29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takhle to v reálu vypadá, když místo faktů vítězí dohady. Netřeba házet krmení, kvok kvok.
Není tady
pavlo, nekvokej nám tady, nech si to na jiné fórum.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Takhle to v reálu vypadá, když místo faktů vítězí dohady. Netřeba házet krmení, kvok kvok.
a co si si z té debaty dohádala ty? A proč u toho kvokáš? Nebo si snad někoho z diskutujících chtěla urazit?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
to nepu.de...sally nám pošla chjoo...jak je to možný nechápu. Tak oduševnělé to tam přitom všechno bylo
Není tady
Jasné, sally už není. Teď je soukromý a tam jde o to, abychom se cítili příjemně a vyhnuli se podpásovákům a prostě to bylo přátelské a nesviňárnovaté, s důvěrou ve všechny diskutující. Ideální je se osobně i sejít, ono to pak odbourá anonymitu a podpoří slušnost a základní pravidla lidskosti, nebo jak to nazvat.
Není tady
Já mám jednu výhodu, já si nedomýšlím. Prostě tohle není jediný web kam chodím, a taky sally nebyla jediným místem. Nejsem závislá pouze na jednom zdroji informací, orientuju se v internetovém prostoru docela dobře. natolik, abych pochopila, kdy se chci pohádat, a to se taky klidně pohádám .
Určitě mě netankuje, že jsou prostory, kde si někteří lidé povídají soukromě v uzavřené komunitě. Rozhodně nemám pocit, že jde o konspiraci. Prostě já mám svoje. A když se ostatní domluví, jenom jim přeju, aby našly svůj prostor, kde jim bude dobře. Kde budou mezi svými ovečkami.
Není tady
Andrejko, tak vidíš, proč to nejde no... Byl to můj záměr ukázat na tomto vlákně- proč na babinetu nelze slušně být.
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to nepu.de...sally nám pošla chjoo...jak je to možný nechápu. Tak oduševnělé to tam přitom všechno bylo
NO tobě rozhodně nepošla Na druhou stranu vidím, že o fungování internetových diskuzí toho moc nevíš. jaké potřebují zázemí, jak je třeba se starat a tak. To pravda tě omlouvá. I když neznalost vždy neomlouvá že? Třeba takovou neomalenost, manipulaci to asi neomluvíš nikdy, že?
Není tady
PavlaH napsal(a):
Já mám jednu výhodu, já si nedomýšlím. Prostě tohle není jediný web kam chodím, a taky sally nebyla jediným místem. Nejsem závislá pouze na jednom zdroji informací, orientuju se v internetovém prostoru docela dobře. natolik, abych pochopila, kdy se chci pohádat, a to se taky klidně pohádám .
![]()
Určitě mě netankuje, že jsou prostory, kde si někteří lidé povídají soukromě v uzavřené komunitě. Rozhodně nemám pocit, že jde o konspiraci. Prostě já mám svoje. A když se ostatní domluví, jenom jim přeju, aby našly svůj prostor, kde jim bude dobře. Kde budou mezi svými ovečkami.
nedomýšlíš? A jak si teda dospěla k tomu, že jiní vychází z dohadů? Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Tohle bylo hloupé. Proč se chováš, jako ony?
Nharte napsal(a):
Andrejko, tak vidíš, proč to nejde no...
Byl to můj záměr ukázat na tomto vlákně- proč na babinetu nelze slušně být.
Naprosto s tebou souhlasím.
Dívám se na to ale z opačné strany než ty.
Není tady
Majko, někdy i mě baví dělat hlouposti, prostě se mi teď zrovna chce Je máj, to dělají ty pupence, vyženeme kozy v háj a bude dobře
Není tady
PavlaH napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
NO tobě rozhodně nepošla
Na druhou stranu vidím, že o fungování internetových diskuzí toho moc nevíš. jaké potřebují zázemí, jak je třeba se starat a tak. To pravda tě omlouvá. I když neznalost vždy neomlouvá že? Třeba takovou neomalenost, manipulaci to asi neomluvíš nikdy, že?
...nevycházej z dohadů o tom, že bys měla mít přehled o tom co já vím o internetových diskusích. Nic o tom co já vím nevíš. Omlouvat se? Komu ? Myslíš tu neomalenost s tím kvokáním? Jojo bylo to neomalené, ale nepřekvapilo mě to. A Sally pošla někomu zcela jinému, naštěstí. Tohle je tak krásný zrcadlo, přesně to rozbité, o kterém jsem mluvila ve svém prvním příspěvku v tomhle vlákně. Tanec ve vlastních střepech...s rozeběhem.
Není tady
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sally skončila a vznikly nové stránky, které - když to tady čtu tak říkám "díky bohu" - nemají veřejnou část. Toť vše.
Jestli jsem ti zkazila radost, tak se omlouvám.
Není tady
majkafa napsal(a):
PavlaH napsal(a):
Tohle bylo hloupé. Proč se chováš, jako ony?
...vždycky se takhle odkopou
Není tady
Iksino, mám jen stejné řeči, jako ty o pár příspěvků výš. To je vše. Když čtu tvoje řádky, ani nevíš, kam mě zařadit. Jestli někam do té skupiny a nebo ne. Za zabití docela náročného večera ti ale dík. Se tu docela dobře bavím
Není tady
Xsara napsal(a):
xxxx napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Sally skončila a vznikly nové stránky, které - když to tady čtu tak říkám "díky bohu" - nemají veřejnou část. Toť vše.
Jestli jsem ti zkazila radost, tak se omlouvám.
zkazila radost ? Naopak dlouho jsem se tu tak dlouho nezasmála snad sem tím někomu nezkazila radost...nové stránky jsou a asi je tam nuda jako na sally odkud všechny přiběhli zpátky
Není tady
xxxx napsal(a):
Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.
Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano
Není tady
PavlaH napsal(a):
Iksino, mám jen stejné řeči, jako ty o pár příspěvků výš. To je vše. Když čtu tvoje řádky, ani nevíš, kam mě zařadit. Jestli někam do té skupiny a nebo ne. Za zabití docela náročného večera ti ale dík. Se tu docela dobře bavím
pavlino věř že mě ani trochu nezajímá kam se řadíš a to jak sis tu zakvokala o pár příspěvků níž mi bude zvedat koutky ještě zítra udělala si mi radost .
Není tady
lea64 napsal(a):
Nharte napsal(a):
Andrejko, tak vidíš, proč to nejde no...
Byl to můj záměr ukázat na tomto vlákně- proč na babinetu nelze slušně být.
Naprosto s tebou souhlasím.
Dívám se na to ale z opačné strany než ty.
Jaká je má strana? Jaká je tvoje?
Strany! Velké a malé- to bych řekla, že je právě ten problém. Já tě snad vůbec neznám, ale už je jasná opačná strana:).
Tobě vadí na babi tedy co? Nebo jak je to v rozporu s tím, co jsem psala já?
Není tady
hm, najednou, holka, dlouhá služba a nuda což? Měla jsem tu pár opravdu závažných a těžkých témat na přemýšlení, takže tohle je taková blbinka na dobrou náladu. Dobrá trénovačka na to, jak to kdo vlastě má. Nejlíp se totiž lidi odkopávaj sami, v tom máš neskutečnou pravdu
Není tady
lupina montana napsal(a):
xxxx napsal(a):
Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.
Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano
spolkni prášek.
Jdu koukat na Vandama tady už nechám prostor těm co se na sally nuděj
Není tady
Já jsem úplně mimo mísu - nevěděla jsem, že se lidé odtud schází na soukromých stránkách - ale proč ne?
Myslím si ale, že i tady se dá slušně pobývat. Když se chce, všechno jde.
Není tady
X ko a ty tu diskuteješ o čem, prosím? O svém špatném dni a že si potřebuješ anonymně pohonit, nebo o čem? Nějak nevidím, že by to bylo k tématu.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já jsem úplně mimo mísu - nevěděla jsem, že se lidé odtud schází na soukromých stránkách - ale proč ne?
Myslím si ale, že i tady se dá slušně pobývat. Když se chce, všechno jde.
Jo, určo dá. Na mě se tu ale hodně plevelí právě způsobem jak předvedla xko- mně to zkrátka připadá nechutný takovýhle chování. Rozhodně neobohacující.
Není tady