29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Děkuji Vám všem za názory, prosím možná jsem psala nesrozumitelně, ale manžel mě pokud je doma normálně obletuje stále stejně, skládá na mě básničky,včera se vrátil ze zahraničí a přivezl dárky jen mě!!! sobě nic, jen najednou z něj vypadne věta, jak se podělíme o majetek, když potřebuje peníze pro novou rodinu(čtyřčlenou)- pak zase že dítě ,, nějaké,, ženy ho okouzlilo je mu rok a maminka ho zase tak nebere.... potom zase mi přísahá, že v tom vůbec není sex a nikdy nebyl!!!! Dítě není jeho a tak pořád dokola. Víte ono prý už to zaměstnání co dělá je vhodné pro lidi max. tak na 10 let aby jim ,, nejeblo,, jak se říká, on táhne 22 let tam a vypadá to, že bude i nadále. Bere prášky na tlak, na lupenku - to vše je následek věčného stresu ve kterém pracuje. Děláme stále vše společně, plánujeme co vylepšíme v domě-společně- sázíme na zahrádce - společně, chodíme na návštěvy-společně. Ale najednou vyjde z koupelny s maskou na obličeji a ptá se jestli po ní určitě omládne....chodíme spolu na pivo - normálně. Dáme si pusu na dobrou noc a najednou řekne, že se těší na nový život. Přitom má v povaze- že by neuměl žít dva paraelní vztahy a pokud by si to rozjel jinde- na 100% věřím tomu, že by si sám sbalil kufry a byl by v tahu, ale píšu spíš proto, protože jsme žili v p o h o d ě bez stresu a nerváků- ba naopak dost lidí nás bralo jako že k sobě fakt patříme a já to tak opravdu cítila, uvědomovala jsem si jaké štěstí máme. Už jsem se chtěla nakontaktovat na nějakého psychologa nebo psychiatra- jestli takhle nemůže začínat nějaká duševní nemoc.Víte já píšu jak to je- přesně ode zdi ke zdi. Jsem jako na houpačce. Ráno před prací kolikrát stihneme na pumpě kávu.... řekne mi , že mi dneska Ti to sekne... volá, že mě naoko miluje a že to chci určitě slyšet- a já se ptám jak to vypadá bez oka a on to jen zopakuje,, miluju tě pampeliško,, papa. O těch víkendech co teď není doma- prý najednou pracovních tak mi volá jako volal vždycky, zajímá se o to co dělám, , v tom je ta hrůza, já bych pochopila, že pěkný chlap (a to pořád je) může mít úlet, vztah kde to jiskří, chápu snad i to dítě , že by si udělal, prostě muži takoví jsou nejsem hňupka, ale mě spíš zaráží proč mě zraňuje takhle krutě, že to řekne - pak to odvolá a v zásadě všechno zase změní.
Mimo jiné hlásá, že děti má rád pouze za naším plotem, není moc trpělivý a děti musí poslouchat.Díky J
Není tady
To je na psychiatra.
Ty mu dovolíš, aby ti říkal takové věci?
Taky si myslim, ze by mel zajit k psychiatrovi.... neni to nejaka schizofrenie?
Není tady
majkafa napsal(a):
To je na psychiatra.
Ty mu dovolíš, aby ti říkal takové věci?
Vždyť je svoboda slova. Anebo ne? Že bych si připravil pár žalob:) No ona už místy totiž ani není.
Ona má problém, ten pán asi taky, ale to je vedlejší, ale on sem nepíše. Chová-li se někdo tak, že se mi to nelíbí, ale zároveň přo tom nepoužívá násilí nebo vyhrožování násilím, tak je to moje věc a já se s tím musím vyrovnat. Toho druhého můžu požádat ať to nedělá nebo ať s sebou něco udělá, ale to je tak všechno. Dál jsem na tahu já. A pokud je ten pán skutečně na hlavu, tak nejlepší cesta, jak mu pomoci jistě nebude: ...jak může být ke mně tak krutý?
Upravil(a) Tenzan (18. 5. 2012 17:04)
Johanko, jestli tedy schizofrenie, to bych si nelajsla diagnostikovat, ale fakt je, že to vypadá podivně. Předpokládám, že on ten dvojí život víceméně vedl běžně, vzhledem k povolání, ale jestlipak je schopnej ještě rozlišovat?
Asi by to chtělo nějakýho odborníka, bez legrace.
Není tady
No možná by to mohla být nějaká profesionální deformace,jak píšeš o té jeho práci. I tak by to znamenalo využít odbornou pomoc,stejně jako v případě,že by to byl projev psychické nemoci. Ale jde i o tvoje zdraví,jestli to tak půjde dál, možná budeš v odborném léčení dřív než on.
Není tady
Milá Johano, na mně to působí, že tvůj muž je zcela standardní typ chlapa, který rozšiřuje svůj harém. Zatímco spousta mužů to dělá potajmu - žijí dvojí život, jeden s manželkou, kterou nemůže opustit "kvůli dětem", druhý s milenkou, která přistoupí na roli druhé manželky (čeká...), tak ten "tvůj" si to zveřejnil, baví se tím, že jeho první manželka na něm stále visí a bůhví, co nakecává té druhé....
Profesionální deformace - to jistě, pokud mužství považujete za profesi...
Není tady
Možná by pomohlo si zapsat to, co vám váš manžel povídá, a pak to spolu porovnat za pár týdnů nebo měsíců, zda to dává vůbec smysl a nějakou konzistenci. Já si vedu třeba na různých fórech složky na nejvíce diskutující lidi, kde is kopíruji jejich názory a postoje a příhody, a pak jsem někdxy často překvapen velkou nekonzistencí. A pak vím, že něco někde není v pořádku. Vedle toho sleduji i jakou změnou ti diskutující prošli. Myslím, že se tak může odhalit i nemoc.
K Jessice: ale těm ženám nic jiného ani nezbývá, protože mužu, kteří žijí sami je aktuálně více než žen, tudíž je logické, že řada žen sdílí spolu jednoho muže. Je to běžná věc, alternativa je být sama, na což mnohé nemáte povahu.
Joohanna napsal(a):
Děkuji Vám všem za názory, prosím možná jsem psala nesrozumitelně, ale manžel mě pokud je doma normálně obletuje stále stejně, skládá na mě básničky,včera se vrátil ze zahraničí a přivezl dárky jen mě!!! sobě nic, jen najednou z něj vypadne věta, jak se podělíme o majetek, když potřebuje peníze pro novou rodinu(čtyřčlenou)- pak zase že dítě ,, nějaké,, ženy ho okouzlilo je mu rok a maminka ho zase tak nebere.... potom zase mi přísahá, že v tom vůbec není sex a nikdy nebyl!!!! Dítě není jeho a tak pořád dokola. Víte ono prý už to zaměstnání co dělá je vhodné pro lidi max. tak na 10 let aby jim ,, nejeblo,, jak se říká, on táhne 22 let tam a vypadá to, že bude i nadále. Bere prášky na tlak, na lupenku - to vše je následek věčného stresu ve kterém pracuje. Děláme stále vše společně, plánujeme co vylepšíme v domě-společně- sázíme na zahrádce - společně, chodíme na návštěvy-společně. Ale najednou vyjde z koupelny s maskou na obličeji a ptá se jestli po ní určitě omládne....chodíme spolu na pivo - normálně. Dáme si pusu na dobrou noc a najednou řekne, že se těší na nový život. Přitom má v povaze- že by neuměl žít dva paraelní vztahy a pokud by si to rozjel jinde- na 100% věřím tomu, že by si sám sbalil kufry a byl by v tahu, ale píšu spíš proto, protože jsme žili v p o h o d ě bez stresu a nerváků- ba naopak dost lidí nás bralo jako že k sobě fakt patříme a já to tak opravdu cítila, uvědomovala jsem si jaké štěstí máme. Už jsem se chtěla nakontaktovat na nějakého psychologa nebo psychiatra- jestli takhle nemůže začínat nějaká duševní nemoc.Víte já píšu jak to je- přesně ode zdi ke zdi. Jsem jako na houpačce. Ráno před prací kolikrát stihneme na pumpě kávu.... řekne mi , že mi dneska Ti to sekne... volá, že mě naoko miluje a že to chci určitě slyšet- a já se ptám jak to vypadá bez oka a on to jen zopakuje,, miluju tě pampeliško,, papa. O těch víkendech co teď není doma- prý najednou pracovních tak mi volá jako volal vždycky, zajímá se o to co dělám, , v tom je ta hrůza, já bych pochopila, že pěkný chlap (a to pořád je) může mít úlet, vztah kde to jiskří, chápu snad i to dítě , že by si udělal, prostě muži takoví jsou nejsem hňupka, ale mě spíš zaráží proč mě zraňuje takhle krutě, že to řekne - pak to odvolá a v zásadě všechno zase změní.
Mimo jiné hlásá, že děti má rád pouze za naším plotem, není moc trpělivý a děti musí poslouchat.Díky J
Miluji tě pampeliško a pak hned těším se na nový život...? nezlobte se na mě, ale to je jednání psychopata. nejspíš ho nějaká jiná pampeliška nechce nebo nemůže mít doma tak deptá vás. Je to fakt krutá hra. Raděj buďte krok napřed chystejte si všechny doklady a ulejvejte si co nevíc peněz...od blázna nevíte co čekat. Zítra se může nová pampeliška naštěhovat rovnou k vám....a ještě jedna věc, až vám příště o víkendu, který bude travít s pampeliškou a pampeliščaty, bude volat, neberte ten telefon, klidně ho celý víkend nechte hluchý, panáček je totiž v pohodě, protože nanynka sedí v koutě a na zavolání udělá pukrle...měla byste minimálně přestat panáčkovat. Situace není tak růžová jak se zdá když pan přijede na pár dní na váš dvoreček...asi byste zírala co "váš" muž vykládá v té druhé rodině.... .
Není tady
Jessika napsal(a):
Milá Johano, na mně to působí, že tvůj muž je zcela standardní typ chlapa, který rozšiřuje svůj harém. Zatímco spousta mužů to dělá potajmu - žijí dvojí život, jeden s manželkou, kterou nemůže opustit "kvůli dětem", druhý s milenkou, která přistoupí na roli druhé manželky (čeká...), tak ten "tvůj" si to zveřejnil, baví se tím, že jeho první manželka na něm stále visí a bůhví, co nakecává té druhé....
Profesionální deformace - to jistě, pokud mužství považujete za profesi...
...jj mám známou už jsem tu o ní několikrát psala, má deset let ženatého přítele, obě ženy o sobě vědí, žíjí život vystresovaných chudinek, které bez antidepresiv nemou nic a obě stále čekají až on si vybere,ale on už si vybral. Hází zrní oběma slépkám a dobře se baví. Ony jsou obě moc hezké ženské, kdysi i veselé, ted je každá uzlíček nervů....ale nevzdávaj to. Už do nich ani nehučíme, ony to tak asi chtěj.
Není tady
Není to paní Rathová?
Není tady
Tenzan napsal(a):
Možná by pomohlo si zapsat to, co vám váš manžel povídá, a pak to spolu porovnat za pár týdnů nebo měsíců, zda to dává vůbec smysl a nějakou konzistenci. Já si vedu třeba na různých fórech složky na nejvíce diskutující lidi, kde is kopíruji jejich názory a postoje a příhody, a pak jsem někdxy často překvapen velkou nekonzistencí. A pak vím, že něco někde není v pořádku. Vedle toho sleduji i jakou změnou ti diskutující prošli. Myslím, že se tak může odhalit i nemoc.
K Jessice: ale těm ženám nic jiného ani nezbývá, protože mužu, kteří žijí sami je aktuálně více než žen, tudíž je logické, že řada žen sdílí spolu jednoho muže. Je to běžná věc, alternativa je být sama, na což mnohé nemáte povahu.
Ty woe. Tohle ti už nevěřím. A jestli je to pravda, tak bys měl odhalit v první řadě svou nemoc.
xxxx, co se ti přihodilo, že Johaně vykáš?
Asi se nakazily, Majko Mamba mi začla mírnyxtýrnyx vedle taky vykat.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Asi se nakazily, Majko
Mamba mi začla mírnyxtýrnyx vedle taky vykat.
fíha zeby Lenin?
Nebo Zephyr?
Upravil(a) majkafa (21. 5. 2012 18:56)
Děkuji za názory, potkali jsem jednu paní- jeho téměř pracovnici, viděla jsem jí poprvé v životě a tak se dali s manželem do řeči najednou z té milé dámy vypadlo, jaký je manžel vtipný a žoviální, jak krásně o mě stále mluví jak si žijeme a jak každé druhé slovo končí moje manželka to zná apod. On zůstal jako opařený, zrudnul, zfialověl a nevěděl co dělat. Vychutnala jsem si tu chvíli fakt dobře, ale to potom zase popírá co na mě doma zkouší. No uvidím s čím zase přijde, možná přitvrdí, když byl odhalen.... ale stejně ho nechápu a trápím se, i když nakonec nevím, jestli pokud je to ,, jen,, jeho hra by nezasloužil, abych odstřihla já jeho. Po tolika letech je to těžké- nikoliv neproveditelné, nejsem sedící truchlící, umím již víkendy využít pro sebe docela dobře a pokud to bude nutné asi to přežiju. Jen nevím proč, když se ho ptám nic prý proti mě nemá.... v září 2011 mi přivezl dárkovou čokoládu s nadpisem : Jsi to nejlepší co mě v životě potkalo. Děkuji za podporu všem!!!
Není tady
Joohanna napsal(a):
pokud je to ,, jen,, jeho hra by nezasloužil, abych odstřihla já jeho
jasně to by chudáček nezasloužil, jen ať si pěkně hraje jak dlouho potřebuje, kdo si hraje nezlobí
Není tady
Jen jestli to zrovna nebyla ona dotyčná Když to tak hezky zahrála.
Buďto ona dotyčná nebo další kandidátka
Není tady
Já nevím... celý to na mě dělá dojem, že buď zkouší, co všechno si může dovolit (a ony dámy a děti jsou k tomu jen prostředkem) - nebo je skutečně nějakým způsobem nemocný.
Není tady
Joohanno, na jiném vlákně - od tes - jsi dnes napsala úplně něco jiného o vašem vztahu, než píšeš tady. Tady vykresluješ, jak je tvůj manžel k tobě úžasný a tam je to pravý opak. Jak to teda doopravdy je? Mně nemusíš odpovídat. Odpověz sobě, ale nelži si.
Joohanna napsal(a):
v září 2011 mi přivezl dárkovou čokoládu s nadpisem : Jsi to nejlepší co mě v životě potkalo....
Je konec května 2012
Není tady
Řekla bych mu:"Miláčku,už delší dobu naznačuješ,že máš někde někoho....že potřebuješ peníze pro novou rodinu a pod. Samozřejmě mně to zraňuje a tak nad tím přemýšlím,...a přišla jsem na to,že si musím pospíšit a najít si také někde někoho,aby jsme si mněli o čem spolu povídat..."
Není tady
Britana napsal(a):
Řekla bych mu:"Miláčku,už delší dobu naznačuješ,že máš někde někoho....že potřebuješ peníze pro novou rodinu a pod. Samozřejmě mně to zraňuje a tak nad tím přemýšlím,...a přišla jsem na to,že si musím pospíšit a najít si také někde někoho,aby jsme si mněli o čem spolu povídat..."
Hm, Britano ... velmi dětinské.
Takovými věcmi se nevyhrožuje ani nestraší, i kdyby si partner stokrát "začal první". Obzvlášť, když se totiž manželka chovala celou dobu tak, že si jí je manžel stoprocentně jist ... Nad takovými planými řečmi se většina manželů akorát tak shovívavě ušklíbne
Není tady
Ehmm...jasně že se nevyhrožuje ani nestraší...je to přímo od něj hnusné,že takové věci vůbec vypustí z huby...a má Joohanna zapotřebí takové řeči od něj poslouchat?Po takových letech spolu.Ja si myslím,že je to takový sobeček,plný komplexů a už neví jak by si vynutil pozornost.Že jí má jistou?Tak ať vnese do jeho sebevědomí trochu rozruchu. Hra je hra.
Není tady