|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Ahoj, uvažuji nad koupí cyklosedačky pro našeho prcka a napadá mě pár blbých dotazů
Od kdy jste ji používali? Máme doma cca 13 měsíčního prcka a jak jsem zjistila, doporučuje se až po 18 měsíci
Tak co s tím, myslím si, že když sám sedí, tak by mu to nemuselo nijak vadit? Na krátké vyjížďky... A kdo jezdíte se zadní sedačkou na kole s pánským rámem, jak nasedáte/sesedáte? Se bojím, že buďto nohu nepřehodím nebo ublížím dítěti nebo mi rovnou spadne celé kolo
Ono vlastně bude asi i problém dítě připoutat/odpoutat, stačí mít kolo opřené, mít stojánek nebo jak to řešit, když budu jezdit sama?
Není tady
My máme doma 14 měsíčného prcka a taky se chystáme jezdit....podle mě pokud samostatně sedí tak proč ne. No a nasedání bych asi prováděla tak že bych si kolo helce naklonila abych nohu protahla mezi řidítkya sedačkou tím by jsi neměla ublížit nijak prckovi :-) a stojánek bych nepoužívala spíše bych opřela kolo někde o zeď.
Není tady

Mvkoty, díky za reakci. Máme dost podobný názor, tak jsem ráda :-) Akorát to nasedání s naklopeným kolem si nějak nedovedu představit
Bude to prostě chtít vyzkoušet a uvidí se
A už máš vybranou nějakou konkrétní cyklosedačku? Mě se nejvíc zamlouvá Hamax Siesta, ale těch peněz, nevím, jestli se nám to vyplatí?
Není tady
Hančí taky jsem na ní koukala, ale ony se až tolik ty hamaxky neliší, mě by se líbila ta kiss. Ale kupovat jí nemusíme, jelikož jí máme u šváry po jejich malé :-) takže je to docelafajn. Jn nevím přesně kterou u nich máme :-(
Není tady