Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 13. 5. 2012 19:45

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Re: Noví versus staří uživatelé Babinetu

Takhle to v reálu vypadá, když místo faktů vítězí dohady. Netřeba házet krmení, kvok kvok.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#77 13. 5. 2012 19:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pavlo, nekvokej nám tady, nech si to na jiné fórum.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#78 13. 5. 2012 19:48

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Takhle to v reálu vypadá, když místo faktů vítězí dohady. Netřeba házet krmení, kvok kvok.

a co si si z té debaty dohádala ty? A proč u toho kvokáš? Nebo si snad někoho z diskutujících chtěla urazit?

dum spiro spero

Není tady

#79 13. 5. 2012 19:49

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

to nepu.de...sally nám pošla chjoo...jak je to možný nechápu. Tak oduševnělé to tam přitom všechno bylo va

dum spiro spero

Není tady

#80 13. 5. 2012 19:50

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Jasné, sally už není. Teď je soukromý a tam jde o to, abychom se cítili příjemně a vyhnuli se podpásovákům a prostě to bylo přátelské a nesviňárnovaté, s důvěrou ve všechny diskutující. Ideální je se osobně i sejít, ono to pak odbourá anonymitu a podpoří slušnost a základní pravidla lidskosti, nebo jak to nazvat. wink

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#81 13. 5. 2012 19:53

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Já mám jednu výhodu, já si nedomýšlím. Prostě tohle není jediný web kam chodím, a taky sally nebyla jediným místem. Nejsem závislá pouze na jednom zdroji informací, orientuju se v internetovém prostoru docela dobře. natolik, abych pochopila, kdy se chci pohádat, a to se taky klidně pohádám . big_smile big_smile  Určitě mě netankuje, že jsou prostory, kde si někteří lidé povídají soukromě v uzavřené komunitě.  Rozhodně nemám pocit, že jde o konspiraci. Prostě já mám svoje. A když se ostatní domluví, jenom jim přeju, aby našly svůj prostor, kde jim bude dobře. Kde budou mezi svými ovečkami. big_smilebig_smile

Není tady

#82 13. 5. 2012 19:55

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Andrejko, tak vidíš, proč to nejde no...wink Byl to můj záměr ukázat na tomto vlákně- proč na babinetu nelze slušně být.

Není tady

#83 13. 5. 2012 19:57

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

to nepu.de...sally nám pošla chjoo...jak je to možný nechápu. Tak oduševnělé to tam přitom všechno bylo va

NO tobě rozhodně nepošla big_smilebig_smile Na druhou stranu vidím, že o fungování internetových diskuzí toho moc nevíš. jaké potřebují zázemí, jak je třeba se starat a tak. To pravda tě omlouvá. I když neznalost vždy neomlouvá že? Třeba takovou neomalenost, manipulaci to asi neomluvíš nikdy, že? big_smilebig_smile

Není tady

#84 13. 5. 2012 20:01

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Já mám jednu výhodu, já si nedomýšlím. Prostě tohle není jediný web kam chodím, a taky sally nebyla jediným místem. Nejsem závislá pouze na jednom zdroji informací, orientuju se v internetovém prostoru docela dobře. natolik, abych pochopila, kdy se chci pohádat, a to se taky klidně pohádám . big_smile big_smile  Určitě mě netankuje, že jsou prostory, kde si někteří lidé povídají soukromě v uzavřené komunitě.  Rozhodně nemám pocit, že jde o konspiraci. Prostě já mám svoje. A když se ostatní domluví, jenom jim přeju, aby našly svůj prostor, kde jim bude dobře. Kde budou mezi svými ovečkami. big_smilebig_smile

nedomýšlíš?  A jak si teda dospěla k tomu, že jiní vychází z dohadů? Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.

dum spiro spero

Není tady

#85 13. 5. 2012 20:04

majkafa
Host

PavlaH napsal(a):

Tohle bylo hloupé. Proč se chováš, jako ony?

#86 13. 5. 2012 20:05

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

Andrejko, tak vidíš, proč to nejde no...wink Byl to můj záměr ukázat na tomto vlákně- proč na babinetu nelze slušně být.

Naprosto s tebou souhlasím.
Dívám se na to ale z opačné strany než ty.

Není tady

#87 13. 5. 2012 20:06

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Majko, někdy i mě baví dělat hlouposti, prostě se mi teď zrovna chce big_smilebig_smile Je máj, to dělají ty pupence, vyženeme kozy v háj a bude dobře big_smile

Není tady

#88 13. 5. 2012 20:07

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

NO tobě rozhodně nepošla big_smilebig_smile Na druhou stranu vidím, že o fungování internetových diskuzí toho moc nevíš. jaké potřebují zázemí, jak je třeba se starat a tak. To pravda tě omlouvá. I když neznalost vždy neomlouvá že? Třeba takovou neomalenost, manipulaci to asi neomluvíš nikdy, že? big_smilebig_smile

...nevycházej z dohadů o tom, že bys měla mít přehled o tom co já vím o internetových diskusích. Nic o tom co já vím nevíš. Omlouvat se? Komu ? Myslíš tu neomalenost s tím kvokáním? Jojo bylo to neomalené, ale nepřekvapilo mě to. A Sally pošla někomu zcela jinému, naštěstí. Tohle je tak krásný zrcadlo, přesně to rozbité, o kterém jsem mluvila ve svém prvním příspěvku v tomhle vlákně. Tanec ve vlastních střepech...s rozeběhem.

dum spiro spero

Není tady

#89 13. 5. 2012 20:08

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

smile Sally skončila a vznikly nové stránky, které - když to tady čtu tak říkám "díky bohu" - nemají veřejnou část. Toť vše. wink
Jestli jsem ti zkazila radost, tak se omlouvám. rodna

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#90 13. 5. 2012 20:08

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

PavlaH napsal(a):

Tohle bylo hloupé. Proč se chováš, jako ony?

...vždycky se takhle odkopou

dum spiro spero

Není tady

#91 13. 5. 2012 20:10

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

Iksino, mám jen stejné řeči, jako ty o pár příspěvků výš. To je vše. Když čtu tvoje řádky, ani nevíš, kam mě zařadit. Jestli někam do té skupiny a nebo ne. Za zabití docela náročného večera ti ale dík. Se tu docela dobře bavím big_smile

Není tady

#92 13. 5. 2012 20:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Xsara napsal(a):

xxxx napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

smile Sally skončila a vznikly nové stránky, které - když to tady čtu tak říkám "díky bohu" - nemají veřejnou část. Toť vše. wink
Jestli jsem ti zkazila radost, tak se omlouvám. rodna

zkazila radost ? Naopak dlouho jsem se tu tak dlouho nezasmála wink snad sem tím někomu nezkazila radost...nové stránky jsou a asi je tam nuda jako na sally odkud všechny přiběhli zpátky vissla

dum spiro spero

Není tady

#93 13. 5. 2012 20:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

xxxx napsal(a):

Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.

Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#94 13. 5. 2012 20:14

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Iksino, mám jen stejné řeči, jako ty o pár příspěvků výš. To je vše. Když čtu tvoje řádky, ani nevíš, kam mě zařadit. Jestli někam do té skupiny a nebo ne. Za zabití docela náročného večera ti ale dík. Se tu docela dobře bavím big_smile

pavlino věř že mě ani trochu nezajímá kam se řadíš a to jak sis tu zakvokala o pár příspěvků níž mi bude zvedat koutky ještě zítra udělala si mi radost . tummenupp

dum spiro spero

Není tady

#95 13. 5. 2012 20:15

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

Nharte napsal(a):

Naprosto s tebou souhlasím.
Dívám se na to ale z opačné strany než ty.

Jaká je má strana? Jaká je tvoje?
Strany! Velké a malé- to bych řekla, že je právě ten problém. Já tě snad vůbec neznám, ale už je jasná opačná strana:).

Tobě vadí na babi tedy co? Nebo jak je to v rozporu s tím, co jsem psala já?

Není tady

#96 13. 5. 2012 20:16

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥

hm, najednou, holka, dlouhá služba a nuda což? Měla jsem tu pár opravdu závažných a těžkých témat na přemýšlení, takže tohle je taková blbinka na dobrou náladu. Dobrá trénovačka na to, jak to kdo vlastě má. Nejlíp se totiž lidi odkopávaj sami, v tom máš neskutečnou pravdu big_smilebig_smile

Není tady

#97 13. 5. 2012 20:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

xxxx napsal(a):

Jinak já bych se moc divila,kdyby kdokoliv z těch co tu jsou nechodili na jiné stránky. Ten koho by tankovali soukromé komunity by se měl nechat léčit.

Oj, bědoš! Bědoš, stokráte bědoš! Soukromí by se mělo vůbec léčit jako takový, Iksíno, je to choroba, nehodná naší doby! A vůbec - kdo pak může kontrolovat, co se tam páše, žeano cool

lol lol lol spolkni prášek.

Jdu koukat na Vandama tady už nechám prostor těm co se na sally nuděj

dum spiro spero

Není tady

#98 13. 5. 2012 20:17

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem úplně mimo mísu - nevěděla jsem, že se lidé odtud schází na soukromých stránkách - ale proč ne?
Myslím si ale, že i tady se dá slušně pobývat. Když se chce, všechno jde. storstark

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#99 13. 5. 2012 20:17

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

X ko a ty tu diskuteješ o čem, prosím? O svém špatném dni a že si potřebuješ anonymně pohonit, nebo o čem? Nějak nevidím, že by to bylo k tématu.

Není tady

#100 13. 5. 2012 20:20

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

Já jsem úplně mimo mísu - nevěděla jsem, že se lidé odtud schází na soukromých stránkách - ale proč ne?
Myslím si ale, že i tady se dá slušně pobývat. Když se chce, všechno jde. storstark

Jo, určo dá. Na mě se tu ale hodně plevelí právě způsobem jak předvedla xko- mně to zkrátka připadá nechutný takovýhle chování. Rozhodně neobohacující.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí