29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
REŇAS napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Ziki napsal(a):
Já si myslím,že by to spíš upevnilo bojové postavení "osvědčených" skupinek. Někteří se tu zřejmě znají i osobně. Více by to mohli rozebírat spíš déle registrovaní.Coz Renas urcite je.
Co jsem erem?Já třeba do skupinek žádných se zařadit nechci,chci být svá,né patřit k nějaké skupince,to nemám zapotřebí. A v ignoru nemám nikoho,když nebudu chtít,nemusím přece o ničem s nikým diskutovat a naopak,když mám tu potřebu tak se vyjádřím.
Ja treba osobne nikoho neznam,ale casto premyslim jak ten dotycny asi vypada.Prekvapila me Rozmarila tu jsem si predstavovala uplne jinak.
Ze ses dele registrovana proto mas prehled.
Není tady
A Petr 100 to určitě ustojí,že jsem se k němu vyjádřila. O toho obavy nemám.
eremuruss napsal(a):
REŇAS napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Coz Renas urcite je.
Co jsem erem?Já třeba do skupinek žádných se zařadit nechci,chci být svá,né patřit k nějaké skupince,to nemám zapotřebí. A v ignoru nemám nikoho,když nebudu chtít,nemusím přece o ničem s nikým diskutovat a naopak,když mám tu potřebu tak se vyjádřím.
Ja treba osobne nikoho neznam,ale casto premyslim jak ten dotycny asi vypada.Prekvapila me Rozmarila tu jsem si predstavovala uplne jinak.Ze ses dele registrovana proto mas prehled.
Erem,ale nemám,nemám vůbec žádný přehled a už vůbec né o lidech,jen prostě někdo nějak na mě může působit,být mi bližší názorově nebo naopak,ale neznám tady vůbec nikoho,z těch pár písmenek od nějakého člověka mi nemůže být jasné vůbec nic. Navíc já tady třeba nejsem i půl roku a pak se zase vrátím nebo jen nakouknu.
nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně
Řekla bych, že stačí pročíst pár témat a máme všichni jasno i bez zakládání...
Není tady
majkafa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Tak mě u toho tady napadlo,že by se dalo založit téma,nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně..
,berte to prosím trochu s nadsázkou..
To je podle mě hloupé téma.
![]()
To už tady jednou bylo, takové ty plusové bodíky nebo co, už si přesně nepamatuji.
Jsme dospělí. Reňo, možná teď více chápu, proč má tvá dcerka problémy ve škole se svým okolím. Jestli hodnotí své kamarádky... To bude mít asi od tebe.
Nic ve zlém, každý jsme nějaký. Ale tohle o dospělosti nesvědčí. Můj názor.
Aha, tak už jsi začala hodnotit. hm.
Nepíšu to proto, že já mám nejvíce ignorů.
Plně souhlasím.
Reňo - Ty by ses spíš měla starat o sebe a ne o pocity druhým, kdo je komu sympatickej a není. Vidím tam problém u té Tvé holky. Staráte se o to,co kdo říká,ale Ty s dcerou děláš vše dobře, ostatní jsou špatní.
Nechápu proč bych se měla ptát kdo komu je sympatickej. Prostě každý jsme nákej, někomu setí to a někomu zase tohle. Zbytečný starosti
Není tady
Vždyť píšu jednoduchost.
Sedět na netu celé dny a hledat chyby na jiných.Sama nemáš ráda, že píšou o Tvé dceři a ty tu píšeš o cizích lidech atd. To je vlastně v pořádku.
Komu se kdo jeví za sympaťáka a kdo ne. Připadáš mi jako puberťačka ze zvláštní školy a ne 40 letá dospělá ženská.
Ach jo. Už radši nečtu není nad pěknou knihu. Čau
Není tady
dusička napsal(a):
majkafa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Tak mě u toho tady napadlo,že by se dalo založit téma,nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně..
To je podle mě hloupé téma.
![]()
To už tady jednou bylo, takové ty plusové bodíky nebo co, už si přesně nepamatuji.
Jsme dospělí. Reňo, možná teď více chápu, proč má tvá dcerka problémy ve škole se svým okolím. Jestli hodnotí své kamarádky... To bude mít asi od tebe.
Nic ve zlém, každý jsme nějaký. Ale tohle o dospělosti nesvědčí. Můj názor.
Aha, tak už jsi začala hodnotit. hm.
Nepíšu to proto, že já mám nejvíce ignorů.Plně souhlasím.
Reňo - Ty by ses spíš měla starat o sebe a ne o pocity druhým, kdo je komu sympatickej a není. Vidím tam problém u té Tvé holky.
Duši,starám se o sebe a pocity jiných jsou pro mě důležité,ale jen mých blízkých. Tady na tomhle tématu,už nechte prosím být mou dceru,tady to nemá s tématem, co dělat. Taky tady neprobírám Tvé děti a ani nevím proč bych to dělala. Se divím,že jste to ještě nenapsali u tématu vaření,kde jsem dnes psala.Tak,už toho nechte,proč máte potřebu to všude,kde napíšu vytahovat. Tady to je noví versus staří uživatelé Babinetu,nepochopily jste to? Tak,už toho nechte. Myslím,že to i ledacos vypovídá o Vás samotných.
Staráte se o to,co kdo říká,ale Ty s dcerou děláš vše dobře, ostatní jsou špatní.
To teda nestaráme, ale mysli si co chceš,to je Tvoje věc a Duši,uvědom si to je 11 letá holka!
Nechápu proč bych se měla ptát kdo komu je sympatickej. Prostě každý jsme nákej, někomu setí to a někomu zase tohle. Zbytečný starosti
REŇAS napsal(a):
Ziki napsal(a):
Proto mám ráda Erem, je přímá, na nic si nehraje, píše, co ji trápí, napíše svůj názor, byť se třeba neshoduje s názorem většiny, nebo ani s mým, ale je to z ní, je to ona. Otevřená a není "hérečka", která tady něco předvádí a hraje na ostatní divadlo.
Nejsem tu dlouho,ale cítím to taky tak.Tak mě u toho tady napadlo,že by se dalo založit téma,nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně..
A psala jsem berte to prosím s nadsázkou... a zase se někdo chytl. erem napsala..." to by bylo dobré téma...",pokud si teda stojí za tím,co napsala. Takže 100 lidí ,100 názorů a pokud vím,tak o některých uživatelkách tu bylo zmiňováno,už dříve přede mnou. Třeba Ziki psala o erem,že ji má ráda,proč atd. A nikdo z Vás se nad tím nepozastavil. Bojíte se,že by někdo napsal,že třeba zovna Vás někdo nemusí? Mě taky tady všichni lidi nemusí a mají na mě svůj nějaký názor,aniž by mě pořádně znali,no tak si mějte,mě to fakt žíly netrhá. Já budu úplně v klidu spát. Takže klidně do mě,já to unesu.
Můj život na Babinetu a tady na těch uživatelích, fakt nestojí.
Upravil(a) REŇAS (6. 6. 2012 14:43)
majkafa napsal(a):
...Nepíšu to proto, že já mám nejvíce ignorů.
No, Majkafí, já jsem si tě vrátila. Když neprudíš se svým milovaným, tak mne tvoje názory připadají zajímavé. Neber si to osobně.
Není tady
A k tématu ještě pro mě jsou nové(noví)uživatelky(uživatelé) vítanou změnou a osvěžením starého Babinetu,který někdy jede pořád tu svou písničku,kdo z koho a na kom si zase smlsnem.
morpheus napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
morfe, na co si tu proboha hraješ ? ty jsi neuvěřitelný pako. myslíš, že tady někoho zajímá, na koho máš kontakt ? když jste kámoši a vidíš, že má potíže, co kdyby ses ji ozval sám a neotravoval s tím, že bych ji měla něco vyřizovat ? já vyřídila, o co mě žádala a tím to pro mě končí. nebudu dělat poslíčka, ať se ti to líbí nebo ne.
Pavlinko, Pavlinko, a jeslipak uz mas chlapce. Tvou odpovedi me vlastne neprekvapujes - porad stejna, ehm.. "hodna a laskyplna" Ppavlaa
S Viki jsem nemluvil asi pul roku a kdyz potrebovala pomoc, neodmitnul jsem, pac nejsme jen kamosi, ale pratele, na rozdil od nekterych kamaradek Babinetek ...
Zapomen na to.
smiř se s tím, že jak ty ke mně, tak já k tobě. vysvětlovat nemusíš nic, nevím jak ostatním, ale mě je to jedno ..
Není tady
REŇAS napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Ziki napsal(a):
Proto mám ráda Erem, je přímá, na nic si nehraje, píše, co ji trápí, napíše svůj názor, byť se třeba neshoduje s názorem většiny, nebo ani s mým, ale je to z ní, je to ona. Otevřená a není "hérečka", která tady něco předvádí a hraje na ostatní divadlo.
Nejsem tu dlouho,ale cítím to taky tak.Tak mě u toho tady napadlo,že by se dalo založit téma,nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně..
A psala jsem berte to prosím s nadsázkou... a zase se někdo chytl. erem napsala..." to by bylo dobré téma...",pokud si teda stojí za tím,co napsala. Takže 100 lidí ,100 názorů a pokud vím,tak o některých uživatelkách tu bylo zmiňováno,už dříve přede mnou. Třeba Ziki psala o erem,že ji má ráda,proč atd. A nikdo z Vás se nad tím nepozastavil. Bojíte se,že by někdo napsal,že třeba zovna Vás někdo nemusí? Mě taky tady všichni lidi nemusí a mají na mě svůj nějaký názor,aniž by mě pořádně znali,no tak si mějte,mě to fakt žíly netrhá. Já budu úplně v klidu spát.Takže klidně do mě,já to unesu.
Jejda, Reňas, moje je ta poslední věta v příspěvku,reagovala jsem na modroočku-to je ten vytučněný začátek
Není tady
Ziki napsal(a):
REŇAS napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Tak mě u toho tady napadlo,že by se dalo založit téma,nejoblíbenější členové Babinetu,nejméně oblíbení,kdo se Vám vryl do paměti a a naopak,kdo Vám tady nechybí,kdo je Vám blízký názorově a kdo nejméně..,berte to prosím trochu s nadsázkou..
A psala jsem berte to prosím s nadsázkou... a zase se někdo chytl. erem napsala..." to by bylo dobré téma...",pokud si teda stojí za tím,co napsala. Takže 100 lidí ,100 názorů a pokud vím,tak o některých uživatelkách tu bylo zmiňováno,už dříve přede mnou. Třeba Ziki psala o erem,že ji má ráda,proč atd. A nikdo z Vás se nad tím nepozastavil. Bojíte se,že by někdo napsal,že třeba zovna Vás někdo nemusí? Mě taky tady všichni lidi nemusí a mají na mě svůj nějaký názor,aniž by mě pořádně znali,no tak si mějte,mě to fakt žíly netrhá. Já budu úplně v klidu spát.Takže klidně do mě,já to unesu.
Jejda, Reňas, moje je ta poslední věta v příspěvku,reagovala jsem na modroočku-to je ten vytučněný začátek
Ziki,omlouvám se,nějak jsem si nevšimla. Takže opravuji se,že to byla modroočka,kdo teda napsal sympatie k erem a že jí má ráda a proč. Tak jsem se i já vyjádřila.
Reňas, neber to prosím ve zlém, ale já jsem se hrozně lekla Tvého obrázku. Uf. Musela jsem se z toho vypsat.
Omlouvám se za
Není tady
Judyna napsal(a):
Reňas, neber to prosím ve zlém, ale já jsem se hrozně lekla Tvého obrázku. Uf. Musela jsem se z toho vypsat.
Omlouvám se za
Asi jde o zvyk, já jsem se ted po ránu taky lekla.
Není tady
Taky jsem se lekla. Je na mě příliš bojovný.
Ale Reňo, jestli to tak cítíš, v pohodě. Já si zvyknu.
Já si zvyknu.
Obávám se, že ti ani nic jinýho nezbejvá... pokud se tedy Reňas nerozhodne pro další změnu, abyste se nelekaly
Není tady
helena napsal(a):
Já si zvyknu.
Obávám se, že ti ani nic jinýho nezbejvá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png pokud se tedy Reňas nerozhodne pro další změnu, abyste se nelekaly http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Ale zbejvá. Je spousta dalších možností.
Tyhle reakce jsem přesně čekala. Každý pod tím vidí to,co chce. Já jen své znamení.
Bylo to jednoduché a výstižné. Žádný chlap na koni s lukem a šípem(taky nejsem chlap,že jo),svítivé,blikající Střelkyně a další kudrlinky,které jsem kolem svého znamení našla. Měnit to nebudu. Jestli si (ne)zvyknete,to už je jen na Vás
Judyna napsal(a):
Omlouvám se za
Neberu.
REŇAS napsal(a):
Tyhle reakce jsem přesně čekala.
Každý pod tím vidí to,co chce. Já jen své znamení.
Bylo to jednoduché a výstižné. Žádný chlap na koni s lukem a šípem(taky nejsem chlap,že jo),svítivé,blikající Střelkyně a další kudrlinky,které jsem kolem svého znamení našla.Měnit to nebudu. Jestli si (ne)zvyknete,to už je jen na Vás
Však jo. I tohle o nás vypovídá. Někdo si dá svítivé, blikající kudrlinky, někdo černé bojovné. Dle svého aktuálního vnitřního nastavení. A někdo tvůj avatar vnímá hezky a někdo černě bojovně - viz já. Možná jindy za jiných okolností ho budu vnímat jinak.
Taky občas měním avatary dle mých vnitřních pocitů.
Upravil(a) majkafa (7. 6. 2012 9:34)
majkafa napsal(a):
REŇAS napsal(a):
Tyhle reakce jsem přesně čekala.
Každý pod tím vidí to,co chce. Já jen své znamení.
Bylo to jednoduché a výstižné. Žádný chlap na koni s lukem a šípem(taky nejsem chlap,že jo),svítivé,blikající Střelkyně a další kudrlinky,které jsem kolem svého znamení našla.Měnit to nebudu. Jestli si (ne)zvyknete,to už je jen na Vás
Však jo. I tohle o nás vypovídá. Někdo si dá svítivé, blikající kudrlinky, někdo černé bojovné. Dle svého aktuálního vnitřního nastavení. A někdo tvůj avatar vnímá hezky a někdo černě bojovně - viz já. Možná jindy za jiných okolností ho budu vnímat jinak.
Taky občas měním avatary dle mých vnitřních pocitů.
Nevybrala jsem si to de svého vnitřního nastavení a žádných momentálních pocitů,Majko,protože v tom případě bych zvolila třeba ,červenou, nebo žlutou Střelkyni. Nevyjádřila bych to černou. Mám své oblíbené barvy,ale i hodně mám ráda bílou. Téměř vůbec nechodím v černé. Ale jako doplňkovou barvu jí mám ráda nebo v kombinaci s bílou. Nechtěla jsem jen třeba šíp a luk,nebo znak. A nechtěla jsem muže na koni. Na koni nejezdím a jsem žena. A taky,jak jsem psala nic okázalého,blýskavého. Tahle byla výstižná a v té černé docela výrazná a hlavně žena/Střelkyně. Mám ráda své znamení.
Upravil(a) REŇAS (7. 6. 2012 10:02)
Mně to nevylekalo. A že holt střelec vypadá bojovně..no těžko ho vnímat mírumilovně..
Upravil(a) Ziki (7. 6. 2012 10:17)
Není tady
A ještě napíšu proč i když bych nemusela a omluvám se za Mé pocity a momentální rozpoložení : Skončil mi úspěšně další rok školy,mám před sebou "prázdniny a oddech",jen bude nějaká malá příprava,ale to bude spíž,už jen zábava. Syn úspěšně udělal příjmačky a mohl si vybrat školu dle svého snu. Doma vše klape. S manžou je nám fajn. Dětem za chvilku končí škola a bude klid. Dcera je momentálně v pohodě,za chvilku si také oddychne od školy. Zdraví nám všem v rámci možnosti slouží,i má maminka(72) se drží. Celá rodina se těšíme na dovolenou. Na prázdniny,společné výlety,procházky,koupání,sluníčko. Čeká mě posezení s přáteli,kdy se konečně našel čas. Budu číst spoustu knížek(nejen tu povinnou četbu) a užívat si léta... Sakra,co já ta ukňouraná,tu teď na ten Babinet budu psát?
Majko,copak tohle by se dalo vyjádřit černě??
copak tohle by se dalo vyjádřit černě??
Proč černě? Já teda vidím obrázek černoBÍLÝ
Není tady