Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 13. 5. 2012 20:22

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: Noví versus staří uživatelé Babinetu

Judyno - no vidíš o co jsi přišla. 

Nharte, to tak nežer, je tu aspoň trochu lehko a legrace, že big_smilebig_smile Proč se brát pořád tak vážně, proč se dělit na staré a nové. TI noví se třeba časem stanou starými. Jde jen oto, jak se to vzájmně navlní. big_smile

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#102 13. 5. 2012 20:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Xsara napsal(a):

smile Sally skončila a vznikly nové stránky, které - když to tady čtu tak říkám "díky bohu" - nemají veřejnou část. Toť vše. wink

Tímto se omlouvám všem uživatelkám a uživatelům nového webu, že jsem lobovala za jeho veřejnou část. Měli jste pravdu a já se zmýlila stoltkapitulation

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#103 13. 5. 2012 20:32

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jasný no, asi se radši bavím a vtipkuju ináč... Ináč. Ono to bude i v tom typu humoru a tak. Číst takové xko- to je jako by mě někdo nutil koukat na Svlíkačku za kačku. To se dá skutečně pouze velmi výjimečně a s ochrannou rouškou.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#104 13. 5. 2012 20:39

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nharte napsal(a):

X ko a ty tu diskuteješ o čem, prosím? O svém špatném dni a že si potřebuješ anonymně pohonit, nebo o čem? Nějak nevidím, že by to bylo k tématu.

Nharte,
je to k tématu. Xko si tu opět řeší už spoustu let starou zlobu a zášť, bezzubé výhrůžky finančákem a svůj vlastní "voucovský" komplex. A asi si je ještě hezkých pár let řešit bude....
I to je babinet.
Proč ne?
Lidé jsou přece různí a každý je někde jinde stolt
A to "někde jinde" si každý různě překládá.
Nu, a proč ne? wink

Není tady

#105 13. 5. 2012 20:40

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Nějak mi uniká smysl toho, proč na vlákně Noví versus staří uživatelé Babinetu se řeší jiný web. Je přece každého věc, kam chodí, přispívá, máme svobodnou volbu, ale já se opravdu ptala na něco jiného. Díky všem, kdo přispěli k tématu.

Není tady

#106 13. 5. 2012 20:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

No, řeší je dost eufemismus, Pan......jakože "nechte ty hochy, vždyť jsou češi, vždyť jsou to Češi, soudruzi! Něco si řeší, tak ať řeší - a nebraňte jim v diskuzi"?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#107 13. 5. 2012 20:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

AndreaP. napsal(a):

Nějak mi uniká smysl toho, proč na vlákně Noví versus staří uživatelé Babinetu se řeší jiný web.

Za to já moc dobře chápu, proč to ppavla vytáhla.
A i tahle "diskuze" je přece odpovědí na tvou otázku stolt

Není tady

#108 13. 5. 2012 20:53

MarieFurie
Zablokovaný

Týjo , já jsem tu založila téma závislost na netu a koukám, že jsem teda břídilka  proti vám big_smilebig_smile
.
Já chodím akorát sem psát a na Seznámit. cz  , kde mám za zadkem věrnou Delahey , která tam líže zadky lidem , aby je poštvala proti mě, což blázen dělá už pět let  big_smile big_smile
Jednou za tejden du na Face , zkontrolovat ty nesmysly .

JInak si hledám na netu výlety a penzionky,  kam vyrazím, já chudinka nemocná bláznivá, nebo trávím čas s vnoučaty v jejich novém domě.......to víte, co čekáte od magora z blázince ? big_smilebig_smile

Že tu bude vypisovat v jakým kině seděl a předstírat , jak "naplno žije"  jako Selima , nebo psát na 10 for jako "zdravá" Míša Koule ??big_smile big_smile

Tak to mě uklidnilo, závislost na netu mi skutečně nehrozí ......ještě bych se tu nakazila ....uffff.

Hiolky, kde na to berete čas?

Není tady

#109 13. 5. 2012 20:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MarieFurie napsal(a):

... nebo psát na 10 for jako "zdravá" Míša Koule ??big_smile big_smile

lol ...  ok, začnu se léčit gloria

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#110 13. 5. 2012 21:01

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Andreo, to je možná důvod, jsou tu různé skupiny a jako v životě, vždy budou takoví lidé vždy poukazovat na ty druhé, jak blbě to dělají. A že se oni nezapojují? Nejdou s vlastním názorem na trh? To je přece jejich právo.

Noví lidé, kteří se nevracejí možná opravdu byli v krizi a dostali radu, kterou využili a nemohou se vracet. Noví lidé s jiným vlněním nepochopí, ale za poslední dva roky tu vidím mnoho "nových" ze kterých se staly zajímaví lidé a stálice.

Není tady

#111 13. 5. 2012 21:02

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

MarieFurie napsal(a):

Týjo , já jsem tu založila téma závislost na netu a koukám, že jsem teda břídilka  proti vám big_smilebig_smile
.
Já chodím akorát sem psát a na Seznámit. cz  , kde mám za zadkem věrnou Delahey , která tam líže zadky lidem , aby je poštvala proti mě, což blázen dělá už pět let  big_smile big_smile
Jednou za tejden du na Face , zkontrolovat ty nesmysly .

JInak si hledám na netu výlety a penzionky,  kam vyrazím, já chudinka nemocná bláznivá, nebo trávím čas s vnoučaty v jejich novém domě.......to víte, co čekáte od magora z blázince ? big_smilebig_smile

Že tu bude vypisovat v jakým kině seděl a předstírat , jak "naplno žije"  jako Selima , nebo psát na 10 for jako "zdravá" Míša Koule ??big_smile big_smile

Tak to mě uklidnilo, závislost na netu mi skutečně nehrozí ......ještě bych se tu nakazila ....uffff.

Hiolky, kde na to berete čas?

Sakra ženská, baví Tě to? Je neděle, víš to? Já chci mít taky volno, nebaví mě Tě pořád banovat. Zkus se laskavě zklidnit, a začni se chovat normálně, neútočně, pak jsi i celkem fajn. Připrav se ale na to, že pokud se budeš chovat takto, tak Tě prostě banovat budu. Bez milosti. Hezký večer Ti přeju.

Není tady

#112 13. 5. 2012 21:10

majkafa
Host

Andreo, co kdybyste Roz jednou pár dní nechaly? Já vím , že ona když chce mermomocí dostat ban, tak urážky stupňuje a stupńuje. Tak co ji jednou nechat, až jí nebude dobře a dostane se do toho to stadia? Třeba když se to přehoupne přes nějakou její hranici, sama se pak zklidní. Nevím, neznám přesně projevy té její nemoci, jen takový nápad. Chvilku ji nechat bez banu.

#113 13. 5. 2012 21:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

xxxx napsal(a):

Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.

Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano cool

proč ji říkáš tak hnusně - iksíno ? že ji tak říká pavla, to mě nepřekvapuje, ale proč ty ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#114 13. 5. 2012 21:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Iksino, mám jen stejné řeči, jako ty o pár příspěvků výš. To je vše. Když čtu tvoje řádky, ani nevíš, kam mě zařadit. Jestli někam do té skupiny a nebo ne. Za zabití docela náročného večera ti ale dík. Se tu docela dobře bavím big_smile

pavlino věř že mě ani trochu nezajímá kam se řadíš a to jak sis tu zakvokala o pár příspěvků níž mi bude zvedat koutky ještě zítra udělala si mi radost . tummenupp

tohle přece není její první kvokání na bbn, ona kvoká ráda smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#115 13. 5. 2012 21:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

Nějak mi uniká smysl toho, proč na vlákně Noví versus staří uživatelé Babinetu se řeší jiný web.

Za to já moc dobře chápu, proč to ppavla vytáhla.
A i tahle "diskuze" je přece odpovědí na tvou otázku stolt

chápeš ? co na tom chápeš ? položila jsem jasnou otázku a čekala jasnou odpověď. na tom nic víc k chápání není. pokud za tím hledáš něco víc, pak jsi vedle.

Není tady

#116 13. 5. 2012 21:48

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlo , proč mě máš v ústech? Proč mi podsouváš věci takové, jakými nejsou? Proč to tak žereš? Kdo ti šlápl na bebí?

Není tady

#117 13. 5. 2012 21:49

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#118 13. 5. 2012 21:50

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

tummenupp Želví, ty hade, tys mě dostala uáááááá já padááááám :rofl:

Upravil(a) PavlaH (13. 5. 2012 21:50)

Není tady

#119 13. 5. 2012 21:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

na bebí šlápl asi někdo tobě, ne, když si to bereš tak osobně. já za tvůj náročný večer nemůžu.

Není tady

#120 13. 5. 2012 21:56

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Víš, já jsem zvyklá jednat na rovinu, pokud proti mě něco máš, sděl mi to, a nedělej to prosím takovým dvojakým způsobem. To je pod úroveň nás obou, nemyslíš?

Není tady

#121 13. 5. 2012 21:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

co se tě tak dotklo, že máš pocit, že proti tobě něco mám ? že jsem řekla to o kvokání, nebo že mě nepřekvapuje, že hnusně mluvíš o xxxx ?

Není tady

#122 13. 5. 2012 22:01

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

xxxx napsal(a):

Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.

Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano cool

proč ji říkáš tak hnusně - iksíno ? že ji tak říká pavla, to mě nepřekvapuje, ale proč ty ?

Pavli, dokonce ani já nemusím mít ráda každýho smile i když popravdě nevím, co je na Iksínu tak hnusnýho? va A jak chceš říkat "hezky" někomu, kdo má ve jméně čtyři křížky? va

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#123 13. 5. 2012 22:03

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

NO spíš tady čtu, že máš výhrady proti některým mým větám, netuším jaké, ale komentuješ je třetím stranám. To mi přijde osobně nepřirozené. Já tedy oslovení Iksíno nevnímám pejorativně. Chybí tu intonace, a to tak že moc.

Není tady

#124 13. 5. 2012 22:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Pavli, dokonce ani já nemusím mít ráda každýho smile i když popravdě nevím, co je na Iksínu tak hnusnýho? va A jak chceš říkat "hezky" někomu, kdo má ve jméně čtyři křížky? va

no to nemusíš, ale taky na ni nemusíš být hnusná. iksíno mi přijde takový hanlivý, má přece svůj nick, ona ti taky neříká lupinice palice smilesmile

Upravil(a) PPavlaa (13. 5. 2012 22:07)

Není tady

#125 13. 5. 2012 22:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH napsal(a):

NO spíš tady čtu, že máš výhrady proti některým mým větám, netuším jaké, ale komentuješ je třetím stranám. To mi přijde osobně nepřirozené. Já tedy oslovení Iksíno nevnímám pejorativně. Chybí tu intonace, a to tak že moc.

jo tak to sis všimla správně, výhrady mám. mě to oslovení přijde prostě hnusný. kdybys řekla xko, dejme tomu. to iksíno mi zní jako nadávka. a v souvislosti s  tím, jak a cos ji psala mi přijde, že to tak bylo i myšleno.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí