29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tenzan mi za ban nestojí.
Jinak bych pokračovala...
Ale holčino, tvá poznámka - to už nejsou samci, je DOST dobrá v těchto souvislostech.
hodně samic savců není teritoriálních a ani u ptáků tomu dost často není
Rys žije... Obecně platí, že teritoria samců jsou větší a samci také snesou na svém území jednu až dvě samice, kdežto jedinci stejného pohlaví si své území vůči sobě více vymezují. Zvláště v případě samic se teritoria překrývají jen nepatrně, pokud vůbec.
http://www.selmy.cz/rys-ostrovid/biotop-a-teritorium/
Vlastnictví teritoria straky signalizují nejčastěji okázalým posedáváním na vrcholcích stromů, kde jsou prakticky k nepřehlédnutí. Pár se též demonstrativně pohybuje podél hranic teritoria.
http://www.zcm.cz/straka/teritorium.html
Poté můžeme samici (králíka) přemístit do samcova kotce. Nikdy tak nečiníme naopak! Samice si totiž brání své teritorium, a proto je ideální přemístění k samci. V opačném případě by mohla být velice agresivní
http://www.kralikar.cz/index.php/rozmno … %9Bn%C3%AD
Není tady
No vida, co se tady člověk všechno nedozví.-))
Není tady
majkafa napsal(a):
A což takhle volové?
Ti jdou v útlém věku na jatka, jak praví klasik.
Ale asi stejně jako ve zmiňované klasice, občas se na některého zapomene...
Není tady
Ti jdou v útlém věku na jatka...
... aneb "Hovoř s volem o sobotě, když ho v pátek zabijou" - jak praví hlas lidu
Není tady
helena napsal(a):
hodně samic savců není teritoriálních a ani u ptáků tomu dost často není
Rys žije... Obecně platí, že teritoria samců jsou větší a samci také snesou na svém území jednu až dvě samice, kdežto jedinci stejného pohlaví si své území vůči sobě více vymezují. Zvláště v případě samic se teritoria překrývají jen nepatrně, pokud vůbec.
http://www.selmy.cz/rys-ostrovid/biotop-a-teritorium/
Vlastnictví teritoria straky signalizují nejčastěji okázalým posedáváním na vrcholcích stromů, kde jsou prakticky k nepřehlédnutí. Pár se též demonstrativně pohybuje podél hranic teritoria.
http://www.zcm.cz/straka/teritorium.html
Poté můžeme samici (králíka) přemístit do samcova kotce. Nikdy tak nečiníme naopak! Samice si totiž brání své teritorium, a proto je ideální přemístění k samci. V opačném případě by mohla být velice agresivní
http://www.kralikar.cz/index.php/rozmno … %9Bn%C3%AD
Paní badatelko, dejte si do seznamu.cz "samice bojují" a dostanete další příklady. Můj oblíbený příklad s bojujícícími samicemi antilop jsem bohužel nevygooglil - druhové jméno se mi už vypařilo z hlavy. Akorát by mě zajímalo, co je důvodem vašeho bádání? Pokud to není tajné.
Tenzane, založ si na tyto "výzkumy" své vlastní vlákno. Dík.
PS : nazývat ženy micinkami opravdu nemá úroveň. Ale zdejší uživatelky jsou rozumné ženy, věřím že to berou s nadhledem, neb některé věci snad opravdu ani nemá cenu komentovat
Není tady
Já beru od Tenzana s nadhledem vše a myslím si o něm své.
co je důvodem vašeho bádání?
Pouhopouhá snaha uvést i opačné příklady, než "hodně samic savců není teritoriálních..." Audiatur et altera pars, pane badateli
Není tady
holcina napsal(a):
Volům je teritorium ukradený:-)) to už nejsou samci. Ale třeba oslové si určitě taky brání svoje.-)
že by mi v hodinách přírodopisu něco podstatného uteklo?
Není tady
jaku, možná.-))) nebo jsem spíš měla napsat "samci" :-)
Není tady
že by mi v hodinách přírodopisu něco podstatného uteklo?
"Jako samčí pohlaví (samec, sameček) je definováno pohlaví, které produkuje větší množství menších a pohyblivějších pohlavních buněk chudších na zásoby živin (pyl, spermie,…)."
Produkuje vůl? Neprodukuje! Tak vidíš
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tenzane, založ si na tyto "výzkumy" své vlastní vlákno. Dík.
PS : nazývat ženy micinkami opravdu nemá úroveň. Ale zdejší uživatelky jsou rozumné ženy, věřím že to berou s nadhledem, neb některé věci snad opravdu ani nemá cenu komentovat
Děkuji, ale nic zakládat nebudu, už není důvod, já se jdu věnovat politice, soukromé diskuse mě tu zajímali jen do určité míry, ale jako příklad je to dobré.
Upravil(a) Tenzan (27. 6. 2012 12:28)
Tenzan napsal(a):
já se jdu věnovat politice
aha konečně jsem pochopila, proč to v našem státě vypadá tak, jak to vypadá
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Tenzane, ty máš opravdu problém a ve skutečnosti jsi zřejmě hodně nešťastný. Nu tato póza je Tvá volba.
Bingo!
Je to jehio vyber a jeho zivot.
Není tady
Tenzan napsal(a):
Jejda vy ještě žijete? To je neskutečné. Tak to gratuluji.
Zjistil jsem, že Majkafa je alfa-micka, které leží muži u nohou. Zatímco ostatní tu jste jen beta-micky a Sahleb je dokonce delta-micka. Proto vám to tady neklape. Alfa-micka dráždí nonšalantně beta a níže postavené micky. Beta a níže postavené micky nemají rády alfa-micku už z podstaty. Řešení vašeho problému mě však ještě nenapadlo. Ale nevěšte hlavu.
Tak tohle je ürpste kardinalne prihlouply prispevek. Ja se nehodlam s nikym srovnavat. Urcite ne na anonymnim foru.
Vilemina a ostatni ma pravdu. A ja se pridavam.
Uz jenom, ta "zvlastni" konverzace s Vileminou..
Není tady
holcina napsal(a):
Podle toho co čtu tak se tenzan žen bojí a v tom je ten zakopaný pes
Hlavně, když mu v noci klepou na dveře třicetiletý stařenky
Není tady
když mi bylo 35, tak to už jsem pomalu nad hrobem, co
Není tady
tak to už jsem pomalu nad hrobem, co
No jéje...
Měla by sis na noc dávat na prsa hlínu, aby sis začla zvykat
Není tady
Není tady
Tenzan napsal(a):
Vilemína napsal(a):
majkafa napsal(a):
Bojí. Ale než by to přiznal a řešil, protože s tím má evidentně problém, bude to raději maskovat. Hlavně sám před sebou.
Myslím si to samé. Tenzan je na tom podobně jako jedna moje známá, 34 let, snad nikdy žádný dlouhodobý vztah neměla, usilovně od svých 20 hledá chlapa, vyzkoušela snad všechno možné (věštby, různé seznamky, seznamovací večery atd.), leč bez úspěchu. Nakonec začala říkat, že vlastně chlapa nepotřebuje, že by jí byl na obtíž, že by na něj ani neměla čas (při zaměstnání dálkově studuje VŠ, přesto má hodně volného času). Je to ale jen póza, ve skutečnosti je lačná po chlapovi.
Jinak já na Babinet začala chodit právě kvůli Tenzanovi (tehdy Zephyrovi, později měnil nicky). Měla jsem podobný problém jako on. Jen mi bylo 22, Tenzanovi 30 či 31. Nakonec jsem svoji lásku našla na seznamce.Jejda vy ještě žijete? To je neskutečné. Tak to gratuluji.
Zjistil jsem, že Majkafa je alfa-micka, které leží muži u nohou. Zatímco ostatní tu jste jen beta-micky a Sahleb je dokonce delta-micka. Proto vám to tady neklape. Alfa-micka dráždí nonšalantně beta a níže postavené micky. Beta a níže postavené micky nemají rády alfa-micku už z podstaty. Řešení vašeho problému mě však ještě nenapadlo. Ale nevěšte hlavu.
A necíti sa tu myš medzi samými micinkami trochu zle...? Teda, ona je skôr skrytá v myšacej diere - ale nie je to žiaden chrabrý myšketier, ale skôr taká plachá poľná myšacina...
Upravil(a) Selima (29. 6. 2012 11:09)
Není tady
Jak píše Vil, nejvíc proti opačnýmu pohlaví brojí ti, kteří by někoho chtěli tak moc, že je to skoro paralyzuje, ale protože nikoho nemají, tak jsou ženský/chlapi prostě na prdinec, nejsou k životu potřeba a dotyčná osoba si s nima přece nebude otravovat život Přitom by si ho tak ráda otravovala, až by z toho lezla po zdi.
Aneb - odříkaného chleba největší krajíc.
Akorát nevím, co to má společnýho sse starýma versus novýma uživatelama Babinetu
Ale řekla bych, že starej nebo novej uživatel/ka má co říct.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jak píše Vil, nejvíc proti opačnýmu pohlaví brojí ti, kteří by někoho chtěli tak moc, že je to skoro paralyzuje, ale protože nikoho nemají, tak jsou ženský/chlapi prostě na prdinec, nejsou k životu potřeba a dotyčná osoba si s nima přece nebude otravovat život
Přitom by si ho tak ráda otravovala, až by z toho lezla po zdi.
Akorát nevím, co to má společnýho sse starýma versus novýma uživatelama Babinetu
Ale řekla bych, že starej nebo novej uživatel/ka má co říct.
to si nemyslím. klidně můžou být lidi, kteří prostě fakt nestojí o partnera. ne každej potřebuje nutně někoho mít. prostě si třeba vystačí sám, nebo je otrávenej vztahy, prožil něco, co ho momentálně staví tak, že na to opačný pohlaví kouká takhle. těch důvodů, proč to tak je může být víc.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jak píše Vil, nejvíc proti opačnýmu pohlaví brojí ti, kteří by někoho chtěli tak moc, že je to skoro paralyzuje, ale protože nikoho nemají, tak jsou ženský/chlapi prostě na prdinec, nejsou k životu potřeba a dotyčná osoba si s nima přece nebude otravovat život
Přitom by si ho tak ráda otravovala, až by z toho lezla po zdi.
Ale řekla bych, že starej nebo novej uživatel/ka má co říct.to si nemyslím. klidně můžou být lidi, kteří prostě fakt nestojí o partnera. ne každej potřebuje nutně někoho mít. prostě si třeba vystačí sám, nebo je otrávenej vztahy, prožil něco, co ho momentálně staví tak, že na to opačný pohlaví kouká takhle. těch důvodů, proč to tak je může být víc.
Take to muze byt tak,ale tech lidi je skutecne malo.Ja,kdyz byla leta sama a vecne si do me nekdo rypnul,abych si nasla chlapa tak jsem jim take odpovidala,ze zadneho chlapa nechci pritom samotne me bylo strasne smutno.
Není tady
er, ale to jedno, kolik jich je. prostě jsou. nejde to brát, že každej, kdo říká, že nikoho nechce, jen slintá po tom, aby někoho měl. nejsme všichni stejní a tyhle stavy bývají si myslím většinou přechodný.
Není tady