o splnění podmínek k výkonu vedoucího lékaře – primáře v nestátním zdravotnickém zařízení v oboru interní lékařství."
Obě zmíněná osvědčení tedy byla vydána v rozporu s platnými stavovskými předpisy ČLK. Rath tyto lži nakonec veřejně přiznal a omluvil se za ně. V odpovědi na otázku, kterou mu den před sjezdem (kde obhájil post prezidenta ČLK) položil deník Dnes, zda rozlišuje lži na zásadní a nezásadní, tuto lež bagatelizoval slovy: "To myslím rozlišuje každý… Začíná to už ve škole, když dostanete poznámku a rodičům to zapřete.
Není tady
To je také dobré. Jít ozbrojený na návštěvu ke známým. Kdysi jsem zde napsal, že je to psychopat a dostal jsem od některých místních obdivovatelek Ratha do řepy.
...poslance Davida Ratha v Rudné u Prahy ve chvíli, kdy odcházel z domu exposlance Petra Kotta a ředitelky kladenské nemocnice Kateřiny Pancové. Podle informací listu měl u sebe revolver a teleskopický obušek.
http://aktualne.centrum.cz/zpravy/krimi … ?id=745068
Není tady
Již se zametá, když dali čas do čtvrtku dalším.....nevím, nevím, bylo by namočeno hooodně lidiček a topřece nemůžeme dopustit. Má na to...krabice bral roky.
Není tady
Komunistka Dvořáková to odhadla dobře. Určitě v tom má prsty ODS a američtí imperialisté.
Profesorka Dvořáková: Rath je důsledek toho, co spustila v krajích ODS
http://www.parlamentnilisty.cz/rss/zpra … ODS-232683
Není tady
Petr Hartman: Rath a teorie spiknutí
http://www.rozhlas.cz/cro6/komentare/_z … i--1060274
Není tady
Politik David Rath obviněný, ale přesto stále nevinný!
http://www.blisty.cz/art/63465.html
Není tady
Prohlášení stíhaného poslance Davida Ratha
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/prohla … tha/795957
Není tady
Počkej až si ho vezmou do parády hoši, kterým se bude líbit. Potom žádné prohlášení již dělat nebude. A kašli na Blisty.
Není tady
No ... nevinný ... kdo měl kdy co do činění s dodávkou služeb a statků pro krajské úřady či magistráty větších měst, ten zřejmě ví už dlouho ... a o vině či nevině pochybovat nemusí ... páč ví jak se např. získávaly peníze na volební kampaně ... že nejen Rath ... teď jde jen o to, jestli si MUDr. zazáhumenčil i něco bokem, pročež od něj dávají oranžoví ruce pryč, nebo ne a pak je zavržení bližními jeho zřejmě spojeno s velkým strachem, copa ta policie všechno ví ... a myslím, že staženou zadel má nejeden politik z celého toho barevného spektra. Jen se obávám, že právě proto je velká pravděpodobnost, že se to celé zahraje do autu, čemuž na různých serverech zdařile napomáhají blisty, Kalik a spol.
Není tady
Celé prohlášení Davida Ratha niže.
Zdroj: advokát Adam Černý
Připadám si jako politický vězeň. Orgány činné v trestním řízení na mne uvalily vazbu s omezením komunikace s veřejností i blízkými. Odůvodnění je přitom absurdní, abych neprchl a abych nezastrašoval pracovníky kraje a firem z pozice hejtmana Středočeského kraje, ze které jsem přitom rezignoval. Jde jim však o jediné. Ještě více stupňovat jednostrannost mediální štvanice proti mé osobě a dostat mne do situace, kdy se proti tomu nemohu hájit. Byl jsem přitom připraven rezignovat i na poslanecký mandát, ale chtěl jsem tak učinit osobně před Poslaneckou sněmovnou a seznámit ji i celou veřejnost s mojí interpretací celé kauzy. Z toho má nejspíš současná moc strach, a tak mi nasadila roubík.
Spatřuji ve svém případu paralelu s příběhem Julie Tymošenkové, i ona je ve vězení, i ona čelí obvinění z korupce, nebo Vladimíra Hučína, který se spravedlnosti domohl až po řadě let strávených ve vězení. Argumentace ukrajinské, respektive české moci v těchto případech byla, že nejde o politiku, ale o obyčejný kriminální delikt. Stejné argumenty zaznívají i v mém případě a všichni se předhánějí v tom, aby to tak vypadalo, včetně fám o milionech pod podlahou a samopalech. V mém případě byly orgány činné v trestním řízení pouze vhodně nasměrovány a podporovány k nebývalé aktivitě a nestandardnímu postupu. Na základě jednoho podání, když obdobných chodí na policii tisíce a nic se neděje, zde překvapivě byli okamžitě vybraní lidé sledováni nejmodernější technikou celé měsíce, a to nejspíše v těch nejsoukromějších místech.
Ať si každý teď sáhne do svědomí, zda si je jist, kdyby jej a jeho blízké sledovali v obýváku i ložnici po dlouhé měsíce, zda by se něco, co vypadá nepěkně, také neobjevilo. Toto sledování mohlo bezpochyby posloužit k získání informací pro vhodné nastražení léčky na mou osobu, jak se také stalo. V tom spatřuji politické jádro kauzy. Na základě politického impulzu je použito jakési oznámení k zahájení rozsáhlé akce proti bezúhonným osobám, které žádný trestný čin nespáchaly. Všichni víme, že policie většinou není schopna vyšetřit kauzy, které se staly a přišli jsme v nich o miliardy. Zde naopak se policie dozví, že se možná něco stane, a to jí stačí, aby nešetřila časem ani prostředky a začala s rozsáhlým sledováním. Pokládám vám otázku, děje se tak ve všech podobných případech? Odpověď znáte všichni. Tady však šlo o nepohodlného Ratha, tam bylo potřeba připravit past, které se mohl jen těžko vyhnout. Jsem přesvědčen, že takto orgány činné v trestním řízení ve svobodné zemi nemají fungovat. Mají činy vyšetřovat, trestné činnosti zabraňovat a ne účelově a výběrově určité osoby dostávat do situace, kdy jim hrozí trestné stíhání. Toto je právě můj případ. O svobodu jsem nepřišel jen já. Já jsem se svou situací smířen, má politická kariéra skončila bez ohledu na to, jaká je pravda, ta nikoho nezajímá. Horší je, že o svobodu přichází celá naše společnost. Co dnes potkalo mne, a mnozí mi to přejí, tak zítra může potkat kohokoliv z vás. A také se určitě najdou lidé, co se z toho budou radovat, jak se v médiích raduje z mého vězení třeba pan Kalousek nebo prezident Klaus.
Není tady
Jsem prekvapen ze podle Ankety na Ceskych Novinach, z cca 400 hlasujicich v tuhle chvili hlasuje cca 35 procent pro moznost,, ze na Ratha byla nastrazena "politicka" lecka... Nebo ze by to uz za nej klikala jeho medialni agentura, aby zmenili verejne mineni? A do podlahy mui taky nekdo vyvretasl "politicky" diru a udelal skrys pred par lety, nebo to delali po nocich, kdyz rathovci spali, ti politikove z jinych stran?!? Citim se jak Alenka v risi divu...
Otazka v ankete zni:
Věříte Rathově obhajobě, že jeho obvinění má politický podtext a byla na něj nastražena léčka?
Není tady
To me neuveritelne zarazi a prekvapuje. COpak nechapou, ze tohle byla pulrocni akce s ucasti mnozstvi policistu apod.? A zatim ze vsech okolnosti vyplyva, ze Rath v tom skutecne delsi dobu "jede". Korupcnik na prvni pohled.
Taky me zarazil blog pani Formankove. Komentare taky zajimave. $
http://formankova.blog.idnes.cz/c/26662 … navka.html
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
KALIK napsal(a):
Policie obvinila Ratha z přijetí úplatku,našla u něj sedm milionů
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/polici … onu/794879A který je teď vlastně rok?
92? 95? 98?...2000?
Že by byl chlapec staromilec nedůvěřivý a chodil si pořád pro prašule s batohem?
No asi teda jooNo tak na banky se spoléhat nemohl, bo tam jsou jakékoliv přesuny snadno dohledatelné a anonymní účty u nás už neexistují ... teď už není spoleh ani na Švýcary a účet na Bahamách by byl v jeho případě podezřelý.
Spravna otazka. Co vlastne mohl delat,kdyz mel tech 30 milionu v hotovosti na uplatcich? Kam s nimi?
Není tady