Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 5. 2012 17:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Noví versus staří uživatelé Babinetu

Ale no tak, Pavlo smile
Zkus se nezabývat NAŠIMI POCITY - "vy prostě máte pocit" - a věnuj raději pozornost těm svým. Tam s tím něco můžeš dělat, protože je to tvoje. To ostatní jsou jen tvé dohady, domněnky, iluze....

Mmch, ono je to nejen o tom, zda někdo řádí, ale i o tom, zda najde odezvu. I to už jsme tam zažily.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#52 13. 5. 2012 17:59

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PPavlaa napsal(a):

holky, já bych měla takovou otázečku - proč když jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam a nenecháte ji tam řádit, když má ty svoje chvilky ? podle toho, co píšete, jste už dál než my, kdo sice jsme ochotni chápat, že je nemocná, ale rozhodně ne tím omlouvat veškeré její jednání. pak by se to vyřešilo, ne ?

Proč bychom ji měli uzavírat na nějaké fórum? Internet je svobodné médium a lidé jako ona se v něm pohybují stejně, jako kdokoliv jiný. Myslela jsem, že doby, kdy se zavíral kdokoli, kdo byl mimo "normu", z dosahu všech ostatních, jsou u nás už dávno pryč ... Že jsme se konečně naučili toleranci k handicapovaným ... a my zatím zůstáváme stejnými burany, jak ti číšníci v Moskvě, co vyhodili z restaurace vozíčkáře, protože prý ostatním kazil chu k jídlu.

Chce to trochu nadhled ... někdy mám dojem, že málo hulíte gloria

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#53 13. 5. 2012 18:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale no jistě, okecávání, jak jinak. nepřekvapujete.
u sebe si necháte klídek, ale tady budete dělat chytrý a poučovat, jak by měly být ostatní fajn baby. úsměvný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 13. 5. 2012 18:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ppavlo, uzavřených fór je plný internet a většinou fungují poněkud jinak, jak ta veřejná ... toto je veřejné fórum, něco jako park nebo náměstí ... jasněže i z veřejných prostranství můžeš vykázat někoho, kdo se chová nepřístojně, ale k nemocným se v civilizovaných společnostech přistupuje zpravidla s větší tolerancí ... Uzavřené fórum je pak něco jako tvůj domek ... a domů už si nemusíš pustit každého ... Jinak - pokud toužíš po klídku na netu, udělej si též své uzavřené fórum a pus si do něj, koho chceš, není to zas až takový problém ... jde to třebas na novém Babinetu nebo na FB ...  smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#55 13. 5. 2012 18:28

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavlo, ty když nechceš slyšet, tak prostě neslyšíš, viď?
No ale páchat dobro na tobě, jak už jsem řekla, nebudu, takže si mysli, co chceš.

Jen poznámečka: všimla sis, jak v těchto svých příspěvcích dělᚠchytrou - "určitě si myslíte.. u sebe si necháte klídek", blá blá -  a poučuješ - "proč když jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam, " blá blá ???

A nakonec: já jsem babi neopustila, všimla sis? Nemám proč, stačí si některé věci prostě nebrat osobně.

K příspěvku Míši Kuličky není co dodat - každý má stejnou možnost vytvořit si vlastní klidné místo.

Upravil(a) Pandorraa (13. 5. 2012 18:30)

Není tady

#56 13. 5. 2012 18:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Ppavlo, uzavřených fór je plný internet a většinou fungují poněkud jinak, jak ta veřejná ... toto je veřejné fórum, něco jako park nebo náměstí ... jasněže i z veřejných prostranství můžeš vykázat někoho, kdo se chová nepřístojně, ale k nemocným se v civilizovaných společnostech přistupuje zpravidla s větší tolerancí ... Uzavřené fórum je pak něco jako tvůj domek ... a domů už si nemusíš pustit každého ... Jinak - pokud toužíš po klídku na netu, udělej si též své uzavřené fórum a pus si do něj, koho chceš, není to zas až takový problém ... jde to třebas na novém Babinetu nebo na FB ...  smile

ale jdi, odkdy je to uzavřené fórum ? byly doby, kdy jste tu psaly, že tam přece může každý, že o nic nejde ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 13. 5. 2012 18:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pavlo, ty když nechceš slyšet, tak prostě neslyšíš, viď?
No ale páchat dobro na tobě, jak už jsem řekla, nebudu, takže si mysli, co chceš.

Jen poznámečka: všimla sis, jak v těchto svých příspěvcích dělᚠchytrou - "určitě si myslíte.. u sebe si necháte klídek", blá blá -  a poučuješ - "proč když jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam, " blá blá ???

A nakonec: já jsem babi neopustila, všimla sis? Nemám proč, stačí si některé věci prostě nebrat osobně.

K příspěvku Míši Kuličky není co dodat - každý má stejnou možnost vytvořit si vlastní klidné místo.

aha, tak co ti to moje dělání chytrý zrcadlí big_smilebig_smile

Není tady

#58 13. 5. 2012 18:40

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PPavlaa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

ale jdi, odkdy je to uzavřené fórum ? byly doby, kdy jste tu psaly, že tam přece může každý, že o nic nejde ..

Já nevím, o kterém mluvíš, já su v současné době členem asi v sedmi nebo osmi. smile

Není tady

#59 13. 5. 2012 18:49

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

PPavlaa napsal(a):

Nu pavlo, s tím co to zrcadlí mně, s tím já si hravě poradím a nakonec to ani není tvoje věc, otázkou - pro TEBE pochopitelně - ale už dlouho zůstává, jak si s tím při své permanentní "načuřenosti" poradíš ty winkstolt

Není tady

#60 13. 5. 2012 18:54

Mandragora
♥♥-----
Místo: Kolín

Pandorraa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nu pavlo, s tím co to zrcadlí mně, s tím já si hravě poradím a nakonec to ani není tvoje věc, otázkou - pro TEBE pochopitelně - ale už dlouho zůstává, jak si s tím při své permanentní "načuřenosti" poradíš ty winkstolt

Milé babinetky,
rád vás čtu a bavím se.stolt

Není tady

#61 13. 5. 2012 18:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

hele, když to není moje věc, proč ty se zajímᚠo ty moje ? proč mᚠpotřebu mi na něco ukazovat a cokoliv předhazovat ? proč mi prostě to moje nenechᚠa nestarᚠse o to svý ?
ty děsně ráda radíš druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáže na tebe, hned má na talíři, že to je tvoje a ty sis tím poradíš a on a si hledí svýho. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viď wink

Není tady

#62 13. 5. 2012 18:57

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pavlo, dýchej a vra se na začátek své debaty se mnou. Až "chytíš nit", můžeme třeba pokračovat. Zatím je to ztráta času. Pro obě stolt

Není tady

#63 13. 5. 2012 18:58

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mandragora napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Milé babinetky,
rád vás čtu a bavím se.stolt

Jééén eslivá wink
Takových tu už bylo a pak tu zábavu nerozdejchaly a radši to tu po pár banech vzdaly sad

Není tady

#64 13. 5. 2012 19:00

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pavlo, dýchej a vra se na začátek své debaty se mnou. Až "chytíš nit", můžeme třeba pokračovat. Zatím je to ztráta času. Pro obě stolt

proč bych neměla dýchat ? roll bože můj.
s posledníma dvěma větama souhlasím.

Není tady

#65 13. 5. 2012 19:18

majkafa
Host

Permanentní načuřenost. To je ten správný a výstižný výraz. Nemohla jsem ho najít.

#66 13. 5. 2012 19:23

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Ppavlo:
veřejný web (babinet)- je výdělečný a chce přilákat, co nejvíce uživatelů
soukromý web- je nevýdělečný a je pro radost. Tam je vítaný každý slušný člověk, který respektuje základní pravidla toho, co je diskuze a přistupuje k ostatním jako k bližnímsmile. V neposlední řadě musí o členství zažádat ostatní.

Je zásadní rozdíl mezi veřejným prostorem a prostorem intimním- důvěrným.

Babinet ztratil kouzlo přátelskosti, nebo ho někteří uživatelé nechtěli udržet a řeší si tu jiné věci než diskuzi o tématech s dobrým úmyslem.  To je i odpověď Andrejce. Babinet je zatím poničený absurdními osobními animozitami mezi některými uživateli a agresivní atmosférou. Jinak babouš dle mého osobního pohledu udělal v minulosti špatné obchodní rozhodnutí a vzdal se tak schopnosti zdravě se samočistit. Každou debatu totiž převálcuje něčí "permanentní načuřenost", kterou nezajímá diskuze, ale konfrontace.

Upravil(a) Nharte (13. 5. 2012 19:24)

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#67 13. 5. 2012 19:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-

já ani nevěděla, že je veřejný veb a soukromý.
to jsou mi věci.

Není tady

#68 13. 5. 2012 19:34

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

No skupina z původního babouše si založila svůj vlastní webík, kde se schází. A je tam neskutečně prímově a přicházejí i noví  (novostaří) členové, což je bezvadný. Můžeme tam spolu i radikálně nesouhlasit a přitom mít k sobě pěkný vztah. Takový býval kdysi i babouš a to se bohužel změnilo.

Když se podívám na některé příspěvky i zde-, tak opět pomnu okřídlené věty paní Marplové: Vždy stoka je tak užitečná věc, co bychom si bez ní počali.smile Ale bydlet je lépe opodál. gloria

Upravil(a) Nharte (13. 5. 2012 19:37)

Není tady

#69 13. 5. 2012 19:34

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Permanentní načuřenost. To je ten správný a výstižný výraz. Nemohla jsem ho najít.

kdybys ty nepřišla s komentářem, začala bych se o tebe bát.

Není tady

#70 13. 5. 2012 19:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nharte napsal(a):

Ppavlo:
veřejný web (babinet)- je výdělečný a chce přilákat, co nejvíce uživatelů
soukromý web- je nevýdělečný a je pro radost. Tam je vítaný každý slušný člověk, který respektuje základní pravidla toho, co je diskuze a přistupuje k ostatním jako k bližnímsmile. V neposlední řadě musí o členství zažádat ostatní.

Je zásadní rozdíl mezi veřejným prostorem a prostorem intimním- důvěrným.

Babinet ztratil kouzlo přátelskosti, nebo ho někteří uživatelé nechtěli udržet a řeší si tu jiné věci než diskuzi o tématech s dobrým úmyslem.  To je i odpověď Andrejce. Babinet je zatím poničený absurdními osobními animozitami mezi některými uživateli a agresivní atmosférou. Jinak babouš dle mého osobního pohledu udělal v minulosti špatné obchodní rozhodnutí a vzdal se tak schopnosti zdravě se samočistit. Každou debatu totiž převálcuje něčí "permanentní načuřenost", kterou nezajímá diskuze, ale konfrontace.

ano, ale byly doby, kdy jste tu tvrdili, že tam může jít každý, nebyla řeč o tom, že by musel žádat a další věci. proto se nad tím pozastavuju.
ale je to jedno, byla tu řeč o něčem jiným, to už jsme odbočili úplně někam jinam.

Není tady

#71 13. 5. 2012 19:37

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

hele, když to není moje věc, proč ty se zajímᚠo ty moje ? proč mᚠpotřebu mi na něco ukazovat a cokoliv předhazovat ? proč mi prostě to moje nenechᚠa nestarᚠse o to svý ?
ty děsně ráda radíš druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáže na tebe, hned má na talíři, že to je tvoje a ty sis tím poradíš a on a si hledí svýho
. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viď wink

Pavlo  tummenupp tummenupp tummenupp godlike

Upravil(a) Vějířovka (13. 5. 2012 19:39)

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#72 13. 5. 2012 19:39

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

No Ppavlo, ale chtěla si tam odbočit přeci ty a tvoji potřebu chápu. Jestli myslíš sally web, tak ten je bohužel zrušen provozovatelkou, a proto se tam chodit nedá. To mrzelo všechny uživatele:(. To byl také veřejný web.

Není tady

#73 13. 5. 2012 19:40

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Vějířovka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

ty děsně ráda radíš druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáže na tebe, hned má na talíři, že to je tvoje a ty sis tím poradíš a on a si hledí svýho. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viď wink

Pavlo  tummenupp tummenupp tummenupp godlike

...Pavlo tak to byl krutej dupanec na kuří očko godlike, nebuď tak krutá ona za to nemůže stejně jako Rozmarila. Je to stejnej případ...

dum spiro spero

Není tady

#74 13. 5. 2012 19:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Nharte napsal(a):

No Ppavlo, ale chtěla si tam odbočit přeci ty a tvoji potřebu chápu. Jestli myslíš sally web, tak ten je bohužel zrušen provozovatelkou, a proto se tam chodit nedá. To mrzelo všechny uživatele:(. To byl také veřejný web.

aha, tak to jsem nevěděla. ano, měla jsem na mysli sally.

Není tady

#75 13. 5. 2012 19:44

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Nharte napsal(a):

...sakra to mi uniklo jinak bych vyvěsila černý fábor grater ale alespoň mi dává smysl proč jsou tu do jedné zpátky, jen nicky mají "nové" ale kázání stejná.

dum spiro spero

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí