29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čau,
může to být skutečně začínající duševní nemoc. Jestli pracoval na něčem "tajným", tak je to ideálka pro její rozvoj. Tady je jediná rada, ber ho jako nemocného, připrav se, že ho k lékaři nikam nedostaneš a ještě se urazí,
Nebo to může být "jen" porucha osobnosti. On vidí, že si s tebou může mávat, užívá si výsluní dvou žen. Prostě mu řekni, ať si všechny své řeči nechá pro sebe. Připrav se pro jistotu na možnou novou situaci. Pokud ho nemiluješ, tím líp pro tebe.
Není tady
No má chlapec problém přijmout svůj věk a své stárnutí. Jeden den říká jak je mu krásně bez závazků a bez dětí, další den jak si děti musí pořídit, dneska začal šílet, že ten čas zastaví, že už moc času nemá, že ho mladá žena nabije energií a s dítětem omládne- přesto nechce přijít o svůj klid, nebojte se taky jsem přitvrdila, chci aby se ke - která je v tom nevině, choval slušně. Nakonec si to chlapec jeden bude muset vyzkoušet jinde doopravdy, aby ač pozdě pochopil jaký je vůl. A tu mladou už lituji teď, on má taky své, rovná v lednici věci podle data spotřeby a není 2x přijemný když je něco na hranici zár. doby, nemá rád když se věci zničí- což s malými dětmi je hned...já to za ty roky rozdejchala, ale nevím dnešní mladé ženy.Naše děti jedly všechno protože musely.. atd, mám to za sebou a pokud to nějakou čeká asi tomu nezabráním. Ale připadá mi strašně nevyrovnaný, říká, že nesmí být starý, že to nesnese.......psycholožka se kterou se ,,už,, radím tvrdí, že by potřeboval psychiatra, ale ON přece nikam nepůjde a hlavně přišel by tím pádem o práci.
Není tady
Jestli nepanikaří právě ze ztrachu ztráty práce? Tam přece musí neustále podávat vysokou výkonnost, žádný únavy a tak - a třeba cítí, že mu ubývají síly.
Co kdybys mu zkusila nějak nenápadně předvést, že malé děti ho OPRAVDU silama nenabijou, spíš naopak.
Ale to jsme prošvihli - Dětský den je zrovna dneska
Není tady
Joohanno, mě by docela zajímal ten rozpor, co píšeš tady a na vlákně tes ..
Není tady
Po delší odmlce jsem opět tady co se u mě odehrálo, po mé pracovní cestě jsem doma našla dětskou panenku a pitíčko, v popelnici plíny a hamánka, nic jsem neřekla, k ničemu se neměl tak jsem mu řekla, že je srab a že podám žádost o rozvod já. To jsem taky udělala , máme už podepsané všechny papíry i maj. vypořádání a v podstatě čekáme na soudní rozhodnutí ve zkráceném řízení- podařilo se mi nakontaktovat jeho kolegu z práce a ten mi odpřísáhnul , že nikdy žádné ženské na pracovních cestách neměl, že jen kecá, což mu věřím- on ho totiž moc nemusel a kdyby chtěl mohl mu něco přihodit jak se říká. Mi dva jsme spolu byli na večeři, kupuje mi vitamíny a dneska z něj vypadlo, že by to moh stáhnout- chudák neví, že to mohu udělat jen já, začíná ztrácet půdu pod nohama, začíná tušit, že jeho srandičky přehnal a že jde do tuhého, že jí pustí k vodě, když budu chtít. Řekla jsem mu ať dělá co myslí, že mi jen bude ještě nějakou dobu trvat, než to pochopím. Označil naši lásku, za lásku století a stále mumlá, že není možné, že mi DVA bychom tahhle dopdli. Uvidím, nic nestahuji, pokud bude u mě bydlet i po rozvodu možná mu dám šanci...... ale to moc předjímám, hodně mi ublížil, cíleně za tímto účelem lhal a moc to bolí.
Není tady
moje psycholožka řekla, že pravděpodobně dotyčná vůbec neví, že by se k ní měl panáček stěhovat, že mu teprve dochází co se děje.....on to jako srab zase háže na ní, jakože ona mu řekla Péťo takhle to dál nejde jak ti bude moje dítě říkat, když ty jsi ženatý..... tak jsem mu řekla, že tahle jediná věta rozbila 20 leté manželství, kde jsme jeden pro druhého fungovali téměř nadstandartně. Musí pochopit co způsobil, jestli na to má- pokud né má smůlu- i takhle končí lásky století-bohužel. Průser je v tom, že ho mám stále ráda, že je mi to líto, že spolu nepodnikáme tolik věcí na které jsem byla zvyklá dělat pouze s ním, ale blahodárný čas mi pomůže - díky i Vám všem pisálkům
Není tady
Joohanna napsal(a):
Po delší odmlce jsem opět tady co se u mě odehrálo, po mé pracovní cestě jsem doma našla dětskou panenku a pitíčko, v popelnici plíny a hamánka, nic jsem neřekla, k ničemu se neměl tak jsem mu řekla, že je srab a že podám žádost o rozvod já. To jsem taky udělala , máme už podepsané všechny papíry i maj. vypořádání a v podstatě čekáme na soudní rozhodnutí ve zkráceném řízení- podařilo se mi nakontaktovat jeho kolegu z práce a ten mi odpřísáhnul , že nikdy žádné ženské na pracovních cestách neměl, že jen kecá, což mu věřím- on ho totiž moc nemusel a kdyby chtěl mohl mu něco přihodit jak se říká. Mi dva jsme spolu byli na večeři, kupuje mi vitamíny a dneska z něj vypadlo, že by to moh stáhnout- chudák neví, že to mohu udělat jen já, začíná ztrácet půdu pod nohama, začíná tušit, že jeho srandičky přehnal a že jde do tuhého, že jí pustí k vodě, když budu chtít. Řekla jsem mu ať dělá co myslí, že mi jen bude ještě nějakou dobu trvat, než to pochopím. Označil naši lásku, za lásku století a stále mumlá, že není možné, že mi DVA bychom tahhle dopdli. Uvidím, nic nestahuji, pokud bude u mě bydlet i po rozvodu možná mu dám šanci...... ale to moc předjímám, hodně mi ublížil, cíleně za tímto účelem lhal a moc to bolí.
Ty ho chceš u sebe nechat po rozvodu bydlet a dávat mu šance? Tak to se s ním asi nemá smysl rozvádět....
Jinak tvůj manžel je dost hustej, když sotva odjedeš z domu, si je tam nastěhuje a ještě je tak blbej, že ani "neuklidí".
Není tady
Provázky
Na stole stála orosená sklenice vody. Na židli vedle stolu seděl Člověk se skloněnou hlavou. Musel mít hlavu skloněnou – hrál si kolíbku z provázků – všichni ji známe. U kolíbky z provázků je třeba být pozorný a prsty držet v přesné poloze, aby se provázky nevyvlékly. To by se celá kolíbka rozpadla.
"Mám žízeň," řekl Člověk." Takovou žízeň, Bože."
"Tak se napij," řekl Bůh. "Tady máš vodu."
"Kde?" řekl Člověk. "Pochop, nemůžu se dívat – musím dávat pozor tady na ty provázky …"
"Aha," řekl Bůh.
"Chápu." – Bůh pochopí všechno. – "Na stole. Na stole máš vodu," řekl.
"Na stole? – A kde je stůl? Pochop – nemůžu se dívat – musím tadyhle ty … provázky …"
"Aha, to jo, to jo," řekl Bůh. "Stůl je vedle tebe."
"Tolik bych se napil. Tak rád," řekl Člověk.
"No jo," řekl Bůh. Nějak ho nenapadalo, co říci. Ale chápal. To uměl.
"Já vím," řekl Člověk. "Je tu sklenice vody, na stole, a stůl je vedle mě. Tak rád bych se napil. No jo – ale … chápej – já musím držet ty provázky …"
Bůh si odkašlal. "A kdybys … ty provázky … tak jako …"
A Člověk se pobouřeně otočil a rozpřáhl ruce: "Zbláznil ses, Bože?! Kdo bych byl – bez těch provázků?! – Můžeš ty vůbec pochopit, co mi to dalo práce?!"
"Můžu," chtěl říct Bůh. Ale nestihl.
" – Ježišikriste – vidíš?!", vykřikl totiž Člověk zděšeně. "Vidíš, cos proved?! Teď se mi ty provázky tadyhle úplně … Teď abych to celé … Bože, co jsem ti udělal, že mi tak ubližuješ …?!"
A Bůh si nejistě odkašlal: "No jo … Ale teď by sis konečně mohl vzít tu sklenici, ne? Máš úplně volné ruce …Bez těch provázků …"
Ale Člověk neposlouchal. Skláněl se nad změtí provázků a snažil se ji rozmotat. "Já z těch problémů snad nikdy nevyjdu. Bůh ke mně není spravedlivý. Nikdy nebyl. Všecko mi bral. Vždycky mi všechno jen bral. Vždycky jsem měl smůlu," mumlal si. "A žízeň … Takovou žízeň, Bože …"
Zdroj: http://www.moje-psycholozka.cz/sluzby/s … ycvik.html
Není tady
Joohanna napsal(a):
Uvidím, nic nestahuji, pokud bude u mě bydlet i po rozvodu možná mu dám šanci...... ale to moc předjímám, hodně mi ublížil, cíleně za tímto účelem lhal a moc to bolí.
Johano, tohle snad nemyslíš vážně ?!? Tak Ty se chceš rozvádět, máte podané papíry, pořešené majetkové záležitosti a Ty uvažuješ o variantě, že by u Tebe manžel bydlel i po rozvodu?!?
Na to, abyste spolu bydleli i po rozvodu se přece nemusíš rozvádět a můžeš rovnou nechat situaci takovou, jaká je Pokud rozvod myslíš opravdu vážně, už v téhle chvíli byste měli mít pořešeno, kdo ve společném obydlí zůstane a kdo se bude stěhovat.
Na mě to působí, že se jedná z Tvé strany ohledně rozvodu o jakýsi "tah", od kterého si slibuješ, že manželovi se "rozsvítí v hlavě", "dostane rozum" a paralelní vztah ukončí. Nezlob se na mě, ale v situaci, kdy Ty vytáhneš paty ze společného obydlí a on si k vám domů okamžitě nasáčkuje milenku i s levobočkem bych už si neslibovala vůbec nic, žádost o rozvod bych podala okamžitě a s manželem bych začala věcně řešit společné rozestěhování. A na svoji povahu bych manželovi naznačila, že s odstěhováním ze společné domácnosti by nemusel čekat až do rozvodu
Není tady
Kiara napsal(a):
Joohanna napsal(a):
Uvidím, nic nestahuji, pokud bude u mě bydlet i po rozvodu možná mu dám šanci...... ale to moc předjímám, hodně mi ublížil, cíleně za tímto účelem lhal a moc to bolí.
Johano, tohle snad nemyslíš vážně
?!? Tak Ty se chceš rozvádět, máte podané papíry, pořešené majetkové záležitosti a Ty uvažuješ o variantě, že by u Tebe manžel bydlel i po rozvodu?!?
Na to, abyste spolu bydleli i po rozvodu se přece nemusíš rozvádět a můžeš rovnou nechat situaci takovou, jaká jePokud rozvod myslíš opravdu vážně, už v téhle chvíli byste měli mít pořešeno, kdo ve společném obydlí zůstane a kdo se bude stěhovat.
Na mě to působí, že se jedná z Tvé strany ohledně rozvodu o jakýsi "tah", od kterého si slibuješ, že manželovi se "rozsvítí v hlavě", "dostane rozum" a paralelní vztah ukončí. Nezlob se na mě, ale v situaci, kdy Ty vytáhneš paty ze společného obydlí a on si k vám domů okamžitě nasáčkuje milenku i s levobočkem bych už si neslibovala vůbec nic, žádost o rozvod bych podala okamžitě a s manželem bych začala věcně řešit společné rozestěhování. A na svoji povahu bych manželovi naznačila, že s odstěhováním ze společné domácnosti by nemusel čekat až do rozvodu
Jako možná by to mohlo dopadnout i tak, že budete všichni na jedný hromadě v baráku..Ty, milenka, dítě a on
Upravil(a) Ziki (23. 6. 2012 18:56)
Není tady
Ty uvažuješ o variantě, že by u Tebe manžel bydlel i po rozvodu?!?
No samozřejmě, když jí "psycholožka řekla, že pravděpodobně dotyčná vůbec neví, že by se k ní měl panáček stěhovat".
Kam by tak chudák šel?
Jen aby nakonec nešla Joohanna... mladá už si začla značkovat teritorium...
Není tady
helena napsal(a):
Ty uvažuješ o variantě, že by u Tebe manžel bydlel i po rozvodu?!?
No samozřejmě, když jí "psycholožka řekla, že pravděpodobně dotyčná vůbec neví, že by se k ní měl panáček stěhovat".
Kam by tak chudák šel? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jen aby nakonec nešla Joohanna... mladá už si začla značkovat teritorium...
Hm. Možná, že dotyčnou vůbec nenapadlo, že by se k ní měl panáček stěhovat proto, že počítá s variantou, že se přistěhuje naopak ona k němu a možná počítá s tím, že stačí párkrát vyzuřit manželku k nepříčetnosti "zapomenutými" dětskými hračkami v domě během její nepřítomnosti a věci se dají samy do pohybu
A já bych se na Joohannině místě opravdu obávala toho, že pokud se někdo z baráku postěhuje, bude to velmi pravděpodobně ona. Ve společné domácnosti jako vdaná manželovu milenku i s dítětem opravdu trpět nemusí, ale těsně po rozvodu si manžel do "své" poloviny domu může skutečně vodit na návštěvy - a posléze i přistěhovat - koho chce
Není tady