18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Převádíme tedy téma z váně myleného vlákna na vlákno mylené zcela neváně
(Marie Jeíová vítána):
elvička17 napsal(a):
Já teda Marii Jeíovu čtu poctivě a na věty, kde se vyskytuje slovo "růovoučký" a "zajíček", to mi nějak nedělá dobře
Mezi tím vím nářezem se dá leccos zajímavého najít, co napovídá, e jinak je to moná i docela fajn enská, vůbec ne hloupá.
Má recht, také to není můj álek kávy:
Není tady
Já teda nemám růovýho, ale modrýho
Upravil(a) elvička17 (15. 5. 2012 13:56)
Není tady
helena napsal(a):
Mío Kuličko... ale TOHLE není povinný... viďe ne?
Pro vyznavače jůových kuálíčků zcela nezbytné ... ale ostatní dle vlastního uváení ...
Upravil(a) Mía Kulička (15. 5. 2012 13:54)
Není tady
elvíku (vímá si pěkného oslovení?), má ty svoje schovaný, nebo musí taky hledat znova?
Není tady
Teď jsem přidala modrého bez ouek
Není tady
Tak jetě ten ranní v zástěrce
Není tady
elvička17 napsal(a):
Teď jsem přidala modrého bez ouek
Ten je úasně slizkej ... a ten zástěrkovej, to je můj favorit ...
a já nala Sau bezuchého
A tady je i s
Není tady
Kristepane Zvířata, kde to lovíte, v jakýche to vodách?
Není tady
Teda - holky, to musí bejt fakt kvalitní "matro".. U koho nakupujete, e bych si dal taky? Ale dám si jenom půlku, bude to bezpečnějí..
Není tady
klokan napsal(a):
Teda - holky, to musí bejt fakt kvalitní "matro".. U koho nakupujete, e bych si dal taky? Ale dám si jenom půlku, bude to bezpečnějí..
No mláde mi tu někdy pod okénkem hulí tak, e ani nemusím nakupovat ... jako pasivní hulič jsem vysmátá takmier neustále
Není tady
To je ten, co to má na háku
a Zajíčková je tady
a tady
http://img2.moonbuggy.org/imgstore/fat- … y-girl.jpg
(tahle se sveřepě odmítá zviditelnit)
a jetě jeden pro drsňáky
Upravil(a) helena (15. 5. 2012 14:20)
Není tady
Drsňák nemá chybu ... a králíková je ... inspirující
Není tady
A tady mám dilema, zda volat sociálku nebo Srstku
a tenhle je takovej... domáckej
Upravil(a) helena (15. 5. 2012 14:30)
Není tady
.
Upravil(a) Macex (15. 5. 2012 15:02)
Není tady
Není tady
No já se chtěla zaradovat nad Mackem a ona smázla a zmizela
Není tady
Není tady
Tento králíček přetéká nadením z kostýmku:
Bych řekla, e má tzv. Klausův výraz
Upravil(a) Mía Kulička (15. 5. 2012 17:06)
Není tady
A Bruce byl v tom původním ... na toho není moné zapomenout
Není tady
Při jaké příleitosti se nosí takové veselé kostýmky? Mně to přilo ze začátku jako fotky účastníků gay-parády, ale počínaje haieliným a houpačkovým, to získalo jiný směr .........
Není tady
Bramborka napsal(a):
Při jaké příleitosti se nosí takové veselé kostýmky? Mně to přilo ze začátku jako fotky účastníků gay-parády, ale počínaje haieliným a houpačkovým, to získalo jiný směr .........
Kdy jsou Pink rabbit's days ... obvykle začínají vdycky 15.5. a končí dle stavu oslavujících za několik dnů, měsíců či roků ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Kdy jsou Pink rabbit's days ... obvykle začínají vdycky 15.5. a končí dle stavu oslavujících za několik dnů, měsíců či roků ...
Achá! No tak to je skvěle načasované na dneek! Dík!
Není tady
Tenhle je nějakej natvanej nebo co..
Není tady
růové králíčky nebrat,brrrrrrrrrrrr. snad jen toho houpacího, na půl hodiny, očuchat a pak rychle vrátit
Není tady