Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 5. 2012 16:12

a_lenka
♥------

Polsko

Ahoj smile Jezdíte do Polska? Znáte nějaká zajímavá místa v Polsku? Chtěli byste strávit v Polsku dovolenou?

Já bych doporučovala především Krakov a polské Tatry.

Není tady

#2 10. 5. 2012 20:20

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Re: Polsko

Chtěla bych se podívat do Osvětimi a do Krakova.

Není tady

#3 10. 5. 2012 22:07

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Krakow mohu opravdu doporučit - Vavel,procházka podél Visly,úžasné centrum se známou obrovskou tržnicí... ana závě,když jste unavení,tak tamní skvělý akvapark,jehož tobogány jsou co do délky nejdelší v evropě.

Nicméně já zas uvažuji o Mazurských jezerách - nebyl ste tam někdo?Co je tam nejzajímavějšího,jaké ubytovko a kde,atd.To by mě moc zajímalo.

Není tady

#4 12. 5. 2012 17:27

a_lenka
♥------

V Krakově se mi také líbí Kościuszkova mohyla a vyhlídka z ní smile

U Mazurských jezer bohužel ještě jsem nebyla... ale moc bych chtěla. Také by mě zajímalo nějaké konkretní místo, které by někdo mohl doporučit smile

Není tady

#5 13. 5. 2012 21:04

Korin
♥♥♥♥♥--

V Krakově doporučuju Židovské město. A taky Muzeum Čartorijských, je v něm originál Dámy s hranostajem, v neděli vstup zdarma.
U Mazur je hlavně potřeba vybavit se repelentem big_smile Ubytovali jsme se v kempu a málem nás sežral savý hmyz, někde ve městě to bude možná lepší. V okolí jezer je pár zachovalých bunkrů, můj chlap byl v sedmém nebi smile U Popielna je rezervace polských koníků, když má člověk kliku, potká je.

http://www.eticker.co.za/tickers/umna9bmbqpf3dzax.png

http://www.eticker.co.za/tickers/61zy20bdhqdykt6j.png

Není tady

#6 27. 2. 2013 19:46

Catwoman
♥------

Ahoj holky smile
Ja jsem z Polska, a ta mista, o kterech jste psaly, mohu doporučit smile Ja bydlim na jihu Polska, blizko (kolem 40 km)české hranicy - a to jsou velmi krasne uzemi, ale myslim, že velmi podobně jak u Vas; mnoho zeleni a hory smile
A...odsud zdravim smile

Není tady

#7 28. 2. 2013 9:57

janal83
♥♥-----

Ahoj,

byla jsem v Osvětimy a v Březince. Velmi doporučuji, ale doporučuji pouze s průvodcem. Pokud tam je člověk sám, má to dost do sebe, ale ne tolik jako s průvodcem, který Vás pohltí a dostane do situace jako by jste se dostali do roku, kdy Osvětim frčela na plné obrátky.

A jinak jak zde byly zmiňované polské tatry...

Není tady

#8 28. 2. 2013 11:01

Catwoman
♥------

Ano, souhlasim: Osvětim  jenom s průvodcem.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí