Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#301 8. 6. 2012 9:39

REŇAS
Host

Re: Noví versus staří uživatelé Babinetu

dusička napsal(a):

Reni a co tohle?
http://img.blesk.cz/img/1/gallery/12350 … trelec.jpg

Nějaká odhalená Střelkyně.. big_smile
Né,teď,už vážně. Duši,děkuji,ale já jsem spokojená s tím avatarem,který jsem si sama vybrala a ten si ponechám. Kvůli nikomu ho měnit nebudu,ať,už na každého působí,jak chce. wink

#302 8. 6. 2012 9:51

majkafa
Host

REŇAS napsal(a):

Nějaká odhalená Střelkyně.. big_smile
Né,teď,už vážně. Duši,děkuji,ale já jsem spokojená s tím avatarem,který jsem si sama vybrala a ten si ponechám. Kvůli nikomu ho měnit nebudu,ať,už na každého působí,jak chce. wink

Fíha. Tohle mě vůbec netrklo ani nenapadlo. Pro mě vypadá krásně a jestli drží v ruce luk a šíp, tak jedině Amorův. big_smile

Zajímavé, jaké jsou různé pohledy a různé způsoby vnímání téhož. smile

#303 8. 6. 2012 10:14

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne strelecký avatar nevadí a nedesí ma (videla som často väčšie hrôzy a asi som už otrlá), ale predstava hodnotiaceho vlákna mi fakt príde trochu mimo. Každý asi niekomu sadne a niekomu nie a v podstate niekedy môže byť prínosnejší človek, ktorý mi nesadne, lebo sa jednak zamyslím nad tým PREČO mi nesadne (a môžem prísť na niečo prínosné) a druhak mi aj tak môže oznámiť niečo zásadné a objavné. Odlišujem mezdi príspevkami a ich pisateľmi; keď sa mi nepáči konkrétny príspevok, neznamená to, že musím neznášať jeho autora. wink
Ale je to vcelku fuk, proste ak to založíte, tak bude aurát ďalšie vlákno, kam nepôjdem, však je tu takých dosť... Takže kľudne zakladajte, hodnoťte, súťažte, apod. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#304 8. 6. 2012 12:15

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dusička napsal(a):

Reni a co tohle?
http://img.blesk.cz/img/1/gallery/12350 … trelec.jpg

Moc hezká Amazonka stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#305 24. 6. 2012 1:59

bellatrix
♥♥♥♥♥♥-

Aino napsal(a):

Andreo, ja prestoze jsem registrovana kratce, babi procitam uz dobrejch skoro 10 let, je to mozny vubec? va Pocitam v to jeste ten uplne puvodni, kterej uz je zrusenej a archivovanej (i kdyz jsem ho bohuzel nikdy nenasla, coz me moc mrzi).

Puvodne jsem prispivat vubec nechtela, ale po procteni stran 2 a 3 tohohle vlakna a (i kdyz jsem se pobavila nad obrazkama, to jako ne, ze ne :-) ) posledni strany plny ruzovejch kraliku jsem si rikala, ze to zkusim shrnout ze svyho pohledu, treba to necemu pomuze...

Problem babi z posledni doby podle me neni o "starych a novych" uzivatelich, ale v tom, ze v podstate kazdy vlakno se zvrhne bud do osobniho osocovani mezi par lidma (a je jedno, jestli se stavi jako "duchovne na vysi" nebo "prosta zenska ze zivota" a pak je to kolik a kolik stran prispevku, ktery jsou uplne mimo tema a nebo prave se debata zvrhne mezi par lidma do srandicek, ktery (i pres tu srandu ;-) ) k tematu taky proste nepatri... Ve vysledku po chvilce zaviram okno a jdu proste jinam, protoze procitat takovej balast, abych se dostala k tematu je proste ztrata casu.

Kdyz si predstavim pozici novyho uzivatele, kterej (dejme tomu) uplne presne nevi, co tady ma ocekavat a potrebuje si o necem popovidat a slyset ruzny nazory, tak se vubec nedivim, ze po par prispevcich rezignuje na debatu a uz se neobjevi. Jasne, jsou tu vlakna (i z posledni doby), kde se treba dslo k nejakymu rozuzleni, ale je jich minimum.

Kdyz k tomu pripoctes podeziravost na "vlakna na objednavku" a taky "starej clovek pod novym nickem" (viz Rozmarila a mnoho reci o ni na vlakne, ktery se tyka uplne neceho jinyho), to prostredi tady pro to, aby si clovek utridil myslenky nebo zivotni situaci (coz je vetsinou duvod, proc sem novi lidi prijdou) fakt nic moc, promin kapitulation

Moc dobre napísané. tummenuppstolt
Z 13 strán príspevkov tipujem, že asi tak 11 strán je: offtopicofftopicofftopic (nezvládla som to všetko prečítať odslovadoslova, len letmo) to už hovorí samo za seba, že prečo to na babinete viazne. hmm

Není tady

#306 26. 6. 2012 14:16

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Problem babi z posledni doby podle me neni o "starych a novych" uzivatelich, ale v tom, ze v podstate kazdy vlakno se zvrhne bud do osobniho osocovani mezi par lidma (a je jedno, jestli se stavi jako "duchovne na vysi" nebo "prosta zenska ze zivota" a pak je to kolik a kolik stran prispevku, ktery jsou uplne mimo tema a nebo prave se debata zvrhne mezi par lidma do srandicek, ktery (i pres tu srandu ;-) ) k tematu taky proste nepatri... Ve vysledku po chvilce zaviram okno a jdu proste jinam, protoze procitat takovej balast, abych se dostala k tematu je proste ztrata casu.

Kdyz si predstavim pozici novyho uzivatele, kterej (dejme tomu) uplne presne nevi, co tady ma ocekavat a potrebuje si o necem popovidat a slyset ruzny nazory, tak se vubec nedivim, ze po par prispevcich rezignuje na debatu a uz se neobjevi. Jasne, jsou tu vlakna (i z posledni doby), kde se treba dslo k nejakymu rozuzleni, ale je jich minimum.

Kdyz k tomu pripoctes podeziravost na "vlakna na objednavku" a taky "starej clovek pod novym nickem" (viz Rozmarila a mnoho reci o ni na vlakne, ktery se tyka uplne neceho jinyho), to prostredi tady pro to, aby si clovek utridil myslenky nebo zivotni situaci (coz je vetsinou duvod, proc sem novi lidi prijdou)

Tak pod to se mohu jen podepsat.
Dříve jsem spíš jen četla, pak hodně psala na Dětech a po dlouhé době jsem dala v plén svůj aktuální problém. Byla jsem roznesena na kopytech a především byl velký problém to, že jsem řešila intimní věc a nebyla dostatečně anonymní. Nevím, komu to tady na BB ubližovalo kromě mě?
Dříve to tu bývalo více o empatii, porozumění a troufám si říct, že i o přátelství.
Škoda, bylo tu fajn.

Upravil(a) Romana.P (26. 6. 2012 14:22)

Není tady

#307 26. 6. 2012 14:20

majkafa
Host

Romana.P napsal(a):

Tak pod to se mohu jen podepsat.
Dříve jsem spíš jen četla, pak hodně psala na Dětech a po dlouhé době jsem dala v plén svůj aktuální problém. Byla jsem roznesena na kopytech a především byl velký problém to, že jsem řešila intimní věc a nebyla dostatečně anonymní. Nevím, komu to tady na BB ubližovalo kromě mě?
Dříve to tu bývalo více o empatii, porozumění a troufám si říct, že i o přátelství.
Škoda, bylo tu fajn.

Roznesena na kopytem? Nu, když to tak cítíš.
Kdybys to četla pořádně, tak bys vnímala, že ty pisatelky, co tě podle tebe "rozesly na kopytech", měly o tebe starost a zájem, právě proto, aby to neubližovalo tobě a tvým blízkým...
Jak se říká - za dobrotu na žebrotu. lol

Upravil(a) majkafa (26. 6. 2012 14:32)

#308 26. 6. 2012 14:25

Romana.P
♥♥♥♥♥♥-

Majkafo, samozřejmě , od tebe jsem pochopení a zájem třeba pocítila, ale pak už to bylo jen o mém webu. Nechápu.
Ano, cítím to takhle.

Není tady

#309 26. 6. 2012 14:45

Tenzan
Host

Já si myslím, že je to tím, že lidské micinky jsou od přírody teritoriální. Mám vypozorováno, že hodně samic savců není teritoriálních a ani u ptáků tomu dost často není. Vemte si třeba kravičky anebo slepičky - ty nejsou teritoriální. Ale u lidských micinek tomu tak není, ty po sobě často jedou jako kohouti. Neznám chlapa, který by kdy řekl, že v převážně mužském kolektivu už nechce nikdy pracovat, ale za to znám řadu micinek, které toto tvrdí o micinkovském kolektivu. A to micinky dělají skoro vždycky jen kvůli nám mužům. Z toho plyne, že muži jsou pro ženy hodně důležití. Ale to se samozřejmě nesmí na ženském fóru vůbec psát takové věci.

#310 26. 6. 2012 14:54

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Tenzane, mě se líp pracuje v mužském kolektivu a ti "mí " chlapi tady jsou taky rádi, že mě tu mají:-)) přináším jim ženský pohled. A muži jsou pro mě důležití, proč by se to nesmělo psát? To bych byla sama proti sobě:-))

Není tady

#311 26. 6. 2012 15:01

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Tenzan napsal(a):

Já si myslím, že je to tím, že lidské micinky jsou od přírody teritoriální. Mám vypozorováno, že hodně samic savců není teritoriálních a ani u ptáků tomu dost často není. Vemte si třeba kravičky anebo slepičky - ty nejsou teritoriální. Ale u lidských micinek tomu tak není, ty po sobě často jedou jako kohouti. Neznám chlapa, který by kdy řekl, že v převážně mužském kolektivu už nechce nikdy pracovat, ale za to znám řadu micinek, které toto tvrdí o micinkovském kolektivu. A to micinky dělají skoro vždycky jen kvůli nám mužům. Z toho plyne, že muži jsou pro ženy hodně důležití. Ale to se samozřejmě nesmí na ženském fóru vůbec psát takové věci.

micinky?muži? Chlapy? Ty se bojíš ženy nazývat ženami ? u mužů žádné zvířátkovské oslovení nepíšeš. Bojíš se žen?Nebo ti nejsou dostatečně "dobré" ?

Není tady

#312 26. 6. 2012 15:07

majkafa
Host

agewa napsal(a):

micinky?muži? Chlapy? Ty se bojíš ženy nazývat ženami ? u mužů žádné zvířátkovské oslovení nepíšeš. Bojíš se žen?Nebo ti nejsou dostatečně "dobré" ?

tummenupp

#313 26. 6. 2012 15:07

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Podle toho co čtu tak se tenzan žen bojí a v tom je ten zakopaný pes

Není tady

#314 26. 6. 2012 15:10

majkafa
Host

holcina napsal(a):

Bojí. Ale než by to přiznal a řešil, protože s tím má evidentně problém, bude to raději maskovat. Hlavně sám před sebou.

#315 26. 6. 2012 16:13

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

holcina napsal(a):

Bojí. Ale než by to přiznal a řešil, protože s tím má evidentně problém, bude to raději maskovat. Hlavně sám před sebou.

Myslím si to samé. Tenzan je na tom podobně jako jedna moje známá, 34 let, snad nikdy žádný dlouhodobý vztah neměla, usilovně od svých 20 hledá chlapa, vyzkoušela snad všechno možné (věštby, různé seznamky, seznamovací večery atd.), leč bez úspěchu. Nakonec začala říkat, že vlastně chlapa nepotřebuje, že by jí byl na obtíž, že by na něj ani neměla čas (při zaměstnání dálkově studuje VŠ, přesto má hodně volného času). Je to ale jen póza, ve skutečnosti je lačná po chlapovi.

Jinak já na Babinet začala chodit právě kvůli Tenzanovi (tehdy Zephyrovi, později měnil nicky). Měla jsem podobný problém jako on. Jen mi bylo 22, Tenzanovi 30 či 31. Nakonec jsem svoji lásku našla na seznamce.

Není tady

#316 26. 6. 2012 16:45

Tenzan
Host

Vilemína napsal(a):

majkafa napsal(a):

holcina napsal(a):

Myslím si to samé. Tenzan je na tom podobně jako jedna moje známá, 34 let, snad nikdy žádný dlouhodobý vztah neměla, usilovně od svých 20 hledá chlapa, vyzkoušela snad všechno možné (věštby, různé seznamky, seznamovací večery atd.), leč bez úspěchu. Nakonec začala říkat, že vlastně chlapa nepotřebuje, že by jí byl na obtíž, že by na něj ani neměla čas (při zaměstnání dálkově studuje VŠ, přesto má hodně volného času). Je to ale jen póza, ve skutečnosti je lačná po chlapovi.

Jinak já na Babinet začala chodit právě kvůli Tenzanovi (tehdy Zephyrovi, později měnil nicky). Měla jsem podobný problém jako on. Jen mi bylo 22, Tenzanovi 30 či 31. Nakonec jsem svoji lásku našla na seznamce.

Jejda vy ještě žijete? To je neskutečné. Tak to gratuluji.

Zjistil jsem, že Majkafa je alfa-micka, které leží muži u nohou. Zatímco ostatní tu jste jen beta-micky a Sahleb je dokonce delta-micka. Proto vám to tady neklape. Alfa-micka dráždí nonšalantně beta a níže postavené micky. Beta a níže postavené micky nemají rády alfa-micku už z podstaty. Řešení vašeho problému mě však ještě nenapadlo. Ale nevěšte hlavu.

Upravil(a) Tenzan (26. 6. 2012 16:47)

#317 26. 6. 2012 16:51

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tenzane, ty máš opravdu problém a ve skutečnosti jsi zřejmě hodně nešťastný. Nu tato póza je Tvá volba.

Není tady

#318 26. 6. 2012 17:50

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Tenzan napsal(a):

.... jen kvůli nám mužům...

Ty se řadíš mezi MUŽE??? Tak to by se snad hodilo spíš na šokovací vlákno, ne? lol

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#319 26. 6. 2012 18:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Romana.P napsal(a):

Majkafo, samozřejmě , od tebe jsem pochopení a zájem třeba pocítila, ale pak už to bylo jen o mém webu. Nechápu.
Ano, cítím to takhle.

Romano, co blbneš prosím tě. měla bys být ráda, že tě holky upozornily, že tam máš web, když už se to stalo a holt sis spletla nicky. aspoň já bych teda ráda byla. nikdo ti tím nechtěl ublížit, fakt nechápu, co tak šílíš.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#320 26. 6. 2012 22:34

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Tenzan napsal(a):

Vilemína napsal(a):

majkafa napsal(a):

Jejda vy ještě žijete? To je neskutečné. Tak to gratuluji.

Zjistil jsem, že Majkafa je alfa-micka, které leží muži u nohou. Zatímco ostatní tu jste jen beta-micky a Sahleb je dokonce delta-micka. Proto vám to tady neklape. Alfa-micka dráždí nonšalantně beta a níže postavené micky. Beta a níže postavené micky nemají rády alfa-micku už z podstaty. Řešení vašeho problému mě však ještě nenapadlo. Ale nevěšte hlavu.

Představ si, že jo. A nechápu, proč mi vykáš, když si tady všichni tykají. A je mi srdečně jedno, jestli jsem "alfa-micka" nebo až "omega-micka".

Není tady

#321 27. 6. 2012 7:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A to micinky dělají skoro vždycky jen kvůli nám mužům.
http://www.sirmi.ic.cz/smajl/96.gif

PS - Já ti dám "micinku" http://www.sirmi.ic.cz/smajl/115.gif
        Kde je kruciš úcta k šedinám?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#322 27. 6. 2012 7:40

agewa
♥♥♥♥♥♥-

asi mám mezery ve vzdělání.Vždy jsem myslela, že je muž a žena. Že opačným pohlavím pro muže je žena. no a ony to jsou kočky.:-D
a dále již nechci s T. diskutovat . Není důvod , protože tím pádem mluvíme každý o jiném živočišném druhu.

Není tady

#323 27. 6. 2012 10:04

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Tenzan napsal(a):

Já si myslím, že je to tím, že lidské micinky jsou od přírody teritoriální. Mám vypozorováno, že hodně samic savců není teritoriálních a ani u ptáků tomu dost často není. Vemte si třeba kravičky anebo slepičky - ty nejsou teritoriální.

Tenzane, a co býčci nebo zmiňovaní kohouti ? smile (když už to teda přenášíš do zvířecí říše, tak ti to přirovnání kapku kulhá) Samci savců si přece často teritorium značkují, dělají to i ptáci. Alfa samci po sobě nejedou? Jaký je jejich postoj k beta et cetera samcům? Co přísloví o dvou kohoutech na jednom smetišti?

Upravil(a) Daphné (27. 6. 2012 10:06)

Není tady

#324 27. 6. 2012 10:11

majkafa
Host

A což takhle volové? big_smile

#325 27. 6. 2012 10:13

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Volům je teritorium ukradený:-)) to už nejsou samci. Ale třeba oslové si určitě taky brání svoje.-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí