29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Převádíme tedy téma z vážně myšleného vlákna na vlákno myšlené zcela nevážně
(Marie Ježíšová vítána):
Želvička17 napsal(a):
Já teda Marii Ježíšovu čtu poctivě až na věty, kde se vyskytuje slovo "růžovoučký" a "zajíček", to mi nějak nedělá dobře
Mezi tím vším nářezem se dá leccos zajímavého najít, co napovídá, že jinak je to možná i docela fajn ženská, vůbec ne hloupá.
Máš recht, také to není můj šálek kávy:
Není tady
Já teda nemám růžovýho, ale modrýho
Upravil(a) Želvička17 (15. 5. 2012 13:56)
Není tady
helena napsal(a):
Míšo Kuličko... ale TOHLE není povinný... viďže ne?
Pro vyznavače jůžových kuálíčků zcela nezbytné ... ale ostatní dle vlastního uvážení ...
Upravil(a) Míša Kulička (15. 5. 2012 13:54)
Není tady
Želvíku (všímáš si pěkného oslovení?), máš ty svoje schovaný, nebo musíš taky hledat znova?
Není tady
Teď jsem přidala modrého bez oušek
Není tady
Tak ještě ten ranní v zástěrce
Není tady
Želvička17 napsal(a):
Teď jsem přidala modrého bez oušek
Ten je úžasně slizkej ... a ten zástěrkovej, to je můj favorit ...
a já našla Sašu bezuchého
A tady je i s
Není tady
Kristepane Zvířata, kde to lovíte, v jakýchže to vodách?
Není tady
Teda - holky, to musí bejt fakt kvalitní "matroš".. U koho nakupujete, že bych si dal taky? Ale dám si jenom půlku, bude to bezpečnější..
Není tady
klokan napsal(a):
Teda - holky, to musí bejt fakt kvalitní "matroš"..
U koho nakupujete, že bych si dal taky? Ale dám si jenom půlku, bude to bezpečnější..
No mládež mi tu někdy pod okénkem hulí tak, že ani nemusím nakupovat ... jako pasivní hulič jsem vysmátá takmier neustále
Není tady
To je ten, co to má na háku
a Zajíčková je tady
a tady
http://img2.moonbuggy.org/imgstore/fat- … y-girl.jpg
(tahle se sveřepě odmítá zviditelnit)
a ještě jeden pro drsňáky
Upravil(a) helena (15. 5. 2012 14:20)
Není tady
Drsňák nemá chybu ... a králíková je ... inspirující
Není tady
A tady mám dilema, zda volat sociálku nebo Srstku
a tenhle je takovej... domáckej
Upravil(a) helena (15. 5. 2012 14:30)
Není tady
.
Upravil(a) Macex (15. 5. 2012 15:02)
Není tady
Není tady
No já se chtěla zaradovat nad Mackem a ona smázla a zmizela
Není tady
Není tady
Tento králíček přetéká nadšením z kostýmku:
Bych řekla, že má tzv. Klausův výraz
Upravil(a) Míša Kulička (15. 5. 2012 17:06)
Není tady
A Bruce byl v tom původním ... na toho není možné zapomenout
Není tady
Při jaké příležitosti se nosí takové veselé kostýmky? Mně to přišlo ze začátku jako fotky účastníků gay-parády, ale počínaje haieliným a houpačkovým, to získalo jiný směr .........
Není tady
Bramborka napsal(a):
Při jaké příležitosti se nosí takové veselé kostýmky? Mně to přišlo ze začátku jako fotky účastníků gay-parády, ale počínaje haieliným a houpačkovým, to získalo jiný směr .........
Když jsou Pink rabbit's days ... obvykle začínají vždycky 15.5. a končí dle stavu oslavujících za několik dnů, měsíců či roků ...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Když jsou Pink rabbit's days ... obvykle začínají vždycky 15.5. a končí dle stavu oslavujících za několik dnů, měsíců či roků ...
Achá! No tak to je skvěle načasované na dnešek! Dík!
Není tady
Tenhle je nějakej naštvanej nebo co..
Není tady
růžové králíčky nebrat,brrrrrrrrrrrr. snad jen toho houpacího, na půl hodiny, očuchat a pak rychle vrátit
Není tady