18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale no tak, Pavlo
Zkus se nezabývat NAIMI POCITY - "vy prostě máte pocit" - a věnuj raději pozornost těm svým. Tam s tím něco můe dělat, protoe je to tvoje. To ostatní jsou jen tvé dohady, domněnky, iluze....
Mmch, ono je to nejen o tom, zda někdo řádí, ale i o tom, zda najde odezvu. I to u jsme tam zaily.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
holky, já bych měla takovou otázečku - proč kdy jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam a nenecháte ji tam řádit, kdy má ty svoje chvilky ? podle toho, co píete, jste u dál ne my, kdo sice jsme ochotni chápat, e je nemocná, ale rozhodně ne tím omlouvat vekeré její jednání. pak by se to vyřeilo, ne ?
Proč bychom ji měli uzavírat na nějaké fórum? Internet je svobodné médium a lidé jako ona se v něm pohybují stejně, jako kdokoliv jiný. Myslela jsem, e doby, kdy se zavíral kdokoli, kdo byl mimo "normu", z dosahu vech ostatních, jsou u nás u dávno pryč ... e jsme se konečně naučili toleranci k handicapovaným ... a my zatím zůstáváme stejnými burany, jak ti číníci v Moskvě, co vyhodili z restaurace vozíčkáře, protoe prý ostatním kazil chu k jídlu.
Chce to trochu nadhled ... někdy mám dojem, e málo hulíte
Není tady
ale no jistě, okecávání, jak jinak. nepřekvapujete.
u sebe si necháte klídek, ale tady budete dělat chytrý a poučovat, jak by měly být ostatní fajn baby. úsměvný.
Není tady
Ppavlo, uzavřených fór je plný internet a větinou fungují poněkud jinak, jak ta veřejná ... toto je veřejné fórum, něco jako park nebo náměstí ... jasněe i z veřejných prostranství můe vykázat někoho, kdo se chová nepřístojně, ale k nemocným se v civilizovaných společnostech přistupuje zpravidla s větí tolerancí ... Uzavřené fórum je pak něco jako tvůj domek ... a domů u si nemusí pustit kadého ... Jinak - pokud touí po klídku na netu, udělej si té své uzavřené fórum a pus si do něj, koho chce, není to zas a takový problém ... jde to třebas na novém Babinetu nebo na FB ...
Není tady
Pavlo, ty kdy nechce slyet, tak prostě neslyí, viď?
No ale páchat dobro na tobě, jak u jsem řekla, nebudu, take si mysli, co chce.
Jen poznámečka: vimla sis, jak v těchto svých příspěvcích dělá chytrou - "určitě si myslíte.. u sebe si necháte klídek", blá blá - a poučuje - "proč kdy jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam, " blá blá ???
A nakonec: já jsem babi neopustila, vimla sis? Nemám proč, stačí si některé věci prostě nebrat osobně.
K příspěvku Míi Kuličky není co dodat - kadý má stejnou monost vytvořit si vlastní klidné místo.
Upravil(a) Pandorraa (13. 5. 2012 18:30)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Ppavlo, uzavřených fór je plný internet a větinou fungují poněkud jinak, jak ta veřejná ... toto je veřejné fórum, něco jako park nebo náměstí ... jasněe i z veřejných prostranství můe vykázat někoho, kdo se chová nepřístojně, ale k nemocným se v civilizovaných společnostech přistupuje zpravidla s větí tolerancí ... Uzavřené fórum je pak něco jako tvůj domek ... a domů u si nemusí pustit kadého ... Jinak - pokud touí po klídku na netu, udělej si té své uzavřené fórum a pus si do něj, koho chce, není to zas a takový problém ... jde to třebas na novém Babinetu nebo na FB ...
ale jdi, odkdy je to uzavřené fórum ? byly doby, kdy jste tu psaly, e tam přece můe kadý, e o nic nejde ..
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pavlo, ty kdy nechce slyet, tak prostě neslyí, viď?
No ale páchat dobro na tobě, jak u jsem řekla, nebudu, take si mysli, co chce.
Jen poznámečka: vimla sis, jak v těchto svých příspěvcích dělá chytrou - "určitě si myslíte.. u sebe si necháte klídek", blá blá - a poučuje - "proč kdy jste takový fajn baby, tak ji nepozvete na fórum, kde se scházíte ? proč ji nevezmete tam, " blá blá ???
A nakonec: já jsem babi neopustila, vimla sis? Nemám proč, stačí si některé věci prostě nebrat osobně.
K příspěvku Míi Kuličky není co dodat - kadý má stejnou monost vytvořit si vlastní klidné místo.
aha, tak co ti to moje dělání chytrý zrcadlí
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
ale jdi, odkdy je to uzavřené fórum ? byly doby, kdy jste tu psaly, e tam přece můe kadý, e o nic nejde ..
Já nevím, o kterém mluví, já su v současné době členem asi v sedmi nebo osmi.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Nu pavlo, s tím co to zrcadlí mně, s tím já si hravě poradím a nakonec to ani není tvoje věc, otázkou - pro TEBE pochopitelně - ale u dlouho zůstává, jak si s tím při své permanentní "načuřenosti" poradí ty
Není tady
Pandorraa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nu pavlo, s tím co to zrcadlí mně, s tím já si hravě poradím a nakonec to ani není tvoje věc, otázkou - pro TEBE pochopitelně - ale u dlouho zůstává, jak si s tím při své permanentní "načuřenosti" poradí ty
Milé babinetky,
rád vás čtu a bavím se.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
hele, kdy to není moje věc, proč ty se zajímá o ty moje ? proč má potřebu mi na něco ukazovat a cokoliv předhazovat ? proč mi prostě to moje nenechá a nestará se o to svý ?
ty děsně ráda radí druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáe na tebe, hned má na talíři, e to je tvoje a ty sis tím poradí a on a si hledí svýho. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viď
Není tady
Pavlo, dýchej a vra se na začátek své debaty se mnou. A "chytí nit", můeme třeba pokračovat. Zatím je to ztráta času. Pro obě
Není tady
Mandragora napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Milé babinetky,
rád vás čtu a bavím se.
Jééén eslivá
Takových tu u bylo a pak tu zábavu nerozdejchaly a radi to tu po pár banech vzdaly
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pavlo, dýchej a vra se na začátek své debaty se mnou. A "chytí nit", můeme třeba pokračovat. Zatím je to ztráta času. Pro obě
proč bych neměla dýchat ? boe můj.
s posledníma dvěma větama souhlasím.
Není tady
Permanentní načuřenost. To je ten správný a výstiný výraz. Nemohla jsem ho najít.
Ppavlo:
veřejný web (babinet)- je výdělečný a chce přilákat, co nejvíce uivatelů
soukromý web- je nevýdělečný a je pro radost. Tam je vítaný kadý sluný člověk, který respektuje základní pravidla toho, co je diskuze a přistupuje k ostatním jako k bliním. V neposlední řadě musí o členství zaádat ostatní.
Je zásadní rozdíl mezi veřejným prostorem a prostorem intimním- důvěrným.
Babinet ztratil kouzlo přátelskosti, nebo ho někteří uivatelé nechtěli udret a řeí si tu jiné věci ne diskuzi o tématech s dobrým úmyslem. To je i odpověď Andrejce. Babinet je zatím poničený absurdními osobními animozitami mezi některými uivateli a agresivní atmosférou. Jinak babou dle mého osobního pohledu udělal v minulosti patné obchodní rozhodnutí a vzdal se tak schopnosti zdravě se samočistit. Kadou debatu toti převálcuje něčí "permanentní načuřenost", kterou nezajímá diskuze, ale konfrontace.
Upravil(a) Nharte (13. 5. 2012 19:24)
Není tady
já ani nevěděla, e je veřejný veb a soukromý.
to jsou mi věci.
Není tady
No skupina z původního baboue si zaloila svůj vlastní webík, kde se schází. A je tam neskutečně prímově a přicházejí i noví (novostaří) členové, co je bezvadný. Můeme tam spolu i radikálně nesouhlasit a přitom mít k sobě pěkný vztah. Takový býval kdysi i babou a to se bohuel změnilo.
Kdy se podívám na některé příspěvky i zde-, tak opět pomnu okřídlené věty paní Marplové: Vdy stoka je tak uitečná věc, co bychom si bez ní počali. Ale bydlet je lépe opodál.
Upravil(a) Nharte (13. 5. 2012 19:37)
Není tady
majkafa napsal(a):
Permanentní načuřenost. To je ten správný a výstiný výraz. Nemohla jsem ho najít.
kdybys ty nepřila s komentářem, začala bych se o tebe bát.
Není tady
Nharte napsal(a):
Ppavlo:
veřejný web (babinet)- je výdělečný a chce přilákat, co nejvíce uivatelů
soukromý web- je nevýdělečný a je pro radost. Tam je vítaný kadý sluný člověk, který respektuje základní pravidla toho, co je diskuze a přistupuje k ostatním jako k bliním. V neposlední řadě musí o členství zaádat ostatní.
Je zásadní rozdíl mezi veřejným prostorem a prostorem intimním- důvěrným.
Babinet ztratil kouzlo přátelskosti, nebo ho někteří uivatelé nechtěli udret a řeí si tu jiné věci ne diskuzi o tématech s dobrým úmyslem. To je i odpověď Andrejce. Babinet je zatím poničený absurdními osobními animozitami mezi některými uivateli a agresivní atmosférou. Jinak babou dle mého osobního pohledu udělal v minulosti patné obchodní rozhodnutí a vzdal se tak schopnosti zdravě se samočistit. Kadou debatu toti převálcuje něčí "permanentní načuřenost", kterou nezajímá diskuze, ale konfrontace.
ano, ale byly doby, kdy jste tu tvrdili, e tam můe jít kadý, nebyla řeč o tom, e by musel ádat a dalí věci. proto se nad tím pozastavuju.
ale je to jedno, byla tu řeč o něčem jiným, to u jsme odbočili úplně někam jinam.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
hele, kdy to není moje věc, proč ty se zajímá o ty moje ? proč má potřebu mi na něco ukazovat a cokoliv předhazovat ? proč mi prostě to moje nenechá a nestará se o to svý ?
ty děsně ráda radí druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáe na tebe, hned má na talíři, e to je tvoje a ty sis tím poradí a on a si hledí svýho. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viď
Pavlo
Upravil(a) Vějířovka (13. 5. 2012 19:39)
Není tady
No Ppavlo, ale chtěla si tam odbočit přeci ty a tvoji potřebu chápu. Jestli myslí sally web, tak ten je bohuel zruen provozovatelkou, a proto se tam chodit nedá. To mrzelo vechny uivatele:(. To byl také veřejný web.
Není tady
Vějířovka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Nu pavlo, s tím co to zrcadlí mně, s tím já si hravě poradím a nakonec to ani není tvoje věc, otázkou - pro TEBE pochopitelně - ale u dlouho zůstává, jak si s tím při své permanentní "načuřenosti" poradí tyhele, kdy to není moje věc, proč ty se zajímá o ty moje ? proč má potřebu mi na něco ukazovat a cokoliv předhazovat ? proč mi prostě to moje nenechá a nestará se o to svý ?
ty děsně ráda radí druhým, ale ve chvíli, kdy někdo poukáe na tebe, hned má na talíři, e to je tvoje a ty sis tím poradí a on a si hledí svýho. jen kdyby to tak fungovalo i obráceně, viďPavlo
...Pavlo tak to byl krutej dupanec na kuří očko , nebuď tak krutá ona za to nemůe stejně jako Rozmarila. Je to stejnej případ...
Není tady
Nharte napsal(a):
No Ppavlo, ale chtěla si tam odbočit přeci ty a tvoji potřebu chápu. Jestli myslí sally web, tak ten je bohuel zruen provozovatelkou, a proto se tam chodit nedá. To mrzelo vechny uivatele:(. To byl také veřejný web.
aha, tak to jsem nevěděla. ano, měla jsem na mysli sally.
Není tady
Nharte napsal(a):
...sakra to mi uniklo jinak bych vyvěsila černý fábor ale alespoň mi dává smysl proč jsou tu do jedné zpátky, jen nicky mají "nové" ale kázání stejná.
Není tady