18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Očuchat, pomuchlovat a vrátit ?
Není tady
elvička17 napsal(a):
Očuchat, pomuchlovat a vrátit ?
jj, přesně tak
Není tady
aprill napsal(a):
růové králíčky nebrat,brrrrrrrrrrrr. snad jen toho houpacího, na půl hodiny, očuchat a pak rychle vrátit
Kyselý hrozny Aprill a nedostatek tvojí sebedůvěry
Samozřejmě je lepí růovej zajíček s červeným diplomem, sametovým tělem a důvěřivýma očima, ne starej protivnej vypočítavej lakomec , kterej to má vechno spočítaný a snaí se dostat co nejvíc a odevzdat co nejmíň.......
Kromě toho ti zajíčci jsou často i moudří, ne e ne........to je věc nátury , ne věku, znám spoustu pitomých starých lidí .....
Není tady
MarunaJezisova napsal(a):
aprill napsal(a):
růové králíčky nebrat,brrrrrrrrrrrr. snad jen toho houpacího, na půl hodiny, očuchat a pak rychle vrátit
Kyselý hrozny Aprill a nedostatek tvojí sebedůvěry
Samozřejmě je lepí růovej zajíček s červeným diplomem, sametovým tělem a důvěřivýma očima, ne starej protivnej vypočítavej lakomec , kterej to má vechno spočítaný a snaí se dostat co nejvíc a odevzdat co nejmíň.......
Kromě toho ti zajíčci jsou často i moudří, ne e ne........to je věc nátury , ne věku, znám spoustu pitomých starých lidí .....
zrovna přemýlím, který z níe vyobrazených má červený diplom
Není tady
Děvčata vy píete o něčem co neznáte a to není dobrý .........růovej 25 letej milenec voní jako miminko........vechno má na sobě nový , sladký , sexy, moudrý , uchvancancující ........jako čerstvej karamelovej větrník,ale mluví to a dojde i na nákup za svoje prachy ..
Já u melu z posledního, proměnila jsem asi 100 anonymizérů a u nemám, a mě Andrejka blokne u se sem nedostanu..........daleká bude cesta má, marné volání........
Jedině e bych la do netový kavárny a tak ráda vás zase nemám.......
Není tady
Ros, ádný mu není růovej, nemá růovou kůi. No, někde ano, ale..
Píe v tomhle nesmysl a ty to ví.
Btw troufám si říct, e větina en se někdy ve svém ivotě milovala s muem ve věku 25 let.
Upravil(a) majkafa (15. 5. 2012 20:26)
Tak my ti tu zakládáme spel vlákno a ty kvůli nám nezajde ani do kavárny ... to je vděk
Není tady
Děvčata vy píete o něčem co neznáte a to není dobrý .........růovej 25 letej milenec voní jako miminko........vechno má na sobě nový , sladký , sexy, moudrý , uchvancancující ........jako čerstvej karamelovej větrník,ale mluví to a dojde i na nákup za svoje prachy ..
Já u melu z posledního, proměnila jsem asi 100 anonymizérů a u nemám, a mě Andrejka blokne u se sem nedostanu..........daleká bude cesta má, marné volání........
Jedině e bych la do netový kavárny a tak ráda vás zase nemám.......
tak mám jistotu, e kadá budeme stát frontu na jiné chlapy
Není tady
Výběr je veliký, aspoň si nepolezem do zelí.
Není tady
Jene to vlákno mělo být o zajíčkách a ne králíčkách
Není tady
Moje oči!!!! Tohle vlákno by si zaslouilo vlastní rubriku... navrhuju název "Psychotická".
Není tady
Něco takovýho?
Není tady
no v jste mě dostaly, la jsem najít toho svého
Není tady
Pravda, tenhle na některých částech těla růovej je, ale to bude asi tím, e poil, bych řekla.
To byla reakce na elvičky zajíčka a ne na tohoto jůového áulu, co tu mezitím naskočil.
Upravil(a) majkafa (15. 5. 2012 21:06)
páni, já zírám...
zaslouíte si pochvalu, zajíčci
Není tady
Jsem dostala nějakej hlad. Jdu to zaspat
Upravil(a) elvička17 (15. 5. 2012 21:14)
Není tady
A jak se rozezná růovej králík od růovýho zajíce?
Upravil(a) Mía Kulička (15. 5. 2012 21:24)
Není tady
Upravil(a) Mía Kulička (15. 5. 2012 21:28)
Není tady
ádný mu není růovej, nemá růovou kůi
Co takovej albín? Ten má růový i očička.
Čím nemyslím tohohle
ani toho
A abyste nemyslely jen na ty chlapy...
Není tady
Jsem jen Mikule nechtěla, aby z toho nakonec byla reklama na prací prostředek
Můou se sem dávat i kolouci?
Není tady
Teda, nechci být urejpaná, děvčata, ale nezaměnila jste náááhodou část za celek?
Není tady
ale nezaměnila jste náááhodou část za celek?
Nojo, kočko... ale takovýho růovoučkýho "králíčka" zděs prezentirova něvazmono
Není tady
elvička17 napsal(a):
Jsem jen Mikule nechtěla, aby z toho nakonec byla reklama na prací prostředek
e se vůbec ptá?
Není tady
elvi, a co namísto kolouka něco "podstatnějího" ? Koukej...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Joooooo !!!
Není tady